- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
onetwo
tag
Ha lakossági ügyfélként akarok mondjuk a kalandlövészetbe "igazolni", mennyibe lesz anyagilag ez a váltás nekem?
<-ajánlom magamat->
-
sifarr
senior tag
válasz dellfanboy #3993 üzenetére
Nem eszik olyan forrón a kását ...
A jelenlegi flottásokra, ha át akarnák hárítani, akkor már rég tárgyalni kellene szolgáltatóknak a flottatulajokkal. Ugyanis a flottáknál a szolgáltató vállalt tarifahűséget. Nettó tarifákra, ezért lehetett az ÁFA-emelést automatikusan áthárítani.
De az új adó nem ÁFA, hiába is hasonlít hozzá. Tehát erőből nincs flottás tarifaemelés.Minél később kezd a szolgáltató tarifa egyeztetésbe, annál kevésbé éri meg hozzányúlni a jelenlegi flottatarifákhoz. Ugyanis január 1-től kimegy az egyik különadó, tehát a helyzet ugyanaz lesz adó szempontjából, mint 2012 első félévében.
Tehát nem lesz túl sok értelme bolygatni a dolgot, bosszantva az ügyfelet. -
dellfanboy
őstag
válasz lrobertoc #3997 üzenetére
most az az időszak van, hogy én várnék a flottába való belépéssel. telenor voda már írta h áthárítja az adót T még nem nyilatkozott.
ha mindegyik szolg áthárítja akkor eléggé borulhat az egész flottás piac.eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
lrobertoc
tag
Sziasztok!
Én NET Egyesületes flotta ügyben várok tapasztalatokat. Mennyire megbízható? Mik a hátulütői, milyen rugalmas az ügyintézés, mióta létezik?
Egy GAMMA-10-es vagy akár 33-as csomagban gondolkodnék valami net előfizuval fűszerezve.....
GAMMA-10-nél olvasok 10eFt kaukciót ami visszajár, de kérdés mikor és milyen formában!
És vajon a telekomm. adó mennyire borítja ezen flottákat?A szolgáltatók és flották kálváriáját járom 2 hónapja, mert a céges flottám megszünt, sikerült intéznem egy másik zárt flottát egy ismerősöm által, számhordozás miatt hozzájárulási, SIM díjat fizettem + 1-1 hónapot piaci előfizuba töltöttem. Mára kiderült, hogy mégsem tudok a zárt flottába lépni Így egy rakat lóvé kifizetése után a Tmobinál ragadtam 35Ft-os percdíjjal
-
iceQ!
addikt
válasz MC Pite #3995 üzenetére
Jelenleg TIGAZ flottában vagyok, itt se éves se belépési díj nem volt.....Készüléket ingyen kaptam( amit persze el is adtam azonnal mert egy bánat volt)
Számhordozás meg minek????? Arra nem gondoltál hogy esetleg igényelnék egy új számot?
Elő és a számlafizető...ezt hogy érted hogy fel sem merül?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
MC Pite
veterán
Gondolom belépési, éves díj és hűség SE legyen. Meg készüléket se kelljen venni, meg a számhordozásra/tarifaváltásra se kelljen fizetni.
Az azért biztos feltűnt hogy a havidíj és a percdíj fordítottan arányos, ugye?
Az már hogy ki ki legyen az elő és számlafizető fel sem merül[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
iceQ!
addikt
válasz dellfanboy #3993 üzenetére
Hibátlan....
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
dellfanboy
őstag
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
iceQ!
addikt
válasz dellfanboy #3990 üzenetére
Módosítom...: Lehet havidíj is!
-
beers
addikt
-
iceQ!
addikt
Ha már itt vagyok akkor felteszem a kérdést:
Kellene nekem egy jó flottás kártya(előfizetéses)
-Szolgáltató mindegy
-Havidíj ne legyen
-Percdíj(ha lehet másodperc alapú legyen és) minél alacsonyabbEbben tud valaki segíteni?
-
Joe bácsi
őstag
DPI-seknek tuti ingyé lesz a flottán belüli duma!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
törölt tag
Kalandlövészesek, vagy aki biztosat tud a kötelező 50 megás neten kívül lehet kérni valami nagyobb net csomagot az előfizetéshez?
-
postas
tag
Nem kell ahhoz tagsági. Nekem ismerősömnek aki bent van, nem kellett. Egy jófej ügyintéző kell. Bemész valami random önkormányzathoz, ahol szimpatikus a titkárnő Vagy nem tudom ki intézi ezt. Mindenesetre neki csak annyi dolga van, hogy elküldi egy külsős céghez az adataid. Aztán onnantól majd ők keresnek. Nem kérdeznek semmit, hogy miért jár ez neked...
-
Alzs
csendes tag
Telenor DPI (Fidesz) flottába hogy lehet belépni? Be kell menni a Fidesz irodába és tagságit kell kérni majd úgy lehet belépni a flottába? Én erről hallottam. Tudsz segíteni, hogy is működik?
-
iceQ!
addikt
Sziasztok!
Az tényleg igaz hogy június 1-től nem lesz mobil flotta és nincs flottán belüli ingyen telefonálás?
-
club1
veterán
Sok sikert hozzá. Nem ÁFA-nak hívják ezt az adót, de egyértelműen forgalmi típusú adó, de forgalmi típusúnak sem kell lennie ahhoz, hogy a hatályos jogszabályok alapján azt a szolgáltató továbbháríthassa. Ausztria meg nem értem hogy jön ide, teljesen más piac, teljesen más szabályokkal és nagyobb jövedelmezőséggel...
-
Alzs
csendes tag
Én a tarifacsomag hűséget szeretném felmondani, ez egyoldalú tarifamódosításnak minősül. Nem ÁFA emelés, lehet áthárítják ránk, de ezt azért szerintem az emberek nem fogják annyiban hagyni. Ausztriában kártyás csomagban 23ft/perc és sokkal többet keresnek mint mi.
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
Akkor mondhatod fel kötbér nélkül az előfizetést, ha az emelés mértéke meghaladja az éves fogyasztói áremelkedés mértékét, ÉS az emelésre NEM a jogszabályi környezet változása miatt volt szükség. Az adóemelés az utóbbi csoportba tartozik, az adóemelés mértékét a szolgáltatók teljes egészében átháríthatják.
-
Alzs
csendes tag
Egyoldalú tarifa módosításkor, a szolgáltató felől (pl telekommunikációs adó bevezetése) tarifahűségnél élhetek a törvény adta 30 napos felmondási időmmel?
Szolgáltató egyoldalúan felrúgja a szerződésben foglaltakat. Természetesen a rendes szolgáltató hűségem megmaradna, csak csomagot váltanék. Még lenne egy évem belőle. Sehol nem írja , hogy nekem le kéne nyelnem ezt a húzásukat csak úgy.
-
törölt tag
Azt honnan lehet tudni, hogy DPI -hez melyik telefon mennyibe kerül? Vagyis milyen publikus tarifának felel ez meg készülékár szempontjából?
nggabi: köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
postas
tag
válasz MC Pite #3965 üzenetére
Ja, ez a hűségesdi rossz dolog sajnos. Egészen április végéig nem is volt DPI-nél!
Úgyhogy lehet, hogy GAP-nál még most sincs. Arról sajnos nem tudok nyilatkozni.
Djuice-hoz képest annyi előnye van, hogy másodperc alapú a számlázás, amivel meglepően sokat lehet spórolni...
Amúgy 15-20-25 ft-os percdíjai vannak bruttóban. Djuicenál ugye 20 a számlás.
Kauciók meg egyéb díjak nincsenek! Viszont számhordozás csak fél évnél régebbi számlás előfizetésnél lehet! Kártyást nem lehet hordozni... -
MC Pite
veterán
Fákk
Kaptam közben egy korrekt vodás ajánlatot, de 1, vodás; 2, 3év minimum.
A készülékvásárlást inkább nem kommentelném (nem tudom elég nyugodtan jellemezni azt a ****, amit a szolgáltatók ál kedvezmény néven kínálnak, általában a független ár felett), de miután azért kellett egy kicsit átsétálnom máshova, mert a telenoros készülékemet fél év után nem fizették, letiltották, így nehezen adom be a derekam. (Értsd a készülékhez jobban ragaszkodtam, illetve párom is. Ennyóc az ennyóc .)
A megvét/eladás sem annyira szimpi , bár munkatársakat megkérdem...Nem a legtutibbat keresem (percdíj), hanem alacsony havidíjat (asszony múlt havi számlája pl 2590Ft volt, -djuice- és ebben már benne van 100mega net is ugye), hogy én legyek az előfizető/számlafizető, meg persze az ember azért keres flottát, hogy kicsit olcsóbbak legyenek a percdíjak a lakossági csomagoknál / hasonló árban legyen mint a fiataloknak szólók.
Ha jól értem, kaució, belépés, éves díj itt nincs?Tökéletes is lenne nekem ez, csak az a fránya készülékesdi...
A tesójánál (GAP) is ugyanez lehet a helyzet?Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
postas
tag
válasz MC Pite #3963 üzenetére
Ehhh. De ha visszaolvasol, láthatod, hogy mennyire megéri ám!
Na amúgy rendes flották..
Én DPI-ben tudok segíteni.
2700 havidíj, 2500 lebeszélhető.
1848-as hsz-ben vannak a percdíjak (nettóban!)
Viszont van már kötelező készülékvásárlás és arra vállalt 2 év rajongás. Ez plusz költséget nem feltétlen jelent, mert 0 ft-ért is lehet kihozni.
Net csomag nincs hozzá kedvezményesen, csak ami a mezei Telenorosnak jár..Ez nem a legjobb flotta az tuti. De biztosan él és működik
-
MC Pite
veterán
válasz MC Pite #3962 üzenetére
Néztem a netegyesületest(alacsony havidíj), hátizé, 47000Ft [15000(egy hálón belüli csatlakozás, egy hordozós)+12000(az éves tagdíjak)+20000(kaució)Ft] hogy párommal átlépjünk
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
Segítsetek egy kis fény mutatni az éjszakában, 210 perce guglizok, de nem sokkal vagyok előrébb.
Telenoros flottát néznék, aminél a nevemre jön a számla, tehát kvázi olyan mint egy tarifacsomag. Páromat is bevonnám, így nem ártana ha nem lenne a havidíj túl magas (3000nél ne több lehetőleg, ő nagyon keveset beszél; és ugye kell egy kis netcsomag is, úgy látom ez sem lesz sehol olcsóbb mint 600).
DPI/GAP flottáról többfélét olvasok, sajnos hogy mik az aktuális feltételek, azt nem találom sehol.Most minden ingatlanosban vagyok épp, ettől azért nem ártana ha nem lenne drágább (már ha létezik egyáltalán ennél drágább )
Illetve ha tudtok (irányt)mutatni, esetleg az érdekelne még hogy lakosságis vagy céges szolgáltatásokat lehet hozzá rendelni.
Köszönöm szépen a segítségeteket!
+1 Ezt ismeri valaki?
[ Szerkesztve ]
-
LEGIOX
tag
válasz Technocool #3952 üzenetére
Nézd meg a kalandlövész flottát, nincs semmilyen belépési Díj vagy egyéb lehúzás. Nettó 14 ft/perc
www.kalandloveszet.hu
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valakinek van esetleg infója, hogy dpi mellé milyen mobilnetet és mennyiért lehet kérni?
-
evko
aktív tag
Nem értem, engem miért nem keresett még senki, semmivel....??? Hogy a csudában lehet ez?
2 éve flottában vagyok... Azaz 2 éve az újban, előtte 5 évig szintén egyben voltam.
De hazudok... Mikor még volt magánnyugdíj pénztár, akkor hívogatott pár, a volt osztálytársam adta meg a számom nekik...
De azóta semmi.. Nem érnek el az mlm-esek...
Nem tudom, hogy lehet ez...--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
Technocool
csendes tag
Sziasztok! Ahogy látom már rengeteg hozzászólás és és igazából biztos vagyok benne 1001x fel lett téve a kérdés, mivel sajnos nincs időm átnézni az összest így megkérdem tud valaki esetleg, egy normális t-mobile, vodafone vagy telenor flottát? Kb most azonnalra kellene! Aki segít annak köszönöm szépen, és elnézést még1x a 1001x feltételhez!
Vagy ide is lehet írni: s.h.a.d.e.4.5@hotmail.com
-
postas
tag
Olyan nincs, hogy nem veszel telefont
Viszont van 0 ft-ért. Pl Samsung galaxy mini. Meg alap nokiák talán.
Csak ehhez így 2 fényképes okmány is kell. Ismerősömnek lejárt az útleve és nincs jogsija. Otthon él még, így közüzemi számla sincs nevén. Ergo nem tud belépni, csak ha csináltat 7000ért útlevelet -
.bruszli.
senior tag
Persze,létezhet ilyen. Ha normálisan működik egy flotta,nő közben a forgalom/taglétszám/stb akkor az évente esedékes tárgyaláson módosíthatnak a szerződési feltételeken; nálunk legalábbis minden évben kedvezőbb lett eleinte.
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
g0dl
addikt
Létezik olyan flotta ( leginkább telenoros, esetleg vodás) amely ugyan nem kínál extra alacsony percdíjat , viszont alacsonyabb a havidíj(nekem akár 25Ft is elfogadható ha alacsony a lebeszélhető havidíj), és van másodperc alapú számlázás, esetleg kedvező netes csomag. Hűségidőt is max 1 évet gondolok manapság, készülékvásárlás nélkül természetesen
Természetesen létező flották érdekesek, amelyekbe be is lehet lépni.
-
postas
tag
Van esély szerintetek arra, hogy egy flotta percdíjai csökkenjenek? Milyen gyakran szokott ez előfurdulni? Azért a DPI jó-jó, de kb a legmagasabb árai vannak.
Minde havidíj, mind percdíj tekintetében... -
philoxenia
MODERÁTOR
A továbbiakban a topik témájára szorítkozzatok !
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
gergo0007
tag
válasz Kulcskérdés #3931 üzenetére
"Az Egyesület EDC kedvezménykártyát bocsát ki hamarosan, amelyből több mint 1 millió van már kint."
vagyis még nincs 100 tagja ennek a szuper egyesületnek? Mert a honlapon azt igérik, hogy akkor küldik el, ha lesz 100 tagja.
Vagyis jelenleg kártyát sem kap, hanem "majd valamikor"
A sok "gyökér paraszt" nem akar belépni a kamuegyesületbe "pártoló tagnak"?
Baj lesz ha még egy tagsági kártya és semmi más sem jár a belépésért, csak a pénzt kell befizetni és szétosztani.Ja, sokan keresnek az mlm-mel, kb 1%-nak van értékelhető jövedelme, a többi csak bukik vele.
-
sinaolai
csendes tag
-
LEGIOX
tag
válasz Kulcskérdés #3938 üzenetére
Hát ezt tanították neked az egy napos mlm akadémián ?? Ne idegeskedj, csak hétről-hétre felbukkannak ilyen kókler mlm huszárok, akik ígérnek minden marhaságot.
-
Kulcskérdés
csendes tag
válasz gergo0007 #3936 üzenetére
Fennakadt a tű apám?
Rajtad kívül mindenki leszarja az MLM-et, a tagsággal megkapja a kedvezménykártyáját és bőszen vásárol, tankol, telefonál olcsóbban anélkül, hogy tovább ajánlaná.Ha az a baj, hogy egyesek értenek hozzá és keresnek is vele és csak Te vagy ilyen szerencsétlen szeparatista, akkor olvass utána Te is.
Ha meg nem érdekel, minek pörögsz rajta? -
LEGIOX
tag
Újabb átb@szoda a láthatáron ? Csak nem a kch-t szervezték át A lehúzás mellett az még a gond ezekkel a lököttekkel, hogy ha valaki belép, akkor azonnal megkaparintja a telszámát egy csomó agyamputált mlm fan. Utána 5 percenként csörög a telefon, hogy rábeszéljenek egy láboskészletet, vagy az évszázad üzletét Brrrrr.....
[ Szerkesztve ]
-
gergo0007
tag
Minek írogatsz még nekem, ha azt írtad, hogy eltávolodsz a hozzám hasonló gyökerektől?
A hiperszuper netegyesület hírdeti a havi 400 ezres jövedelmet a honlapján, elfelejtve hogy az emberek száma véges.
Akkor lettél volna átverve, ha a flotta 2500 ft-os éves díja MELLÉ még egy közvetítő adóoptimalizáló egyesület kifizettet veled 6000 ft-ot, amelyet szétosztanak a sok fénylőarcú MLM-es milliomosjelölt között.
A hierarchia meg nem piramis, hiába próbálja az összes MLM-balek ezt hazudni. Mert egy hierarchikus munkahelyen a takarító fizetése NEM attól függ, hogy hány takarítót szervez be maga alá.
-
evko
aktív tag
válasz Norbicska #3932 üzenetére
Van a netegyesület, gondolom láttad...
Van a megoldásportál... 16ft 1 perc, másodperc alapon. Vezetékes 5-6ft körül van...
sms 19ft. 4000 az előfizu és itt is van 2500-as éves csatlakozási díj/kártya.
Vodás.
A netegyesületnél viszont van mind3 szolgáltatótól.--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
evko
aktív tag
válasz Kulcskérdés #3931 üzenetére
Szerintem hagyd... Úgysem fogja fel az agyával egy ilyen ember...
Tudod, mikor én mondtam a saját flottámat, ahol 2500 az éves díj és nincs piramis rendszer, se semmi, egyszerűen az üzemeletető költsége (de gondolom, az okos emberek INGYEN üzelemtetik, mert fodrászhoz is ingyen mész, stb..) egyből elhatárolódtak az ajánlattól, mert 2500 ft.
Azt senki nem veszi figyelembe, hogy egy hónap alatt ennek a többszörösét takarítja meg, így én le is tettem a reklámozással.
Én úgy vagyok vele, én élek minden kedvezménnyel, a többi buta ember meg hadd nyávogjon, hadd sírjon csak.
Nem győzködök én senkit... Még családtagot sem... Mindenki azt csinál, amit akar.
Én olcsón telefonálok, ez a lényeg...
És tuti megszívtam, mert több, mint 2 éve olcsón telefonálok, sőt... Előtte is érdekes mód flottám volt.. Annak is volt költsége.. De bánom..
Ennyi idő alatt 6X ennyit kifizettem volna a vodának. De van, aki ezt inkább kifizetni, és leglaább nincs átverve, mint mi...
Eszem megáll-..
6000ft... nagy összeg.. Behalok.
A kártya éves díja 1 hónap alatt megtérül. Persze, akik 500ft-ért telefonálnak havonta, azoknak nem.. De nálam 1 hívsás 4-500ft... Na mindegy.--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
evko
aktív tag
válasz gergo0007 #3930 üzenetére
Ki mondta, hogy 100 ezreket kereshetek???
Én nem az mlm miatt lépek be, ha belépek. De látom, nagyon okosnak hiszed magad...
Ahol vagyok flotta, az nem mlm.. Mégis van 2500-*as éves díja.
Át lettem vágva.. Igazad van!Piramis.
Ahol te dolgozol, az is egy piramis, és te a piramis legalján helyezkedsz el...--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
Norbicska
csendes tag
Ajánlana nekem valaki kedvező havi díjú másodpercalapú számlázású flotta csomagot?
Az imádkozós flotta csomag gondolom egyházit takar erről mit lehet tudni? Előre is köszönöm a válaszokat. -
Kulcskérdés
csendes tag
válasz gergo0007 #3930 üzenetére
Ne hisztizz, senki nem kényszerít semmire.
Nyiss blogot, akit érdekel, elolvassa, miért utálod a hálózati értékesítést.Ha már ilyen alapos vagy, segítek: Az Egyesület EDC kedvezménykártyát bocsát ki hamarosan, amelyből több mint 1 millió van már kint.
EDC kártya kibocsátók:
http://www.cardsolutions.eu/referenciak
EDC elfogadók:
http://www.edc.hu/teljesterkep.phpEbből látható, hogy akár 1-2 vásárlással is megtérülhet a kártya (Egyesületi tagság) éves díja.
A meghívás, a kedvezmények megosztása csak opció és nem kötelező, neked sem.
Vegyél nagy levegőt és nyugodj meg.Senki nem mondta, hogy a tagsági díj flotta díj. Hozzáférsz jelentős flotta üzemeltetők ajánlataihoz. Ha Te tudsz nettó 7-9 forintos ajánlatot 0-6 hónap hűségidővel, akkor oszd meg, ha nem, akkor pörögj máshol, hagyd a többieket, hogy - ellentétben veled - józanul számoljanak.
-
gergo0007
tag
a 6000 ft-ból 5400-at osztanak vissza 7 szinten keresztül piramisrendszerben.
vagyis szó sincs a flotta működési költségeiről, csupán arról, hogy ha beszervezel 7 embert, azok meg fejenként 3-at, akkor havi 400-at fogsz keresni (addig amíg el nem fogynak a beszervezhető emberek)birkák azok, akik az összes ilyen hülyeségbe beleugranak, befizetik a belépési/kezdőcsomag díját aztán várják hogy majd dől a pénz. birkák azok, akik bármilyen hülyeséget elhisznek amit a neten olvasnak, akik elhiszik hogy majd az mlm-ből meggazdagodnak.
itt szó sincs semmilyen flottáról, a lényeg az MLM, az hogy majd százezreket kereshetsz havonta. főleg hogy a flotta nem is az egyesületé, ők csak közvetítik.
örülök hogy eltávolodsz tőlem, bár nem tudom hogy akkor minek írtál nekem.
-
evko
aktív tag
válasz sinaolai #3926 üzenetére
Énnnnnem tudom.
Nem tudom, ti mennyit telefonáltok, de én átlagosan 9-12 órát...
Szóval nekem teljesen midnegy, a 8-10 óra beszélgetést hogy számolják, mert mindenképp a maximum adót kell fizetnem... A voda pedig egy részét hárítja csak át az ügyfelekre, 400ft-ot, ha jól tudom.
Szóval 400-al fentebb megy a számla... Vagy ki tudja, mit találnak még ki..--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
club1
veterán
-
Kulcskérdés
csendes tag
válasz csemberlen #3923 üzenetére
Idézek:
"Sok hozzászóló félreérti a telefonadó lényegét. Egy szakember már elmagyarázta: nem beszélgetésenként 10 perc letelte után, hanem a havi első beszélgetések összesen 10 perce után kezdik felszámítani az adót.
Nem nevetséges ez a 10 perces dolog így ?
Nevetséges, de a nép félrevezetésére jó!" -
gergo0007
tag
még egy fénylőarcú MLM-huszár.
Milliomos lettél már a hamis parfüm bizniszből, gyökér (hogy a te szóhasználatoddal éljek)?
Remélem hogy a számlaadási kötelezettségről nem feledkeztél el!itt van még egy szuper lehetőség, nehogy lemaradjatok róla:
http://hurramilliomosleszek.co.nr/
-
postas
tag
válasz Kulcskérdés #3917 üzenetére
Telenoros vagyok, valamilyen szinten biztos rámhárul...
Ezt csak azért írtam, mert véletlen 2-szer küldte el, és erre átszerkesztettem[ Szerkesztve ]
-
postas
tag
HÁt aztán azt honnan tudod, hogy nekem a havidíjamat emelik és nem a percdíjat?
Mert ha percdíjat emelik, akkor bizony egyáltalán nem mindegy, hogy másodperc alapon történik az adó kivetése, vagy percalapon.
Mert ugye 1 perc beszélgetés, az nálam lehet 60 db hívás is. Meg egy is. Azaz 2-120 forint lehet az adóm 60 mp-re.
(Tudom, hogy max 700/2500 ft). Nem az összeg súlyosságával van problémám, hanem a kivetési elvvel. -
evko
aktív tag
Tényleg.
A kérdés jogos...
Percenként számláznak, nekünk marad a másodperc alap? Végül is, simán megoldható, hogy maradjon, nem túl bonyolult megoldás...
Bár tuti marad, mert ha nem maradna..--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
noorbertt
őstag
Flp és az imátkozós flottára 700 vagy 2500 lesz az adó?
-
postas
tag
válasz csemberlen #3912 üzenetére
Komolyan nem másodperc alapú lesz? Ez biztos?
Nem úgy lenne nekik is az egyszerűbb amúgy? A hó végi összesítésből levonnak 10-et és beszorozzák kettővel?
Nehogy már a másodpercalapúság is ugorjon -
Kulcskérdés
csendes tag
válasz csemberlen #3912 üzenetére
A lényeg, hogy marad a percdíj.mentesség.
-
csemberlen
őstag
válasz Kulcskérdés #3909 üzenetére
Elég sokan félreértik, hogy az első 10 perc-re nem lesz adó. Az nem minden egyes megkezdett hivás első 10 percére vonatkozik, hanem minden hónap 1.-én inditott 10 percig tartó hivásra, onnantól pereg a percdij, ráadásul nem másodperc alapú lesz.
Vagyis havi 20-ot elengednek kártyánként[ Szerkesztve ]
Hja kérem az élet nem egy habostorta
-
addikt
válasz Kulcskérdés #3909 üzenetére
Már nem egyeztet senki, senkivel. Pénteken délelőtt megszavazták az adót.
Jó szerencsét!
-
Kulcskérdés
csendes tag
válasz csemberlen #3906 üzenetére
Még egyeztetnek a szolgáltatók a kormánnyal, de már a tervezet szerint is csak a tizedik perctől számlázzák és magánszemélyek esetében max 700, cégeknél 2.500 Ft. Ha tovább is hárítják a szolgáltatók és flotta üzemeltetők, akkor is csak a havidíjban várható a megjelenése, de marad a percdíj mentesség.
-
addikt
-
gergo0007
tag
válasz Kulcskérdés #3905 üzenetére
sok sikert mindenkinek ahhoz az egyesülethez, amiben nem lehet senki rendes tag a tagdíj befizetése után, nem választhat és nem szavazhat az egyesület ügyeiben, cserében feljelentéssel fenyegetik, ha le meri írni a véleményét egy nyilvános fórumon.
(ja és nézz utána hogy mi is az a hitelrontás)
(Drábik, LOL.)
(A QuantumXXL is feljelentéssel fenyegetett sok embert, most mégis ellenük nyomoz az NNI)
(Azt a kártyát számtalan olyan egyesület is osztogatja tagjainak, ahol a tagdíjért valóban taggá is válhatsz, 6000 ft-nál sokkal kisebb tagdíjért)
-
csemberlen
őstag
válasz Kulcskérdés #3905 üzenetére
Nagy a hallgatás, a flottán belüli eddig ingyenes hivásokról. Méri ezt a szolgáltató?
Erre is rájön a 2FT? Tovább lesz számlázva a SIM tulajdonosának?Hja kérem az élet nem egy habostorta
-
Kulcskérdés
csendes tag
A Ti összeesküvés elméletetek semmi ahhoz képest, amit nem láttok át.
Az MNB csak nevében nemzeti, magánérdekeket képvisel:
"A magyar nemzet szuverenitásának a magyar önálló pénzkibocsátás lenne az egyik alapfeltétele."
További infóAz MLM téma meddő vita.
A fórum célja nem vagdalkozni, meg NAV-val fenyegetőzni olyanoknak, akik a fáradtságot sem veszik, hogy az érintett Egyesület jogi hátterét megvizsgálják. Ellenben, ami hitelrontás, amiért sokakat feljelentettek már.
Ha elolvasná bárki az Egyesület dokumentációját, megértené, miért nem cég formában működik.
Megosztom, ugyanezen kártya egy tisztán üzleti alapon működő MLM rendszerben több mint háromszorosába kerül, 6.000 helyett 20.320 forintba. Persze ezért a megtakarításért senki nem hőbörög.
Ahogy azért sem hőbörög senki, hogy "Világelsők vagyunk: itthon a legdrágább a mobiltelefonálás" ( cikk )
Mindenki mobilozik, de melyikőtök fenyegeti a mobilszolgáltatót, mert pofátlanul 30-40 forintot elkérnek egy percért. De amikor egy egyesület havi 500 forintért talán a legkedvezőbb haza tarifákat teríti ki, jön a NAV meg a hőbörgés. Csak mert személy szerint nem hisz valamiben. Ez ésszerű viselkedés?A NAV egyébként örül az adónak, ezért nem hisztizik, ahogy itt sokan.
A TB rendszerről: A TB ÉS A NYUGDÍJ NEM JÁR!
-
addikt
válasz Kulcskérdés #3901 üzenetére
A forint nyomtatása? Magánkézben? Az még szép lenne...
....a Magyar Pénzverő Zrt. 100%-ban állami tulajdonban van.
Nem, nem tudom hány és milyen tagja van az egyesületnek. Szerintem ez itt nem fontos. Én csak azt tudom, hogy ha nekem egy olyan pénzforrásom/ötletem/bármim van, amiből dől a pénz, akkor nem keresek oda tagokat/társakat. Hülye lennék osztozni bárkivel benne!
Mindentől függetlenül, aki akar használja, lépjen be, élvezze az előnyöket/hátrányokat saját belátása szerint!
Jó szerencsét!
-
gergo0007
tag
válasz Kulcskérdés #3901 üzenetére
"Annyiban igazad van, hogy a forint nyomtatása magánkézben van"
privatizálták az MNB-t?
(a nyugdíjas megjegyzésed is hasonló hülyeség volt)
"Ahelyett, hogy mindenki szép csöndben megvizsgálná, hogy vajon ez mennyiben fedi a saját elképzeléseit és igényeit, jön a kicsinyesség, fúrás, MLMezés. "
zavar hogy sokan átlátják, mekkora átverés a "szuper" mlm rendszered, amit folyamatosan reklámozol?
zavar hogy valaki látja, hogy mekkora átverés, hogy az egyesületnek senki sem lehet rendes tagja, csupán "pártolói" tagdíjat fizethet?onnan tudható, hogy egy MLM rendszer átverés, ha valaki "minden hierarchia valójában piramis" hazugsággal reklámozza.
az egyesület meg nem lesz hosszú életű, a NAV se hülye hogy ne lássa, hogy az egyesület forma csak az adóelkerülést szolgálja. persze ez csak azok számára lesz meglepetés, akik kapnak egy jó kis ellenőrzést, mert az esetleges jutalékot szabálytalanul vették fel.
"Okoskodás helyett miért nem azt csinálja mindenki, ami a fórum célja: megosztani, átolvasni, mérlegelni, megköszönni."
a fórum célja: véleményt mondani termékekről, szolgáltatásokról. -
Kulcskérdés
csendes tag
Annyiban igazad van, hogy a forint nyomtatása magánkézben van, semmi köze hozzá a nemzetnek vagy a kormánynak, és nyomják is rendesen. Szerinted az inflációt mi generálja?
Mivel az Egyesülettel kapcsolatban reagáltak, nyilván erre válaszoltam, egyébként leginkább elveket tisztáztam, nem kell a sorok között olvasni, elég egyértelmű voltam.
Lasszóval?
Megosztod velem, mi a lasszó és hogy hány regisztrált magán és jogi személy van az egyesületben? Ha már így átlátod a koncepciót.A 2%-ot bárki ki tudja számolni, mint ahogy azt is, hogy számára, a saját autózási szokásainál ez mennyi megtakarítást jelent, szerintem nem kell a segítséged hozzá.
Itt egy fórum-téma a flottákról, megosztok egy alternatívát. Ahelyett, hogy mindenki szép csöndben megvizsgálná, hogy vajon ez mennyiben fedi a saját elképzeléseit és igényeit, jön a kicsinyesség, fúrás, MLMezés.
Okoskodás helyett miért nem azt csinálja mindenki, ami a fórum célja: megosztani, átolvasni, mérlegelni, megköszönni.Mindig lesz valami baj, ha van sapka azért, ha nincs azért.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mini PC
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest