- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixtybi
tag
válasz
Viktor0610 #55049 üzenetére
Yettel vagy KÜF ügyintézőtől?
Remélem yettel, mert azt talán akkor el tudom intézni.
Köszi. -
-
sixtybi
tag
válasz
KurtCobain #54973 üzenetére
Sziasztok!
Van valakinek friss tapasztalata Yettel -> Voda/Telekom -> KÜF hordozásról? Ragaszkodnak a féléves parkoláshoz, vagy mehet egyből?
--------
Ez ügyben sikerült valami jót kitalálni? Sokkal egyszerűbb lenne bohóckodás nélkül simán csak átiratni valahogy. Ez vajon működhet? -
4D4M
senior tag
válasz
4Grider #55044 üzenetére
Átmeneti megoldásnak szántam az egész 4G-s szerencsétlenkedést, mert be volt ígérve a Telekom által az optika...3 éve "fél év múlva" kötik, pedig az utca végén a térség felhordó hálózatának gerince – ezért gondoltam áthidalom egy filléres USB stickkel.
Úgy tűnik nem jött be (:
Viszont azt meg kell hagyni, hogy a prekoncepcióimhoz képest a mobilnet felülteljesít megbízhatóságban. -
4Grider
nagyúr
válasz
onetwo #55041 üzenetére
A net apn pedig publikus ip címet jelent a telefonodnak, ami így kikerül a netre és a telefon oprendszere kell foglalkozzon a tűzfalazással. Ez alapból egy időnként frissített oprendszerű telefonon nem gond, csak éppen erőforrásigényes, így logikusan többet kell fogyasszon ilyenkor a telefon.
-
onetwo
tag
Sziasztok!
Múlthéten "kézhet vettem" az esimem, Yetteles KÜF adatkártya. Viszont azóta azt vettem észre, hogy jobban merül a telefonom (iPhone12). Éjjel egy 5%-al korábban vígan elvolt, most a 20% is éppen éppen (wifiről megy pefig).
Találkozott már valaki hasonló jelenséggel? Vagy van erre valami megoldás? -
epereger
újonc
Sziasztok!
Beléptem KÜF Bumm flottába (50GB netopció), de amikor beléptem a mobilappba is, ott a szolgáltatás díjának 10592 forintot jelez.
Mi lehet a gond, hol ronthatták el? -
victorhun7
tag
válasz
Viktor0610 #55034 üzenetére
Vagy gyöngyi
-
-
törölt tag
válasz
KurtCobain #55032 üzenetére
Köszönöm a segítséget, maradok az irodalmi magyar nyelvnél…
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #55022 üzenetére
“…szerzi…”
Egyes szám 3. személy, szerez szóból? -
qltsar
veterán
válasz
Viktor0610 #55029 üzenetére
Ez valóban lehetséges, bár a miértjét nem értem. Régen volt ez már sajnos. Ettől függetlenül fura az egész szituáció, mintha valami hatalmas hadititok lenne, hogy mi van a szerződésben.
-
-
qltsar
veterán
válasz
Viktor0610 #55022 üzenetére
Ez biztos? Anno a Hello Datánál láttm a fiókomban a szerződést, és volt is papírom róla emlékeim szerint, de azóta már eltelt pár év, lehet, hogy változott ez a Yettelnél, de furcsállnám, meg az egészet is, hogy nem látom digitális formában a szerződést, de mivel papír formában megvan, ezért annyira nekem ez nem probléma, de megértem a többi fórumtárs frusztrációját, akiknek sem elektromos, sem papír alapú nincs.
-
CP111
aktív tag
Nekem papir alapú KÜF korlátlan hívás és csak net szerződésem van.
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
qltsar #55020 üzenetére
KUF szerződést telefonon kötöttük meg, fizikailag nem írtam alá semmit, de ugye ettől a szerződés még létrejött, a feltöltős kártya előfizetőssé változott, minden működik. Ez a szerződés meg is jelent (4 nap múlva) a Yettel fiókban az adott szám mellett. Ez pipa. (itt nem volt eszközvásárlás)
A lakossági előfizetést szintén telefonon egyeztettem le a központtal, ők foglalták le nekem a közeli üzletben az eszközt. Amikor bementünk a boltba, már mindenről tudtak. Aláírópadon fizikailag is volt jónéhány aláírás, de nem nyomtattak semmit, mondván hogy tilos, és a fiókba úgyis felkerül minden. Kifizettük az eszközt és boldogan távoztunk.
Az eszköz számlája azóta megjelent, szerződés viszont nem. Először oda mentünk vissza, mondván hogy sehol semmi, egyedül garanciajegyet nyomtattak, mást ők nem tehettek.
puszi-pá, színpadról mindenki el...
1220-szal is beszéltem, online chat-ben is voltam, rendületlenül állítják hogy ott van a fiókban, mert ott kell lennie és kész.
kössz...
Másodszor Bp Árkád földszinten voltunk, segítőkész fiatal leányka volt, elvette a laptopot is, negyedórát turkált a fiókomban, megállapította hogy minden oké, de nem jutottunk semmire. Nyomtatnia tilos... köszi-puszi, onnan is eredménytelenül távoztunk.
Így sajna én sehol semmivel nem tudnám bizonyítani, hogy a központtal telefonon miben egyeztünk meg. -
smombodi
tag
válasz
Viktor0610 #55023 üzenetére
Egyik sem volt, csak egy számlát írtam alá amit a futár hozott.
-
-
-
qltsar
veterán
válasz
cs.zs. #54989 üzenetére
Nalam sincs ott semmi, viszont mivel szennefagyott a rendszeruk szerzodeskotes kozben, az ugyintezo vegul a kinyomtatas mellett dontott, igy papir formajaban megvan.
Reszemrol nem regisztraltam uj fiokot, mert elotte is Yetteles voltam, igy mar volt minden, szoval a fioktipus nem lehet gond.
-
cs.zs.
veterán
válasz
victorhun7 #55011 üzenetére
Lakossági. Valamikor nagyon régen.
4 db lakossági számom volt, 1 előfizus, 3 feltöltős. 1 db feltöltőst vittem be most kedvezoflottába, a fiókomban minden maradt úgy ahogy volt.
Így most van 1 db lakossági előfizu, 1 db kedvezoflotta, 2 db feltöltős. -
norby91
tag
2017-ben kértem, pár napos tagsággal korlátlan netre.
Huszár István válaszolt a levélre amit az iqprokft@gmail.com-ra írtam.
Semmi kérdés nem volt tőlük mire kell, pár órán belül át lett állítva.
(Szeptember 4-én írtam nekik más ügyben, semmi válasz. Kiábrándító. Passz mi van az ügyfélszolgálattal.)
-
4D4M
senior tag
Érdeklődnék, hogy iQpro-s adatkártya esetén intézett-e már valaki publikus IP címet? Ha igen, mi volt a folyamata, kit kellett vele zaklatni?
Előre is köszönöm! -
smombodi
tag
válasz
victorhun7 #55011 üzenetére
Én pl lakosságit.
-
yanna
addikt
válasz
victorhun7 #55006 üzenetére
Kedvező Üzleti Flotta.
-
smombodi
tag
válasz
victorhun7 #55006 üzenetére
Ugyanaz
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
victorhun7 #55003 üzenetére
A net mennyiségét akár havonta is lehet változtatni a KÜF-nél.
-
cs.zs.
veterán
válasz
victorhun7 #55003 üzenetére
Felfelé mindig mindent lehetett,
de ez most csak 99,9%, hisz én is csak egy frissen beszerződött ügyfél vagyok -
törölt tag
Nem tudja valaki ez még létező ,aktív flotta ?
https://i-mobile.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- Revolut
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest