- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
weihe
tag
Szia tts !
Lenne egy indiszkrét kérdésem !
Olyan procihűtőt keresnék, ami halk (20-23dB), jó SocketA tól kezdve minden foglalatra (talán egyszer lesz A64-em), és nem igényli (legalábbis SocketA alapon) az alaplap hátoldálán keresztüli felfogatást (magyarul: olyan alaplapom van most a Barton alatt, aminek a procifoglalata körül nincs 4 lyuk)
Van ilyen ?
szerk: ja meg persze ami hűtési teljesítményben is jó, ilyen ''ezerfokos'' napokon is
[Szerkesztve] -
weihe
tag
Aham, értem.
És a 350-essel milyenek a tapasztalataid, ha meg szabad kérdezni ? Hozza az elvárt teljesítményt ? Stabilitás ? Egyéb észrevételek ? Mint márkáról, milyen a véleményed ? (Nos, én eddig még nem hallottam róla, ez persze semmit nem jelent, amíg a lapodon meg nem láttam. Az oldalad alapján te nagyon otthonosan mozogsz a kérdésben - én meg a fasorban se vagyok - ezért érdekelne a véleményed.)
Köszi előre is ! -
weihe
tag
Lehetne egy kérdésem ?
BlueStorm 400W (gondolom FSP400-60THN/THN-P) vagy Enermax 370 W (EG375A-VE) ?
Eddig Enermaxom volt, de azt eladtam, és egy 370-es Enermaxot akartam venni helyette, de most elbizonytalanodtam. Kb. egy árban lenne vele ez a Fortron Bluestorm, és a topikkgazda honlapjából gondolom, hogy ez is egy elég minőségi táp lehet.
(Kicsit off: sajnos az emberke, aki erre a hétre ígérte az új Enermaxom, ma csak azt mondta, hogy jövő hét elején lesz belőle valami - valószínű, hogy addig nem lesz gépem, szóval ha holnap délutánig váalszolna valaki, azt nagyon megköszönném.)
Kösz a véleményeket előre is !
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Lenovo Thinkpad W540 15.6" Wokrstation - I7 4700MQ 2.40GHZ 8Gb - 256Gb ssd - Quadro K2100M
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest