Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
tsá!
lenne egy amolyan igazán bénának tűnő kérdésem, szal ehol:
tápnál a vezetékekről lenne szó, teszem azt az érdekelne a leginkább, mert unok már vitatkozni az egyik haverommal hogy ha szétszedem a táp 20 tűs atx csatlakóját, akkor az összerakásnál csak az a lényeg hogy pl a fekete színű vezetékek helyére feketét rakjak vissza, vagy pontosan ugyanazt a fekete vezetéket kell visszatenni a helyére, a hangsúly persze a pontosan ugyanaz-on van. én nem vok egy nagy lángész, és az elektrohoz sem értek, de pl multiméter szakadásjelzőjével (vagy hogy hívják-mondom béna vok) hozzáértem az egyik fekete dróthoz, és akérmelyik masik fekete végéhez hozzáértem az sipolt, tehát nekem mindegynek tűnik a sorrend a lényeg hogy a fekete helyén fekete legyen.
na szal a kérdés adott, lehet lámázni meg minden, de remélem azért valaki érdemleges választ is ad rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Battlefield 6
- Interactive Brokers társalgó
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Hardcore café
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- Gigabyte Aorus GP-AP750GM
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest