- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Grat, viszont szerintem kérd meg a modikat, hogy írják bele a topic címébe az 1. hsz létezését, mert ha nem, sokan nem fogják látni/tudni róla.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
OccsE
aktív tag
válasz szabi__memo #5297 üzenetére
Mármint? Amiben benne van minden adat? Na az nem lenne hülyeség
-
OccsE
aktív tag
es loooon 1.hsz
ezentul lehet hivatkozni ra..... kiegesziteni.... DICSERNI !!!! -
solarix45
senior tag
-
törölt tag
ha valaki ki akar lépni egy mobilflottából, akkor a telószámával mi lesz? elhordozhatja?
-
solarix45
senior tag
-
solarix45
senior tag
Ez egész jónak néz ki (DPI csomagról váltanék), és az Agip kedvezmény sem rossz.
A belépés viszont kicsit fura:
"A program indítása a következőképpen történik. A Dolgozói program munkatársai területenként folyamatosan előre haladva általában egy megyében 2 hét időintervallumban értesítik a közszolgálati munkahelyeket, a Vállalatokat, Nyugdíjas Klubokat a kártyák átadásának időpontjáról. Ezen időpont alkalmával, mely az adott intézmény vezetőjének az egyeztetésével, és az általa megjelölt időpontban jön létre, a dolgozók, nyugdíjasok egy tollal a kezükben megjelennek a kijelölt teremben és átveszik a kártyát, ahol természetesen információkat kapnak a használatát illetően."
szerk: Nem tudom, hogy került a lap tetejére egy egy hónapos hsz nálam.
[ Szerkesztve ]
-
snorbi82
senior tag
Halló!
Valaki a netegyesülethez tudna egy meghívó kódot adni, vagy mi lenne a másik megoldás arra, hogy megtudjam a percdíjakat? Köszönöm
Norbi
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
Zeki
nagyúr
Akik olcsón akarnak telefonálni, hűség meg flotta , meg havidíjak nélkül, azoknak ajánlom EZT a topikot.
[ Szerkesztve ]
-
Dracula72
senior tag
-
BrTH
tag
válasz addam20 #5270 üzenetére
Az a gond, hogy mindenki alacsony havidíjjal keres flottát csak nem látják be, hogy alacsony havidíjjal magasabbak a percdíjak(eltekintve gy két nagyon spec. ajánlattól), tehát nem biztos, hogy az a legjobb megoldás. Értelmes percdíjakat kb 3500 - 4500 körül vannak. Meg egy másik szempont kinek mi az alacsony. Van akinek 6000 sem magas.
By BrTH
-
addam20
csendes tag
Sziasztok!
Voda vagy Telenor flottát keresek, alacsony havidíjjal, internettel.
-
zee83
csendes tag
Sziasztok,
Tudja esetleg valaki, hogy lehet emelni az 50mb-on kalandlovesznel? Voltam bent vodanal, a 'szokasos' felfedezo, kalandor, stb flottakhoz tarsitott csomagok nem elerhetok. Mondta, hogy akkor zsebnet, aktivalta, amire jott 10 perc mulva az sms, hogy nem lehet, mert a minire 2 ev huseg van. Felhivtam az ugyfelszolgalatot, ott mondtak, hogy majd ha kifutok az 50 megabol a netinfon vegyek tobbet. Megneztem, ott nem lehet ehhez (internet mini?) kiegeszitest venni. Otlet?
(Rakerestem a forumban, lattam mar feljott parszor a tema, de a konkret megoldast nem leltem...)
Illetve ha mar itt tartunk, van valakinek tapasztalat rola, hogy vegulis van e a 0,4 ft-os tulforgalmazasi dij?
Koszi,
Zee -
BrTH
tag
tudja valaki a dolgozói BM csomagnak a paramétereit?
By BrTH
-
szegde
csendes tag
sziasztok!
Nekem lenne vodás flottába belépési lehetőségem (Pannon Food) 4-5hely.De sajna hűség köt még a tmobilhoz,akinek esetleg pont egy vodásra lenne szüksége és lenne egy fölös tmobilos azzal szívessen cserélnék.Főleg Szeged és környéke.üdv.
-
adm91
csendes tag
Sziasztok!
Most készülök belépni egy flottába a telefonszámommal. És az a kérdésem amit használok előfizetést anyum nevén van még, de viszont ezt a számot akarom bevinni a flottába, mit tegyek szerintetek,hogy a lehető legjobban járjak? Átváltsak dominóra és akkor úgy be a flottába?
Köszönöm a válaszokat? -
flashka01
csendes tag
Jelenleg el vagyok keseredve, megpróbáltam pár flottával felvenni a kapcsolatot, de nem tudtak segíteni, mert hűségidős előfizető vagyok /ECO XS/, pedig meg lehet csinálni, mert nem én lennék az egyetlen, akit át tudnak rakni, aki tud valami T-mobilos flottát, ahol ezt a gondot ki tudják küszöbölni, vagy milyen irányba mozduljak az írjon: koryhu@freemail.hu
-
MZsoltee
veterán
Nem tudom kinek van tapasztalata a Hextonnal? Én most nagyon agyalok rajta!
