- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
theooracy
aktív tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a KÜF flottába vodás feltöltős kártyát (TUTI100) át lehet vinni? Köszi.
-
tahepa
senior tag
KÜF flottában (275 perc+50Gb net) amikor Ausztriában nyaralva felhívok egy ausztriai mobilszámot azt megtehetem normál módon vagy aktiválnom kell valamilyen extra szolgáltatást vagy valamilyen kauciót kell fizetnem ?
Most szembesültem a Netfonos előfizetésnél hogy csak így tehetem meg ( 10 ezer ft kaució + extra szolgáltatás aktiválása). -
-
smombodi
tag
Sziasztok! Kedvezőflottánál (Yettel) a számom marad a nevemen? Fontos lenne mert 10 éves számról van szó, jó lenne ha nem tűnne el vagy húznák be.
-
DrBubo77
Topikgazda
-
Harczos90
friss újonc
Sziasztok.
Elit flottáról érdeklődnék. Nem sok mindent találni róluk.
Mobilnet mennyire jó pl?Egy ismerős ajánlotta, de gondoltam utána kérdeznék...
4 Számot vinnénk át, Telekomtól.
Köszi.
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #54273 üzenetére
Mindenesetre jól működik a rendszer, ha engedte neki...
-
MODERÁTOR
-
zoli_ak
csendes tag
Idézet magamtól :
"elvileg 6 hónap, gyakorlatilag másnap kezdeményezheted.
KÜF mondta, és tényleg így van.
Múlt pénteken voltam Vodánál, hétfőn este átvették a számom feltöltőkártyára, kedd délelőtt mentem Yettelhez, már írták is, hogy "a számhordozást a jelenlegi szolgáltató elfogadta""
Tehát nem vártam 3 napot, csak a szám átvételt, és másnap reggel mentem Yettelhez. Sikerült. Sajnálom, hogy Neked nem. Esetleg próbáld meg egy harmadik helyen, vagy másik napszakban, mikor a délutános brigád dolgozik. -
betyarr
veterán
válasz #61981184 #54267 üzenetére
és úgy,hogy a szám nem a te neveden van?
mod.: bár,ahogy nézem ez a "kinek a nevén van a szám" sehol sem jelent problémát a volte/vowifi kapcsán.pár éve még nem így volt,az asszonynak volt ilyen dkü-s telefonja és az ügyfélszolgálaton azt mondták,hogy csak a flottakezelő kapcsoltathatja be a volte szolgáltatást.mondjuk az még 2021 előtt volt az előző tkom dkü szerződésben.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz 4Grider #54264 üzenetére
munkahelyi,nem én állom a számlát,nem én leszek a szám tulaja.így ennyit megér.
úgy emlékeztem,hogy megtarthatom a számot,de sajna nem.különösebben amúgy nem aggasztana,ha valahogy végül elveszíteném,mert csak másodlagos számom.
igazából pont ez a kérdés,hogy vajon ilyen esetben már úgy kapom az új sim-et hogy él rajta a volte és a vowifi,vagy azzal is küszködni kell? -
betyarr
veterán
úgy néz ki hogy dkü flottába fogom a digis számom hordozni.a flottakezlő (vagy ki) lesz a a szám tulajdonosa.kérdésem,hogy ebben az esetben hogy működik a volte és a vowifi?automatikusan be lesz kapcsolva vagy még mindig kell a flottakezelő engedélye?vagy igényelhetem én is?
köszi a válaszokat! -
MODERÁTOR
-
ExHDD
csendes tag
válasz zoli_ak #54067 üzenetére
Nekem péntek este lett volna a számhordozás Yetteltől Vodához, de valamiért nem történt meg (bár sms jött róla), szombat reggel felhívtam Yettelt, azt mondták reggel 8:30 után nézzek rá, akkor viszont valóban átállt. 1 nappal rá, ma, próbáltam visszahozni KÜF BUMM csomagjába, de nem engedték, az egyik üzletben hibára hivatkoztak, másik üzletben pedig a 6 hónapra, hogy majd decemberben menjek vissza.
-
MODERÁTOR
válasz Nagymedve11 #54255 üzenetére
Az eddigi, publikus infók alapján néhány kiemelt ügyfél előfizetői számára elérhető. Jelenleg kb. egy nagyobb létszámú teszt zajlik.
Pontos infóm nincs a témában, de tippre pár hónap, és mindenki számára elérhetővé teszik majd.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Nagymedve11
kezdő
A vowifirol nagy a csend a yettelnel.
Pedig sztem a küf-be is sokan emiatt jöttek/jönnének… -
félisten
Ismerős lánynál is ez van iPhone 12-n, de nála ritkábban.
Nekem az javított kicsit, hogy ipv4-re állítotam az APN beállításoknál, de ez sem váltotta meg a világot, csak ritkábban anyáztak a hátam mögött, amikor a BKK app nem töltötte be a képet.4Grider: Igen, ez logikus, mert nem konstans lomha, csak néha random itt-ott.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
kano
nagyúr
Az telefon függő lesz. Nekem is volt ilyen gondom, de eszembe nem jutott, hogy a hálózat lenne a gond. Telefon volt.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
4Grider
nagyúr
A Yetinél folyamatosan változik a helyzet, az x db frekvencia (egyszerre) kezelése és a fejlesztések miatt. Egyik hónapban olyan konfig van, hogy alig van ca (csak nagyobb adatforgalom esetén), a másik hónapban a 2CA-t erőltetik magasabb sávokkal, a harmadikban a hagyományos ca (B3+B20), máskor meg ami a csövön kifér (B3+B1+B28) megy. Ugyanott. Szóval ők nem igazán állapodtak még meg a hálózatfejlesztés kezdete óta.
-
félisten
Amit én tapasztalok az az, hogy adatátviteli sebességben valóban szinte mindenhol a leggyengébb, de nálam az ilyen alkalmazások, mint a BKK app, meg a Simple sokkal gyorsabban reagál, mint a Yeti. Kicsit nekem olyan, mintha a Yetinél időbe telne, míg elindul az adat.
Lehet, hogy telefonfüggő is, nem tudom.
Nekem Poco F2 Pro-n a voda háló reszponzívabb a Yetinél. A Telekom is.[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Elég sok helyen a Voda a leggyengébb az országban. Yetivel nekem nincs gondom...
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
4Grider
nagyúr
-
félisten
Én is emiatt akarok váltani Yetiről, de vannak helyek az országban, ahol a voda a jobb. Yetivel nem sok helyen tapasztaltam ilyet, csak a letöltés gyorsabb sok helyen, de a beszéd/adat stabilitás vagy Voda, vagy Telekom (ahol én eddig jártam).
Ezért lett egy netfone-os kartyám is.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Nem engedtek képet készíteni a díjcsomagokról, kiküldhető dokumentum meg nincsen. 3 fajta díjcsomag van, legolcsóbb 2200- forint + adat opció díja.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Sziasztok!
MOHOSZ tagi kártyával most milyen Telekom díjcsomagok elérhetőek? Nem találok friss információt, a MOHOSZ ügyfélszolgálat finoman szólva elhajtott, hogy érdeklődjek a Telekomnál...
-
hardad
csendes tag
Sziasztok.
3 éve vagyok iQpro-s adatkártyás.
Minden egyes hónapban kapom a díjbekérőt, és ezt a díjbekérő alapján rendezem is ahogy azt szükséges.Nos 3 napja kaptam egy díjbekérőt befizettem, és rá 1 napra később kaptam mégegyet ugyanarra az időszakra ugyanolyan összeggel, viszont más bizonylat számmal.?
Mi ilyenkor a teendő? Az elsőt befizettem , írtam nekik küldtem bizonylatot a fizetésről, de válasz nem történt.
Valaki járt már hasonló módon?
Előre is köszönöm
-
trec12
addikt
-
4Grider
nagyúr
válasz ghostie #54228 üzenetére
Nem akartalak lebeszélni róla, létező vállalkozóról van szó. Szerződni meg úgysem vele fogsz, hanem a netfone-val (vagy vodával, vagy fene se tudja kivel). Ő csak egy papírért kér pénzt a belépőktől. Mondjuk azon csodálkozom, hogy Madmancs a netfone topikban nem említett ilyen díjcsomagokat. Szóval ott a netfone-nál valami zavar lesz az erőben. De fel is teszem a saját topikjában neki a kérdést, hátha tud valamit ezekről a csomagokról...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz ghostie #54219 üzenetére
"Ez a csomag azoknak való, akiknek nincs nagy igényük telefonálás és sms-ezés terén. A csomag korlátlan hívást tartalmaz Vodafone irányba és 100 perc lebeszélhetőséget egyéb belföldi irányba, az elhasznált kredit után 9Ft-os percdíjért lehet telefonálni, az sms ára 19ft/sms. A következő adatopciókat lehet választani:"
Szerintem csak az adatmennyiségben van különbség.
Ha pedig mégsem, akkor valami nem stimmel a webes kommunikációjukkal.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
ghostie
tag
Sziasztok,
FB hirdetés révén találtam a woxmobile.hu-ra. Árak alapján jónak tűnik, de nem találok róla véleményt sehol, itt rákeresve még találat sincs. Van esetleg tapasztalata vele valakinek?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Viktor0610 #54202 üzenetére
Elnézést. Sajna nem vagyok vmi jól és minden mozgás nehezen megy, a kezem is remegett már, folyamatosan mellényomtam mobilon. Gépről jobban megy. Visszaolvasva tényleg nagyon gáz
És köszönöm mindenkinek a segítséget![ Szerkesztve ]
-
félisten
Valakinek van friss horgász flottás díjcsomag pdf-je?
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz WhiteWalker #54207 üzenetére
Elég jól pörög az a topik is.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
mucsgyver70
aktív tag
-
4Grider
nagyúr
válasz WhiteWalker #54200 üzenetére
A netfone nem flotta, hanem virtuális szolgáltató.
S9-en van fent VoLTE kijelzés működő voda VoLTE esetén, így feltételezem hogy netfone esetén is van.
Esetleg nem térerő gondja van? A 9-es sorozat tagjai már nem mai gyerekek... -
veterán
-
MODERÁTOR
-
mexel
veterán
A KÜF nél láttam kiscsomagit, valamennyi beszéd és 4gb net, olcsón. Ehhez a csomaghoz a reklámjukban nincs odaírva hogy számhordozással is lehet. Elképzelhető hogy itt nincsííj van máluk? számhordozás? Hűség feltételezem van. Beléoési díj van náluk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest