- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
epereger
újonc
Yettel Yepp "ajánlata" miatt utánanéztem, hogy milyen hasonló opció létezik 1-2 környező országban, olyan szempontból, hogy 100% digitális, automatikusan megújuló, hűség nélküli előfizetés legyen... Romániában találtam hasonlót, az Orange hozott létre Yoxo fantázianév alatt hasonló feltételekkel működő csomagokat: https://www.yoxo.ro/abonament/
Mindhárom opcióban 5G és korlátlan beszéd van minden hálózat felé, csak az internet változó, kb. 710 forintért adnak 10 GB, 1500-ért 60 GB, 3000-ért 160 GB netet. Roaming csak az utolsóban van, de még az is elég kevés (csak 8.6 GB). Romániában belföldön viszont kiváló lehet ez, prioritizálásokról/korlátozásokról nem írnak. Ha ott megéri a szolgáltatónak ennyiért adni ilyen jó csomagokat, nálunk miért nem próbálkozik egyik sem hasonlóval?
-
epereger
újonc
Az imént hívtak a Yetteltől (én is KÜF-ös vagyok). Nagyon fura volt számomra ez a hívás, mert nem próbáltak átcsábítani abszolút semmilyen csomagra. Csak tájékoztattak, hogy flottában vagyok, és megkérdezték, hogy szoktam-e az internetet használni, amire annyit válaszoltam, hogy "természetesen". 1 percig tartott a hívás összesen. Valaki járt még így? Vajon miért nem próbáltak más csomagra csábítani? Hűségben vagyok szeptember közepéig.
Szerk: ja és még annyit mondtak, hogy amennyiben szeretném az internet keretet változtatni, hívjam a 1220-at. (De nem szeretném, és sosem jeleztem, hogy szeretném ezt.)
Mégis mi a fene volt ez?
-
epereger
újonc
Sziasztok!
Beléptem KÜF Bumm flottába (50GB netopció), de amikor beléptem a mobilappba is, ott a szolgáltatás díjának 10592 forintot jelez.
Mi lehet a gond, hol ronthatták el? -
epereger
újonc
válasz
tothtamaas #54626 üzenetére
Én sem találtam KÜF-nél jobbat, tehát szerintem az lesz.
Már csak arra keresem a választ, hogy egy bármilyen nem-yettel szolgáltatótól frissen vásárolt feltöltőkártyát be lehet vinni KÜF BUMM csomagba? -
epereger
újonc
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. KÜF-ön kívül van olyan flotta, amelynek van (korlátlan/korlátozott) nemzetközi (EU) beszélgetéses (esetleg nemzetközi SMS küldéses) csomagja? (Netfoneról tudok, ne ajánljátok, kérlek.)
Külföldről tervezek néhány évre Magyarországra költözni, család pedig külföldön, EU-s országban marad, ezért is lenne fontos ez.
2. KÜF BUMM esetén frissen vásárolt nem Yetteles feltöltőkártyát be lehet vinni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest