- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
KeNTaGoN #9212 üzenetére
Ritkán szoktam, de van külön SMD pákám.
És van olyan haverom, aki csak SMD-vel foglalkozik, mert állítása szerint sokkal gyorsabb és könnyebb azokkal bánni. ( Láttam már munka közben, és tényleg. )
Hát neon az egy más kérdés. Olyat nem szívesen tennék a gépbe. Már megcsináltam a kivágásokat, és nembiztos, hogy szépen eltudnám rejteni.
Igen, ismerem Pesten a Ret-et, Lomex-et..., szoktam is oda járni. Azért kérdeztem a pontos típust, mert választani viszont nem tudok.
Gondoltam hátha van már valakinek tapasztalata vele, mert mint írtad nem 1-2 db-ról lesz itt szó (nagy tornyom van).
gordonfreemN:
Igen, azt lehet hajlítani, de a gyárban, gyártás közben. Az tulajdonképpen egy üreges cső ami gázzal van töltve, így ha te kézzel utólag hajlítasz rajta, akkor a belső térfogata a hajlítás miatt lecsökken, és a melegedés közben (használat) akár el is pukkanhat a túlnyomás miatt.
Tehát, én nem tenném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Óra topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő