Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Szia János!
A Noiseblocker pdf adatlapok az oldaladon jobbra fenn visszalinkelnek a főoldalra. Még nincs kész vagy bug? Nem mintha nekem különösebben be kéne mutatni egy sx2PRO ventit...
Ismerem vhonnan

-
gege71.hu
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
nincs meg?
Emir Kusturica - Macskajaj. Az öreg aranyfogú tolúkocsis cigó emlegeti vmlyik fiát, aki vmi szép ruhában volt(szerinte) és arra mondja az öreg, hogy abban a ruhában olyan elegáns volt mint egy vámpír
[Szerkesztve]
szerk: megtaláltam:
pontosan gy szól:
...
-...akit 25 éve nem láttam.
A neve...Tudom Grga Pitics. Ismered?
-Sokszor meséltél róla.
-Két méter magas, és akkora a tenyere,mint egy péklapát.És két sor foga van.
Az egyik arany. a másik rendes.
És elegáns, mint egy vámpír.
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
Szia János!
A pénteken elhozott NorthQ hőcsöves vga hűtő felment unokaöcsém Leadtek 6800GT-jére jól...most olyan ELEGÁNS a kártya mint egy vámpír!
örülünk jól...
Köszi még 1x
üdv
gege -
gege71.hu
addikt
Szia János!
Csütörtök este tudnék hazafele menet beugrani hozzád de csak kb este 7 de inkább 8 körül. persze nem csak nézelődni szeretnék
Nagyon gáz vagy válasszak más időpontot?
üdv
gege
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
talán 2db marad ebből vagy abból 9.-ig...(sx1/sx2 pro) de láttam azokat a NorthQ 12 centiseket azok se tűnnek épp rossz választásnak ha más nincs
, na meg lehet vmi procihűtőt kap, majd nálad az ihlet (meg a bankjegyek) függvényeként döntök, de mindenképp beugrom és mindenképp veszek vmit a fiatal lelkész páternak 
csak be ne nézzen a topikba mert bukik a meglepi
....gerlaip nick-kel garázdálkodik itt a pH-n már jó sok ideje 
-
gege71.hu
addikt
Szasz János!
10-én megyek unokaöcsém lelkészszé avatására, a srác nagy pc-mániás.
Gondoltam meglepem 2x12cm sx1 ventivel...esetleg sx2 pro-val.
Kb 8 vagy 9-én mennék hozzád értük este 6 után ha müd van rá (előtte term. felhívlak) van raktáromn most ilyen ketyeréd?
üdv
gege -
gege71.hu
addikt
A fileméreten kívül nincs nagy különbség heknikailag. Amennyire lehet át kell kódolni a vidijót divx-be vagy xvidbe oszt jóidő.
Kb 100 mega méret körül kéne maradni hisz nincs mindenkinek ultraszéles sávszélessége
. Max 150MB.Nekem kb 250-300MB helyem van szal nemgond...
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
Nem tudom, így képen picit jobban fest, mint az a múanyag rápattintós, de lehet kézbenfogva nem tetszene..lehet benézek vmikor...
Bár a műanyag rápattanósnak nagy előnye, hogy a szűrőt 1 mozdulattal kikapom és mosható rögtön..
Most így van a házoldalon(ld kép) amire még egy dvd tartó hengert is ráapplikáltam, azzal együtt lehet a ''kupakot'' leszedni. A képhez képest annyi változás van, hogy már 50 db-os dvd roll dobozából van a légcső ami így odaér a procihűtőig, ezáltal nem zavatr be a ház légáramlásába. Míg a 25db-s roll dobozából volt csak rontott a helyzeten, ja és hátul már nem sx1 hanem sx2 pro van
Bővebben: link
Mondjuk ami eddig a legszebb volt az a 120-as ventihez az az UV-takonysárga szilikon alátét
...szerencsére nem látszik 
-
gege71.hu
addikt
up jobbra fel

Na a mai napon először kénytelen vagyok a noiseblockereket fullon járatni...görény meleg van. Még a vga-n a zalman op1-es ventijét is kénytelen voltam a 12v-os ágra kötni
VISZONT a gépet most kb ugyanazon a hőn tartják mint a hűsebb napokon lepotizva...igaz most egy hangyaf***nyival nagyobb a hanghatás de nem baj...nem fő meg semmi a gépben.
ui: 7végén szereltem egy SLI-s (asus a8n) rendszert...na azon a csipszethűtő 8000 körül szaggat...nejem kérdezte is(már megszokta a csendet) mikor telepítetem arra a gépre a cuccot, hogy : ''MI A FENE EZ..PORSZÍVÓ???!!!''
Télleg Gorneck ha erre jársz...te hogy bírod annak a kis pöcs ventinek a hangját..nem is hang az már hanem vmi ''üvöltés''![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gege71.hu
addikt
Zsír nagyon a két sx2-pro. Csak ki ne fújják a házból az alaplapot

Tegnap beszereltem mindkettőt.
pöpecek nagyon 
-
gege71.hu
addikt
Na akkor ahogy telefonon jeleztem ma megyek a ''remsegeid kis boltja''-ba.
6ig melo itt a Petofi hidnal. Mielott indulok feltetlenul csorgok, tehat hiaba nem fogtok ram varni...TUTI megyek
udv
gege -
gege71.hu
addikt
''Meg van az a film azzal a fickóval ami a múlt évnben ment a mozikban???''(ShopStop)

Szal a 7en mely napon mehetnék fél7körül(este)?
Kéne sx2 venti, meg kábelharisnya táphoz..meg még kituggyami
-
gege71.hu
addikt
Visszaolvasgatva még nem teljesen világos:
Szal SX2 Pro-k megjöttek már vagy még mindig úton vannak és az afrikai krumplivész miatt elakadtak a hófúvásban?
upp -
-
gege71.hu
addikt
-
gege71.hu
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Ezek a kis xar ventik szerintem soha az életben nem bírnak halkak lenni. Ahhoz, hogy levegőt is tudjanak szállítani kell a fordulatszám, ami hangos.Alacsony fordulaton meg annyit ér mint halottnak a napszemüveg...
ABIT USA fúrumon viszont láttam képen, hogy egy csávó lekapta az OTES-t és még tuningol is. A mosfet-en lévő kis bordákat is vhogy rajta hagyta, pill keresek képet...
itt van:
Bővebben: link -
gege71.hu
addikt
Hali TTS, múltkoriban, mikor dumáltunk nálad egy sort, említettél vmi dán ventilátor céget, mi is volt az?
up -
gege71.hu
addikt
Szia tts
Szerdán voltam nálad délután ..vettem azt az 550-es Noiseblockert me a 2 db sx1-est, meg dumáltunk egy csomót (csak a beazonosítás miatt írom).
Na szóval szó esett arról az ventikeretre csavarozható szűkítő adapterről. Sajna szerdán csak 80-as-ra való volt nálad amit mutattál is. 120-ra való mikorra várható?
Kéne a házoldalra nekem mégis az a légtölcsérként működő toldás, mert most csak az oldalventi cső nélkül összekavarja a légáramot és szerintem inkább csak ront a ájrodinamikajji hidralika mittomén helyzeten.
üdv
gege -
gege71.hu
addikt
Hát most még jobban megzavarodtam (ld linkek):
A 10dB tűnik a legigazabbnak...
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
sorry UP
cookietárolás
Aktív témák
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ismerem vhonnan 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)