Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula72
senior tag
Ezúton szeretném tájékoztatni, hogy az I-mobile flotta zárt flotta, mely a Biggeoreg’s Holding dolgozói és családtagjai számára lett létrehozva.
Kérem, hogy a flotta használatához szükséges jogosultságot (holding dolgozójának, családtagjának vagy flotta tagjának neve) legyen kedves megküldeni, hogy a kért regisztrációt el tudjuk végezni Önnek.
Amennyiben nem rendelkezik a flotta használatához szükséges jogosultsággal, abban az esetben sajnos nem áll módunkban a regisztrációját elvégezni.
Ez komoly? Már ehhez sem lehet infót se kérni?
-
gboszi
senior tag
Egy ismerősömnek szeretnék flottát találni (tényleg
) sajnos ahol én vagyok oda már nem tudom bevinni (Robi). A lényeg, hogy ne az Ő nevén legyen az előfizu, hanem valami közvetitő cég, s elküldik neki havonta a számlákat, s ő fizeti. Szolgáltató mindegy, havi 5000-ből szeretne kijönni, minimális (100-200MB) net.
Köszi a segítséget. -
Zsozsóbá
csendes tag
Egy cég számára fontos lehet, hogy ÁFA tartalom, költség elszámolás szempontjából a RED 21 ezerért, vagy ez a FIXTEL flotta, ami 10-12 körül adja, pláne, ha több darabról van szó.
Olyan is előfordul, hogy T-Mobile-os kártyák jól működnek, a Voda meg szakadozik az adott környéken, vagy telephelyen. (Tudom, fordítva is akad)

-
-
Zsozsóbá
csendes tag
Kérdés:
Hallottatok már olyan flottáról, ahol előre kifizetsz 3, vagy 6 hónapot, 10-12 ezer forintos havi díjakból és annyit beszélsz, netezel, SMS-ezel amennyit csak akarsz?
-
kittuspost
csendes tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
ENGEM ÉRDEKELNE VODÁS FLOTTA
-
postas
tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nofene, végre egy bíztató infó!

És ez konkrétan DPI-re biztos? Vagy csak spekuláció hogy januártól úgyis minden változik.. Pl távközlési adó esetleges visszavonása stb. -
hurenzon
senior tag
valaki rendelkezik netegyesületes flottával? azon belül is gamma33-mal?
vagy tudtok olyan flottát, ahol korlátlanul lehet telefonálni 10.000 ft alatt?
-
oszy
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
Remélem kedvezőbb lesz, mert ez így... mondjuk azért jobb, mint egy sima előfizetés ugye

-
Csöves
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Januártól sok minden fog változni

-
nggabi
félisten
válasz
szabi__memo
üzenetére
még drágább lesz?

vagy tudsz valami új infót?
-
oszy
veterán
Marha jó, h nem régen írtam alá még 2 évet DPI-re és most már sokkal jobb árak vannak máshol. Azaz a vodánál...

-
henyelp
csendes tag
Sziasztok
T-mobilos flottát keresek.
Tud valaki valamit? Tapasztalatok? -
Dave79
tag
Az baj ezzel hogy arról volt szó hogy fogyasztás alapú lesz adó mint Pl a telefon adó is de ha telefonálok hanem akkor is kell fizetni, hogy is van ez?.
-
kano
nagyúr
válasz
csemberlen
üzenetére
Álmodj királylány!

-
szomoru
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Tud valaki azzal kapcsolatban felvilágosítást adni hogy a kivetett adó a jövő évben
valamikor megszűnik?
Vagy ez is örökre marad mint a nyomor ebben az országban!
-
gladia1
csendes tag
Én és pár ismerősöm ide léptünk be:
http://olcsomobilflotta.hu/ -
-
Dave79
tag
ehhez mit szóltok? Tudtok erről valamit? netes túlforgalmazás nem annyira tetszik a többi egész jó. Rá kell jönnöm hogy bruttó 2e havidíjért nem igazán van flotta amibe be tudok jutni...
[link] -
nggabi
félisten
válasz
szabi__memo
üzenetére
kössz

kvazy: viszont én így is csak a felét beszélem le, szal nekem már nagyon nem fogja megérni.
-
sch919
csendes tag
Kérem hogy valaki küldje el nekem a DPI most hatályos tarifáit, mert nem találom sehol! Más Telenoros is érdekelne!

-
Zeki
nagyúr
válasz
hadnagy007
üzenetére
Na ennek mennyi lehet a havidíja?
http://mobile4uhu.webnode.hu/products/elofizeteses-sim-kartya-csak-hanghivasra/ -
hadnagy007
csendes tag
ehhez mit szóltok [mobile4uhu] valaki ismeri?
-
Dave79
tag
-
Dave79
tag
Ez lenne az igazi

-
Dave79
tag
Nem létezik olyan floatta minek bruttó 2000 Ft a havidíja és nagy része lebeszélhető ( bárhova ) mp alapon, nincs egyéb díj se havi se fél évente se évente? Annyi flotta díjat láttam, de ez miért olyan különleges hogy sehol nincs?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket
) sajnos ahol én vagyok oda már nem tudom bevinni (Robi). A lényeg, hogy ne az Ő nevén legyen az előfizu, hanem valami közvetitő cég, s elküldik neki havonta a számlákat, s ő fizeti. Szolgáltató mindegy, havi 5000-ből szeretne kijönni, minimális (100-200MB) net.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

MADcat
Dr Bubo