Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
tsa
nem tom tudna e valaki segiteni.van egy chieftec-em , es az a problemam hogy toldani kellene a front audio, usb, illetve a firewire kabeleket.nem tom hogy ezek sima egyszeru kabelek e, vagy arnyekoltak, valahogy nem visz ra a lelek hogy szejjel turjam oket es belejuk nezzek, szal ez volt a kerdes egy.a kovetkezo ami erdekelne hogy tudna e valaki cimet mondani (pesti vagy szegei kellene)hogy ilyen kabeleket hol lehetne beszerezni, esetleg a vegen levo kis muanyag biszbaszokkal meg a bennuk levo kis papucsokkal egyutt, na meg persze hogy mi a nevuk. (gondolom ha bemennek a boltba es azt mondanam a kereskedonek hogy kene olyan kabel a chieftecembe, kis biszbaszokkal a vegen nemigazan tudna mirol van szo).a belinkelt kep aljan lathato valamennyire a dolog amirol szo van, a kek szinu kabelfelesegeket kellen toldanom, elvileg 9 eressek, gyakorlatilag lehet hogy hulyeseget irtam . elore is koszonom a segitseget
[link]
[Szerkesztve]...hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő
-
bogingrol
aktív tag
tsa mindenkinek
ez a problematika meg mindig fenn all, [link]
ha valaki tudna ra valami hasznosat irni megkoszonnem (mindig csak az az igenyeskedes) a masik meg hogy valaki ilyen kabelt latott e mar valahol, es ha igen akkor hol es mennyiert?
[link]
na tovabi minden naaaaaaaagy jooot....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]...hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő
-
bogingrol
aktív tag
nem kell bocsanatot kerni, de olvashatnal kicsit figyelmesebben is.nekem nem ilyen hazam van, mint irtam volt vala, igaz lehettem voln egyertelmubb is, es linkelhettem volna be kepet a chieftec oldalarol is, elismerem, de hirtelen ott nem talaltam olyan kepet amin a szoban forgo kabelek ennyire latszanak, igaz itt sem esnek tulzasba ami a latszodast illeti.a problemam abbol adodo hogy chieftec big bravo-m van, es van egy msi k7n2 delta ilsr-em, es pl a front audio csatlakozasom a pci slot-oknal (azok kozul is az utolso elottinel) van, igy a kabel csak ugy er addig ameddig kell hogy szinte (enyhe koltoi tulzassal elve) szakadasig van feszitve , ezert szeretnem toldani, a tobbit meg csak azert hogy szepen el tudjam vezetni es ne legyen osszevissza kabeldzsuva minden fele.bontoba menni vasarolgatni nem igazan szeretek, ezmiatt erdekelne az hogy ezek a kabelek tulajdonkeppen hany eressek lehetnek es arnyekoltak e , es hogy van e rendes becsuletes nevuk azonkivul hogy chieftec-frontpanel-kabelbasz es hogy esetleg szakuzletben megvasarolhatok e, es hogy hol.a vegere a muanyag bigyok+papucsok (amik a muanyag bigyoban vannak) csak hab a tortan, mert nem szeretnem toldozgatni esz nelkul ha csak nem muszaj, inkabb szeretnem egy kabelbol megcsinalni, ahogy azt illik, persze a nehez idok nehez donteseket szulnek, ugy hogy lehet az lesz a vege.esetleg ha valakinek otlete van a felvetett kerdeseimmel kapcs, tovabbra is szamitok epitojellegu hozzaszolasaira.
tsaaaa...hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő
-
bogingrol
aktív tag
válasz Mr-Pamacs #1788 üzenetére
...igen, en is keresek, csak nem talalok, az alapotlet elvileg nagyjabol ez, de az egyetlen dolog amit talaltam , valami nagyon med in csajena fronpanel cucc (5.25-os helyre beepitheto) par ezresert, de meg probalkozom hatha kicsit olcsobban ki lehet hozni, szal varok, meg megprobalok (onmagamat meghazudtolva) csak szetfigyelni bontokban, csak az a gondom hogy a legkozelebbi bontotol kb 100km, meg egy hatar valaszt el, es hat oda b.not sem kuldhetem el hogy '' na ereggy osztan turkassza'', viszont egy szakuzletbe ugy hogy tudja mit kell vennie mar igen.na azert varok meg egy par napot, azert kosze a hsz-t!
...hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő
-
bogingrol
aktív tag
problema a kovetkezo :
van pl ugye a hdd led kabele aminek egyik felen van a hdd led, a masik felet az alaplapra kell dugni.azon a reszen amit az alaplapra csatlakoztatok van a muanyag bigyo. a drot ugye belemegy a muanyag bigyoba, de a drot vegen vannak a kis fembaszok (amiknek a ''fulet'' nyomogatni kell hogy ki lehessen szedni oket a muanyag bigyobol), amiket nem tom hol lehet venni, es hogy egyaltalan hogy hivjak oket.valakinek otlete?eleg fontos lenne mert ki kellene toldanom a frontpanel audio kabelem, es ahhoz is hasonlo fembasz kellene.esetleg ha nagyon erthetetlen amit ide leirtam majd megprobalok loni egy kepet , hogy mire is gondoltam.elore is kosze...hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő
-
bogingrol
aktív tag
tsá!
lenne egy amolyan igazán bénának tűnő kérdésem, szal ehol:
tápnál a vezetékekről lenne szó, teszem azt az érdekelne a leginkább, mert unok már vitatkozni az egyik haverommal hogy ha szétszedem a táp 20 tűs atx csatlakóját, akkor az összerakásnál csak az a lényeg hogy pl a fekete színű vezetékek helyére feketét rakjak vissza, vagy pontosan ugyanazt a fekete vezetéket kell visszatenni a helyére, a hangsúly persze a pontosan ugyanaz-on van. én nem vok egy nagy lángész, és az elektrohoz sem értek, de pl multiméter szakadásjelzőjével (vagy hogy hívják-mondom béna vok) hozzáértem az egyik fekete dróthoz, és akérmelyik masik fekete végéhez hozzáértem az sipolt, tehát nekem mindegynek tűnik a sorrend a lényeg hogy a fekete helyén fekete legyen.
na szal a kérdés adott, lehet lámázni meg minden, de remélem azért valaki érdemleges választ is ad rá...hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő
-
bogingrol
aktív tag
[link]
...valakinek ötlete hogy lehet ilyen felületet pl ház oldlára csinálni, felvinni vagy mittomén. az anyag érdekelne hogy ilyet tényleg miből a retekből lehet produkálni?de tényleg....hogy csinálják ezt?
-
bogingrol
aktív tag
válasz Winner_hun #2122 üzenetére
igérem abbahagyom az offolást és elkotródok olyan topikba ahol erről van szó, de ha esetleg megtalálod a menetet akkor dobj már lécci egy linket, mellesleg a gipszen én is agyaltam de az olyan hihetetlennek, na meg persze kézenfekvőnek is tűnik
-
bogingrol
aktív tag
erdekelne , ha meg tudja mondani valaki, hogy elvileg a gep usb-jen levo 5V-ra ra lehet e kotni 5 db feher ledet, minden nagyopbb kockazat nelkul persze?
-
bogingrol
aktív tag
válasz Batman2 #2175 üzenetére
...az ellenálásokat esetleg egy trimmerrel nem lehetne helyettesíteni? lehet hülyeségeket kérdezek de hát ez van, és az az igazság hogy a lámpa burkán belül nagyon kicsi a hely, a ledek lába olyan kicsi hogy csak na, szal ennyi ellenállatott nem birok belepakolni asszem....
-
bogingrol
aktív tag
Köszönetnyilvánítás
Ezuton is szeretném megköszönni a hathatós és expedítiv segítséget Xpod, Batman2 és Rive kollégáknak.A lámpa műkszik, a gép is egyben maradt, gondolom ha eddig jól ment (lassan maésfél órája) akkor most már nem füstöl el.Kínási lámpa RLZ. még csak ki kellene találnom erre miért is volt nekem valójában szükségem
további nagy jóóóóó fórumozást és mégegyszer kösze a segítséget és a türelmet...hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő
-
bogingrol
aktív tag
Na megen
Szal most az érdekelne ha pl ház oldalára csak ugy rafujom a purhabot, az mennyire marad ott? Tom bénán hangzik, de hát ez van.Azért érdekel mert pl ha állat nagyon ott lehet marasztalni akkor kicsit megdolgoznám a chieftec oldalát, nem tom neki merjek e fogni mert pl ha két hét mulva meg gondol egyet és leesik akkor meg inkább hagyom ahogy van ......hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő
-
bogingrol
aktív tag
PH!-t szeretem mert mindig tud kellemes csalodasokat okozni
a purhabot ajanlottak, dombormu szeru feluletet szeretnek kidolgozni, de nem tom mi az ami jo alapja lehetnne.nem szeretnem agyon furni a hazam oldalat szeretnem ugy megcsinalni hogy kivulrol is szep legyen de ha kinyitom ne legyen az hogy ''huuu basszus mi ez a taknyolas''es azt ajanlottak hogy purhab+glett. na most en leragadtam mert hobby piktor is vagyok, de glettrol meg csak arrol hallottam amit a piktorok a falra kenynek.van masmilyen is?
es kosze a segitokeszseget
-
bogingrol
aktív tag
válasz Mr-Pamacs #2197 üzenetére
koponya meg a trabi?huuuu... koponya enyhen brutal , szerintem legalabb is, nem tom masoknak mi lesz a velemye rola, de nekem edidg is tetszett nagyon par cuccod az oldalon, de ez kulonosen. trabi...hat riszpekt annak aki ilyet tud csinalni, poennak nem rossz, de azert a chieftecemre nem tennem ra sorry
mondanam hogy irj hozza egy how to-t, de nem nez ki olayn egyszeruen a dolog, bar ha megis az sokan halasak lennenek neked bizonyara ha megosztanad veluk a titkod (en is) , de gondolom ebbol elsz
jo vagy basszus, nagyon (gondolok itt a munkadra
-
bogingrol
aktív tag
csak ismetelni tom magamat : danke
-
bogingrol
aktív tag
Tsaa!
Érdekelne csak , hogy tudna e valaki mondani egy helyet, Budapesten lehetőleg az Árpád Híd közelében, környékén ( de ha máshol az sem nagy baj csak BP-n legyen) ahol tuti lehet venni dremelbe gyémánt vágó korongot. A kedvesem már a lábát lejárta, és nem talált még sehol , szal ha miattam nem legalább miatta segítsetek lécci!
Előre is kösze
(esetleg ha árat is tudtok nem haragszom meg ha leírjátok azt is )
konkretan az alabbi szermanyrol lenne szo....
[link]...hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő
-
bogingrol
aktív tag
[link]
.....senki?...hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő
-
bogingrol
aktív tag
-
bogingrol
aktív tag
...kedvesem pesten tanul, az en tartozkodasi helyem viszont pesttol par szaz km-re van es (megsugom de csak neked) nem is magyarorszagon. , es mivel nalunk a dremelrol kb mindenkinek annyi fogalma van, mint az etipooknak a hot-dogrol, ezert probalok segitseget kerni toletek.
danke...hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő
-
bogingrol
aktív tag
...most...elegge ossze vagyok zavarodva
-
bogingrol
aktív tag
obivan joooo megtanitott fijam
-
bogingrol
aktív tag
OK, en tenyleg koszonom a segitokeszsegedet, es gondolom meg is fogadom a tanacsodat (mar csak azert is mert kb 5000 hu ft a dremel 250 darabos kiegeszito szetje, egy gyemantkorong meg kb 4000 korul van az arlistakon) , de kicsit akkor is fura. koszonom megegyszer
-
bogingrol
aktív tag
Hy All
Valaki meg tudja e mondani hogy a sata kabelrol egy kis moddinggal (mind az idenel pl) ki lehet e vezetni kulon a HD aktivitast jelzo led kivezetest, na es persze hogy melyik ereket kell hozza ''megcsapolni'' ? Az alaplapom gyarilag nem igazan hajlando ezt a ficsort produkalni, a software-es megoldasokat meg nem igazan preferalnam, mert igy is teljesitmenyhianytol szenvedek, szal valakinek valami otlete?link esetleg vagy akarmi?...hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő
-
bogingrol
aktív tag
...persze, a led mukszik rendesen ami a patas meghajtokat illeti, szal nem ott a gond, valami miatt valszeg a sata controllrer nem ''ledvillogtatos''fajta, csak gondoltam hatha meg lehet oldani, mert ugye a led activityt a regi (80 es 40 eres kabelekre gondolok) szabvanyon ''meg lehetett csapolni'' itt viszont barmilyen semat neztem a sata-nal szo sincs HD led activity pinekrol....csak hat valamilyen uton modon csak a hdd pittyegteti a rohadt ledet (gondolom en ) de akkor hogyan?
-
bogingrol
aktív tag
Deska MSIk7n2 delta ILSR, IDE1 IDE2-on mukszik, IDE3-on es a satakon nem.Ezert gondolkodok egy kis moddingon, jo lenne latni (is) hogy meddig renderol a kis genya, de hat nem igazan nez ki ugy hogy meg lehet oldani...
-
bogingrol
aktív tag
válasz Winner_hun #3201 üzenetére
...en is ettol felek...
-
bogingrol
aktív tag
Tsa mindenkinek!
Ha volt mar , bocsi, de engem ezeknek a pineknek a ''neve'' erdekelne, link ehol [link]
A gaz az, hogy bementem nagy jo elektros boltba, hozzam vagtak vagy 6 darab kb 1000 oldalas katalogust, hogy keressem meg , mert biztosan van, es be tudjak szerezni, a gaz csak az hogy nem tom a nevuket, mert ugye en kis naiv mondtam kellenek ilyen pinek (mutattam a mintat) erre megkerdeztek hogy mi a nevuk, na erre en neztem ki ugy a fejembol hogy orom lehetett nezni.Szal van ezeknek rendes nevuk? gondolok itt olyanre pl mint a biztositekoknal pl hogy 15 amperos olvado biztositek, vagy pl a jack-eknel hogy mondod a meretet meg hogy stereo legyen vagy mono es kesz? Segijjetek maaaaan
Egyebkent katalogusbol leginkabb Conrad-ot vagtak hozzam (conrad.hu-t mar neztem) meg Bürlklin-eket, de ezekbe meg minden rajzolva van en meg nagy sz@rt se tok kilatni beloluk...
elora is kosze.
-
bogingrol
aktív tag
...hat teszem azt haverpajtassal osszeraktunk egy CS szervert, amibe a tapot (kicsi haz, hutesi gondok es egyeb okokbol kfolyolag) forditva tettuk bele.Ket vagy harom honap hijjan a gep ket eve megy allandoan (0-24).Meg megy.Errol ennyit tok irni most hirtelen.A tapok vilagaban jaratos nem vagyok, de egy biztos.Nem elmeleti sikon filozofalok, amit elmondtam az teny.Arra azert ugyelj hogy a tapnak (legalabb) minimalsi szellozese legyen, szerintem akkor nem lesz baj, de hat majd csak jon egy tolem okosabb es mondd ra valamit...
-
bogingrol
aktív tag
UP
[link]
senki?hat hol vannak a nagy elektro-guruk?...hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő
-
bogingrol
aktív tag
válasz bigskull #3432 üzenetére
A segitokeszsegedet koszonom, az altalad adott oldal foruman szinten irtam mar a temaval kapcs, lassan gyulekeznek a morzsak (pl ennek a totyilnak az elejen az egyik linkben bar csatlakozo hivatalos neve meg van adva, bar ezt irtam is,) egyelore probalom osszeszedni magamat es a gondolataimat is.Bürklin katalogusban (ebbol tudok itthon is rendeltetni) talaltam bar gyanusan hasonlo pint, minden esetre ha ez erdekel meg valakit kozkinccse fogom tenni amit sikerult megtudnom.
Megegyszer koszonom...hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő
-
bogingrol
aktív tag
tsa mindenkinek
problemam nem pont totyikba illo, de ezert ujat nyitni nem akartam , szal :
kaptam egy uj tapegyseget ami nagy jo, de sajna a 9 molex helyett (regi tapon ennyi volt) mar csak hat van rajta, viszont a regi tapon csak ket sata volt, ezen meg van hat.na most a problema az, hogy van egy rakas ventim amit nem tudok hasznalni mert mar nincs mire radugni oket (sata power venti, el kellene gondolkodni rajta...) , szal kene valami olyan atalakito ami a tapon levo sata power-t atalakitja molex-e. tapot fabrikalni meg gari miatt nem szeretnem , a neten talaltam pl ilyet [link] de magyarorszagon hozza hasonlot sem. szegedi vagy pesti boltokba tudok eljutni. elore is koszonok mindent. ja esetleg ha tudnatok egy szegedi cimet adni ahol lehet kabelharisnyakat venni, megkoszonnem azt is....hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő
-
bogingrol
aktív tag
válasz Sullivan #4418 üzenetére
...most epp azt hasznalok, de ha esetleg meg ra kell dugnom valamit mar nincs hova, hacsak nem satas, ez az egyik, a masik meg az hogy nem akarom szarra terhelni csak a molexes agakat , szal a kerdes tovabbra is nyitott, tudja e valaki hogy ilyesmit hol lehet venni [link], es tud e valaki szegeden boltot ahol lehet venni kabel harisnyat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AeroCool AERO Bronze tápegység (550W, 80+ Bronze) ajándék 120 centis tápkábellel eladó
- chieftec bdf 650c 650W
- Eladó használt SilentiumPC Fortis 5 Dual Fan CPU hűtő, LGA1700 és AM4 kompatibilis
- Eladó cserélhető rack hűtő ventilátor
- Eladnám hibás Cooler Master MWE Gold 650W (MPY-6501-AFAAG) tápegységem
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest