- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz stuntmanmike #5699 üzenetére
A katolikus flottából volt.
-
Exom
tag
Összeírtam pár kérdést, amik felmerültek bennem a flottaajánlatok nézegetése közben.
Remélem segít másnak is.Szolgáltató
o Ki a szolgáltató?
Belépés a flottába
o Kivel szerződök?
o Kinek kell fizetni?
o Magánszemélyként is lehet szerződni?
o Hol és hogyan kell megkötni a szerződést?
o Csak meghatalmazást kapok?
o Lehet-e meglévő számot hordozni?
o Belépési költség van –e? Több előfizetés esetén csökken-e?
o Van –e valamilyen időszakosan fizetendő flotta díj?
o Van -e és mennyi a szolgáltató hűségidő?
o Van -e és mennyi a tarifa hűségidő?
o Van e kötelező készülékvásárlás? Van -e és mennyi a készülék hűségidő?
o Akkor is van hűségidő, ha nem veszek készüléket?
o Magánszemélyként max. SIM db?
Havidíj
o Nettó vagy bruttók a díjak?
o Mennyi az összes kötelezően fizetendő havidíj?
o A havi díj tartalmazza az adót is?
o A havi díj tartalmaz Internet szolgáltatást?
o Mekkora részét lehet lebeszélni a havidíjnak?
o A lebeszélhető összeget a kedvezményes percdíjjal lehet lebeszélni?
o Van e megkötés a havidíj lebeszélhetőségének irányáról?
o Számlázott időegység?
o Csoporton belüli díjmentes hívást tartalmazza?
Flotta jellemzők
o Hogy érint engem, ha valaki nem fizeti a számláját, lekapcsolhatják –e az én mobilomat (vonal korlatozas feloldas dija)?
o Mi van, ha én nem fizetek időre? Van kötbér?
o Hogyan tudok kilépni a flottából? Van e költsége, feltétele?
o Előfordulhat –e hogy egyszercsak kiraknak a flottából (lásd MOL)?
o Kié a telefonszám tulajdonjoga?
o Ha utólag bármit intézni szeretnék a szolgáltatóval, én is megtehetem meghatalmazás nélkül?Bárkinek van hozzá értelmes kiegészítése, akkor kérem ne fogja vissza magát és ossza meg velünk.
-
Zeki
nagyúr
Én is ingyen beszélek az asszonnyal.
Neki van egy T-s Like díjcsomagja, és mindig visszahív vele.
Nekem meg dominóm van.
A VOIP meg a jelen és a jövő.
Pl ott a viber, skype, nimbuzz, fring... mind telóra telepíthető alkalmazások, amivel egymást ingyen lehet hívni, akár 3G-s mobilneten, akár wifin. Sőt, a hívás ingyen videotelefonálás is. Pl. fring. Csak 2 okosteló kell.
Az ADSL net+telefon szolgáltatók is voipon adják a telefont. (lehet hogy nem mind).De ha neked rendes ingyenduma kell,. és nem tudsz T-s Like díjcsomagot szerezni, akkor ott a netegyesület T-s Gamma 10 flottája, netto 1900 a havidíj, netto 1300 beszélhető le, egymást ingyen hívjátok, mást netto 9.5Ft-ért (hálón belül és vezetékest), hálón kívűl meg netto 13.5Ft-ért.
Havi 50 sms ingyen, utána netto 13Ft.
Plusz az egyesület éves díja 6000Ft/fő. -
Exom
tag
Ezért én ezzel vitába szállnék. Igaz, hogy regisztráció után a percdíjat az ember megtudja, de gyakorlatilag semmi mást.
Én már jópár oldalra beregisztráltam, és azt tapasztalom, hogy az összes "szolgáltató" részleges, hiányos, nem értelmezhető, még azt is megkockáztatom hogy félrevezető infót tesz közzé a szolgáltatásáról.
Emiatt én azt gondolom, hogy van létjogosultsága az olyan jellegű kérdéseknek, hogy ki mit ajánl adott telefonálási szokásra. -
-
latyak17
tag
Sziasztok, VODAFONE flottát keresek bruttó havidíj olyan 6 ezer forint körül, fontos, hogy másodperc alapú számlázás legyen, benne foglalt mobilinternet legyen és az összeg 100%-ban lebeszélhető legyen! Ingyen SMS illetve meghatározott mondjuk ~300 ajándék percnek örülnék.. Percdíj olyan 6-8Ft közöttire szeretném tenni! Hűségidőt vállalok max 1 év, vagy egyszeri díj kifizetését is vállaon, de ebben az esetben ne legyen hűség! Számhordozás alapfeltétel!
Aki tud ilyen, vagy ehhez hasonlót, kérem küldjön nekem egy Privát üzenetet, minden esetben visszaírok !
Köszönöm!
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
Zeki
nagyúr
Vannak olcsóbbak, de azoknál van egyszeri 1 vagy 2 éves díj. Többnyire 6-10 ezer közt vannak a beugrók.
Ha meg keveset dumálsz, minek neked flotta?
A tescomobile havonta ingyen ad 10MB netet... és kell egy okosteló.
Idézek:
Szóval sokan keresnek valami flottát, mert olcsón szeretnének beszélni másokkal.
Úgy vezetékest hívni, mint mobilt. Aki a flottán belüli ingyendumáért akarja, az ne olvassa tovább.
Szóval veszel egy Tescomobil sim kártyát, vagy akár tesco mobilt is.
Az ugye alapból tartalmaz havi 10MB internet forgalmat. Ingyen.
Ez a lényeg. Meg hogy nincs havi előfizetési díj. 1000Ft-tal is feltölthető, és 1 évig jó.
A második, hogy beregisztrál az illető a freevoipdeal.com oldalra. Aktiválja a telefonszámát, és feltölti az egyenlegét. Ha USA címmel regisztrálsz, akkor nem számol 20% áfát feltöltéskor a netto értékhez. Ebben az esetben 3Ft-ra jön ki egy perc másik hazai mobil hívása, és ingyenes a vezetékes. A számlázás perc alapú.
Butateló esetében: A telefon internet/wap böngészőjébe beírod a freevoipdeal.com-t, belépsz, kiválasztod a phone to phone szolgáltatást, majd lekönyvjelzőzöd/kedvencekbe/startoldalra rakod. Így később nem kell újra beloginolni, és nem kell felesleges kilobájtokat elhasználni.
A phone to phone szolgáltatásba megadod a te telefonszámod, meg akit fel akarsz hívatni.
Ha megvagy, katt a Call now gombra.
A weboldal elküldi a szervernek a te számodat, meg a hívandót, a szerver felhív téged a hívandó fél számával, te felveszed, és azt hallod, hogy a szerver hívja a hívandót, vagyis kicsörög nála a te számod. Felveszi, és beszéltek.
Mi ebben a jó?
Az összes adatforgalom csak annyi, amíg belépsz a weboldalra a telódról, és elküldeted, hogy kit hívjon fel a szerver. Ez így a gyenge, lassú net kapcsolattal is működik, pár kilobájt az egész. Onnantól hogy visszahív a szerver, te már gsm hálózaton beszélsz a másik féllel.
Mivel itt a rendszer kapcsol össze két mobilt, így a percdíj is duplázódik, azaz 6Ft egy perc. Ha vezetékest hívsz fel akkor a te mobilhívásod 3Ft/perc, meg a vezetékes ingyenes, tehát csak 3 Ft/perc neked, ha vezetékest hívsz fel.
Okosteló esetében:
Letöltöd a mobilevoip programot a mobilevoip.com-ról, vagy a google áruházból. Telepíted, belépsz, és használod. Akár a callbacket (a mobilneten vagy), vagy ha otthon vagy, és van wifid, akkor a rendes hívást (ekkor a vezetékes ingyen, a másik mobil meg 3Ft..Nincs hűségidő, nincs kötelezően kifizetendő havidíj.
Sok külföldi ország vezetékese és mobilja is ingyen/nagyon olcsón hívható.
Akinek meg okostelója van, az meg letölti a mobilevoipot a telójára, vagy beállítja rajta a SIP beállításokat, és használhatja akár wifin, akár 3G hálón, és akkor csak a rendes percdíj van, nem a dupla. Viszont így sokkal komolyabb az adatforgalom. Erre már a tescomobil ingyen netje nem elég.Ha valami nem világos, bővebben itt.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
IKEA family flotta?
Nincs semmi extra.
Ingyenes a belépés az IKEA familybe, majd egyszer kapsz egy IKEA Family kártyát postán.
Vodafonos. Havidíj bruttó 2500Ft, csak hálón belül beszélhető le, 16.68Ft/percdíj minden irányban, másodperc alapon.
A telefonadó még 490Ft/hó.[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
üdv.
valami olyan flottát tudtok ahol nincs semmilyen lehúzás (éves díj, tagdíj stb)? a lényeg h minél kevesebb és lebeszélhető legyen a havidíj, a szolgáltató mind1.
köszi
"szenyor dzsíííí"
-
luigi8282
csendes tag
üdv! mol flottával kapcsolatban tud valaki segíteni?
-
luigi8282
csendes tag
üdv!olcsomobil flottáról tud valaki valamit mondani???
-
kano
nagyúr
válasz crhis86 #5677 üzenetére
Próbáld ki, mindenki kíváncsi rá.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
crhis86
tag
A MOL flottába be lehet úgy is lépni, hogy közvetlenül a voda honlapjáról megrendelem (belépve flottakóddal)? Ha lehet, nem vonnék be harmadik felet ebbe, vagy muszáj?
[ Szerkesztve ]
-
luigi8282
csendes tag
Üdv!Szeretnék be lépni egy flottába és tudom h sok van de valaki segítene h-h kell?Előre is köszönöm...
-
kano
nagyúr
- Nincs csak lassítanak (amennyire én tudom).
- Minden irányban lebeszélhető (szintén ahogy én tudom).Ha valamit rosszul írtam, majd kijavítanak.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Exom
tag
Sziasztok
Tudnátok nekem ajánlani egy megbízható flottát?
Jelenleg is flotta tag vagyok, de váltani szeretnék. kb. 4000 Ft a jelenlegi számlám.
Szeretnék mp alapú, hűség nélküli flottát. Olyat, ahol magánszemélyként én szerződök a szolgáltatóval.
Nem kell NET, csak telefonálni szeretnék.
És természetesen a szokásos dolgokat: olcsó, de javarészt elbeszélhető havidíjat, elfogadható (17Ft) percdíjat. -
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok!
Valaki az ORFK/BM flottások közül tudja, hogy milyen áron lehet telefont venni előfizetéssel?
Lehet vennék új telefont de csak, ha normális áron tudják kínálni.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
iceQ!
addikt
Sziasztok!
Január 1-től a TIGÁZ flottánk megszűnt! Onnan többet nem tudunk kérni így keresnünk kell egy másik flotta csomagot. Szeretnénk maradni a T-Mobile-nál! Tudok valamit ajánlani? Vagy ez ügyben valaki segíteni?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
kano
nagyúr
Megnézheted Te is az első hsz-ben lévő linken a tarifáit.
-
blokad
senior tag
Sziasztok!
A MOL-os flottáról, tud nekem valaki pü-ben információkat küldeni?
üv:
Blokad -
törölt tag
Az oldalon csak ez van fent amit linkeltem. Itt meg tudod nézni, hogy mi mennyi.
Voda flotta
Flottakód: 1911b -
Zirowe
nagyúr
Ha még csak ennyi lenne a baj velük.
Magam részéről örülök, hogy a belépés után több kapcsolatom nem lesz velük.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Elkezdtem megrendelni a molos flottát mivel a hónap végére akarom majd időzíteni a cserét, itt azt írtáttok hogy van egyszeri 8000FT belépési díj de nekem nem kínál fel ilyet a végén csak 1Ft-ot. Miért lehet ez? -
kano
nagyúr
Sajnos ezek a belépési díjak nyilván nem igazán legálisak. Ezek a flották nem nyilvánosak és aki tud szerezni igazolást az nem ingyen teszi.
-
lukit
csendes tag
Ez az olcsomobilflotta.hu nem tűnik egy komoly dolognak
Ha már 2 sim kártyával megyek, akkor bizonyos csomag már nem elérhető. Ha legalább valamilyen bizonylatot kérek (pl. számla) a kezdő díjról, akkor +10% +ÁFA (magyarul feketén megy a díjak nagy része). Szerződésről már nem is mertem kérdezni. -
tiko76
aktív tag
Hello, van olyan flottás előfizetés, nem "vodás" amibe ingyen be lehet lépni,másodpercalapu kb 15 ft percdíj.?
-
Taktoj
aktív tag
így már érthetőbb köszi szépen . sógornak keresnék .. valahol láttam még anno feltöltőkártyával is flottás lehetőséget, azután nyomozgatva találtam ezt. Jó ez a voip de sajna sok hely van még nálunk ahol nincs 3g /persze ez nem a pestiekre vonatkozik, akik ki nem mozdulnak a 23 kerültükből /alatta meg karcsú a hangminőség, ha egyáltalán van.
Nemrégiben hívtak apáca flottához, majd utánaérdeklődöm mi is mennyi, már engem nem érintett, de azoknak adott a lehetőség akiknek van a közelben egyházi általános vagy bármilyen más ilyen jellegű suliban ismerősük.
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
club1
veterán
Sok köze nincs a topichoz. Ha havonta feltöltesz rá 5 EUR-t, be tudsz tárcsázni egy helyi számra, ahonnan felépítenek neked egy voip hívást az általad hívandó félhez. Akkor érdemes használni, ha naponta 0.1 EUR-t letelefonálsz (ez mondjuk nem nehéz az ő áraikkal), és ha a helyi számot ingyen tudod hívni. Általában ez utóbbi mobilról már nem olyan egyszerű... Akkor már inkább freevoipdeal.com.
-
Taktoj
aktív tag
hali.
valaki értelmesebb átolvasgatná ezt a lehetőséget: s lefordítaná köznyelvre hogy megértsük miről is van szó?
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
OccsE
aktív tag
csinaltam egy kis frissitest es hozza adtam jo par uj flottat az 1.hsz-sunkhoz....
-
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz bulikavagyok #5641 üzenetére
7892 a meghívókód.
-
kano
nagyúr
válasz bulikavagyok #5638 üzenetére
Nem kell meghívó kód hozzá, tudsz az nélkül is regisztrálni.
-
nagyúr
Sziasztok,
T-s korlátlan csomagot keresek 10e körül. Sajnos májusig hűségem van náluk így kicsit korlátozva vannak a lehetőségeim. 1.hsz megvolt, plusz visszaolvastam kb. 1 hónapot, pár helyre be is regisztráltam, eddig kevés sikerrel. Netegyesülethez esetleg van vkinek meghívó kódja?
Kösz előre is!
Élni és élni hagyni
-
Zeki
nagyúr
Ha ingyen duma kell másik flotta taggal, akkor a legolcsóbb havidíjú flottát megkeresni, és igényelni hozzá a legkisebb netet.
Akkor a net csak a phone to phone-ra kell, azaz amikor a mobilevoip elküldi a szervernek a te számod, meg az illető számát, és összekapcsol. A hívás már a rendes hálózaton megy, max 7Ft egy perc. -
kano
nagyúr
Ezekkel már csak az szokott lenni a baj, hogy 3-4k az előfizetés díja, és vagy 6k a belépés/SIM.
-
BAMBOLA1
csendes tag
Sziasztok
ha szeretnétek egy jó flottába belébni: 12 Ft/perc (másodperc alapon), kedvezményes árú okostelefonok (1 Ft-tól), egymás közt ingyenes beszélgetés. Bármennyi előfizetés igényelhető, lehet számhordozással is.
csgy1974@gmail.com, vagy 06707701639 -
BAMBOLA1
csendes tag
Sziasztok
12 Ft-os percdíj, kedvezményes telefonvásárlás, egymás közt ingyenes beszélgetés, nincs közvetítő cég.
Bármennyi előfizetés igényelhető. Hívj: 06707701639.
vagy e-mail: csgy1974@gmail.com -
Def26
félisten
válasz szabi__memo #5621 üzenetére
Ilyenkor honnan tudom meg mi a havi tarifám? Ha megjön a számla?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Zeki
nagyúr
Voda Flotta belépés
IKEA Family
Flottakód: 1911bIKEA Family Felfedező (100MB internet opcióval, 1000 Ft kiegészítő havidíjjal 2év határozott idejű szerződéssel)
Ilyen van a MOL-os csomagban is.
De az Ikeás flottában mi lehet a havidíja, meg a percdíja? -
Drakulati
csendes tag
Új fejlemények a flottánknál! De sajna nyilvánosan részleteket nem írhatok. Pirivben viszont igen. Aki kér bővebb tájékoztatást az privátban tegye meg és kérem adja meg az emailcímét is.
Verhetetlenek lettünk. Az eddig is brutál jó percdíjak mellé, bejöttek a korlátlan csomagok is. Sőt lett egy alacsony alapdíjú csomag is, egy picit magasabb percdíjjal, de mp. alapon az is.
És nagyon ütős a készülékajánlatok.
Az össz. negatívum a relatíve magas egyszeri díj, habár ez nagyon hamar megtérül. És a 2 év hűség. Akinél ez gond az kérem ne írjon. A többi feltétel páratlan.
-
Dracula72
senior tag
Telenoros mol flottáról írjon valaki web címet, vagy ügyintézői elérhetőséget.
Köszönöm.( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
public73
senior tag
ki nem sz@rja le, hogy hogy hívják a flottát?
a lényeg a 12,5,-FT-os percdíj nem?
de most tényleg: nem mindegy, hogy a Voda, vagy a Telenor küldi a számlát?
tőlem "Gizike néni tepertős pogácsája" flotta néven is futhat, ez oly' mindegy.... -
Zirowe
nagyúr
válasz O.Lajos #5611 üzenetére
Én ott vagyok, de mint kiderült a mol már nem.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz O.Lajos #5607 üzenetére
Nekem molos ismerősöm mondta, hogy átnyergeltek telenorhoz még nyáron.
Mondott mást is az ismerősöm, de azt nem írnám ide.
-
Def26
félisten
Sziasztok!
MOL flotta kódot hogy lehet igényleni, a mivel a vodafone -nál tudok előfizetéses telefont vásárolni?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- Ukrajnai háború
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- Windows 11
- PlayStation 5
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok