- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Janó 44
tag
válasz
Anonymus X #7003 üzenetére
Nem is tudtam eddig, hogy közrefogja Pilist is már a fényszálas hálózat, hiszen nem voltam tisztában vele, hogy nagyjából "pont" olyan messze van Tápióbicske is Pesttől, mint ez a kisváros, hiába tudtam, hogy mi a helyzet Dabason. ->De most már a Google Earth (ezen felül) arra is felvilágosított, hogy még Tápióbicske is Pilishez kicsit közelebb van, mint pl. Péteri.
-
jeanpiere
csendes tag
válasz
Anonymus X #7003 üzenetére
Szia!
Igen ott van már, egy kollégám mondta, hogy ő már váltott is. (Damjanich út)
Remélem egyszer eljut valamelyik Tápióságra is... -
kabelmania27
félisten
válasz
Anonymus X #6666 üzenetére
Szerintem nem fognak elfogyni (közületek nemváltanak, külterületen amúgy sincs más) az UPC előfizetők, ADSL/telefon esetében lesz ügyfélvesztés, tévé jobb helyzetben van, főleg amióta van médiacard.
Ahol Telekom a versenytárs ott a UPC-nél sok tévé előfizető fog maradni, Telekomnál max 3 boxvan, optika ide/oda egyszerre csa egy hd stream van, míg UPC-nél három készüléken mehet egyszerre, analógot erősítővel több tévére is el lehet osztani. -
Zsocy155
őstag
válasz
Anonymus X #6596 üzenetére
Lehet, hogy csak a DÉMÁSZ, mert degec azt mondta, de mivel itt Szecsőn ÉMÁSZ van én hajtogattam neki is az ÉMÁSZ-t.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Anonymus X #6596 üzenetére
Én is meglepődtem mert ez alapján: "ahol ÉMÁSZ vagy DÉMÁSZ szolgáltat, ott nincs remény" ez azt jelenti hogy 29-es körzetben újabb településen nem várható semmi pedig pl Nagykátán van T-home FTTH, Sülysápon Digi FTTH épült.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Anonymus X #6594 üzenetére
Korábban írta valaki még Digiterjeszkedés ügyben, hogy ELMŰ-ÉMÁSZ-all megtudtak egyezni DÉMÁSZ-al viszont nem. ELMŰ területen Telekom épített már koaxhálózatot 29-ben Vecsés,Ecser, Gyál, Üllő, Gyömrő településeken.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Anonymus X #6592 üzenetére
Émász oldalon az állandó irodáknál felsorolják a nagykátait.
-
Zsocy155
őstag
válasz
Anonymus X #6578 üzenetére
Lehet, rossz kolleginát fogtam ki, mert azt mondta, hogy a T-Home- kellene fel hívni.
-
degec
senior tag
válasz
Anonymus X #6506 üzenetére
ahhh.. értem..nagyon nagyon furcsállom ezt az ügyfélt utáljuk és nem is fejlesztünk történetet! se csomag ajánlat és ügyfélmegtartás se fejlesztés ez azért így baromi durván kaka ! legalább csomag lenne + miegymás.. mi lesz itt ha java része menekül el majd. a T -hez ?
-
M^xx
aktív tag
válasz
Anonymus X #6502 üzenetére
Akkor engem megszívattak, én csak a jelenlegi akciós árig tudtam lealkudni...ADSL Silver Solo 6.500ft
-
seimon
tag
válasz
Anonymus X #6386 üzenetére
Minden évben kapok egy akciós csomagajánlatot.
3800 ft-ért kapom ezt a netet + az 1530 ft-os telefont. 1200 ft kb a kedvezmény... Most 600 ft-ot akartak adni a Digital Gold árából is, de nem fogadtam el. (1 év hűségért?!)
-
Zsocy155
őstag
válasz
Anonymus X #6227 üzenetére
Én T.szecső-Magdolnatelepen lakom. Tőlem 3 utcányira (az már Sülysáp) megy a Digi. Nemrég kérdeztem, hogy mi a helyzet, nem tudnak semmit, de ha terjeszkednek, akkor majd szórólapokat fognak bedobálni.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Anonymus X #6237 üzenetére
Szuper, nézd meg hány szűrőt látsz az oszlopon a bekötésednél.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Anonymus X #6235 üzenetére
Érdekes, régen monorteles időben másképp voltak a csomagok, volt egy szociális m1m2 duna volt egy alap és volt egy bővített, most start és bronze van. Lehet olyan szűrőt kaptál ami 240-300között és 500felett vág, így 300-500Mhz között van jel. Lég vagy földkábeles bekötés van nálad?
-
kabelmania27
félisten
válasz
Anonymus X #6233 üzenetére
Mely adások jönnek be?
-
kabelmania27
félisten
válasz
Anonymus X #6231 üzenetére
Digital bronze+29 csatorna egy évig ingyen.
Te milyen csomagban vagy? -
Burrit
tag
válasz
Anonymus X #6206 üzenetére
A T inkább csak mozgolódik. Június elején dobták be a szórólapot, hogy rendelhető a szolgáltatás. Azóta 4x rendeltem, 4x kaptam levélben elutasítást, hogy a lakóhelyemen, nem elérhető az általam rendelt optikai szolgáltatás. Ahhoz képest, hogy sarok telken lakunk és két utcán is 4m-en belül futnak az oszlopon az optikai vezetékek, ezt erős kijelentésnek tartom. A legutóbb azt mondták tesztelik a hálózatot, augusztus 4.-én felhívnak, ez nem történt meg, ma felhívtam őket, azt mondta a telefonos kisasszony, hogy nálunk nem elérhető a szolgáltatás. Mondtam neki, hogy 4 hónapja kész a hálózat kiépítése, 2 hónapja bedobták a szórólapot, hogy rendelhető a szolgáltatás, de két hónapja elutasítanak. Majd érdeklődik és visszahív. Kíváncsi leszek. Mondjuk az érdekes, hogy rendelni lehet a T-kom rendszerében, legutóbb telefonon rendeltem meg ügyintézővel, de ha érdeklődök, hogy mi újság, nálunk nincs is ilyen szolgáltatás!
-
törölt tag
válasz
Anonymus X #6141 üzenetére
Köszi!
Akkor akár 4 szolgáltató is lehet. Normál esetben ez növelné az árversenyt, de szerintem egymás között úgyis lezsírozzák. -
törölt tag
válasz
Anonymus X #6139 üzenetére
Digi, mint 4. mobilszolgáltató?
Mikor záródik a pályázat? -
kabelmania27
félisten
válasz
Anonymus X #6136 üzenetére
Digi sok helyen (pl Békéscsaba, Budapest XVI. XVIII.) nem fejezte be a hálózatépítést.
-
törölt tag
válasz
Anonymus X #6136 üzenetére
Remélem, hogy a digi monoron tőrt döf az upc szívébe. És ha már ott van, talán reménykedhetünk mi is.
-
Rent
senior tag
válasz
Anonymus X #6085 üzenetére
Jelen pillanatban azért van "szükségem" minden játékra, mert nincs időm kivárni amíg 8mbit-es nettel leszed egy 40 gigás játékot. Persze lehet megváltozna az igényem gigabites nettel.
-
Burrit
tag
válasz
Anonymus X #5991 üzenetére
Itt a közelben nem nagyon van, kókai barátom t mobilos, ők pl az euro parkba járnak, mert elvileg oda tartoznak, majd felhívom őket!
-
Burrit
tag
válasz
Anonymus X #5989 üzenetére
Nem mert a körzetekhez vannak rendelve a t-pontok és ott tudnak tájokoztatást adni. Ha t-home ügyfélszolgálata sem tud tájékoztatást adni, akkor talán ott tudnak!
-
Burrit
tag
válasz
Anonymus X #5986 üzenetére
Már vagy 1.5-2 hónapja végeztek. Ti melyik t-pont-hoz tartoztok?
-
Rent
senior tag
válasz
Anonymus X #5899 üzenetére
En nem akartam jobb ajanlatot, ok kornyekeztek meg. Arrol mar nem tehetek, hogy lassan 10 eve nem tudnak savot novelni es a 8 hosszabbitassal mar ott tartunk hogy 10ft al probalkoznak 2 evert. Szanalmas.
-
Rent
senior tag
válasz
Anonymus X #5011 üzenetére
Igen csak már nem akartam beírni, mert már lerágott csont az egész téma.
Démásszal nem egyeztek meg az oszlopok bérleti jogával kapcsolatban, ami nélkül meg nehezen fognak itt kábelezni. Ugyan a UPC-nek vannak még oszlopai, de a UPC pedig érthető okokból konkurenciának nem fogja bérbeadni.lényeg, hogy tökmind1 milyen engedélyük van már meg, az édeskevés bármihez, az csak egy jog, hogy bejöhessenek, gyakorlatilag sokkal nehezebb feladat találni megfelelő, használható nyomvonalat. Kiépíteni egy újat (föld alatt, vagy új oszlopokon) meg akkora költséggel járna, hogy az egész nem érné meg. Egy járható út lenne ami már sokszor le lett írva, ha megegyezésre jutnának a démásszal.
-
winhate
őstag
válasz
Anonymus X #4692 üzenetére
t-izé
-
Dictator^
veterán
válasz
Anonymus X #4356 üzenetére
Szerintem csak rossz hír van, levették Maglódot a weboldalról, aztmondták, hogy nem lehet kötni xy dologra hivatkozva..szerintem nincs szabad eszköz..
Rögzítették a kötést, és majd hívnak.. -
koháry
tag
válasz
Anonymus X #4023 üzenetére
Felhívtam, őket azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy azért van szükség szerződésmódosításra, mert ugye felvásároltak egy csomó kisebb céget (pl: Monornet) és ezeknél különböző szerződés szövegek voltak ezt akarják állítólag egységesíteni. Azt mondta a nő, hogy ez nem érinti a szerződések időtartamát, akinek van pl 8 hónap hátra annyi marad, akinek már nincs hűsége továbbra se lesz.
Remélem igazat mondott, a lényeg az, hogy ott van rögzítve a központban, hogy nem kívánok semmiféle szerződést hosszabbítani.
-
Linkh
tag
válasz
Anonymus X #3871 üzenetére
Sejtettem,hogy ez a bűnöm,mert Pilis felé nyoma sincs a Diginek,viszont Nyáregyházán lesz egy Vértesnet nevezetű szolgáltató, ha esetleg valakit érdekelne,akkor majd belinkelem a cikket.
-
fsdb
aktív tag
válasz
Anonymus X #3726 üzenetére
Igen, ha jól emlékszem rubicom.
Mostanában az a fejlesztés náluk, hogy sűrűbben raknak katákat? és úgy akár 12 mega is lehet a sebesség persze horror áron, nálam még persze 5 mega a plafon.
A remény hal meg utoljára, ez kb. 10 km, Süly olyan 20, remélem ösztönzőleg hat a konkurencia, vagy felosztották már a településeket, és hagyják a 29-es körzetet egyszerűen bukni. ? -
válasz
Anonymus X #3726 üzenetére
A volt Rubicom-os területeken eleve kábelnet volt így nem kellett olyan jelentősen hozzá nyúlni a dolgokhoz mint ahogy a 29-esben kellene.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Anonymus X #2392 üzenetére
Most vették meg a Rubicomot, egy előfizetői lemondás meg sem fog nekik kottyanni... Én is gondoltam hogy lemondom az Invitelt, de a mai világban net nélkül nem lehet meglenni, számlabefizetés vizsgajelentkezés, és természetesen Prohardver
Korábban léteztek társasházi és nem társasházi árak, Invitel is ezt csináljak Kecskeméten ahol ott a Digi sokkal olcsóbban adja mint ahol nincs konkurencia. Még így is megéri nekik. -
banhammer
veterán
válasz
Anonymus X #2392 üzenetére
Amit leírtál az a kapitalizmus esszenciája.
Ezen nincs mit csodálkozni.
Én se adnék addig többet amíg nincs konkurencia.De ha jobban körülnézel a világban ez nem egyedi eset.
-
banhammer
veterán
válasz
Anonymus X #2248 üzenetére
Nem kell mutatni a levelet én is kaptam.
Most 10Mbitem van 8 helyett.
Az upload csak 0.7Mbit, az mondjuk nem érdekel, mindenhol brutális arányom van (9, 10, elite). -
poli27
veterán
válasz
Vicces hogy eddig nem számítottak a telnél UPC nek, hogy ingyen hívják egymást.....
-
kabelmania27
félisten
válasz
Anonymus X #2250 üzenetére
Jaja
-
kabelmania27
félisten
válasz
Apám emailt kapott a sebességnövelésről. (ADSL Bronze csomag)
-
Anonymus X
tag
válasz
Anonymus X #2247 üzenetére
Na meg is van a hozzászólás, itt látható a megnövelt sávszélességről szóló értesítő.
-
Dictator^
veterán
válasz
Anonymus X #1559 üzenetére
De azt az infót honnan *vettétek?
-
Dictator^
veterán
válasz
Anonymus X #1556 üzenetére
De még mindig nem vágom minek a 14 órát megvárni?
Ez a "kapacitás bővítés" 23.án van, ma 18.-a van. -
Rent
senior tag
válasz
Anonymus X #1551 üzenetére
14 óráig, mert nálunk van vmi karbantartás, és nem tudja leellenőrizni a modemet. Tehát du2.től bejelentési sorrendben. De mi a pöcs van velük? Másnak is 1,19mbit 59ms szintén 8 megás vonallal, és megpróbál okoskodni, hogy router blabla..
-
Dictator^
veterán
válasz
Anonymus X #1547 üzenetére
Kössz szépen
Még mindig jön az adott cucc, 1.2mb/s-re beállva
Durva.. -
Rent
senior tag
válasz
Anonymus X #1545 üzenetére
Ugyanez 1,19mbit letöltés 8mbites vonallal 29-es körzet Monor, ja és ugyanúgy 59ms ping, már bejelentettem, csaj azt mondta 2 óráig nem tudnak mit kezdeni vele. Rohadjanak meg.
Alig várom, hogy bejöjjön Digi és végre lemondjam ezt a *****.
-
Dictator^
veterán
válasz
Anonymus X #1545 üzenetére
Wow, ma szakadt a netem kb 20 perce. Megláttam a speedtested , gondoltam csinálok egyet.
8mbit net:Nem csak ideiglenes, fixen tartotta a 10mbitet, 1.2mb/s-sel töltök torrenten keresztül folyamatosan..
-
sketchifun
senior tag
válasz
Anonymus X #1209 üzenetére
Tolják be a Fiberpower-t, és szia
Amúgy el is felejtettem mesélni.
Multkor feltűnően gyors lett a netem. (Csévharaszt.)
Nyomtam egy speedtestet, aszerint 93 mbit/s le és 92mbit/s fel.
És a mérés alatt elment a tv-n az adás. Korrekt? -
TCr
veterán
válasz
Anonymus X #1160 üzenetére
Aha, én kb. 6 éve vagyok ADSL előfizető, jelenleg 8200 Ft-ot fizetek a 8 Mbites ADSL Solo-ért.
-
Dictator^
veterán
válasz
Anonymus X #1160 üzenetére
Ja csupasz DSL, sajnos róluk nem sok mindent tudok.
De ha igy van örülök neki, bár nekem a 7620 és a 6000 is lehúzásnak számit ADSL-hez mérve. T-home ADSL 25~mbitje ennyi, amellé meg lehet TV-t, telefont.. -
Dictator^
veterán
válasz
Anonymus X #1158 üzenetére
Olcsóbban? Mármint drágábban nem?
-
kabelmania27
félisten
válasz
Anonymus X #1041 üzenetére
Nálam sem érhető el a digikábel. Invitel kábel (volt Fibernet) van, t-home adsl, kettő mikrós szolgáltató van, mobilnet. 6/1 3990Ft, családi tévé 3790Ft, telefon 690
-
kabelmania27
félisten
válasz
Anonymus X #1041 üzenetére
Én használtam tányéros digit, (kétkártyás hundai )sokszor lefagyott, 2-3naponta újra kellet keresni a csatornákat. Sokszor csak rossz jel, nincs jelet lehetett a tévén olvasni.
Az egyik része csinálta ezt, a másikkal semmi gond nem volt.
Lehet hogy a kábeles sokkal jobb. Digiről hiányoltam a Comedy-t és a Filmmúzeumot.
Hiába volt olcsó, amikor szerettem volna nézni, nem tudtam... -
kabelmania27
félisten
válasz
Anonymus X #1036 üzenetére
Ha péceli címet beírva minden szolgáltatást mutatja, szerintem egy ügyfélszámon fogja mutatni, akinek két ügyfélszámon van (kábelnet és a többi külön) ír az ügyfélszolgálatnak egy levelet, hogy a régi ügyfélszámról tegyél át a szolgáltatásokat az újra, szerintem meg fogják csinálni
Ha jól néztem csomag ajánlatokat is kidobott.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Anonymus X #1036 üzenetére
Ha egy péceli címet beírsz, ki fog írni minden szolgáltatást
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
Anonymus X #943 üzenetére
Sajnos tényleg a 29-es körzetet keményen feji a UPC
Míg Monornet volt, addig volt fejlődés, és tartotta a nagyokkal a lépést, ha késve is, de azért tartotta, és a szolgáltatás, amit nyújtott az jó volt, hibátlannak nem, de lehetett élni veleUPC meg elmehet hidegebb tájakra
Legalább adná olcsóbban a dolgokat, ha már nem képes fejleszteni...
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- VR topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest