-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Tudom, de szerintem el lett írva, mert ez a T érvelésének látszik.
llaszlo: Azért gondolhatod, hogy itt nem a publikus tarifákra gondolhattak.
Amúgy a kis vállalkozásoknak szóló céges tarifák meg publikus csomagok általában.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
addikt
Izé...azt nem a másik fél mondta?
A Feosz hivatkozott arra, hogy az üzleti ügyfelek választhatják a mp alapú mérést, de ezt a lehetőséget magasabb díj mellett kapják. Nem véletlen, hogy az „üzleti ügyfelek mindössze 23%-a választotta a másodperc alapú számlázást.”
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Zirowe
nagyúr
Ajánlom mindenkinek a figyelmébe ezt a cikket.
Különösen azt a részt, amikor ilyen hazugságot állít a T: az üzleti ügyfelek választhatják a mp alapú mérést, de ezt a lehetőséget magasabb díj mellett kapják. Nem véletlen, hogy az „üzleti ügyfelek mindössze 23%-a választotta a másodperc alapú számlázást.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
.bruszli.
senior tag
válasz .bruszli. #2892 üzenetére
Elnézést,ha fétrérthető volt a hozzászólásom ( elég sok érdeklődő privát üzenetet kaptam;a továbbiaknak szeretném így elejét venni ) NEM toborzás volt a flottáhhoz aminek a tagja vagyok. Ez egy céges flotta,kizárólag dolgozóknak;nincs korlátlan beléptetés.
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
Dracula72
senior tag
válasz tomab04a #2893 üzenetére
Szia!
Nem zavarsz.
Hát kinek mi a jó, nekem az alacsony előfizu, mert a családomat ingyen hívom mivel ők is tagok.
2125ft az előfizu és 15ft a percdíj. Nincs hűségidő ha nem hozol ki telót.
Lehet csatlakozni, nyitott még a flotta.( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
.bruszli.
senior tag
válasz silentkiller #2889 üzenetére
Azért egy normálisan működő flotta ilyen feltételekkel is lényegesen jobb,mint egy átlagos publikus csomag...
-
llaszlo
veterán
válasz mukibuci #2886 üzenetére
Mondjuk azért, mert minden szerződésnél van egy olyan pont, hogy SZÁMLAFIZETŐ, aki nem feltétlen azonos a SZERZŐDŐ FÉLlel.
És ha olyan flottába megy ahol Ő csak számlafizető akkor minden módosításhoz engedélyt kell kérni.
Ettől már csak az a rosszabb amikor minden a szerződő nevén van és össznépi számlafizetés van. Ha meg valaki nem fizet akkor azt a többinek kell befizetni.
És a legjobb amikor kapok egy igazolást és az én nevemen van minden. -
.bruszli.
senior tag
válasz mukibuci #2886 üzenetére
Ő nem véletlenül írta amit írt,flottaszerződéstől függően van ilyen verzió is,hogy a kártyahasználó egyben a számlafizető;az ő által megadott címre küldik ki a számlát,a flotta nevével. Korábban én is egy ilyen flotta tagja ( is ) voltam;nem hasraütve írtam...
-
MODERÁTOR
válasz .bruszli. #2885 üzenetére
miértis
ha egy cég a szerződő (flotta tulajdonos), akkor a telefonszámod a cég nevén van és ők intéznek mindent, ahogy írod. A számlát is többnyire ők kapják (kivételek vannak, van) és nekik fizetsz. Visszaolvasol, Edenyke-nek is ebből voltak problémái.
Ha a flottától kapsz egy igazolást és azzal becsattogsz a szolgáltatóhoz, megkötöd az előfizetést, akkor te leszel az előfizető és te kapod a számlákat is a szolgáltatótól...Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
.bruszli.
senior tag
Ebben az esetben nem a Te neveden fut az előfizetés;tehát minden,a szerződést érintő módosításhoz meghatalmazást kell kérned,anélkül szóba sem áll veled a szolgáltató.
Nem Te kapod a forgalom után az aranypontokat se...
Ja és az esetleges váltáskor ( pl ha megszűnik a flotta,vagy a jogosultságod;vagy ha csak simán találsz mást,jobbat ) ha szeretnéd megtartani az adott számod,akkor a nevedre kell íratni,s ennek van egy 6e ft körüli költsége.
Meg persze flottaszerződéstől függően lehetnek még egyéb apróbb hátrányok...nekem szerencsére más nem volt anno.(#2884) mukibuci
Ezt szerintem Te gondold át picit...
-
hermit
tag
Az milyen hatrannyal jarhat, ha a flotta lesz az elofizetes tulajdonosa, en meg a szamlafizeto (a szolgaltatotol en kapom a szamlat)?
-
Forchalad
tag
Jó t-mobile-os flottát tud valaki? Régebben volt a katolikus flotta, de már nem elérhető az oldal amit küldött akkoriban az emberke aki reklámozta...!
"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat,amilyenek. A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket. A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában." Oscar Wilde
-
Zirowe
nagyúr
-
-
Zirowe
nagyúr
Ment a pü.
Fidesz, meg a többi pártflottáról már írtak itt: azt hiszem párttagság kell, és akkor a helyi iroda adja a belépési iratokat, vagy vmi hasonló.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
Zirowe
nagyúr
Ideálflotta 8ft+áfa, de csak voda felé, másik irányba 12,5ft, és magánszemélyeknek.
Volt egy másik flotta, ami bruttó 8ft körüli percdíjakkal próbált csábítani, csak ott meg vmi 25k-értékben kellett volna előbb vásárolni, aztán ki tudja ebből mi az igaz+mekkora időközönként kell megismételni+erősen kamu szaga volt szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Céges flottát magánszemélyként hogyan vehetek igénybe? Jó, ez hülye kérdés, de mégis...
Mert találtam olyan flottát, ahol a céges 8Ft+áfa/perc, minden irányba... Az előfizu 3000Ft+Áfa, ami 100%-ban lebeszélhető.
Magánszemélyként pedig nem nagyon találtam 12,4Ft-nál kedvezőbbet minden irányba...
Azért még nézelődök, de 8Ft+áfa nagyon tuti lenne...--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
Pharaun01
csendes tag
Üdv!
Hallottam hogy létezik egy bizonyos Fidesz-es Flotta ami a telenorral van szerződésben!
Tudna valaki tájékoztatást adni a dologról?!
Percdíj, lebeszélhetőség, havidíj, stb.
Valamint érdekelne hogyan tudok csatlakozni!
Köszönöm a segítséget! -
roccca
csendes tag
f_sylvi
Köszönöm a gyors tájékoztatást és választ!
-
roccca
csendes tag
nemma
Köszönöm a gyors és megnyerő választ! Ment a privi vissza is!
Szép napot!
[ Szerkesztve ]
-
roccca
csendes tag
Halló!
Olvasom a hozzászólásokat... ilyen flotta, olyan flotta... Szeretném a segítségeteket kérni mégpedig abban, hogy nekem decemberben jár le céges előfizetésem (azaz inkább állami, de a lényeg hogy megszűnik) a t-mobilenál. Lenne lehetőség vodafone-ba átlépni, de kihagynám (nem a szolgáltató, inkább az előfizető miatt). Egyik ismerősöm mesélt erről a flotta dologról és, hogy ő itt lépett be, viszont már nem tud nekem ebben segíteni! Ezért fordulok hozzátok!
Engem elsősorban T-mobileos flottatagság érdekelne. Kb. 2500 ft-os havidíjjal, max.bruttó 19-20 Ft-os percdíjjal. Továbbá előfizetésenként készülékvásárlási lehetőséggel. Hűségidő bármennyi lehet (na jó.. max. 3 év )
No és hát akkor ebből kellene nekem kb. 6 vagy hét előfizetés.Lehetséges ilyet??? És ha valaki tud ilyet, és esetleg segítene is benne, kérem írjon priviben és a részleteket beszéljük meg ott!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget (már ha érkezik!)
Üdv:
Réka
-
androiddd
csendes tag
Most váltottam ki a flottás előfizum! :-)
f_sylvi intézte nekem. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Gyors, pontos tájékoztatást és ügyintézést kaptam. Röhejesen egyszerű volt. Megjött az ajánlás levélben, a vodánál meg simán kiadták az előfizetést. Mégegyszer köszönöm!!! -
llaszlo
veterán
A T-nél nem nagyon van ilyen probléma akit kiraknak az eleve nem fog valami nagy csomagra vállalni hűséget és akkor sem biztos, hogy nem lehet flottába menni. A T-nél max annyi, hogy van ahol nem tudsz egyszerre több számot bevinni csak új előfizetőként.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz llaszlo #2856 üzenetére
Persze, csak nem minden flotta "enged be" meglévő hűséggel (abból se mindegy milyen van: készülék vagy tarifamegtartási hűség).
-
llaszlo
veterán
válasz Gabriell1974 #2854 üzenetére
És ezt honnan szedted? Ha van másik flotta igazolásod akkor akár újra beléphetsz másikba.
-
llaszlo
veterán
válasz Gabriell1974 #2848 üzenetére
"Nem megyek csak ha 1 évet írsz alá akkor ha az elején dől be a flotta 1 évig vagy kötve publikus csomagba"
Ezt mégis honnan vetted? Havonta lehet tarifacsomagot váltani. -
Zirowe
nagyúr
válasz Gabriell1974 #2851 üzenetére
Fú, az már nagyon régen volt: a kauciót kb januárban, a számlákat meg márciusban utalták vissza.
Ugyebár én a kauciót másnak fizettem, aztán volt a feljelentés, és utána kicsivel utalta vissza a számlákat is, persze előtte csomó felszólítás, voltam népességnyilvántartónál a címekért (V.H, a nagy gerinces ember, nem rendelkezett akkor egyetlen magyarországi bejelentett címmel se).Szóval végső soron kb 5-6k ment rá (két számom volt benn), illetve kb két és fél hónapig voltam a számaim nélkül, de mostanra minden rendben van.
December óta vagyok a másik flottában, amit ajánlottam neked, és azóta velük semmi bajom, ügyfélszolgálati számon mindig elérhetőek, ha meg nem, akkor amint elérhetőek visszahívnak, a számlákat csekkel fizetem, illetve azzal se volt bajuk, hogy két hónapig új számmal voltam náluk, majd kértem azok megszüntetését és a régi számaim bevitelét, szóval eddig korrektek nagyon.
-
Zirowe
nagyúr
válasz Gabriell1974 #2849 üzenetére
Na, az viszont jó hír, mert akkor lehet lesz percdíj csökkentés.
Mondjuk pl: V&A-ba én eleve úgy léptem bele, hogy volt két év hűségem publikus csomagra, és azzal vettek be, szóval nem a flottacsomagra írtam alá.
V&A nem csak, hogy a kauciót utalta vissza, hanem azokat a számlákat is, amiket duplán fizettem (nekik meg telenornak a szám visszaszerzéséért), de a nyomozás a sünök részéről még mindig "gőzerővel" folyatódik.:S
-
Gabriell1974
csendes tag
válasz llaszlo #2845 üzenetére
Nem megyek csak ha 1 évet írsz alá akkor ha az elején dől be a flotta 1 évig vagy kötve publikus csomagba, viszont ha 3 at akkor az már azért cumi. Csak ezért nem akarok 2-3 évet alá karmolni. Amúgy sok évig volt publikus előfizetésem is. A V&A Expressz volt az utolsó flottám, ami még a mai napig nem utalta vissza a kaukciót.
-
Zirowe
nagyúr
válasz Gabriell1974 #2846 üzenetére
Nofene, és okot mondott, vagy csak úgy?
-
Gabriell1974
csendes tag
Hi.
Minden rendben ment telefonon is meg emailben is.
Meg is írta, hogy lehet csatlakozni kérte az infókat, hogy hány kártya meg ilyenek
és mikor felhívtam telefonon, hogy egyeztessünk akkor meg azt mondta nem lehet csatlakozni. Ezért megint keresek. Már nagyon jó lenne mert mind a kettőnknek elege van már a feltöltősből. -
llaszlo
veterán
válasz Gabriell1974 #2844 üzenetére
És utána mit csinálsz, mész másik szolgáltatóhoz??? Mert az aztán a "logikus" lépés.
[ Szerkesztve ]
-
coci
csendes tag
Sziasztok!
Ev@ngélikus flottába szeretnék belépni! kérlek segítsetek, hogy kinél és hogyan tudok egy ilyenbe belépni. ...csupán egyetlen előfizuról lenne szó! - nagyon fontos lenne, köszönöm!
-
Zirowe
nagyúr
-
club1
veterán
válasz llaszlo #2836 üzenetére
Ezt a jogtalan flottahasználatot nem értem, és így nem is erről írtam. A szolgáltató-függő szoftverfrissítések (időnként sokkal) későbbi megjelenése meg minden függő telefont érintenek. Nem tudom mostanában hogy van (mennyire nyúlnak bele a szolgáltatók a készülékek szoftvereibe), de nekem kb. 10 éve csak független készülékem van azóta, hogy egy olyan függő készülékre írtam ezelőtt alá hűségnyilatkozatot, amiben a szolgáltató korlátozott bizonyos funkciókat.
-
Zirowe
nagyúr
válasz llaszlo #2836 üzenetére
Ha egy flottába a megfelelő emberek engedélyezik a belépésedet, akkor nem jogtalan.
-
club1
veterán
válasz llaszlo #2834 üzenetére
Egyáltalán nem tök mindegy a hűség. Rengeteg ok lehet ellene:
Van aki pl. sokat jár külföldre (mondjuk a munkája miatt). Annak kártyafüggetlen készülék kell, főleg az EU-n kívül. (Olcsóbb pl. horvátországi mobilszámra irányítani az összes bejövő hívásodat, mint roamingolva fogadni (és természetesen onnan helyi kártyával is fele annyiba kerül magyar számokat hívni, mint roamingolva).
A flották százasával szűnnek meg éves szinten ilyen-olyan okból. Ilyenkor a hűségeseket publikus csomagba sorolják. Ez is egy elég erős ok a hűség ellen.
Én voltam olyan vállalati flottában, ahol 10 milliós tétel volt a kötbérek és a készülékek kikódolása szolgáltatóváltás során (a vállalat budapesti belvárosi telephelyén nem tudta a szolgáltató anno (2002 környékén) megoldani a megfelelő minőségű szolgáltatást kb. 400 ottani előfizető számára).
Nem utolsósorban a függő készülékekre később érkeznek meg a szoftverfrissítések, öregebb készülékek utolsó szoftverfrissítései nem ritkán soha. -
llaszlo
veterán
Én csak azt nem értem, hogy minek kellene váltogatni a szolgáltatót? Normális ember nem váltogatja. Sok értelme nincs. Akkor meg tök mindegy a hűség. Főleg, hogy jóval olcsóbban kap az ember telefont. Legalábbis a T-nél. A Vodánál már nem feltétlen, meg a Telenornál is láttam már drágábban telefont, mint amennyiért a független telefonokat lehetett kapni.
-
nemma
addikt
Kicsit valóban összemostam azzal, hogy nálunk mindenki egyéni előfizető és nem közvetítő cégen keresztül kapja a számlát, tehát ha valaki hosszabb távon nem fizet, mi azt egyszerűen kidobjuk a flottából
Ettől függetlenül én nem látok semmi rosszat a hűségidőben, én is aláírtam, szerintem kölcsönös bizalomnak tökéletes. Persze kétségtelen, hogy a hűségidőt elsősorban nem az ügyfél kényelméért találták ki.
-
Zirowe
nagyúr
Nem azért szoktak bedőlni, mert nem láncolja őket hűség, hanem mert nem fizetik a számlákat, vagy más sumákságok.
Az, hogy nincs kötelező hűség szerintem is plusz pont, mert mint a katolikus flotta esete is mondta, a hűség nem jelenti semmi pluszt az ügyfélnek, viszont ha hoppon marad +1 szopópont.
Mondjuk max 1év hűséget még talán el tudok képzelni, de semmi többet.Gabriell1974: mi volt a probléma azzal, amit ajánlottam neked?
-
nemma
addikt
válasz Gabriell1974 #2830 üzenetére
Miért fontos az, hogy ne legyen hűségidő? Többek között azért is dőlnek be a kisebb, hűségidő nélküli flották, mert mindenki akkor száll ki belőlük, amikor csak akar.
Elmondásod szerint olyan flottát keresel, ami fix. Akkor miért okoz gondot, hogy aláírj pár év hűséget?ungawa: Még szerencse
[ Szerkesztve ]
-
Gabriell1974
csendes tag
Sziasztok.
Akkor nem tudtok valami jó flottát? Mert kéne most már valami fix. Viszont csak olyan érdekel ahol nincs 2-3 év hűség. -
vitalimax.hu
csendes tag
Hello. Küldenétek nekem email címemre flotta ajánlatokat?
Bármelyik szolgáltatótól jöjhet, a lényeg az előfizetés ne legyen magasabb 2500 Ft-nál, és ne legyen 2-3 éves hűség.
Nem érdekel ingyen sms, internet opció. Lehetőleg max. 500 Ft híján zeljesen lebeszélhető legyen mp. alapon.
-
Dracula72
senior tag
Akkor félre értettem.
Úgy számoltam írásod alapján, hogy 2800 és 2400 közti 400ft-ot 12vel szoroztam.
"De úgy is vehetem, hogy a flottában a havidíj 2800 ft amiből 2400 lebeszélhető minden irányban."
Le tudnád írni részletesen mik a kondíciók?( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
törölt tag
akit i-mobile flotta érdekel, az regisztráljon náluk és közvetlen megtudhat mindent.
nagyon korrekt tájékoztatást kaptamnekem technikai okok miatt egyenlőre nem jött össze, de talán hamarosan átlépek.
-
llaszlo
veterán
válasz androiddd #2822 üzenetére
Az újoncoknak meg meg kellene tanulni használni a fórumot.
"Meg tudnád adni milyen adatok kellenek hozzá?"
Ezt pl miért csak pü-ben lehet leírni? Nehogy már más is tudja a kérdésre a választ. Mert az katasztrófa lenne. neeeem. Sokkal egyszerűbb, hogy ha 20 ember megkérdezi ugyanezt a kérdést pm-ben. LOL FACEPALM[ Szerkesztve ]
-
androiddd
csendes tag
-
addikt
Ezeket a privát üzenetekre való hivatkozásokat abbahagyhatnátok!
Egyrészt teljesen feleslegesek, hiszen a privát üzenetek hamarabb látszanak, mint amit a fórumba írtok, másrészt használhatatlanná válik tőlük a fórum, harmadrészt két emberen kívül (küldő és a privát üzenet címzettje) senkit nem érdekel, hogy ti leveleztek egymással![ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
androiddd
csendes tag
-
f_sylvi
csendes tag
válasz pancelos #2810 üzenetére
Céget is lehet.
Egy cégnek elméletileg 30-at lehet, gyakorlatilag el lehet intézni, hogy bármennyit.
Flotta szervező: elméletileg a Biggeorge’s Holding cégcsoport tagja az i-mobile, gyakorlatilag mivel a dolgozók ajánlásával működik és egyénileg kell a vodával szerződni, így nincs a szó szoros értelmében vett flottaszervező. -
beers
addikt
-
Joke21
aktív tag
válasz Gabriell1974 #2804 üzenetére
Én mondjuk tudok ilyet. Csak van éves díj, ami itt sokaknak nem tetszik. De úgy is vehetem, hogy a flottában a havidíj 2800 ft amiből 2400 lebeszélhető minden irányban.
-
Gabriell1974
csendes tag
Én olyan flottát keresek ahol nem kell 2-3 évet alá írni. Max 2500 havi díj és 15/perc bruttó lebeszélhető minden irányba. Köszi
-
silentkiller
senior tag
Aki a Dinh-es flottában van (Air...) az meg tudná mondani, hogy az előfizetés és a számfizető is ő maga maradt? Tehát az előfizu nem került át a céghez? Köszi
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
törölt tag
hűség 3 év - tarifamegtartás, készülék nélkül is
lebeszélhetőség 50-50% irányonként
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest