- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
humax
senior tag
talaltam egy ceges T-MOBI Flota ami csak ceges.
nem puplikus fllots a tulaj elmondasa szerintde 10 forint mindel hol ( netto)
havi 2000 ( netto) 100% minden irany ban lebeszelheo
40 ingyen smsm T-ianyban
nincs husseg
te vagy a szerzo is szamla fizeto.
havi 600 forint csoprton beloli ingyen hivasert ( netto) nem beszelheto.[ Szerkesztve ]
Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
humax
senior tag
válasz Dracula72 #2597 üzenetére
igazabol engem hivot, de nem engem kereset))
en 3 sim kertem, 1 az en nevem van
masik ketto haverom neveben, ami semi koze huzamamikor hivot engem, haverom nevet monta az en nevem helyet.
szova engem a sajat simem mait nem hivta.
szerintem az semm tudjak h mit csinajanak)Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
humax
senior tag
válasz pappnekati #2594 üzenetére
beszeltem en a tulajal.
1 v 2 tarifa csak ceges
3 ceges is szemelyes
de a 1 v 2 nel te csak szamla fizeto vagy., a szerzö ök.
de te egyenesen kapsz szamlat a voda tol, vodanak fizetsz.
te leszel kiemelt ugyfel,( egyedul is intezheted a vodanal)
ezek o monta nekem
ha nincs keszolek , nincs hosseg
masodperalapu1. A fenti árak nem tartalmazzák az áfát.
2. SMS üzenetek fogadása ingyenes.
3. A hívások számlázása 1 másodperces egységekben történik.
4. A havi elofizetési díj a belföldi, nem emelt díjas hívásokból beszélheto le kedvezményes percdíjakon.
5. A számlában a Hívásdíjak mezoben feltüntetett percdíj a tarifacsomagban foglalt alap percdíj, ami
nettó 20 Ft. Ebben a mezoben ugyan nincsen külön feltüntetve a kedvezménnyel csökkentett
percdíj, azonban mind a havidíj lebeszélhetoségen belül, mind azon felül az árazás a kedvezményes
percdíjjal történik. Jelenleg a számla Hívásrészletezo oldalán követheto nyomon a kedvezményes
díjszabás, a forgalmi díjak árazása automatikusan a kedvezményes percdíjon történik.[ Szerkesztve ]
-
mano1000
csendes tag
Sziasztok ki mit tud a flottarol.
Kit es ki hivott fel?
Ez zavaros engem senki sem hivott.
Irjatok.
Holnap 26. Kiváncsi vagyok mi lesz? -
pappnekati
csendes tag
válasz 1pasass #2593 üzenetére
Hali! Ez vodás flotta.
Voltam a vodánál, megkérdeztem a dolgokat.
A vodánál már az előfizetés 2500.-Ft
Fele hálón belül, fele minden irányba lebeszélhető.
Internet mini opció 2 év opciós hűséggel: 440.-Ft
Az előfizetés közel 3000.-Ft. Igy kalkulálj!
Ez a táblázat Áfa nélküli. -
humax
senior tag
beszeltem a
[link]tulajal
rendes volt.
6 eve megy a fllotajunk, eloszor 20 forint volt most meg 8 forint , egy magyarorszagon elo nagy tarsasag nak a fllotaja.
ha vasarolsz keszulek nincs huseg.
ha szeretnel kilepni egy kerveny alapjan kilephetsz.
1 v 2 trafianel, ök a szerzok en az en a szamlafizeto DE EN KAPOK A SZAMLAT EGYENESEN A VODAFON TOL en fizetek egyenesen vodafonnak ( ugy magyarazta h en leszek a kiemelt ugyfel, bar mit intezhetek egyedul)mit szoltok
kosziElnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
Dracula72
senior tag
Sajnos még a szumó flottába belépést se tudom hol lehetne intézni, net opcióról meg zéró infóm van.
2125 az előfizu és 12,35+áfa a percdíj.
Úgy tudom a voda , flottába csak előfizut visz be, vitamaxot átrakod előfizuba aztán a flottába, így megoldható.( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
néha
aktív tag
[link] erről hallottatok már vmit?
