- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sayuar
senior tag
válasz LEGIOX #14836 üzenetére
a román árak jól szolgálnak alapnak, de azt senki ne higgye, hogy itt is ugyanannyi lesz majd.
Érdemes megnézni, hogy pl. mennyibe kerül a kábeles 100-as net csomag ott és itt.
Ráadásként itt van telefonadó is.
Nem utolsó sorban a végződtetési díj maximális mértéke romániában 0,86 eurocent, ~2,7 Ft, nálunk meg jóval drágább. A végződtetési díj pedig nagyon hat a piacra belépő vagy kis telekom cégekre, hisz a forgalom jelentős része nem hálózaton belüli lesz.
Persze ha a román ár duplája lesz nálunk, akkor is nagyon kedvező lesz.
Ami pedig biztos: ha mégse nem a digi mellet teszed majd le a voksot mint előfizető, akkor is élvezni fogod a piaci árverseny előnyeit, ezért senkinek nem ajánlom, hogy a jelenlegi helyzetben 2 éves tarifahűséget írjon alá a szolgáltatójánál. -
cekkk
veterán
válasz LEGIOX #10306 üzenetére
Egyébként lehet annak tűnik, de nézd meg, ha beszednek így az új belépőktől egy csomó pénzt a semmiért az azért nem kis pénz lehet a Telenornak. És akár fillér baszás akár nem, minek fizessek olyanért amiért nem kaptam semmit? De ha neked és másnak ez fillér baszás kéretik havonta elutalni nekem ezt a pénzt
-
harcosparej
tag
-
barpici
csendes tag
LEGIOX, én nem a Zsolt vagyok.
SárkánySzív: köszi, hogy megerősítettél.
Gizmo94: Zsolt pontosan mindent szájba rágósan leírt, mi a teendő! A Tés ügyintéző papíron kapta meg az adatokat, 2x hibázott egymásután. Ennél szájbarágósan nem tudtuk leadni az adatokat.5 éve átvittem a Tétől a Vodába 3 számot. Minden tökéletesen gyorsan ment. Most belefutottam a sz@rba.
-
SárkánySzív
aktív tag
Ha tetszik, ha nem Ő nem a Zsolt, mármint a barpici!
A Zsolt tényleg ilyen rendes, és rugalmas ahogyan az megvan írva. Van tapasztalatom az ügyintézésével kapcsolatban, és mind a mai napig tartom vele a kapcsolatot, valamint a flottákért felelős főnökkel is.
Igencsak előzékenyek mindketten, és mindent megtesznek azért hogy jól érezd magad náluk.
Nálunk a számhordozással minden rendben ment, pikk - pakk, és már ment is a dolog.Az a feladatunk, hogy segítsük és támogassuk, nem pedig, hogy elítéljük egymást. / Danielle Steel /
-
Handball94
aktív tag
Ahhoz képest az, hogy vodánál ennyiért korlátlant adnak. Értem én, hogy 2000 percet kevesen lépik túl, de akkor sem korlátlan. Egy dolgot nem tudok még viszont erről a DPI flottáról: Van kapcsolási díj? Mert a lakossági telenoros előfizetéseknél +2,5Ft/hívás a telefonadó mértéke.
-
Handball94
aktív tag
Mikortól változik? Mennyire biztos ez az infó?
Éppen flottaváltás előtt vagyok, illetve flottabelépés előtt. Egyelőre a HTFSZ és az I-mobile között vacilálok, de mivel Telenoros vagyok még és a család is, ez a DPI ezzel a feltétellel nagyon csábító lenne. Persze azért érdekelne, hogy mekkora havidíjjal (lesz) érvényes ez a percdíj? -
nggabi
félisten
-
-
kano
nagyúr
Ez is elég lenne (~2300 Ft).
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Zeki
nagyúr
Ott nem az a szuper, hanem ez a szégyen nekünk:
http://www.orange.at/Content.Node/tarife/tarife-ohne-handy/all-in-europa-sim-only/Havi 12 Euró, 1000 perc osztrák hálón, 100 perc EU-s roaming, 100 sms, 1giga net.
Vagyis kb 3500Ft-ért még 100 perc roamingja is van, vagyis 35Ft/perc, ha csak roamingra használja valaki.És a sok török vendégmunkásnak csináltak egy brutál csomagot:
http://www.orange.at/Content.Node/tarife/tarife-ohne-handy/supernet-tuerkei-sim-only/[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
De jó, hogy nem adtam meg az adataimat.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
A pannon és most a telenor is mindig úgy csűrte-csavarta a tarifacsomagokat, hogy azok a legátláthatatlanabbak legyenek. Nem lepődöm meg már ezen.
-
Kulcskérdés
csendes tag
Te meg valószínű, hogy a DPI felforgató eleme, beépített ügynöke vagy....
Hagyjuk már az ostoba összeesküvés elméleteket!A Topic neve nem az, hogy hogyan vádaskodjunk alaptalanul, éretlen, felkészületlen módon, hanem, hogy osszuk meg a TAPASZTALATOKAT. Neked van?
Egy tanárom annak idején mondta: "Amit tudsz, azt mond, amit nem tudsz, arról ne beszélj!"[ Szerkesztve ]
-
evko
aktív tag
Nem értem, engem miért nem keresett még senki, semmivel....??? Hogy a csudában lehet ez?
2 éve flottában vagyok... Azaz 2 éve az újban, előtte 5 évig szintén egyben voltam.
De hazudok... Mikor még volt magánnyugdíj pénztár, akkor hívogatott pár, a volt osztálytársam adta meg a számom nekik...
De azóta semmi.. Nem érnek el az mlm-esek...
Nem tudom, hogy lehet ez...--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
llaszlo
veterán
Ha lebukott, de nem akarják őt megfingatni (lehet nem is tudják, hogy pontosan hány embert léptetett be) akkor simán nem fogják szétkürtölni. Csak azt a feltételt kapta, hogy 26-ig léptessen ki mindenkit. Szerintem ezért kapálódzik ennyire. De az, hogy össze-vissza hazudozik az nem javít a helyzetén. Az igazságot nem írta le egyből és most már nekem írhatna bármit én már azt sem hiszem el neki amit "hazud..." öööö akarom mondani kérdez.
-
HUTCHDB
nagyúr
nincs ennek atbaszasi szaga.
igen korrekt volt az egesz csatlakozas soran, es most is az.
en legalabb is igy erzem, velem igy jart el." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
mivett
csendes tag
Háát a kalandlövészes 17,50 és a DPI 20-25 ft-os percdíj nagyon messze van a KCH
10 ft nettótól. Nagyon messze. Nem is értem mi ebben a vonzó. Egy normál publikus díjcsomaggal is tudsz már 18-20 ft-os percdíjjal beszélni.
Sztem tarifákban még mindig a KCH flotta vezet az országban.Ha nem lehet akkor nem fogok ide elérhetőségeket írni , ha valakit érdekel akkor írjon privát üzit és ott megadom a KCH ügyintézőjének az elérhetőségeit.
Ezek után még mindig ajánlom a KCH-t. Sőt ....
És még egyszer kihangsúlyozom, hogy ez azoknak a legmegfelelőbb akiknek a tel.számlája havi 5-6 ezer vagy e feletti.
Természetesen aki nagyon keveset beszél 2-3 ezer havonta annak nem érdemes váltani.
De nekem pld. a párommal együtt 20-27 ezer volt régen a tel. számlánk és 20ft -os percdíjunk volt. Könnyen ki lehet számolni , hogy nekem 10 Ft-os tarifával ez mit jelent havonta. 50% vagyis havi 10-13 ezer ft minusz minden hónapban.!! Nekem nagyon szuper....[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
mindig fikázzátok a dpit de ezt sosem értettem h miért.
nekem aki 3k körül beszélek havonta bőven megfelel, amiket itt láttam azokban mindig van vmi lehúzás ami által hiába 10ft a percdíj a végén ugyanott vagyok... ha nem többet fizetnék...
egyetlen jó alternatíva lenne a katolikus de ott a belépési díj, ill ha haverom bevinne a Ts belső mátrixába... csak a trémobillal vhogy nem szimpatizálok
"szenyor dzsíííí"
-
mivett
csendes tag
-
mivett
csendes tag
miféle termékbemutatóra?? Nincs is semmilyen termékl itt. A KCH csak ezzel foglalkozik... Nem fog senki hivni termékbemutatóra...Gondolom te is KCH tag vagy már és tapasztalatból mondod, hogy invitáltak termék bemutatókra??? Nem kell itt fizetni semmi 10 ezreket..Neked kellett miután tag lettél???
-
mivett
csendes tag
most nincs időm de majd este leírom akkor a KCH lényegét. Sikerült végre megtalálnom az illetékes embert és már a flottában is benne vagyunk..
De ilyen dolgokról amiket te irkálsz SZÓ SINCS a rendszerben. Semmi lehúzás, semmi inkorrekt fizetni való csak sok jóság....majd este
-
llaszlo
veterán
Itt nincs éves díj meg belépési sincs és nem is zaklatnak senkit sem. Nem tudom, hogy a kch milyen apropóból jött létre, de valamit nagyon szarul csinálnak.
"És állítólag a nem fizető flottatagok telszámláját is szétosztják a többiek között" Ez a tipikus "gagyi" flotta, amikor nem az én nevemen van a szerződés hanem valami cég nevén és mindenkitől be kell szedni a pénzt. Jöttek hozzám nem egyszer 7-800e Ft-ot is befizetni egyszerre az ilyen flottákból. Pl a kecskeméti színháznál is ilyen van. Ilyenbe tuti nem lépnék be. -
llaszlo
veterán
Erre csak annyit tudok mondani, hogy amatőrök mindenhol vannak.
A KCH-t nem ismerem, de most én is MLM flottában vagyok és senki sem hívogat meg nem is hívogatott soha. Ja de 3 éve minden nyáron egyszer felhívnak valami hülye utazási ajánlattal. Bár ennek szerintem semmi köze a flottához, csak voltam olyan hülye, hogy valami piackutatós oldalon megadtam a számomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- BestBuy topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Projektor topic
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest