- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
CheGhost
aktív tag
válasz
Lompos48
üzenetére
Helló!
Köszönöm a válaszodat!
Nem akartam nagyon a részletekbe belemenni itt, de ha már felmerült, akkor néhány gondolatomat megosztom... Kezdeném ott, hogy minden tanácsot elfogadok és megfontolok, mert nem elektronikával, vagy villamos dolgokkal foglalkozok.
A rajzok és alkatrészek elemzésével már egy kis időt eltöltöttem, és néhány dolgot már értek ebben a kapcsolásban.
A táp rész nekem is gyanús egy kicsit, ha jól sejtem, akkor ugyan az a részlet az U4-gyel jelölt "linear regulator" nevű elemre gondolunk mind a ketten. Egyenlőre ezt a részt hagynám, ahogy van, és majd később foglalkoznék egy jobb minőségű táp kialakításán (ami akár máshoz is használható lesz). Vagy rosszul gondolom, és ebben a kapcsolásban nem működne így?
Viszont, amire kíváncsi vagyok, amit eredetileg feltettem kérdést, abban tudsz (legalább néhány szóban) segíteni? Mit kellene egy helyettesítő IC-nél figyelnem? A listánál látható érték szerintem a kimeneti fesz., ebből 4,1V-os kell nekem, vagy elegendő egy kisebb, pl. a 2,5V-os? Ennél az elemnél valahogy bizonytalan vagyok, nem látom át ennek az IC-nek a dolgait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A rajzok és alkatrészek elemzésével már egy kis időt eltöltöttem, és néhány dolgot már értek ebben a kapcsolásban.