Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
MADcat
üzenetére
Köszi MADcat, 4Grider! Mi a helyzet ezzel,
Egyébként nálunk minden ügyfél kap Kártya szintű jelszót És azzal tudja hívni a szolgáltatót és tud intézkedni pl. plusz net Számlát is a szolgáltató küldi
Nézzétek meg légy szíves, hogy kiegészítő netet tudtok a jelszóval aktiválni? -
pinnacle
nagyúr
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Köszi! Nekem igazából az internet a fontos, mert a gyerekek nem is telefonálnak, csak a Messengeren kommunikálnak. Erre kellett volna váltani. Nem vettem észre, hogy csomó alkalmazás nem is számít az adatforgalomba, ráadásul 18-25 éves kor között havonta +2 GB mobilinternet!
Most az a fő kérdés, hogy tudok egyáltalán eljönni tőlük, ha nem veszik fel a telefont, nem hívnak vissza, emailre nem válaszolnak? Találnom kell egy Telenoros embert, panaszt teszek az NMHH-nál, bíróságra megyek? Ha ilyen nehéz lesz, akkor kérlek jelezzétek majd az összefoglalóban, hogy erre lehet számítani.
Egyébként ez nem számít semmit?
Jogállás: iQpro=kártya tulajdonos, xy=kártya birtokos.
Hordozható oda/vissza -
válasz
pinnacle
üzenetére
Mivel úgy látom a Telenort preferálod, tudnám ajánlani az IT Servicest.
Talán nem annyira alacsony az ára, mint az EQ/IQ párosnak, de ott a flottához annyi közöd lesz, hogy kapsz egy papírt, amivel bemész az üzletbe és a saját nevedre kötsz előfizetést. A te neveden lesz, a myTelenor-on és a 1220-on is magad intézheted a dolgokat.
Nekem 4 éve van náluk előfizetésem, a belépés óta nem is beszéltem velük. Pedig már többféle módosítást csináltam a csomagon. -
pinnacle
nagyúr
válasz
4Grider
üzenetére
Mikor írtam ezt? 4 éve vagyok az iQ-nál. Egyébként, hogy tudok eljönni tőlük, ez igazából semmit sem számít?
Hordozható oda/vissza
Azért mert az iQ ilyen, nem biztos, hogy érvényes minden flottára. Valaki tud arra példát, hogy az EQ-nál nem vették fel a telefont vagy nem utána nem hívták vissza az ügyfelet, Facebookon nem válaszoltak? Illetve arra, hogy hogy ha valaki ki akar lépni, nem engedték? -
-
pinnacle
nagyúr
válasz
tibor23
üzenetére
Mit nem tudok intézni, te EQ-s előfizető voltál? Ha valamit nem tudok elintézni, akkor is felveszik a telefont vagy visszahívnak. Mert az ügyfélszolgálatra még nem volt panasz az EQ-nál.
Nekem arra kellene megoldás, hogy tudok eljönni tőlük. Remélem a végén nem a Telenornál kell találni, valaki ismerőst, aki rájuk szól, hogy ugyan engedjenek már el.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
EQ-val nincs gond.
kurtuzov EQ-nál: Egyébként nálunk minden ügyfél kap Kártya szintű jelszót És azzal tudja hívni a szolgáltatót és tud intézkedni pl. plusz net Számlát is a szolgáltató küldi
tibor23, ha nem akarsz, akkor ne sipákoljál, 3 nappal korábban jeleztem, hogy adatbővítést kérek, írtam, hogy nincs net, válaszolták, hogy most már van.
Tegnap leveleztünk egymással, 3x jeleztem, hogy váltani akarok az EQ-ra, tegyenek át kártyásra. Választ erre egyszer sem kaptam. Ma a szokásos történet, hívom Istvánt, feleségét, nem veszik fel, nem hívnak vissza. Na ehhez mit szólnak a nagy IQ hívők?
Egyébként biztos, hogy először kártyásra kell váltani? DPI-től jöttem, arra ezt írták,
Telenorból Telenorba nem kell hordozni, csak átírni.
Elengedőt kell kérni a DPI-től és azonnal beírjuk...Illetve mit tudok csinálni, ha nem akarnak elengedni? Korábban a jogállásra ezt írták,
Hordozható oda/visszaAzzal, hogy én vagyok a kártya birtokos, milyen lehetőségem van?
-
martonl
senior tag
válasz
onetwo
üzenetére
Megtaláltam az árlistát. Felhívtam a 1400-át, hogy szeretnék váltani. Ott nem tudtak semmit új díjcsomagról, kérték, hogy írjak e-mailt nekik. Ezt megtettem. Azért a fb csoportban is megkérdeztem, mikortól lehet váltani. A válasz az volt, hogy már lehet. Megkérdeztem, hogyan, mert a 1400-án nem tudtak róla, és emailt kértek ezzel kapcsolatban. Na erre kidobtak a csoportból. E-mailre még nem válaszoltak.
-
tibor23
senior tag
válasz
pinnacle
üzenetére
Nem akarok vérre menő vitát indítani, de úgy csinálsz mintha a gyerekeid élete múlna az IQ flottakezelőn. A mobilnetet bárhol a világon gyakorlatilag úgy kapsz, mint egy palack vizet. Besétál a "gyerek" a benzinkútra, üzletbe, stb. és pár ezer Ft-ért kap sok GB netet. Tavaly nekünk pár napra volt elég egy Telenor flottás net, ami elvileg 15GB EU-ban. Max. 3GB-ot tudott. Aztán vettünk 6€-ért 50GB helyi netet. Ezért fölösleges sipákolni, meg szidni a flottát. Az is megoldás lehet, hogy tartaléknak veszel egy Domino kártyát, és veszel hozzá 3,5GB netet 3500-ért, ami nem veszik el.
-
-
kurtuzov
senior tag
válasz
pinnacle
üzenetére
Vannak néha malőrök EQ-nál is. Mi a norvég télben a semmi közepén vesztettük el az EQ kártyák jelét (még a Telekomosok voltak) két napra. Még szerencse, hogy volt második SIM a telefonokban. Az igazi okokat úgysem fogják az orrunkra kötni miért szűnt meg a szolgáltatás.
-
pinnacle
nagyúr
iQ-tól azt írták, hogy
A gond az volt számunkra ismeretlen okok miatt a telenor nem rá rakta a 7 gigát, hanem levette róla az internetet a 100mbot is (ilyen koncepció a szerződésbe sincs).Sajnos rajtunk kívül álló ok miatt volt. Ha ezt elmondták volna nekem, akkor OK minden.sepsi0 kérjél egyet.
Egyébként tényleg ez a jelszós megoldás a legjobb, hogy tudunk intézkedni. -
pinnacle
nagyúr
Ez még fontos információ, na ez kellene az iQ-nál is.
Egyébként nálunk minden ügyfél kap Kártya szintű jelszót És azzal tudja hívni a szolgáltatót és tud intézkedni pl. plusz net Számlát is a szolgáltató küldi -
pinnacle
nagyúr
Sejtettem, hogy gond lesz. Ezért adtam a fiamnak egy telefont hotspotnak.
Azt mondták, hogy nem tudják átvenni a számokat az iQpro-tól, kártyásra kell vinni, de a kártyán lévő összeg nem vész el. Mindhárom szám az én nevemen van, de az egyetemista lányom, és a gimnazista fiam, miatt 2x5000, 1x10.000 az belépési díj. Igen ez az ügyfélbarát hozzáállás.Repülőtér teszten volt kint, egy szép képpel búcsúzok az iQpro-tól

-
sepsi0
őstag
Mindig rendesek voltak velünk is. De viszont mindig voltak kezdeti nehézségek szerződés kötés után. Aztán, ha beállt amit akartunk, nem is kellett őket zaklatni semmivel. Minden meg, ahogy kell. 3+ éve vagyunk náluk, 1 korlátlan hang+net és 1 korlátlan (kétsimes). Kb 3 éve nem beszéltünk velük, minden rendben van.
Ha hívtuk őket, nekünk mimdig azonnal felvették és intézkedtek. Azt azért tudni és érteni kell, hogy nem megy minden rögtön (ez mindenkinek szól), ha ezt megértjük, akkor semmi gond.
Van már olcsóbb lehetőségem is, de én maradok náluk. Amit ígértek, azt kapom 3+ éve, nekünk ez elég...
Normális megbízható flotta az EQ szerintem.Facebookon azért volt pár törlés és tag kitíltás is. Nem mindig a viselkedés miatt. Akkor volt jellemző, amikor péntekre ígérték az új árakat, itt szólás volt a "péntek". Én nem izgultam akkoriban ez miatt....
Ami negatív eszembe jutott. Szerződés kötéskor volt szó jóváírásról, mert valamekkora összeget előre kellett fizetni (nem a belépési díj) és azt mondták azt majd jóváírják.... Na nálunk nem írtak jóvá semmit.
-
Fifi
őstag
válasz
pinnacle
üzenetére
Az én véleményem alapján ne általánosíts!
Lehet másnak ugyanolyan rossza a tapasztalata EQ-val, mint neked az IQ-val.Én EQ-hoz anno ~30db SIM-et vittem (Ebből már csak ~12db van náluk). Lehet, hogy el vagyok mentve a telefonkönyvben, mint kiemelt ügyfél vagy csak szimpatikus voltam a szerződéskötés során és másként kezelnek.
Nem tudom mi az oka, de tény, hogy velem mindig rendesek és segítőkészek voltak eddig! -
pinnacle
nagyúr
Ez a lényeg. Nem emlékszem arra, hogy az EQ-ra panaszkodtak volna.
Félre ne értsd, teljesen elégedett vagyok EQ-val. Ha nem vették fel a telefont, engem mindig visszahívtak. Ezer köszönet ezúton is Péternek és Timeának!
Én különben kérdeztem a Pétert, hogy van lehetőség eseti adatbővítésre, azt mondta van.Bferibörs látod, hogy nincs gond az EQ-val.
Pont azt írtam Istvánéknak, hogy mi lenne a véleményük erről a pofátlan eljárásról, ha az ő fiuk lenne kint. -
Bferibörs
addikt
válasz
pinnacle
üzenetére
Nem tudom az EQ- t,nekem csak netes karim van tőlük,az rendben van.
Fogadd meg [Robi_73 tanácsát szerintem] -
Fifi
őstag
válasz
pinnacle
üzenetére
A flották nem arra vannak berendezkedve 2-3 munkatárssal, hogy a több száz ügyfél napi szintű igényét kielégítsék. Náluk az új ügyfelek kiszolgálása, szerződése a feladatuk - ebből élnek - és ha marad idő ezek mellet, akkor jön a már meglévő ügyfél problémájának megoldása. Szerintem
Mint itt többször elhangzott flottatagság a türelmes és költségérzékeny embernek való. Ha nem számít a pénz és percek alatt akarod a gondjaid megoldatni, akkor azt meg kell fizetni a szolgáltatónak.
Én évek óta EQ ügyfél vagyok. Kiválasztottam adott díjcsomagokat és azzal nem variálok, így gondom sincs velük. Az elején kicsit döcögött a dolog, amire mindent úgy állítottak be, ahogy én szeretném. Viszont ezzel tisztában voltam, hisz tudtam, hogy ezért az árért nem várhatom el tőlük azt, mintha kétszer ennyit fizetnék és abból fenn tudnának tartani erre dedikált ügyfélszolgálatot, mint a nagy szolgáltatók.
Félre ne értsd, teljesen elégedett vagyok EQ-val. Ha nem vették fel a telefont, engem mindig visszahívtak. Ezer köszönet ezúton is Péternek és Timeának!

(#46464) pinnacle: Megértem a helyzeted, nekem is van két gyermekem! Viszont gondolj bele, hogy a több ezer tagú flottára van 2-3 ügyintéző. Ha csak napi 50 tag problémájával kell foglalkozniuk, szerinted az mennyi idő? Ha problémát oldott meg és nem szerzett új ügyfelet, akkor aznap nem keresett semmit. Vagy fizetsz rendesen vagy választod az olcsó díjakat bevállalva a nehézkes ügyintézést.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Bferibörs
üzenetére
Ezért írtam, hogy Ha azt mondjátok, hogy minden flotta kivétel nélkül ilyen, beleértve az EQ-t is, akkor OK, de szerintem ennyi panasz nincs másra. Én is rendszeresen olvasom a topikot, de nem emlékszem EQ-s panaszra. Volt ilyen probléma ott is? Mondjuk szerintem náluk a Facebook csoport miatt nem lehet így viselkedni.
Robi_73 tényleg az lehet, amit az István mondott régebben, hogy csak nyűg a hangalapú előfizetés nekik. Elkényelmesedtek a korlátlan nettel, ugye azzal semmi gondjuk nincs.
-
Robi_73
őstag
-
Bferibörs
addikt
válasz
pinnacle
üzenetére
A flottáknál mint írták itt, sokszor megy nehezen az ügyintézés,nem mindíg az ő hibájukból. Értem,hogy ideges vagy a gyereked miatt de azért ne bánts meg mást. Aki válaszolt Neked, 4Grider hidd el otthon van a flották világában.
Nekem a bonyolult ügyintézés miatt van csak netes kártyám flottánál,mert tudom,nyomon követem ezt a topikot,hogy más csomag intézése bonyolult flottánál.Sokszor a szolgáltatónál is a saját előfizetésem.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kint van a fiam külföldön, hétfőn jeleztem, hogy csütörtökön aktiváljanak +7GB netet. Ilyen eseti adatbővítésre már többször volt példa. Ma egész nap nem tudták aktiválni a netet, telefonhívást nem vették fel, nem hívtak vissza. Ez már eleve pofátlanság. Most amikor végre felvették azt mondták, holnap aktiválják. Közben az önkéntes ügyvédjük őket védi? Most őszintén mit lehet erre mondani? Ha azt mondjátok, hogy minden flotta kivétel nélkül ilyen, beleértve az EQ-t is, akkor OK, de szerintem ennyi panasz nincs másra.
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Azért nem minden flotta ilyen. EQ-nál is van ilyen probléma? Idáig még nem jelezte senki.
Fifi ha visszaszólnának, hogy sorry, de nem megy, akkor OK! Az a pofátlanság, hogy a telefont nem veszik fel, nem szólnak vissza, miközben tudják, hogy kint van a gyerekem. Szarházi banda!
Gondlom ha az EQ-val is iylen gond lenne, akkor a Facebookon és itt is jeleznék.Most felvette az István felesége, volt pofája azt mondani (persze semmi elnézést nem kért), hogy holnaptól tudja aktiválni, különben is miért nem vettem adatjegyet.
-
Bferibörs
addikt
válasz
elfelejtette
üzenetére
Az EQ nál és valszeg a Számla.... Is a csak netes kártyákról nem is tudsz hívni, sms- ni.
Az IQ karirol tudtommal igen és annak díja van. -
elfelejtette
veterán
És ezeknél ha nem indítok hanghívást, vagy küldök sms-t, akkor csak az adatcsomag árát kell kifizetni? Vagy nem jól értelmezem?
-
vpanangin
senior tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
EQ és Számlakontroll Kft Telenoros korlátlan mobilnete, ha nincs leterhelve a torony amire csatlakozol, megoldja sokunk ezirányú igényét. Kb. 5100 - 5300 Ft-os havi díjért.
-
vpanangin
senior tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
"ami 5790Ft-ért 150GB +150GB éjszakai (este 11-től reggel 8-ig) csomagot ad"
Jó is lenne ennyiért!
De ez valójában 7590 Ft.
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Külterületen lakunk, itt nincs olcsó korlátlan optikai net. Eddig Vodafonos otthoni internetünk volt, 5330Ft-ért 50GB +150GB éjszakai (éjféltől reggel 6-ig) adat csomaggal. Most lejárt a két év hűség, így váltanék. Jelenleg opcióként szóba került a Telenor Hipernet Home+ L, ami 5790Ft-ért 150GB +150GB éjszakai (este 11-től reggel 8-ig) csomagot ad, illetve lenne egy helyi szolgáltatós mikrohullámú 30Mb/s-os sebességű korlátlan net 5500Ft-ért. Van olyan flottás csomag, ami jelenleg ezeknél jobb feltételekkel adna otthoni megosztható netet? Illetve szerintetek melyiket érné meg jobban?
Köszi -
Fifi
őstag
válasz
pinnacle
üzenetére
A cégüknél van saját zárt flotta, aminek ő igazgatja a dolgait. Így ő közvetlenül kapcsolatban van a szolgáltatóval és tudja, hogy sokszor nem a flotta üzemeltetője a béna, hanem a Telenor, aki nem képes a flotta üzemeltetője által kért dolgokat teljesíteni.
Esetedben ezt még tetőzi, hogy a szolgáltató és közted van még egy kommunikációs gát, akarom mondani csatorna, a flottaüzemeltető. Ha ő később vagy máshogy tolmácsolja a kérésed, az plusz idő és hibalehetőség.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
4Grider
üzenetére
Melyik az a mi flottánk? Remélem nem az EQ. Egyébként ott van lehetőség ideiglenes adatkeret bővítésre?
Nekem idáig nem volt gondom az iQ-val. Sőt úgy emlékszem, hogy előre be tudták állítani, mikortól induljon az adatkeret. Azért szóltam, most is hétfőn, hogy csütörtöktöl.
Egyébként változnak a felhasználói szokások. Gyerekeim mondták, hogy nem is ismerik egymás telefon számát, nem is hívják egymást, hanem Messengeren írnak egymásnak. Ezért lenne fontos az internet. Egyébként a Telekomnak egészen jó ajánlata van, igaz már csak drágábbra, 4GB-ra módosították. Viszont csomó alkalmazás nem számol bele az adatkeretbe, és 18-25 év között +2GB-ot adnak. Mondjuk még mindig a DIGI a legjobb, csak ugye sok helyen nincs térerő. -
4Grider
félisten
válasz
pinnacle
üzenetére
A Telenornál a rugalmatlan mytelenor miatt elég nehéz ilyesmit flottában számlafordulótól függetlenül intézni. A mi flottánkban nincs is ilyen lehetőség, hónapokig kell küzdeni sokszor velük, míg a saját flottánkban az tudok tetetni egy csomagot egy másikba, azt is szigorúan számlafordulóval.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
szabog74
üzenetére
Nekem az internet a legfontosabb, abban talán az EQ a legjobb, remélhetőleg nincs velük gond. István mintha régebben mondta volna, hogy nekik a korlátlan adat a jó, csak nyűg a hangalapú előfizetés, de ez akkor is anarchia. Ráadásul tudja, hogy kint van egyedül a fiam, és kellene neki az internet. Kértem ne tegye ezt velem, régi előfizetőjük vagyok 3 telefonszámmal.
Már csak az a kérdés, hogy fogok tőlük eljönni. Előbbiekből kiindulva, nem lesz egyszerű. -
pinnacle
nagyúr
Nagyon szívok az iQpro-val.
Hétfőn már jeleztem, hogy mától kellene +7GB internetet, mert külföldre utazik a fiam. Ma 9-kor jeleztem, hogy nincs internet. Azóta nem tudják aktiválni. Hiába hívom az Istvánt meg a feleségét, nem veszik fel. Viberen, SMS-en is írok, utóbbin azt írták 15:54-kor, hogy már van internet, de nincs. Az a legfelháborítóbb, hogy fel sem veszik a telefont, vissza sem hívnak. Valaki találkozott már ilyen problémával?
EQ-nál rendben megy az ügyfélszolgálat? Ha igen, akkor itt az ideje, hogy átmenjek hozzájuk. -
Zeki
nagyúr
válasz
Beniii06
üzenetére
Ez miben lehet jobb, mint a VOIP? Applikáción keresztül telefonálni?
Blee Sim csomagjainkkal azoknak szeretnénk kedvezni akik inkább a neten lógnak és kevesebbet beszélnek. Egyedi fejlesztésű csomagok amelyekhez szükséges , hogy okostelefonnal rendelkezzetek és a Blee applikáció telepítve legyen a készüléken, hiszen hívásaitokat onnan tudjátok indítani.--
rebtel.com, angol fontra kell állítani, és a világ előfizetést válsztani. -
Beniii06
addikt
-
Köszönöm Urak, de mint mondtam ctrl-c - ctrl-v.
Semmit nem változtattam rajta. A honlapon lehet gondolom pontosítani.
-
Beniii06
addikt
válasz
MADcat
üzenetére
Azért akad egy-két pontatlanság:
"Motion L - 240 perc lebeszélhetőség Magyarországon 4GB internet, további percdíjak 28Ft/perc 40Ft/SMS - Telenor"
Nincs előfizetési díj írva, de a többiből következtetve 4000 Ft körül lehet.
"BLEE L - 500 perc lebeszélhetőség Magyarországon 40GB internet, további percdíjak 25Ft/perc 40Ft/SMS 1.190 Ft/hó
BLEE XL - 200 perc lebeszélhetőség Magyarországon korlátlan internet, további percdíjak 28Ft/perc 40Ft/SMS 1.190 Ft/hó"Biztos lemaradt egy 0 az összegek végéről, különben kérek 3 kártyát.

Ami még érdekes lett volna, hogy a flotta engedélyt tudják-e postázni vagy mindenképpen személyesen kell intézni, mert úgy elég sok vidéki kiesik a körből + hogy a bevitt számok kinek a nevére kerülnek.
-
-
Lehet többünknek ismerős lesz. Blee.hu [link]
Ezt a levelet az ő munkatársuktól kaptam. További kérdést nekem ne tegyetek fel ezzel kapcsolatban, mert többet én sem tudnék mondani.
Flottába belépési díj, fejpénz stb nincs. Feltétel egyedül, hogy az első havi előfizetési díjat be kell utalniuk az ügyfeleknek, amit le fognak "lakni" menet közben. Hétfő-Péntek 9-17h között telefonos és e-mail ügyfélszolgálattal rendelkezünk. GDPR-nak megfelelő adatkezelésünk van, díjfizetés banki átutalás, banki befizetés és Barion bankkártyás fizetési lehetőség.
Írom a csomagokat (nem lesz rövid):
Infinity Red - Vodafone - Korlátlan beszélgetés, korlátlan SMS, 7GB internet 5.490 Ft/hó - Csak új számmal!
Motion Net S - Nem tartalmaz lebeszélhetőséget 5GB belföldi adatkeret 28Ft/perc 40Ft/SMS 2.490 Ft/hó - Telenor
Motion Net M - 120 perc lebeszélhetőség Magyarországon 10GB internet, további percdíjak 28Ft/perc 40Ft/SMS 3.990 Ft/hó - Telenor
Motion Net L - 120 perc lebeszélhetőség Magyarországon 22GB internet, további percdíjak 28Ft/perc 40Ft/SMS 4.490 Ft/hó - Telenor
Motion Net XL - 120 perc lebeszélhetőség Magyarországon 50GB internet, további percdíjak 28Ft/perc 40Ft/SMS 5.490 Ft/hó - Telenor
Motion XS - 60 perc lebeszélhetőség Magyarországon 2GB internet, további percdíjak 28Ft/perc 40Ft/SMS 1.190 Ft/hó - Csak új számmal - Telenor
Motion XS - 60 perc lebeszélhetőség Magyarországon 2GB internet, további percdíjak 28Ft/perc 40Ft/SMS 1.990 Ft/hó - Telenor
Motion S - 120 perc lebeszélhetőség Magyarországon 4GB internet, további percdíjak 28Ft/perc 40Ft/SMS 2.690 Ft/hó - Telenor
Motion M - 160 perc lebeszélhetőség Magyarországon 4GB internet, további percdíjak 28Ft/perc 40Ft/SMS 3.190 Ft/hó - Telenor
Motion L - 240 perc lebeszélhetőség Magyarországon 4GB internet, további percdíjak 28Ft/perc 40Ft/SMS - Telenor
Infinity Simple - Korlátlan beszélgetés Magyarországon 4GB internet, 40Ft/SMS 5.990Ft/hó - Telenor
Infinity Plus - Korlátlan beszélgetés Magyarországon 13GB internet, 40Ft/SMS 6.990Ft/hó - Telenor
Infinity Ultra - Korlátlan beszélgetés Magyarországon 40GB internet, 40Ft/SMS 8.990Ft/hó - Telenor
Infinity Full - Korlátlan beszélgetés Magyarországon Korlátlan internet, 40Ft/SMS 10.990Ft/hó - Telenor
Mobilnet Infinity - Korlátlan adat belföldön (22.2GB Roaming EU1) Elméleti max sebesség: 150/20 MBit/s 6.190 Ft/hó - Telenor
Blee új generációs virtuális sim csomagok:
BLEE XS - 45 perc lebeszélhetőség Magyarországon 3.5GB internet, további percdíjak 35Ft/perc 40Ft/SMS 1.990 Ft/hó
BLEE S - 100 perc lebeszélhetőség Magyarországon 6GB internet, további percdíjak 30Ft/perc 40Ft/SMS 2.690 Ft/hó
BLEE M - 200 perc lebeszélhetőség Magyarországon 11GB internet, további percdíjak 28Ft/perc 40Ft/SMS 3.490 Ft/hó
BLEE L - 500 perc lebeszélhetőség Magyarországon 40GB internet, további percdíjak 25Ft/perc 40Ft/SMS 1.190 Ft/hó
BLEE XL - 200 perc lebeszélhetőség Magyarországon korlátlan internet, további percdíjak 28Ft/perc 40Ft/SMS 1.190 Ft/hó
Kiegészítő szolgáltatások:
Extra SMS
S - 40db SMS 590 Ft/hó
M - 115db SMS 1.590Ft/hó
L - 160db SMS 1.990Ft/hó
Extra adat
S - 1GB - 1.990 Ft/hó
M - 4GB - 3.490 Ft/hó
L - 10GB - 4.490 Ft/hó -
bul07
nagyúr
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Lekérdezni és megjelöli a névjegyet ami hálózaton belüli, így csak egyszer kell végigmenni, persze amíg nem hordozza valaki a számát
-
GouGraN
tag
Sziasztok.
Dpi-vel kapcsolatban érdekelne pár info, ha valaki esetleg tudna segíteni.
Még mindig elérhető náluk a korlátlan mobilnet? Hogyan van most náluk a belépés folyamata? -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Akinek ez fontos, írjon panaszt a Nemzeti Média és Hírközlési Hatósághoz, ugyanis ezt minden szolgáltatónak biztosítania kell.
Viszont interneten bárki lekérdezheti ezen az oldalon az adott telefonszámhoz tartozó szolgáltatót!
A lekérdezés itt is díjmentes! -
Fifi
őstag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Jó lenne, ha ez egységesen működne minden készülékkel és SIM-mel!
EQ Telenoros kártya + Huawei Mate 20 Pro: nem működik
Telekom kártya + Samsung Galaxy S3: jól működik -
R a y
senior tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Telenor/xiaomi, nekem nem megy.
-
tahepa
senior tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Telenor kártyáról Telekomost és Digist ellenőríztem és valóban működik.
Digisről Telekomosnál szintén "UNKNOWN APPLICATION." -
4Grider
félisten
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Telenornál a válasz: "MMI kész.".
Diginél a válasz: "UNKNOWN APPLICATION." -
törölt tag
-
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Nyilván minden hívás előtt majd lekérdezem, hogy hol van...
-
kásás
tag
válasz
INGJOKE
üzenetére
Belépve a Dpi-be - Felhasználói Tájékoztató - Tarifaváltás- utolsó sor: ,,(hangtarifa havonta egyszer számlazárással felfelé módosítható, adattarifa havonta egyszer számlazárással le is és fel is módosítható)"
Egyébként akkor miért vannak 4GB -nél kisebb csomagok? Ugye alapnál 4GB , Médiumnál 8GB az adat.
ÁSZF-et viszont sehol nem találok.
Mindemellet azt érzem bili lesz ez.
-
Dracula72
senior tag
válasz
INGJOKE
üzenetére
Ezért csinálják ezt a hálón belüli mizériát
ami gáz.+"Az új tarifára történő váltás esetén 24 hónapos Tarifahűség lép életbe, amely minden esetben külön kezelendő az esetleges Készülékhűségtől."
"Tarifaváltás menüben Önöknek kell kezdeményezni"..."a Tarifaváltás papír alapú szerződéskötéssel jöhet létre, amelyet a GLS futárszolgálat juttat el ügyfeleink részére, minden egyes előfizetés tarifaváltása esetén 1.780.- Ft szállítási díj ellenében"
Váltson ezekkel tarifát Jasszer Arafat

-
kásás
tag
Az új DPI Médium esetén, ha választom pl. a 2GB adatcsomagot, akkor van 3700ft-ért (2200Hang+1500Net) egy csomagom?
Esetleg bilibe lóg a kezem?
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem már szinte alig volt dpi-s ismerősöm szóval nekem minden telefonálás flottán kívül ment. Szóval jah nekem rosszabb, de mindenki értékelje egyénileg, ha lett volna az új középső csomag akkor arra simán váltottam volna.
-
Apa+Fia
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
És tényleg,igazad van!
-
-
törölt tag
A vodánál 500 Ft-al olcsóbban megvan a jelenlegi dpi alap csomaghoz hasonló híváskondíció, ráadásul nem 2GB-tal hanem 5GB-tal. (Ha nem kell adat, csak a percek, akkor pedig féláron kapod a vodánál ugyanazt, mint a telenornál a dpi alapot). Én pont most vagyok net-megvonáson-kb. 1 hónapja nyomógombos telefonozok, és élvezem.
A középső csomag szintén 500Ft-tal olcsóbb vodásként, 8GB helyett 5GB adattal, de egy rakás passal.
A dpi vip csomag....hááát ....publikusban a red 11.000 Ft.
Nem érzem, hogy ezek az új dpi csomagok juj de jók lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Okos Otthon / Smart Home
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egyébként tényleg ez a jelszós megoldás a legjobb, hogy tudunk intézkedni.

Én az ilyen és hasonló ügyfélkezelési történetek miatt kizárólag olyan flottát kerestem, ahol a nevemen marad a telefonszám és én intézek mindent a szolgáltatóval. Javaslom ha váltasz, Te is ilyen flottát válasz a jövőben... 

(majd visszatérünk, hogy figyeljem hálón belül maradjak
)