- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucs.krisz
csendes tag
Csináljunk akkor egy olyat, hogy prohardveres tagoknak elérhetővé tesszük.
https://www.bestfleet.hu/korlatlan-internet-megrendeles
Abszolút nem reklámnak szánom, így ha annak látjátok, törölje nyugodtan az illetékes, csupán egy problémával kevesebbet szeretnék amiről lehet beszélni.
-
szucs.krisz
csendes tag
Azért, mert az csupán egy percdíjas csomag, korlátlan internet szolgáltatással, online APN-el.
Így ha neked olyan eszközöd van, ami csak NET APN-t tud kezelni, nem fogod tudni használni.Alapvetően jól működik így is, rengetegen választották, de a visszakapcsolása függ a következő szerződésünk kimenetelétől is.
-
WhiteWalker
nagyúr
IT Services: korlátlan beszéd +korlátlan net (tarifa 6) 11.182ft
Prestige : nem ismerem, nincs a táblázatban
Auchan: ez esetleg szóba jöhet , korlátlan beszéd 5271ft + korlátlan net 5990ft , kb IT Services áron van , de akkor már IT services
Magyar autóklub: nem ismerem, nincs a táblázatban
Agnatel: eddig ez az egyik nyertes , csak 1 hete írtam emailt és semmi válasz nem jött tőlük , így bizadalmam feléjük nem a legjobb.
Bestfleet: ez másik nyertes az Etal On csomaggal , 7890ft és nekem elég az 50 giga net
Unitas: ez is szóba jöhet , korlátlan beszéd+ korlátlan net 9990ft + évi 2990ft tagdíj ( ennyi belefér)
Szóval van kb 3 flotta ami jónak tűnik , de hátha van olcsóbb a jelenlegi KÜF 50 gigás csomag árához képest.
-
simpley
őstag
nekem több gondom van a T-vel 4 hónap elteltével, mint a vodával ~5 év alatt. Most is napok óta nem frissült a mobilnet keret az appban, az oldalon azt írja nincs hűségem, számlán 2025 március 1.-et ír, az appban 2025. március 09.-et. Pl. De olyan is előfordul hogy fullos térerő mellett nem töltenek be az oldalak, sem a navi.
signed by simpley.
-
ubbconfig
aktív tag
Nem emailezni kell velük, hanem a weboldalon regisztrálni, kérni az igazolást. 2 napon belül - elsőbbségi levélben - a postaládámban volt a boríték. Ma Yetiben a csomagváltás is megtörtént rendben, 2 számot vittem be, amik amúgy most is Yeti nem publikus flottában vannak. 3 perc volt a teljes ügyintézés, fordulónappal már az új csomag (15Gb netes) ketyeg.
-
arkone
aktív tag
ITservice nekem azt valaszolta vissza, hogy kufbol mehetek hozzajuk, nincs gond azzal. Nem kell trukkozni.
Ha athordozom yettel feltoltosbe?
vagy ha athordozom masik szolgaltato feltoltosebe?Ez mukodik meg? Vagy szigoritottak mar valami minimum eltoltott idovel a szolgaltatok?
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Szerintem meg az ár ha nem is kizárólagos de az egyik legfontosabb tényező. Ergo jó áron menni fognak hozzájuk. Szerintem. Kíváncsi vagyok egyedi új ajánlatok lesznek vagy a szokott vodás flottás csomagok ami sok helyen van. Már ha tényleg a Voda lesz...
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
Mentem már yetteles flottából yetteles flottába(dpi-multiflotta-küf) és a IT is megerősítette most, hogy mehetek küfből.
Lakossági yetteles nem mehet direktbe yetteles flottába tudtommal, és 6 hónapról sem tudok, pár hétre több ismi ment máshova kártyásnak, és be flottába.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
DrBubo77
Topikgazda
A KÜF nem az első flotta, ahol jelezték a megszűnést.
Így, ha lejár a jelenlegi keretszerződésük, szerintem náluk is megszűnik a jelenlegi kedvező árazás. Azt, hogy ők elfogadják-e a Yettel által ajánlott magasabb árat, vagy mit tesznek, azt nem tudhatom.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
veterán
Ez a szám az egyik egyetemista gyermeknél van, hozzászokott hogy havi 120 percbe bele kellene szorítani, mellette 100GB adata volt, mindig belefért, és eddig is havi 8000 Ft volt a számla. Átlagosan 80-100 perccel megoldja, többieket neten hívja. Neki most előrelépés a 250 perc és korlátlan adat, a számla amit én fizetek, ugyanúgy 8000 Ft marad, és lett egy tablet Anyucinak.
Szept 14-én járt volna le a 2 év rablánc, akár a küf is szóba jöhetett volna (megvártam volna, 14 nap se ide-se oda), de ezt megcsinálták azonnal, és a 30ezres régi beszámítás csak most lehetett, annak az akciónak vége van. Emiatt is lett extra olcsó a választott eszköz. 121000 listaárból végül 21000 Ft volt a fizetendő.
Jó a küf, tudom, egy másik számmal épp ma történik meg a belépés egy kis csomagba. Jövő héten már érdeklődhetünk eszközről, kiváncsi vagyok, de így már nincs konkrét igény.
-
kano
nagyúr
Ez nem a bank topic, igaz?
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
AtHoS
nagyúr
-
kano
nagyúr
Vagy már 10 éves?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
4Grider
nagyúr
-
kano
nagyúr
Ha ennyire okos vagy, lehet hogy a Yettelnél kellene ügyfélszolgálatos pozícióban dolgoznod.
Még mindig nem írtad le ami itt sokaknak segítene.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
És mi volt a csomag neve? Esetleg segíthetne másoknak, hogy ne szívjanak (legalább lenne értelme a hsz-nek).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest