- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
válasz
Lompos48
üzenetére
Igen sajnos nem állok műszerek tekintetén sehol
van 4 forrasztóm egy régi lengyel pisztolypáka aminek az izzója epilepsziás(ha megrángatom világít) rhx sima gagyi sárga pisztolypáka egy sima olcsóbb páka és egy 100Wos hodály (ezt találtam egyszer használtam egy hegesztőben kellett forrasztani
) .fero02 : Nem ismerem a tagot de rendesnek mert segített és érteni hozzá (nálam jobban) én örülök ha segítenek. MEgtennéd átfutsz a tranyók helyettesítésén ha már ittvagy hogy minden jó-e?
köszikej.bravo : baz*meg ez mia xar? ilyen trehány munkát nem sokat láttam. Én szerintem valami magasabb nyomású mosóba vinném el és jól megfürdetném, remélve a fólia túlélését.
Vagy a gombokat nem lehet kifeszíteni? Eddig mindenből kitudtam szedni bár eddig ilyen forrasztásos bigyót se láttam
Műanyagragasztó pisztollyal lehetne levágás után rögzíteni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

van 4 forrasztóm egy régi lengyel pisztolypáka aminek az izzója epilepsziás(ha megrángatom világít) rhx sima gagyi sárga pisztolypáka egy sima olcsóbb páka és egy 100Wos hodály (ezt találtam egyszer használtam egy hegesztőben kellett forrasztani
) .
köszike