Igényeim:
Havi 3-4 órát telefonálok főleg egy számot hívok (T-s).
20-30 sms
500MB internetA tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
OccsE
aktív tag
válasz Rosszarcu01 #5252 üzenetére
jogos az eszrevetel.... ezt is ki lehet akkor irni a link utan hogy melyik amelyik csak ceges...
-
gordonfreemN
addikt
válasz Dreadloord #5245 üzenetére
Én meg azt nem értem, hogy aki ezt nem érti, az minek írja le a baromságait ide?
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Krisz79
őstag
Valakinek van tapasztalata a foreveres flottával kapcsolatban? /vodafone/
Mint kiderült nem lehet vele részletre mobiltelefont elhozni.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Zeki
nagyúr
Idézném vgyurit a szaktopikból:
Nagyon csodálkozom, hogy mindenki olcsó díjcsomagot keres, és a voip-ot mennyire nem ismerik. Flottában az egymás közötti ingyen beszéd jobb, Voda RED (13e/hó) pedig aki tényleg korlátlan beszélgetési időt szeretne, de mindenki másnak a FreeVoipDeal máshogy megfogalmazva:
- nincs hűségidő, az első 2 hónapban 90 forintos havidíj, utána 600 forint/hó (Telenor vagy T-Mobile Gonet S)
- magyar mobil hívása 6 forint/perc (MobileVoip callback) (ez EU-s címmel regisztrálva 7Ft/perc)
- feltöltésenként 4 hónapig ingyenes a magyar vezetékes hívása
- nincs roaming díj, minden ország helyi tarifával hívható -
.bruszli.
senior tag
válasz Dreadloord #5245 üzenetére
Talán többen lépnének be,és az egymás közti ingyenes telefonálás a lényeges...végülis ez a flotta lényege.
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
Dreadloord
senior tag
válasz gordonfreemN #5244 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy aki havi fél órát beszél telefonon, meg ír 6 db sms-t, AZ MINEK AKAR FLOTTÁBA LÉPNI???
-
gordonfreemN
addikt
Nekem ilyet vagy jobbat mondjatok:
5k alatt az induló egyszeri költség
percdíj nem érdekel, csak másodperc alapú számlázás legyen
Valamennyi ingyen sms
2k alatt a havidíj
T-s.
?¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
szabi__memo
nagyúr
Mi lett a tervezett "prohardver flottával"?
-
Drakulati
csendes tag
Sziasztok!
Már többször jeleztem, hogy elérhető egy jó vodás flotta és többen már be is léptetek innen. Sajna a részleteket itt nem írhatom le, de emailben küldök szívesen infót.
Nagyon korrekten működik minden és közvetlenül a vodával kell szerződni, ami nagyon jó dolog.A közelmúltban nagyon előnyös előrelépések történetek és így tovább javultak a feltételek, MÉG JOBB LETT!
Akit érdekelnek a részletek az írja meg priviben az email címét és küldök infókat.
Egyszeri belépési díj van és utána soha többet semmilyen flotta költség. Azoknak ajánlom, akik havonta 5000 felett beszélnek, mert így lett megalkotva. Figyelem a piacot és az a véleményem, hogy a legtöbb ember számára ez a legütősebb.
Az össz. kisbetűs rész a 2 év hűség és az egyszeri díj.
szép estét mindenkinek
ja! és már van listán kívüli telefonajánlat is
-
szomoru
csendes tag
válasz szokeherceg #5205 üzenetére
Üdv!
Lényegesen jobb tarifákkal lehet netet kapni mint a sima lakossági!
Nekem is ilyen van telenoros az előfizetés. -
OccsE
aktív tag
akkor lehetne azzal boviteni a listat, hogy lenne a link es utana beirva hogyan lehet arlistat kerni
pl:
Lapterjeszto emailben -
OccsE
aktív tag
szerintem 2-3 nap alatt nezze meg mindenki, hogy ismer-e meg, az altalam ismeretleneket be tudje-e loni melyik szolgaltato es irjatok meg en meg beillesztem es ha kesz elkuldjuk vmi adminnak.
Irjatok par mondatot amit erdemes lenne az elso hsz. meg hozza tenni es altalanos a flottakrol
koszi
-
kano
nagyúr
Ha lenne egy kis időm én is segítenék, de egy 6 hónapos kisfiú mellett nem könnyű...
Szerintem szuper, esetleg még valami körítés szöveget lehet írni (ami kérdés a legtöbbször felmerül itt a topicban).[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
OccsE
aktív tag
....de jo ... elkuldte 3szor
sry!
[ Szerkesztve ]
-
OccsE
aktív tag
ha vhol tevedtem, tudtok meg akkor irjatok meg es kuldhetjuk 1 hsznak
[ Szerkesztve ]
-
OccsE
aktív tag
na akkor kezdjuk el osszeszedni oket (mindenki csak var!
Ha szeretnel olcsobban telefonalni, ismerosoket ingyen hivni akkor neked egy jo
mobil flottara van szukseged!Vodafone:
Kalandlovesz
Egzinet
Gazdasagszervezo
Noe
Csaladikartya
Olcsoelet
KeyClub
NEM_TUDOM_A_NEVET
ECO_Phone
Wellnet
MOL
ASPI
IKEA
Ar-orLapterjeszto linkje?
Telenor:
CserkeszT-Mobil:
ASPI
Klaszterhazmind 3 szolgaltatonal:
Netegyesuletezeket nem tudom melyik szolgaltato:
Elniakarok
Mobile4uhu
OlcsoMobilflotta
Hexton
Olcsodijak
Megoldasportal
Forensis
Galaxy-cardszerintem tobbet nem is nagyon kell, mert akit erdekel az megnezi az oldalt, regisztral es megkap minden tovabbi infot.
es ha meg van igy osszeszedve akkor hogyan tovabb?
osszeallitunk egy 1.hsz. es azt csak az admin tudja irogatni? -
kano
nagyúr
válasz szokeherceg #5224 üzenetére
Már az is sokat segítene, hogy a benéző "újoncoknak" lehet ajánlani az 1. hsz.-ben lévő flottákat.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Azt nem kellene. Csak annyi, hogy elérhető Telenoros flották, T-s flották, Vodás flották.
Meg amilyen kérdés gyakran felmerül.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Nyilván nem képeket kell kirakni az 1. hsz-ben. hanem linkeket.
-
szegde
csendes tag
Telefon adó elötti tarifa táblázatom van nem tudom változott-e azóta.2fajta csomag az első:2813Ft ebből 2187,5ft lebeszélhető 12,5ft perc mindenhova persze mp. alapon. ennél van valami internet opció sms: 12,5ft
a másik:2500ft havonta ebből 2187,5Ft lebeszélhető hálózaton belül 12,5ft azon kívül 17,5Ft természetessen ez is mp. alap az sms 25Ft de ez kérhető opcióba is.[ Szerkesztve ]
-
szegde
csendes tag
sziasztok!
Nekem lenne vodás flottába belépési lehetőségem (Pannon Food) 4-5hely.De sajna hűség köt még a tmobilhoz,akinek esetleg pont egy vodásra lenne szüksége és lenne egy fölös tmobilos azzal szívessen cserélnék.Főleg Szeged és környéke.üdv.
-
-
kano
nagyúr
Valakinek össze kellene írni ezeket a flottákat és szólni egy modinak, hogy szeretnénk megváltoztatni az 1. hsz-t.
Ő átírja és ennyi.
De először ezt azért jól meg kellene szerkeszteni...[ Szerkesztve ]
-
gboszi
senior tag
válasz szokeherceg #5205 üzenetére
Lakossági net. Semmi extra.
"If you're good at something, never do it for free!"
-
kano
nagyúr
Kellene már csinálnunk egy jó kis 1. hsz.-t.
-
szokeherceg
aktív tag
Azokhoz lenne egy kérdésem, akik a katolikus csomagban használtak mobilnetet, ennek is kedvezményes tarifája volt, vagy a lakossági net csomagokat lehetett hozzá rendelni? Ugyanis lenne lehetőségem visszakerülni
[ Szerkesztve ]
Kétfajta motoros van: aki már esett, és aki esni fog...
-
.bruszli.
senior tag
válasz flashka01 #5202 üzenetére
Ez valami új lesz,ilyenről még nem is hallottunk itt...
Amúgy a számhordozással másik szolgáltatóhoz tudsz menni ( szolgáltatón belül másik flottába simán mehetsz,ha erre gondoltál...ehhez nem kell "számhordozni" ) viszont akkor a jelenlegi hűséged után kötbért kell fizetned.
Ha picit visszaolvasol,esetleg használod a keresőt,akkor találsz 1-2 flotta-lehetőséget.[ Szerkesztve ]
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
flashka01
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, jelenleg Magyar Katolikus Püspöki Konferencia díjcsomagba vagyok, aminek nagyon jó volt a előfizetési díja, percek stb.., de most kaptam levelet a T-Mobiltól, miszerint ezt megszüntetik 15 napon belül, és átraknak ECO XS díjcsomagba, na ez az amit nem akarok, viszont van még hűségidőm egy év, számhordozással átmennék egy másik flottához, aki ebben tud segíteni, írjon egy e-mailt Köszönöm!
koryhu@freemail.hu -
k-csabesz
csendes tag
válasz szilard28 #5160 üzenetére
Van tapasztalat, vélemény az említett flottákról (mbilflotta.net [link], elniakarok.com [link])?
T-mobilos a flotta?
Tegnap írtam nekik emilt a felületen (elniakarok.com), de még nem válaszoltak...Nekem is nov. 8-ával kell távoznom...
Megbízhatóságomról: lsd. a reg. dátumát a profilomban + http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/hsz_29947-29947.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest