-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
Az lehet, hogy nem akarnak publikusak lenni, de valaki tőlük azért egy weboldalt csak üzemeltet.
És csak ezen az oldalon olvasni (#44795) Madycsa által is írt 50%-os kedvezményről sehol máshol.
Én még a facebook csoporton keresztül csatlakoztam hozzájuk, így nem tudom, hogy a fent linkelt oldal segítségével hogy mennek a dolgok. Nem tudom, hogy ugyanazon személyzet látja-e el a feladatokat, akik a facebook csoportot is vezetik.
Amúgy ezen az oldalon legalább jól öszseszedve vannak a dolgaik és nem facebook hozzá(el)szólásokból kell összerakni a teljes képet.
-
Balázzs
senior tag
Skacok, nem vagyok iQpro-s, elhihetitek. Csak azt osztottam meg, amit kaptam tőlük az általuk jelzett változások miatt, kízárólag információt megosztó-segítő szándékkal. Tisztában vagyok vele, hogy van már 5G-is, Ők ezt adják és ennyiért, akinek jó előfizet, akinek nem keres mást.
-
tibor23
senior tag
válasz Balázzs #44786 üzenetére
Ami érdekelne úgy, hogy kifizessek érte 2-3-4eFt. havidíjat: legalább 2-3GB net+beszélgetés jó áron. 2eFt-ig mennék el a netes árban. Sajnos értelmes flottát erre nem látok, mivel vagy a korlátlan vagy sok telefonálásra mennek rá minimális nettel vagy pl. adatra IQPro nagyon jó, de csak adatkártya. Tőlem előfizetés is lehet, de azzal még szkeptikusabb vagyok, mint a flottával. Ha IQPro kártyával telefonálni lehetne a táblázatban jelzett 12,7Ft-ért és a telefondíj hozzáadódna a számlához, az nekem jó lenne.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Tav-Csoves #44787 üzenetére
Inkább az a megtévesztő benne, hogy a Telenornál nincs 150/300-as sávszélességkorlátozás, de még CA tiltás előfizetés szinten sem, így egy "150 Mbps-os" nettel is lehet néhány helyen 150 Mbps fölé menni és a "300-as net" is többnyire 150 Mbps alatt fog teljesíteni.
Mert szegény előfizetések nem tudják magukról, hogy ők mennyivel mehetnek... -
tibor23
senior tag
Srácok, az IQPro 4GB-os adatkártyával lehet telefonálni? A táblázatban írnak árakat, amik nem is rosszak, de fura ha adatkártyával lehetne.
-
-
kerxy
őstag
válasz Balázzs #44778 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Úgy látom, hogy ez az "asztali router" talán jobb is lenne nekem mint a sima kis hordozható, mivel fixen otthonra kell.
Viszont az említett "Asztali router 4G LTE+ 300 Mbps <Huawei B626>" típust én nem találom a neten. Melyik lenne ez? Én csak B618 és B525 modellt találtam.
-
Balázzs
senior tag
Igen, nekem most küldték az új listájukat:
NET adatTARIFA árak az 5%-os ÁFA tételt TARTALMAZZÁK:
4 GB adat+net (300 Mbps): br.1402.-Ft (ha elfogy, akkor korlátlan 66Kbps) <EU=3GB>.
7 GB adat+net (300 Mbps): br.1898.-Ft (ha elfogy, akkor korlátlan 66Kbps) <EU=4GB>.
13 GB adat+net (300 Mbps): br.2435.-Ft (ha elfogy, akkor korlátlan 66Kbps) <EU=5GB>.
24 GB adat+net (300 Mbps): br.3469.-Ft (ha elfogy, akkor korlátlan 66Kbps) <EU=7GB>.
50 GB adat+net (300 Mbps): br.4626.-Ft (ha elfogy, akkor korlátlan 66Kbps) <EU=9,5GB>.
Teljesen korlátlan adat+net (150 Mbps): br.4931.-Ft <EU=2.5+3GB>.
Teljesen korlátlan NAPPALI adat+net (300 Mbps): br. 3952-Ft (8-17h).
*************************************************************************************
NET + hang adatSZOLGÁLTATÁS & beszéd árak a 27%-os ÁFA-t NEM tartalmazzák:
Belföldi hanghívás másodperc alapon: 10.-Ft/perc.
SMS belföldre (db): 17.-Ft/db.
Korlátlan adat+net keret (66kBit/sec): 393.-Ft/hó <minimum kötelező elem>.
Forgalmi keret Telenor hálózatba: 800.-Ft/hó <kötelező elem>.
Forgalmi keret bármely más hálózatba: 800.-Ft/hó <kötelező elem>.
A hang-percdíj a kereten felül IS 10.-Ft.
A kártyák egymással - havidíjmentesen - ingyen beszélnek!
A választott adatszolgáltatás EGÉSZE felhasználható az EU-ban - roaming 1. zóna - is!
*************************************************************************************
Mobil router 4G LTE 300 Mbps <Huawei E5785-320 92C> hűségmentes ár: 24.800.-brFt.
Asztali router 4G LTE+ 300 Mbps <Huawei B626> hűségmentes ár: 34.900.-brFt. -
kerxy
őstag
Sziasztok!
Januárban új lakásba költözünk, ahol viszont egyelőre még egyik kábeles szolgáltató sincs jelen, csak valami városi csoda havi 20k-ért 30 mbites nettel.Emiatt átmenetileg szükségem lenne korlátlan netre.
Jól sejtem, hogy az a legolcsóbb és legjobb megoldás ha IQpro-tól rendelek egy SIM kártyát és azt beleteszem egy mobil wifi hotspotba (MIFI)?Köszi előre is!
-
addikt
-
veterán
-
kovacs65
senior tag
válasz atoszmester #44768 üzenetére
Lehet csak netes kártyát is kérni?
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
veterán
válasz atoszmester #44766 üzenetére
valaki mondta, hogy van adatmegosztó is, az mennyibe kerül?
hanyas vagy, te disznó?
-
GaborGh
őstag
Köszi.
Jól látom, hogy nem látok belepési díjat? :) -
GaborGh
őstag
Sziasztok!
Csak korlátlan netre lenne szükségem -beszélgetés nélkül, mennyibe kerül ez most az IQpro-nál? -
prodoflotta
újonc
Sziasztok!
Mi kommunikálunk a Számlakontroll nevében, (és a sajátunkban is). Van aki kérdezte hogy aktiválható-e a karácsonyi promóció, így erre reagálnánk hogy ez független a flottától - így elvileg nincs akadálya. De ez bármelyik Telenor flottás esetében sincs.
Üdv.
-
veterán
válasz gabor9991 #44757 üzenetére
Külön táblázata van a kettőnek, úgyhogy annak is a Telenor.
Van ugyanis a sima Aktív a Telenoros táblázatban és van a "Voda Aktív" a Vodafone-osban. Sőt "Voda Unlimited" is létezik.
Most nem keverték úgy, mint a Telekommal[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
gabor9991
őstag
EQ 10.26-án kiadott tarifái esetén az aktív csomagoknál Vodafone vagy Telenor a szolgáltató?
-
< CyberBob >
őstag
válasz gabor9991 #44755 üzenetére
Csak az van részletezve, hogy belföld vonalas, mobil, hálózaton belül.
Sajnos ez így már drága. Valószínűleg teszek egy próbát a Digivel. Annyi a gond, hogy a beltéri lefedettsége nagyon rossz, de megnézem mit bír a vowifi.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
gabor9991
őstag
válasz < CyberBob > #44753 üzenetére
80+80 perc nálam már egy ideje nem volt számlázva.Először a hálón belül lebeszélendő perceket nem számlázták ki(Telenor hálón belül alig hívtam pár percet) később már a 80 perc sem volt kiszámlázva csak annyi amennyit tényleg felhasználtam.
Gondolom ezt unták meg, hogy havi 10-15GB adatért + 50-60 percért fizettem egy ezrest Így januártól minimum 2032bruttó lesz a hang plusz 410 az adat azaz 2.5* annyit fogok fizetni.
Nálad még mindig külön van számlázva a hálón belül/kívül felhasznált keret? -
Drughi
addikt
Forensis flottáról tud valaki árlistát adni. Tudom, hogy 6500ft/év a tagság, de hűségidő mentes.
Saját néven marad a sim?
Xiaomi 14T
-
Kenderice
senior tag
Üdv.
Ha jelenleg a telenornál vagyok, új generációs dolgozói csomagban.
Ha átmennék az IQpro-hoz számhordozással, akkor a SIM kártyát is cserélni kell, vagy mivel az is telenor, maradni fog a régi? -
Balázzs
senior tag
válasz mapege #44739 üzenetére
Köszi az információt. Én is most kaptam, de csak az egyik adatkártyára, úgy néz ki akkor csak a
korlátlan netes kártyát érintimost nézem, pont nem azt, hanem a 4 Gbyte-os kártyát érinti, rákérdezek erre, írok nekik, mert amúgy eddig jól bevált a szolgáltatásuk.Balázzs
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
-
Zeki
nagyúr
Avon flotta
link
Ha nem vagy aktív Avonos értékesítő, kikerülsz belőle. -
mapege
csendes tag
válasz RoyalAirForc #44740 üzenetére
Kérdeztem hogy most ezt mindet lecserélik 2020ig vagy az enyémet mikor? Azt mondták nem érint sok kártyát
-
RoyalAirForc
aktív tag
Nekem korlátlan, de még nem kaptam.
-
mapege
csendes tag
válasz ablack #44738 üzenetére
Ezt kaptam válaszként:
"
Tisztelt Ügyfelünk!
A szolgáltatás díja csak kiegészül ezzel a hang elemmel ami teljes egészében lebeszélhető. Amennyiben erre nincs szüksége az alábbiak szerint kell eljárni.
Jelezni emailben ezt a szándékot és mi küldeni fogunk egy csere kártyát ami nem tartalmaz hang szolgáltatást és az alábbi adatokra szükségünk van a postázáshoz:
Név, cím és értesítési telefonszám amin elérheti a GLS futár kézbesítéskor.
Miután megérkezett a kártya a régit vissza postázni ajánlottan a pécsi címünkre. 7624 Pécs Szigeti út 124.
" -
ablack
senior tag
-
ablack
senior tag
IQpro adatkártya (7GB)
Most kaptam e-mail-ben:
Tájékoztatjuk, hogy 2020. január 1-től az Ön előfizetésén kötelező elemmé válik nettó 1600.- forintnyi hang (beszéd) keret, amelyet nettó 10.- forintjával (másodperc alapon) lehet lebeszélni. Tájékoztatjuk továbbá, hogy az adat tarifák és az adat szolgáltatások díja nem változik, maradnak a 2019. január 05-től hatályos árak.
Kérem, hogy amennyiben ezen feltétel elfogadása mellett dönt, jelen levélre válaszolnia nem szükséges, ebben az esetben beleegyezését adja a változtatásba.
Amennyiben nem fogadja el a szolgáltató által kötelezővé tett változtatást, kérem mihamarabb jelezze, hogy intézkedni tudjunk a kártyabirtokosi jogállásáról.[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
Iqpro küldött valakinek még ilyet? [kép]
-
fa4hu
őstag
Nem tudjátok, hogy az EQ Vodafone-s flottában ki számláz, hogyan lehet a számlát befizetni?
-
Fecsike
kezdő
most látom, az EQ-nál megjöttek az új tarifák! csak nem végre péntek volt?
-
cidalain
veterán
válasz hardline #44723 üzenetére
Igen a 4022 bruttó lesz. Weboldalon felhívod az embert. Aztan igényelsz belépésit. 3 ember esetén már ingyen kipostázza, amúgy 3000 ft adminisztrációs koltseg lesz. Nyilatkozattal beballag Telenorhoz, 10 perc alatt megvan a váltás, de csak a követlező számlázási ciklus változásakor lép életbe (vagy dec 1 vagy dec 15 attól függ)
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
hardline
senior tag
-
hardline
senior tag
Látom, másnál is téma ez a DPI csomag. Én is elégedetlen vagyok, mert nem beszélem le az ~5 órát, de a net meg édes kevés.
Eddig nem hallottam erről a Multi Flottáról, de megtetszett a Blue 1 csomag + 10GB net 4022 Ft. Ezek már áfás árak? Ha igen, akkor jövő héten át is lépek, ha sikerül.
Telefonokat milyen áron lehet így venni? -
Halaman
tag
És mit fog a Vodafone ügyintézővel beszélni? Aláírtam valamit, de nem biztos. Lehet ezt kértem de lehet, hogy nem. Lehet így jó, de az is lehet hogy nem. Sztem nézd meg a szerződést (kérje ki újra), illetve a flotta díjait és ami jobb azt kell erőltetni. Ha a flotta akkor lapítani.
-
mickemoto
őstag
Számlakontrollnál úgy néz ki nem kapcsolható be a karácsonyi ajándék net. Mondjuk ez nem meglepő, mivel nem én vagyok az előfizető.
-
blve
csendes tag
válasz Halaman #44712 üzenetére
"Gondolom a szerződésen csak meg tudja nézni"
Persze, én is ezt kérdeztem azonnal, hogy mit írt alá, de arra sem emlékezett, hogy egyáltalán kapott szerződést, hogy alá írt-e bármit... (Az illető amolyan kisegítő munkaerő, akit nagyjából bármivel meg lehet vezetni, de ez most mellékes.) Azt nem értem, miért csatlakoztatná a Vodafone egy flottához automatikusan, szívjóságból? Felteszem, a flotta lényege papíron az lenne, hogy van egy szervezet/csoport, aminek én ténylegesen tagja vagyok, és ezért lehetek flotta tag, viszont ez így valami "okosba" konstrukció céges szinten, vagy mi?(#44713) Zeki Az ebtenyésztős flotta jobb.
Akkor lassan a tízmillió ebtenyésztő országa leszünk.(#44709) Tibee86 A Vodafone-t kérdeztétek már?
Elvileg rá fog kérdezni az illető, majd kiderül, képes lesz-e rá...[ Szerkesztve ]
-
veterán
Dpi-nél megy a Telenoros karácsonyi "ajándék"?
-
Predator2
addikt
Helló
Mit kell beállítani a telefonban, hogy működjön az internet adatmegosztó sim-nél is? (számlakontroll)
A rendes sim-en van net, működik rendesen, de a megosztó nem.
Hálózat van.THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
blve
csendes tag
Üdv!
A flotta témához abszolút nem értve a következőre lennék kíváncsi: munkahelyi ismerős az egyik Vodafone ügyfélszolgálaton vett egy telefont új sim kártyával. Nem ment neki az internet, ezért benéztünk a myvodafone oldalára, ott Flotta Basic 1G előfizetést írt ki nála a rendszer - Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete. Na most, utóbbiról semmit nem tudott mondani, tulajdonképpen azt sem tudta, egyáltalán milyen előfizetést vásárolt meg (vagy sóztak rá, ami hát... na mindegy), szóval a kérdés, hogy ez most mi? Eleve flottás készüléket ad el a Vodafone (de miért tenné), vagy az ügyfélszolgálatos kavart valamivel?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest