- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
explorer68
tag
válasz
.:LoMAX:. #2184 üzenetére
Nem úgy gondoltam, hogy már szedik tôlem a havidíjat!
Lehet pongyolán fogalmaztam!
Úgy értettem az ô balekságuk, hogy még nincs bekötve és nem szedik tôlem a havidíjat!Több ígéretet is tettek, az egyiket írásban (elôszerzôdés) ami a jövô héten lejár! Mi az ami kötelezi a digi-t ha ez sem, de ezt sem képesek tartani. 90 nap mi kell még? Mondhatsz bármit akkor is lekeserítô, hogy meg van a lehetôség de nem tudok élni vele! Ha nem lenne itt nem is érdekelne, élném tovább a "29-es körzetesek" nyomorult életét, tudnám hogy nincs és más lehetôség és kész! De nap mint nap amikor ránézek az ajtómmal szemben lévô digis-s dobozra látom ahogy figyiszt mutat! El vagyok keseredve, ezzel nem tudsz mit kezdeni és én sem!
-
-
SirKero
őstag
válasz
.:LoMAX:. #1963 üzenetére
(#1959) -Zeratul-
Tudom, hogy az előszerződés egy dolog
De az üzletkötő mondta, ha addig nem lenne bekötve, akkor valami kárpótlás járNem jár semmi mert ha meg nézed az előszerződést nem írnak rá bekötési dátumot csak szóban mondanak egy időpontot. Azt meg az üzletkötő ígéri nem a Digi. Nálam is ez volt. Dec.31-ig ígérte az üzletkötő aztán január eleje lett belőle.
-
leviske
veterán
válasz
.:LoMAX:. #1605 üzenetére
Alapvetően az a baj, hogy itt DIGI-s és Telekomos ügyfeleknek meg van már a helyük, egyetlen, a cégek kapcsán tapasztalt tag sem fog csak azért egyszerre két topikot követni, hogy válaszolhasson.
Ha le lesz fedve a körzet, akkor szvsz a Monortel/UPC egyeduralmának összeomlásával egy időben a district 29 elveszti a "súlyosán hátrányos helyzetű környék" besorolását és nem jár onnantól neki plusz topik. Azzal a pár emberrel meg, akik a DIGI/Telekom ellenében is maradnak a UPC ügyfelei, azokkal már tudnak majd a nagy UPC topikban is foglalkozni.
Röviden: A Monortel történetével együtt ez a topik is zárhatóvá válik.
-
Dictator^
veterán
válasz
.:LoMAX:. #1349 üzenetére
Maglódon is szerintem emiatt nem indul a szolgáltatás, mert Gyömrő nincs kész.. sok utcátok hiányzik?
Amugy igen, Gyömrőre elöbb jöttek ezek a digis levelek, a kötésről, mint Maglódra.
(Ecser, Maglód kb sztem 90-95%os állapotban van, ha még tényleg jönnek folytatni, ahogy a többiek írták, ha nem akkor 100% és itt már végeztek.)
Mellesleg, itt azt is mondták, hogy azok nem szerződhetnek elő , akik előtt nincs kábel, de elvileg Maglód egész részét kábelezik, szóval elvileg meglesz nekik is.. de hát érdekes, akkor miért nem köthetnek előszerződést.
Aztmondták Áprilisba indul hivatalosan, de lehet már előtte is beröffentik.
Forrás: FB (UPC 29-es körzet group)
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest