Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
Sziasztok,
Van egy cm stacker 831 házam amiben most cseréltem alaplapot. A gondom az, hogy a pwr led dugasza 3-as ahol a 2 szélsőben van kébel, az alaplapon pedig 2 pines a csatlakozó (tehát nincs középen 'üres'). így nem megy.
Ok hogy esztétikai dolog de idegesítő, mert a gép tetején gyakorlatilag az egész power gomb kéken világítani szokott amikor megy a gép, kicsit ki van húzva az asztal alól mert ott van 2 usb is amit szoktam használni. Na most, hogy nem megy azt sem tudom, működik-e a gép, fülelnem kell.
Ilyesmit hogyan szokás 'megjavítani'? Nem vagyok nagy szerelő.
Levágom a 3-as csatlakozót és 2-est teszek rá? Vannak ilyen dugaszok amibe bele lehet valahogy tenni könnyen a kábel végét? Elvileg elér ha picit lerövidítem de nemtom...
szóval volt-e valaklinek ilyen problémája és hogyan oldotta meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- EAFC 26
- Hobby elektronika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mazda topik
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Levágom a 3-as csatlakozót és 2-est teszek rá? Vannak ilyen dugaszok amibe bele lehet valahogy tenni könnyen a kábel végét? Elvileg elér ha picit lerövidítem de nemtom...