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
norbee2244
senior tag
T-mobilos flottát keresnék akár hétfői csatlakozással..A mostanim megszünik
Vissza olvasva engem is hívtak a katolikus flottából..mennyire igaz ez a hír?
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Épp ezen gondolkodtam, hogy ki kapjon jelszót viszont nem tudtam eldönteni és szerintem nem csak nekem kellene ez ügyben dönteni, így úgy gondoltam, hogy döntsétek el ti is.
Holnapig várok a kérésekkel aztán leírom (privátban), hogy kik kértek és kérem, hogy írjátok meg, hogy szerintetek ki kapjon és ki ne. Saját magatokra ne szavazzatok.Mindenki privátban kérjen, mert azt biztos, hogy látom.
[ Szerkesztve ]
-
ooooobi
senior tag
válasz Dracula72 #2570 üzenetére
márpedig a "nyilatkozat a szolgálattevői kedvezmény igénybevételéhez" nevü szerződésbn benne van ez
A Szolgáltató jogosult az általam igénybe vett (a Szolgáltató Partner 3 díjcsomagjához viszonyított havi alapdíj és percdíj) kedvezményeket nekem visszamenőlegesen, jelen Nyilatkozat aláírása napjától számítva a szerződésszegés időpontjáig a szerződésszegéskor érvényes díjak szerint kiszámlázni.
Akár akkor is ha tudod hogy nem vagy jogosult és mégse jelented 8 napon belül. Hülyeség azt feltételezni h a T felszólít úgyis, a szolgálattevő is tudja h nem jogosult már ha mondjuk nem végez már munkát az egyház felé és ő se a T levelét fogja várni, hanem neki kell lépnie. A mi esetünkben is egyértelmü h nem vagyunk jogosultak, ha még belépésnél nem is gondolta mindenki, de az első email után amit ROB vagy ki küldött már tudtuk. Én még mindíg bizonytalan vagyok mit kéne lépnem.https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
llaszlo
veterán
Ha valaki akar valamit a katolikus flottával az itt folytathatja ne ide írogassunk főleg, mert bárki olvashatja: [link]
Az oldal jelszóval védett jelszót tőlem lehet kérni. Előre szólok, hogy nem fog mindneki jelszót kapni. Mert valahogy nem bízom mindenkiben, főleg azok után amik történtek.[ Szerkesztve ]
-
Dracula72
senior tag
Szia!
A szumo flottába szeretnék. Igaz van belépési díj, de éves díj, meg hűaég nincs,
de nem adnak életjelet.
Vagy az i-mobile flotta, csak az hűségidős .
Vodás mindkettő. Nekem melyik szolgáltató, 3 haverom és az asszonnyal ingyen dumcsira kell, tehát legalacsonyabb havidíj a jó. Másfele nem telózok 1000ftnál többet.[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
BPeter01
tag
Hamarosan robbant a tescó!
[link]Üdv: BPeter
-
humax
senior tag
válasz nemerei #2569 üzenetére
szia
engem is hivot, az monta h robi haverja.
az monta hogy is hetfoig ki kell lepni ha nem, at teszik a ecoban.
en meg lebasztam h nem igy mokodik, ha nem kene egy hivatalos felszolitas.
egy magany szam rol hivo ember aki nem is mutatkozot be ,az nem egy hivatalos felszolitas.ja nem is tudta hogy van ilyan hogy viszaszamazas,
mivel en montam neki hogy azal fenegetik, az monta , mert volt ilyan irva szerzodesben???asztan abban maratunk hogy ha ök ha talanak jobb fllotat ajanlani fognak
vicc az egiszen addig maradok ameg a T-tol nem kapok hivatalos felszolitas.
enyyy reszem rol
[ Szerkesztve ]
-
-
Dracula72
senior tag
válasz nemerei #2571 üzenetére
Ha a flottától hívnak akkor tudniuk kell ki van bent.
Ez gondolom Rob-nak egy haverja aki hívosgat.
Számmal hívott?[link]
Itt megtudná nézni hogy tagja vagy e, ezért felesleges hívni bárkit is.[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
nemerei
tag
Szevasztok. Ma délután felhívott egy csávó, és azt mondta hogy a katolikus flottából van, és megkérdezte, hogy kiléptünk már, hétfő a határidő, mert aki benn marad, azoknak tovább nem vállalja a felelősséget a visszaszámlázás iránt. Valakit hívtak már fel? És valaki tudja, hogy mennyire igaz most már ez a visszaszámlázás dolog? Hogy már telefonon hívnak?
üdv: nemerei
-
nemma
addikt
válasz 1pasass #2554 üzenetére
Hmm, hát ez a mi flottánk.
A díjak, amiket írsz, stimmelnek, viszont a havidíj nem beszélhető le teljes egészében, "csak" 1625Ft, van hűségidő, valamint Vitamaxos számot is gond nélkül lehet hozni.
-
MODERÁTOR
válasz gordonfreemN #2559 üzenetére
a Tnél sanszos, hogy nem tőled kérdezik meg De kezd uncsi lenni a pléhbánod flotta
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
néha
aktív tag
válasz gordonfreemN #2559 üzenetére
Én nem biztam a véletlenre, kiléptem... előbb utóbb ugy is meg kell lépni mindenkinek.
Sztem ez a biztos, de ti tudjátok.[ Szerkesztve ]
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
1pasass
csendes tag
EGYSÉGBEN AZ ERŐ !
SOKAN MEGYÜNK, SOK A KEDVEZMÉNY ,BÁR EBBŐL NEM KELLENE KÉRNI.
Én ezt találtam
Ha nektek megfelel írjatok.ÉS NINCS HÚSÉGIDŐHavidíj: Bruttó 2 125 Ft, teljes egészében lebeszélhető.
Percdíj: 12,35 Ft + ÁFA = 15,4375 Ft/perc (belföldön minden szolgáltatóhoz!! Nincs csúcsidő!!)
Smsdíj: 15 Ft + ÁFA = 18,75 Ft/db belföldi hálózatban.
Flottán belüli hívás: 0 Ft. (korlátlan, ingyenes)
Számhordozás!! (Meglévő telefonszám maradhat!!) Kivétel: Vodafone Vitamax
-
Csöves
őstag
Aquila non captat muscas.
-
Joke21
aktív tag
Valakinek valami újabb infója a katolikus flottával kapcsolatban?
Léptek, maradtok?
-
gboszi
senior tag
válasz odihari #2510 üzenetére
DPI
"2750ft-os havidíja van, amiből 2500 lebeszélhető.
Saját hálóba csúcsidőben 20ft, kivül 15ft
Másba csúcsidőben 25ft, kivül 20ft."valamint:
"Mivel sok kérdés, találgatás volt, ezért kis kitérő a DPI flotta csomagra.
Fidesz-es flotta. Telenoros.
Hivatalosan csak belépett "párttagok" kaphatják. Jelentkezni kell a helyi Fidesz irodában, s ott adnak felvilágodítást. Persze ezzel vállalni kell bizonyos kötelezettséget is.
Fontos! Hivatalosan csak olyan ember kaphat DPI előfizut akinek engedélye van rá! A telenor kéri, s nem tőled, hanem ő is kapja. Tehát akik árulnak DPI előfizut névátírással, csak ovatosan, mert mégha ki is fizetitek az átírási költséget, nem lesztek jogosultak az előfizura."Azért idézőjel, mert idézet. Innen a fórumról. Azért a nem találok semmi infót...kicsit erős.
"If you're good at something, never do it for free!"
-
sifarr
senior tag
Én nem látok összefüggést, a Posta szolgáltatásának indítása sem jelentett semmi változást a flották életében.
A prognózisom alapja kissé összetett. Jó, ebben van a sebezhetősége is.
A jóslatom természetesen a szürke, elsősorban a továbbszámlázós flottákra vonatkozik. De vonatkozhat a píár értékkel nem bíró szponzorációs jellegű flottákra (pl. alapítványok, hasonlók) is.Szóval.
1.) Felfigyelhettél rá, hogy 1-1 szolgálhatóhoz köthető flották száma és a szolgáltató piaci részesedése fordítottan arányos. Magyarul: legtöbb a vodás, t-mobilos alig van. Az okát könnyen kitalálhatod.
2,) A szolgáltatók jelenleg a mobilinternettől várják a bevétel növekedését. Ráadásul a fejlesztésekből fakadó kapacitásbővítést el kell adni.
3.) A mobilinternet területén kezdetben a különálló modemeken volt a hangsúly. Viszont ez rész lassan kezd telítődni, ugyanis nem jellemző a netbookkal rohangaló felhasználó még cégeknél sem. Az okostelefonok terjedésével (alsóbb régióban is) a mobilinternet elsöprő része telefonhoz fog kapcsolódni. Egyébként a laptopot is egyre inkább másod-simmel fogják használni, ami a fő-sim adatcsomagját fogyasztja.
4.) Az előzők miatt a mobilinternet piacbővülése a hanghívások tarifájához és piaci részesedéséhez fog kötődni. Csomagban (hanghívás és internet) fogja a felhasználó vizsgálni a tarifát.
5.) A voda le akarja győzni a telenort. Nem a dicsőségért - a pénz miatt. A mobilinternetnél kiegyenlített a "küzdelmük". Viszont internetdíjakkal és "sebességekkel" önmagában győzni nem lehet, kell a sima tarifa is.6.) Az 1-6 miatt a tesco még nem ismert tarifái át fogják lépni a fogyasztói "észlelési küszöböt". Nem jöhet ki olyan csomagokkal, amelyek úgy megbuknak, mint a posta, vagy nem különböznek az alapcsomagtól, mint a red bull. A voda érdeke, hogy amikorra az alsó szegmensben is elterjednek az okostelefonok, addigra növelje a ma még mobilnetet nem használók körében a piaci részesedését. Magyarul terjeszkedni akar a másik kettő kárára. Ehhez jól jön neki a tesco marketingje, vásárlói köre.
7.) Persze mindezt csinálhatná a voda "házon belül" is, kedvezőbb tarifákkal, robbantva a beállt piacon. Ez igaz. Csak ha ezt tenné, akkor elsősorban a saját, jelenlegi előfizetői váltanának olcsóbbra és ez nem érdeke.A szürkeflottákra rátérve.
8.) Az nyilvánvaló, hogy a szolgáltatók tudnak a továbbszámlázós flottákról. Amikor egy noname kft-nek sok száz, vagy több ezer előfizetése van, az könnyen lebuktatható szolgáltatói oldalról. Sok köznyilvános adat van minden cégről, amik beszédesek. De eltűrik, mert kell az előfizető, pár száz is a havi HIF (nmhh) statisztika miatt. Persze csak addig, amíg nem túl mohók, mint írta valaki korábban.
9.) A tesco megjelenésével a vodának ezen a területen megszűnik az érdekeltsége. Ugyanis ha a tescos kooperációt komolyan gondolja (szerintem igen), akkor a tescos csomagok összevethetők lesznek a nem publikus szürkeflottákkal. Drágábbak lesznek, de a biztonságot, legalitást is figyelembe véve a legtöbb szürke felhasználónak megéri.
Hadd hozzak erre egy létező (telenoros) példát. A Menedzser 4000-es vállakozói csomag valójában versenyképes a legtöbb szürkeflottával (jobb mint a dpi!), 100 %-ban lebeszélhető, 23-as másodperc alapú percdíj, 500 mega internet, 0 forintos flottán belüli hívás havidíj nélkül. Ha az előfizetés számát akár 5-re korlátozzák, akkor is jó. 4 ezer a díja, de nincs admindíj, csak hálón belül lebeszélhető rész és hasonló trükkök. Viszont van biztonság.
Szóval, ha ilyen jellegű csomagokkal jön a tesco, akkor a voda szerintem bezárja a szürke flottákat. Letelik a 2 év és csak annyit mond, hogy ennyi volt.
Az esetleg elvesző szürke előfizető pedig, aki 2-2,5 ezerért max. 15 forintért akar telefonálni és a havi számlája nem is haladja meg az előfizetési díjat, az nem is érdekes. Nem vonzó piac a másik kettőnek se.Szerintem a tesco mobilra a telenornak lépnie kell valamit. Mégpedig sürgősen, mert könnyen lemaradhat. Lehet, hogy már ő is keresi a partnert?
T-Mobile inkább kivár. A Telekom stratégiája szerintem más. -
MODERÁTOR
-
AnNoNiMuS
csendes tag
válasz Cecilia #2524 üzenetére
Helló,
A megfogalmazás szerint:
A Szolgáltató jogosult az általam igénybe vett (a Szolgáltató Partner 3 díjcsomagjához viszonyított havi alapdíj és percdíj) kedvezményeket nekem visszamenőlegesen, jelen Nyilatkozat aláírása napjától számítva a szerződésszegés időpontjáig a szerződésszegéskor érvényes díjak szerint kiszámlázni.
Ha ezt a nyilatkozatot nektek alá kellett írni, akkor ne féljetek, még ha vissza is számláznak, nincs gond: a szerződésszegés az aláírás pillanatában történt, mivel eleve nem voltatok rá jogosultak.... -
-
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Én is katolikus voltam, de kiléptem... igaz mondta az ügyintéző, h nyugodtan bent maradhatok, mert max. kiraknak az ECO-ba... mondom inkább megyek magamtól, fő a biztonság. Annyit mondtam neki, h már sajnos nem vagyok jogosult rá, ezért kilépnék... erre: "Nem kell aggódni, max. az admin tehet ki." Kb. ez volt az értelme... bár már nem érdekel, mert 2-3hónap és mehetek át ikon200-ba hála az i5-nek. Viszont 1 pozitív dolog történt a váltással kapcsolatban... a híváslisták ingyenesek lettek az eddigi 1k helyett. -
ooooobi
senior tag
engem ma hívott az ügyfélszolgálatos nő akinél beléptem kb. másfél hónapja h valami papírt nem írtam alá és be kéne mennem a Tbe, kíváncsi leszek mit raknak az orrom alá
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
lupus_l
aktív tag
Én kiléptem a párommal együtt, a Családbarát kedvezményt használjuk tovább. Üzenetküldésre pedig ott a Whatsapp Messenger.
Úgy tudom, hogy a Mátrix csomagoknál a flotta adminisztrátora bármikor megtudja szüntetni a jogosultságot. Gondolom, hogy ennél a flottánál is így történhet.
-
Cecilia
csendes tag
válasz Cecilia #2524 üzenetére
És ráadásul a kárfelelősség vállalása szintén jelentheti azt, hogy a T-Mobile-nak okozott kárt (értsd: a bevételkiesést) kompenzálnia kell a tisztelt előfizetőnek!
Természetesen ez csak a jogi keret, de lehet, hogy a gyakorlatban nem ezt teszik / tették eddig.
Csak ne most kezdjék el...!
(Bár, jó okuk lenne több ezernyi jogosulatlan felhasználó miatt ténylegesen visszaszámlázni) -
Cecilia
csendes tag
Emberek!
Ha helyesen értelmezem a nyilatkozatot / szerződést, akkor bizony nem tűnik túl rózsásnak a helyzet:"Tudomásul veszem, hogy amennyiben a kedvezményre való jogosultságomat elvesztem akkor azt a megszűnésének napjától számított 8 napon belül a Szolgáltatónál bejelentem, az ennek elmulasztásából eredő kárért felelősséget vállalok."
Tudomásul veszem, hogy amennyiben a kedvezmény igénybevételére való jogosultságom megszűnik, a Szolgáltató a díjcsomagomat automatikusan ECO vagy annak helyébe lépő díjcsomagra módosítja.
Tudomásul veszem, hogy a kedvezmény másra nem ruházható át.
Amennyiben a fenti feltételek bármelyikét nem teljesítem, úgy a Szolgáltató jogosult az előfizetői kártyán a szolgáltatást szüneteltetni. A szolgáltatás Szolgáltató általi szüneteltetése, valamint az Előfizetői Szerződés lejárat előtti felmondása esetén az általam igénybe vett valamennyi kedvezményt elveszítem. A Szolgáltató jogosult az általam igénybe vett (a Szolgáltató Partner 3 díjcsomagjához viszonyított havi alapdíj és percdíj) kedvezményeket nekem visszamenőlegesen, jelen Nyilatkozat aláírása napjától számítva a szerződésszegés időpontjáig a szerződésszegéskor érvényes díjak szerint kiszámlázni. A kiszámlázott díjakat köteles vagyok a számlán feltüntetett határidőig a Szolgáltató számlájára befizetni.Tehát - értelmezésem szerint - ha nem jelented be időben, hogy nem vagy jogosult a kedvezményre, az szerződésszegésnek minősül. Ebben az esetben pedig a szolgáltatónak lehetősége van szüneteltetni a szolgáltatást, ha pedig ezt megtette, akkor vissza is számlázhat!!!
-
Orgi
addikt
Mondjuk véleményem szerint miután mindenkivel közölte mailban / itt is, hogy nem volt jogosult beléptetni senkit, elég nehezen hivatkozhat bárki is jóhiszemű használatra. Ez főleg akkor lehet érdekes, ha esetleg feljelenti a flotta tulaja... ha valakinek mindezzel együtt megéri a bentmaradás, annak szíve joga.
-
llaszlo
veterán
Ilyen eset még nem volt. Meg eleve Robi tájékoztatott mindenkit rosszul. Ezért övé a felelősség. Amikor tudtam róla, hogy nem vagyok jogosult (ösztöndíj) és mégis kaptam, akkor sem lett semmi szankció felénk nézve, csak a kiötlőre.
Én az ilyen jogi vitákkal nem foglalkozom egyébként sem. Ezekhez én nem nagyon akarok hozzászólni. Nem is érdekel. Minek görcsöljek ilyeneken?[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz odihari #2510 üzenetére
Az FLP flottára én is jogosult vagyok, csak ugye "rabláncon" vagyok a T-nél. Az főleg annak jó aki sokat telefonál.
Az aki meg így hirdeti az eléggé amatőr. Mindenhol vannak ilyenek. Egyébként meg nem publikus egyik flotta sem, szóval a kondíciókat tilos kiírni bármelyiknél.humax: Minden usernél ha rákattintasz a nevére akkor felül egy captcha kód megadása után láthatod az email címet.
Mindez az egész elkerülhető lett volna, hogy ha Robi nem kezd el hantázni hanem egyből elmondja a frankót (amit még mindig nem tudunk, vagy már inkább nem hiszünk el neki semmit sem). Akkor az emberek nem kezdenek el pánikolni és a T-hez rohangálni.
Én mondjuk úgy egyáltalán nem örülök annak, hogy már a T is tud róla.
Engem nem érdekel az egész ha valaki felelős akkor az Robi vagy ki.
Ha feljelentés lesz akkor úgyis őt fogják felelősségre vonni.[ Szerkesztve ]
-
Joke21
aktív tag
"Hozzájárulok, hogy a kedvezmény elvesztése esetén, az esetleges behajtási eljárás során ezen nyilatkozatom tartozás-elismerésnek minősüljön, amely polgári-peres eljárásban felhasználható."
Nekem ez azért annyira nem tetszik.
-
pigicsaba
csendes tag
-
humax
senior tag
Mint a ,,,,, (továbbiakban Szolgáltató) mobil rádiótelefon szolgáltatásának Előfizetője és Számlafizetője tudomásul veszem, hogy ,,,,, Szolgálattevőinek nyújtott kedvezmény a Szolgáltatónál abban az esetben igényelhető, ha a Szolgáltatóval mobil rádiótelefon hálózaton nyújtott szolgáltatásra vonatkozó Előfizetői Szerződés (a továbbiakban: Előfizetői Szerződés) megkötéséhez / módosításához szükséges iratokon túl rendelkezem a ....... által kiadott igazolással, melyet a Szolgáltató részére az Előfizetői Szerződés megkötésekor / kedvezmény igénybevételéhez történő módosításakor átadok.
Vállalom, hogy a kedvezményes Előfizetői Szerződésemet a hűségnyilatkozatban vállalt időtartam alatt saját oldalamon felmerülő okból nem mondom fel. Az Előfizető és a Számlafizető oldalán felmerülő oknak számít a Szolgáltató részéről számlatartozás miatt történő szüneteltetés is, a Szolgáltató mobil rádiótelefon hálózaton nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó Általános Üzletszabályzatában foglaltak szerint.
Tudomásul veszem, hogy amennyiben a kedvezményre való jogosultságomat elvesztem akkor azt a megszűnésének napjától számított 8 napon belül a Szolgáltatónál bejelentem, az ennek elmulasztásából eredő kárért felelősséget vállalok. Tudomásul veszem, hogy amennyiben a kedvezmény igénybevételére való jogosultságom megszűnik, a Szolgáltató a díjcsomagomat automatikusan ECO vagy annak helyébe lépő díjcsomagra módosítja.
Tudomásul veszem, hogy a kedvezmény másra nem ruházható át.
Amennyiben a fenti feltételek bármelyikét nem teljesítem, úgy a Szolgáltató jogosult az előfizetői kártyán a szolgáltatást szüneteltetni. A szolgáltatás Szolgáltató általi szüneteltetése, valamint az Előfizetői Szerződés lejárat előtti felmondása esetén az általam igénybe vett valamennyi kedvezményt elveszítem. A Szolgáltató jogosult az általam igénybe vett (a Szolgáltató Partner 3 díjcsomagjához viszonyított havi alapdíj és percdíj) kedvezményeket nekem visszamenőlegesen, jelen Nyilatkozat aláírása napjától számítva a szerződésszegés időpontjáig a szerződésszegéskor érvényes díjak szerint kiszámlázni. A kiszámlázott díjakat köteles vagyok a számlán feltüntetett határidőig a Szolgáltató számlájára befizetni.
Tudomásul veszem, hogy mindaddig, amíg a fenti fizetési határidő letelte után a tényleges befizetés a részemről nem történik meg, a Szolgáltató az Előfizetői Kártyát nem kapcsolja ismét a szolgáltatásába.
Hozzájárulok, hogy a kedvezmény elvesztése esetén, az esetleges behajtási eljárás során ezen nyilatkozatom tartozás-elismerésnek minősüljön, amely polgári-peres eljárásban felhasználható.
Amennyiben az Előfizetői Kártyát ellopják, úgy annak tényét a Szolgáltatónál haladéktalanul jelezni kell. Lopás, valamint az Előfizetői Kártya elvesztése esetén a bejelentéstől számított 14 nap áll rendelkezésemre az Előfizetői Kártya pótlására és bekapcsolására a kedvezmény elvesztése nélkül. Az előfizetői kártya pótlása – a Szolgáltató mindenkori mobil rádiótelefon hálózaton nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó Díjszabás alapján - térítés ellenében történik.Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
odihari
csendes tag
Akkor senki nem tud a DPI és kalandlövészen kívül mi frankó flottát, ahol a havidíj alacsony? Bár DPI-ről sehol nem találtam semmi infót sajnos, arról vki bővebben. Kalandlövész is megvan bruttóban min 3.000 Ft. Mivel túl sokat nem dumálok, ezért nekem vmi olcsó alaphavidíj kéne.
Amúgy ahol én lakom a Foreverről pont volt szórólap kitéve elérhetőséggel, ill ott nem írták h forever flotta, csak a mélben mikor küldték a díjtáblázatot akkor derült ki számomra, hogy ez az a flotta. Valaki itt a fórumon érdeklődött erről a flottáról, ha szükséges elérhetőség amit én láttam plakáton meg tudom adni. Nekem a legolcsóbb havidíj is magas volna.
-
MZsoltee
veterán
Király, akkor várom a T-mobile levelét értesítését, hogy jogtalanul használom a flottát, amennyiben nem kapok ilyent, akkor semmi gond, ha igen akkor megyek a vodahoz számhordozással, készüléket nem vettem...
Jah és köszi az utánajárást , esetleg lehetne erről egy írásos dokumentumot is szerezni, vagy tuti nem lesz gond?!
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
humax
senior tag
na jo hirem a robi fllota val kapcsolatban
ma jartam szemelysen a T-mobil nel.
kertem sor szamot, de az ugyfelszolgalo nak montam, hogy szeretnek szemelyes beszelni a fönokal, valami diskeret dolog rol van szo, vegre sekerult a fönok helyetesevel beszelnem.nagyon rendes volt, elmontam, neki a törtenettet.
1) az monta hogy o is halodta hogy voltak akik jogtalanul beleptek a fllotaval.
2) T-mobil addig semmi vizsgalaltot nem indita el, nem is fog, csak fllota teheti meg
3) kerdeztem mi lesz ha kiderol hogy en jogtanalul beleptel, erre ö:
kinyumtata az oszes szerzodes mintat ami fllota huz tartozik, egyut olvastuk
pontosan az monta ami egyik furum tars ide irta
SEMMI VISZASZAMLAZAS ROL NINCS SZO, söt az monta hogy itt nalunk a Tnel nincs is viszaszamlazas, nem szoktunk az irni a szerzodesben.
ha valaki jogtalanul belepet, ki teszik az ecoban, termeszetesen elote T-mobil szol nekm hivatalosan, is 8 napon belol jelenkeznem kell.4) elkertem tole hogy emailben kuldjun nekem a szerzodes, meg is kaptam ha valakinek kell szivesen elkuldum emailben A t-mobil szerzodes 5 oldalos, de ami a fllota huz csatlokozik az 1 oldal, magyarol 2 resz a szerzodes szoval en 2 szerzodes alairtam
egy 5 oldalos atalanos T is egy fllotahuz tartozo resz( ezen van irva hogy ecoban mesz ha nem vagy jogosult ra)husegidi rol:
ENNEK 2 RESZE VAN:1) az monta aki vett keszulek:
az ugyan az mint egy norma puplikusban belepet, ha ki akkar lepni a fllotabol akkor elkell neki menni masik puplikus vagy fllotahuz ami 30, vagy elszamujak hogy milyan keszuleket vett is kodber van ha telyesen kiakkar menni a T.BOL2) AKI NEM VETT KEDSZULEKET.
annak is 2 resze van
a)
aki belepesnel fizettet 5000 forintot aT-nak cim kartjaert, annak semmi vel nem jar, nyugodtan kilephet a fllotabol söt a T-BOL is, mivel maga a fllota igy nem volt husseges
,( söt en kertem tole szamhurdozas a VODAFON nak mert lehet hogy szogseg lesz)b)
aki belepsnel fizette 900 foritot annak 1 eve a huseg, de ha most szeretne kilepni a T-nel 5000 forint kodber ki kell fizeni( is ezek minden puplikus vagy fllota ugyan az), ennyAZ MONTA OK NEM HALODTAK SEMMI HOGY 26 KIKEL LEPNI.
de ha valaki jogtalan kap ertesites is kesz ennyy
remellem tudtam segiteniElnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
Joke21
aktív tag
Most hol vannak azok az emberek, akik annyira reklámozták, hogy hétfőn lesz új információjuk, mert nagy fejesekkel beszélnek? Az is csak kamu volt...
-
-
sifarr
senior tag
Most olvastam az Indexen, hogy egy "neve elhallgatását kérő informátorunk megerősítette azt a korábbi pletykát" (ezt hívják félhivatalos kiszivárogtatásnak), hogy 2012-ben indul a Tesco Mobile - a Vodafone hálóján. A két cég közös céget hoz rá létre.
Ami ebből a topicot érinti. Eddig is a legtöbb "flotta" - szürkék, féllegálisok és a legálisok is - vodás volt. Ha beindul a tesco mobil, akkor ezek többségét sorba be fogják zárni. Az eddigi "megtűrt félhivatalos" flottákat nyugodtan lehet előzetes tesztnek tekinteni. Tesztelték tarifaszinteket. Ráadásul a felhasználók költségén.
Szóval most a Voda esetében különösen igaz a minden flottára érvényes általános szabály: 2 évet nem aláírni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest