- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
altar21
csendes tag
válasz
woodworm #69871 üzenetére
Miért ne akarnám, hogy segítsetek, azért jöttem ide. Igen értem, hogy jobban működik, ha lecserélem a fw-t, én csak arra próbáltam rámutatni, hogy amennyi pénzt elkérnek ezekért, lehetne használható is, mert nem mindenki ért hozzá annyira, hogy ezt megcsinálja. Teszem azt lehetne rajt gyárilag az a fw amit itt ajánlasz. Vagy hülyeséget mondok?
-
tvamos
nagyúr
válasz
woodworm #69659 üzenetére
Van itt egy 3420, ami ket evet sem birt, azota szarakszik, melegszik, dobalja el az eszkozoket. A mostani alberletben viszont olyan a router, hogy youtube videokat is alig lehet vele nezni, 720p-ben. Mar reg kellett volna venni egy masik routert, csak mindig kellett valami masra a penz, de mar kezd nagyon elegem lenni belole.
Igy szurtem az eszkozoket: [link]
Nekem igazabol 1 LAN port is eleg lenne... -
Tomikapc
aktív tag
válasz
woodworm #69644 üzenetére
Áhááá, nem cél egyáltalán, a mostanin az van, de nem használom ki, sőt szerintem annak, aki nem használja még inkább lassit az eszközön, úgy vettem észre. Csak szeretek ilyenekkel mókólni, de nem probléma ha nem lesz rá
Nekem a cél egy stabil 5GHz wifi kapcsolat. Erre gondolom megfelel. Vagy alapból is problémás ez a router? Ezesetben is érdemesebb inkább a C5-öt venni? Köszi.
-
Lacccca87
addikt
válasz
woodworm #69411 üzenetére
Hmm, tényleg most hogy mondod, elnéztem. Ipon oldalán keresgettem és a Gigás Routerre szürve ezt dobta fel illetve a LAN portja giga-t is ír. De a specifikciót jobban elolvasva tényleg csak 100-as a WAN portja van ......
Van valami olcsó megoldás? Ami használható ilyen felhasználásra? Nincs sok kedvem venni egy 20K-s routert amit utána 10K ért is alig tudok majd eladni ha felesleges lesz.Ez tűník még olcsóbbnak: TP-LINK Archer C2 AC900
-
Lacccca87
addikt
válasz
woodworm #69409 üzenetére
Wifi sebesség nem érdekel( telefonok lógnak csak rajta kicsi adatforgalommal), de akkor ezek szerint a Gigás WAN porton sem fog átjönni az 500mbit?
Igazából csak addig van rá szükségem amíg az Optikát be nem huzzák mert utána a DIGI ONT-jét hanálnám csak az még min fél év. -
MPowerPH
félisten
válasz
woodworm #69174 üzenetére
Bocsi sracok, elirtam. AC86U akart lenni.
Joval izmosabb hardware -t kapott.
WRT32X a legolcsobb alternativa jelenleg, mert 'csak' 60k....
Gubek-Einste: Akkor valamit beneztem a teszteknel a datumozasban. Elolvastam mindkettoet, es az AC88U nagyon dicserve lett a wifi erossege teren. Ami mar a 86U -rol nem volt elmondhato.
-
válasz
woodworm #69133 üzenetére
Igen, először én is 580-at írtam be, csak aztán a mediatek oldalán láttam, hogy 600 MHz-ként s feltüntetik, illetve vhol találkoztam még egyszer a 600-as számmal, így 2:1-re nyert a hatszáz. De átírom, persze, ha tuti.
Mondjátok az észrevételeiteket, ti jobban benne vagytok ezekben, én csak a neten/összefoglalóban fellelhető infókra hagyatkozok.
Itt 600 MHz-ként hivatkoznak rá, emiatt írtam 600-at. Persze kérdés, hogy a cikk írója honnan tudja biztosra.
-
válasz
woodworm #69131 üzenetére
Emmá' így marad, nem transzponálok sorokat, oszlopokat.
Az ár és a MiNET gombot kivettem ideiglenesen. Az árat a fent említett okok miatt, nehéz összehasonlítani őket, a MiNET gomb meg egy Xiaomi sajátosság, az megint nem fer a többihez képest. Meg egyáltalán az itthon kaphatóakat milyen áron kéne beírni? Xiaomi router 3 kapható az eustockon 7400 forintért, de a Media Markt-ban 13 ezerért is. Lehet hagyni kéne a fenébe az árazást.
Én amúgy le vagyok döbbenve hogy milyen rohadt drágák az itthon kapható gigabites, valamirevaló 5 GHz-et is tudó routerek. Eleve kínából akartam a cuccot a rendelni, így nem is néztem itthon különösebben körül, de most h beírogattam az árukeresőbe és szívenütött.
Ezt a MIPS multithreading-et mely routerek tudják a táblázatban? Kisbetűvel lehet odaírom vmelyik sorba.
-
-
quailstorm
félisten
válasz
woodworm #68787 üzenetére
Ja azt én se tudom rámondani, hogy gyors, PPPoE-t biztos nem bíznék rá, 94MBit a max neki, de a WiFi hatótávja elég jó 2.4GHz-en és stabil, megbízható, olcsó, meg mindenféle cfw van rá.
Szóval szerintem olcsó Wireless AP-nek jó az, igen, 4k videót nem erről kell streamelni, de a nincsnetnél sokkal jobb, 720p-t streamelni simán lehet még wireless repeater módban is. -
Ajtonion
lelkes újonc
válasz
woodworm #68770 üzenetére
Lehet, hogy csak rábeszéltek, sajnos analfabéta vagyok a témában, próbáltam utánajárni, amennyire tudok, de elég soktényezős a dolog.
Jött a digi, beszerelte a dobozt, nem nyúltam semmihez, rákötöttem a gépet, nyomtam egy speedtestet és azt tapasztalom, hogy 600-800 mbit közt van a sebesség és igazából itt tartok és próbálok rájönni, hogy mi lehet az oka és hogyan tudnám megoldani. Azért gondolom, hogy lokális a probléma, mert a környéken többeknek is kötötték most és ott magabiztosan 900 felett megy a net (erősebb PCkkel, ugyan ezzel az ONT-tal, de tényleg lehet, hogy nem ez a gond).
De ez itt már teljesen offtopik, csak sajnos tanácstalan vagyok, hogy hogyan, merre kezdjek neki a nyomozásnak. Teljesen igazad van, hogy most egy kicsit hasraütésszerűen vennék egy 30ezres routert "hátha megoldja" alapon, mert jobb tippem nincs. -
Ajtonion
lelkes újonc
válasz
woodworm #68768 üzenetére
Jelenleg még nincs semmilyen routerem, a gép közvetlenül az ONT-ba van bekötve annak a gigabites portjára cat5e kábellel. Ezért végzi a PPPoE-t a gép jelenleg.
Ennek kiváltására keresem az ideális routert, mert szerintem emiatt nem kapom a max sebességet.
Nameg az ONV wifije elég gyengus, amiatt is kéne az új router.
A kérdés tényleg z, hogy az AC66U B1 kiszolgálja-e a gigabitet rendesen (összefoglaló 800-at ír). -
quailstorm
félisten
válasz
woodworm #68491 üzenetére
szerintem állítja az, nem kérdezi
bár tény, hogy a teszt az gyári FW-n történt HW NAT off, de ahogy nézem a fórumot, nem hiszem hogy megy az OpenWRT-n a HW NAT by default
elvileg ez iperf-es mérés ami neki csak 1 szálat használt valamiért, meg sajna én oroszul se tudok, nem indult olyan osztály anno létszámhiány miatt...
Stockmod meg Entware is van az Asushoz.
Amúgy szerintem Asus is elég lenne nekem, OpenVPN csomag van rajta. Majd kisakkozom. Kihívás az a Mikrotikben lenne több.
-
quailstorm
félisten
válasz
woodworm #68488 üzenetére
Még 500-as nettel is felejtős az OpenWRT, szal ugyanott lennék az Asus-szal, mint most a TP-vel, azzal a különbséggel, hogy újabb és jobb a gyári OS.
-
quailstorm
félisten
válasz
woodworm #68488 üzenetére
Ha véletlen menne is, akkor is a CPU idő nagy részét felemésztené, a szoftverest skippelném úgy 300MBit/s fölött.
Tudom van HW-NAT támogatás, csak a WDR4300 megoldása miatt az sose lesz támogatva. Igazából azt itt akartam megtudni, hogy Asus hogy áll ezzel a NAT dologgal. De majd rákeresek, hogy melyik a jobb nekem.
Nem ragaszkodom az OpenWRT-hez, mert sose használtam komolyabb dolgokra végül.
-
Gyuree91
tag
válasz
woodworm #68283 üzenetére
Elnézést, hogy merek kérdezni!
Na de eljutottam arra a pontra, hogy komolyan kifizetem a 30ezret érte csak stabil, gyors és jó hatótávot tudjon wifin az 1Gigás optikai digin. 90%-ban wifin használnám a routert. Aztán azért "akadékoskodom", mert olvastam mindenfélét. Asus nem egy hatótáv bajnok stb.
-
w333
félisten
válasz
woodworm #68230 üzenetére
Hát nem tudom nekem van egy 3 éves és a mai napig hibátlan, csak azért vettem másik routert mert kellett az AC sebesség, Wifi 2.4 és 5Ghz atomstabil
Én soha nem mókoltam, így ezek 10 évig is simán elmennek !
Van még egy nagyon régi kb. 10 éves WR740N az is tökéletesen működik, de porfogónak használom pedig annak az antennája nagyon erős !
-
mutyi
senior tag
válasz
woodworm #68232 üzenetére
Értem,csak olyan furcsa hogy 100 mbit körül van a le és feltöltés is.
Közben a powerline-ra rádugtam a laptopot is,amivel tegnap mértem a routerre közvetlenül kötve 860 mbit-et is, szóval a powerline-on szintén 100 mbit le és fel.
Tudom hogy az 500 mbit irreális,de azt reméltem egy 200-250 mbit-et ki lehet belőle hozni.
Kíváncsi leszek a T4U-s wifi adapterrel 200-at ki lehet-e hozni 5ghz-en. -
válasz
woodworm #68101 üzenetére
Igen, ezért is írtam az időtállóságot és az ár-érték arányt, mert anno a 720 - 750 MHz egymagos CPU a középkategóriában volt, de manapság már a 800 - 1000 MHz kétmagos CPU van ott.
Bazsy: Szia, Több helyen is RT-AC58U-van oldottam meg ilyesmit, mert külön antennái vannak a 2.4 és az 5 GHz sávnak, így elég jó a wifi szórás, amellett elég jól konfigurálható a multicast is.
FeW: Szia, Jó az a Linksys router.
Lokids: Nekem Linksys router van (EA7500 v1), annak ellenére is vannak már jó Linksys típusok, hogy a Cisco helyett a Belkin áll mögötte sok éve.
Mindegy gyártónál vannak jó és kevésbé jó típusok és ez a legjobb gyártókra is elmondható általában, ezért nem csak a gyártót kell nézni, hanem a konkrét típust. -
törölt tag
válasz
woodworm #67567 üzenetére
az biztos, főleg ha értelmes a gyári fw. de ahogy nézegettem eddig, a gyári fw-ek terén az asus max arm-re ír talán elfogadható minőséget.
de mondjuk alapból a mipses MT7621AT al szerelt rútereket (880 MHz, 2 cores) sem sok gyártó tudta eddig értelmes szinten hozni, holott gyakorlatilag egy fullos nas a route mellé padavan/lede esetében. -
Azie
őstag
válasz
woodworm #67265 üzenetére
én is így gondolom, hogy a 2.0 bőven elég kell legyen lejátszásra (lásd sd kártyáról/pendrive-ról való filmezés) -
és igen, wifin próbálom, tekintettel arra, hogy részben ezért vettem (ezt az) ACs routert, hogy ne kelljen kábeleznem a tv és a hdd (nas/router) között - az 5ghz elvileg tudja azt, amit az usb 2.0, tehát nem érzem indokoltnak az ilyen mértékű akadást.
ami történik: rákattintok az osztott usb (dock) nevére, itt szépen látszik a 2 hdd, amint valamelyikbe belekattintok, olyan, mintha ott és akkor mindent be akarna olvasni, holott csak egy fát kéne olvasnia ilyenkor sztem. és itt jól meg is áll, semmi visszajelzés, hogy paraszt várj a sorodra, csak reszel. van, hogy beolvassa, van, hogy nem.
Ugyanez, ha már eljutottam a könyvtárig és ott a video fájlig :S
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
woodworm #67265 üzenetére
mint írtam elméleti sebesség...
a routerekbe hiába van usb 2.0,3.0... úgysem fogja kezelni, a speesport routeremben is usb2.0 volt,rádugtam egy usb2.0ás 500gb-os külső hdd-t, hálózaton leresztül 500kb/s volt a max sebesség... azóta nem létfontosság nálam az usb megléte, akinek hálózati tároló kell,az ne a router usb-jét használja,hanem vegyen NAS-t
-
-
Geresics
addikt
válasz
woodworm #66567 üzenetére
A routerem már több, mint öt éves, úgyhogy attól tartok nem B1-es
Úgy fest ezzel a Xiaomival akkor nem is mondtam akkora butaságot, pedig épp csak ez a márka jutott eszembe!
Rákerestem gyorsan, és google első találat: MT7621A processor, 128MB SLC Nand Flash ROM, 256MB DDR3-1200. Ugyan csak egy USB van rajta, de az legalább 3.0-s. A nyomtatót úgyis alig használom, majd cserélgetem legfeljebb, amíg nem lesz NAS - már ha lesz egyáltalán
Szerintem már csak azért is venni fogok egy ilyet, hogy kipróbálhassam!
Mondjuk, ha NAS lesz, akkor meg kevés lesz a 2 vezetékes kimenet..."Az admin felület reszponzivitásán sokat javíthat a vírusirtóban a kivételek közzé rakása."
Ezt viszont nem értem. Az admin felület a routerben van. Az nem egy olyan hely, amit kivételként hozzá tudnék adni a vírusirtóban. Vagy valamit félreértek?(#66565) MaCS_70
3 évig volt saját számtech boltom, adtam el pár TP-Linket. Nincs azokkal sem gond, időnként újraindulnak, időnként újra kell indítani őket, de még az olcsóbb (akkoriban 741ND-t ajánlottam mindenkinek, akinek több kellett, akkor 1043ND) változatok is stabilan teszik a dolgukat azóta is. Extra szolgáltatásokra pedig az átlag felhasználónak akkoriban nem volt igénye.
Ilyen ASUS-ból az enyémmel együtt 3-at ismerek. Egyikük beüzemelte, és azóta szerintem rá sem nézett, mert a telefonjának osztja a netet vele. Overkill. Másikuk szólt most, hogy gebasz van a DM-el (meg korábban már szívott mással is), és erről jutottak eszembe a saját vergődéseim.
Azt pedig, hogy az én ASUS-omhoz képest van-e olyan TP, ami előrelépés én sajnos nem tudom, de épp ezért kérdeztem(#66564) Multibit
Szerintem nagyon hasznos dolog egy USB port (pláne, ha 3.0), mert torrentezik hejetted (a szemét)! nCore-on pl. az a szabály, hogy 48 óra feltöltési időig Hit&Run minden torrent (kivételek, extra szabályok persze vannak). Nos, egy ilyen router+winyó kombóval sosem lesz ebből gond, én imádom! A sebesség persze más kérdés ugyebár, de már nincsenek arányok, szóval kb. irreleváns...
Erről a Mikrotik ROS-ról még nem hallottam, rákerestem. Jól értem, hogy ez egy OS a routerre? Nem szívesen adnám ki a routerem (és általa a teljes hálózatomon lévő adatok) hozzáférését egy 3rd party cégnek. Nincs elég tudásom ahhoz, hogy ellenőrizni tudjam nem-e történik bármi olyan, amit nem szeretnék (adathalászat, erőforrásmegosztás, stb.) -
Soma01
veterán
válasz
woodworm #66306 üzenetére
Az N18U-ban is van.
ult1mate!
Szerintem mindig lesz aki sír e miatt. Minden routernél vannak ilyenek. Sokan nincsenek tisztába a technológiai korlátokkal. A legfrissebb FW már jó állítólag és elég stabil is. (én is csak a témáját olvasom, onnan tudom, nekem nincs ilyenem) Ha Tp-Linket nem szeretnél, akkor ettől csak drágább eszközöket fogsz találni.
-
2ozz
tag
válasz
woodworm #66296 üzenetére
Már elnézést, de nem én kezdtem el kötözködni, tény hogy a két HSZ-t összeolvastam a rázkódó buszon.
Nem a LAN-ok száma az értékmérője, ennél sokkal több dolog...Mint elmondták, minden tekintetben üti a c1200-adat. Dupla teljesítményt ad fele áron hozzá képest.
Elhiszem, éljen vele mindenki boldogan (egy szóval nem írtam hogy ne vegyen olyat), csak ne legyen már kötelező egy Xaomi, Huawei vagy egyéb cuccot használni...
-
törölt tag
válasz
woodworm #66089 üzenetére
Status fülön néztem a proci és RAM kihasználtságát, amikor vezetékes kapcsolatot használtam, akkor a Core1 ugrott meg látványosan, wifinél pedig a Core2. Nyitva tartottam azt a fület miközben különböző módokon leterheltem a hálózatot. Lehet rossz következtetést vontam le, ha optimalizálatlanság, simán lehet.
A honlapon a wifi és az USB3 forgalommal szemléltetik a különbséget, nálam ez kicsit másképp történik, bár nem használom az USB3 portot.
-
törölt tag
válasz
woodworm #65803 üzenetére
visszamentem hirtelen ötlettől az utolsó előtti aio jelölésű fw-ig, ami asszem 2014-es. az utolsót ebből nem akartam kipróbálni, mert többen írták, hogy nem minden esetben lehet feltenni, nem elég neki a 16 mega flash.
most lassan 5 napja panasz és tünetmentes vagyok, úgy, hogy az újraindítást is kikapcsoltam.
és a victek vonalat ki sem próbáltam.
gyárin meg fogalmam sincs, mi lenne a helyzet, kb. addig tartott ki, hogy átállítottam az én hálózatomban passzoló ip-címre a rútert, és többé nem engedett be, resetelnem kellett.
de ez az eltűnik a 2,4/5 sáv, nem lehet csatlakozni dolog nem egyedi, tendás probléma. egyébként eddig is az volt a véleményem, és most jóval markánsabb lett, hogy shibby legutóbbi 3 évét inkább hanyagolni kell és vagy másik vonalra ráállni tomato-ból, vagy fent hagyni azt a verziót amivel nincs probléma és nem frissítgetni az ő vonalán már.
ac15 tesztekkel viszont dugig van a net. de szerintem onnan csak egy ugrás a 29 ropis asus, 800 helyett gigás procival, szintén van rá cfw vonal. szóval ha az ac15 ára 20 alá esik, akkor azért megérné vele kísérletezni. ráadásul kille féle tomato van rá.
igaz, csak eggyel több lan port van rajta, mint a zsaomin. -
Pew
tag
válasz
woodworm #65799 üzenetére
Ezért csináltam mobilon az első beállítást pppoe miatt, miutan beleütköztem ebbe a paradoxonba
Semmi gond nem volt az appal, onnan meg ment a fordító. Kicsit trükkös de megéri. Meg ha rádugod a régi routert, ha van, átviszi a bejelentkezőmadatokat, nem feltétlen kell vadászni a papírt.
-
törölt tag
válasz
woodworm #65738 üzenetére
az lóg most a modemen, tőlem vagy 50 méterre, meg gyilkolom most hétvégére nas/torrentnek. de csak hobbiból
ahol van, annyira nem fontos a wifi, de kipróbáltam fent, a tenda helyén, kb. ugyanazt tudja ahol kell az ac része ezzel a 2 antennás kártyával, mint a tenda. a 2,4 része se rossz, bár azért 10-15%-al kevesebb a sebesség, mint az irányított antennákkal.
az 1043nd ment a fiókba... ha kiesik a tenda, akkor a d-link kerül a helyére, ha meg a d-link, akkor megy vissza a tépé a modemre.
az rtn16-ot meg barátnőmnél landoltatom, mert unom ezt az állandó hurcolászást, meg másolgatást a külső drive-al. ja, meg állandóan elfelejtem hozni/vinni. 10 év után kb. most került először sor rá, hogy lehet, huzamosan üzemel majd nas-ként is
arra most betanítottam a népet, hogy ha nincs net, akkor ott van az a fehér cucc, kihúzza azt a fekete vékony kábelt belőle, vár 2 percet... ha továbbra sincs, akkor lemászik a másik épületbe, és kihúzza az asztali polcon a lévőből is, ha úgy sincs, akkor meg a földön lévő modemből végül. ha továbbra sincs, akkor legyen türelemmel -
törölt tag
válasz
woodworm #65736 üzenetére
ki nem dobnám, tekintve, hogy az ac képességeire fentem elsősorban a fogam (helyi hálón belül), ha már rútert kellett vennem (mivel a tartalékrúterem elajándékoztam), úgy voltam vele, akkor legyen ez a része az ár/értékben a legjobb, legfeljebb visszaküldöm. amit még még mindig megtehetnék. de nem igazán szeretném.
plusz gigabites net sincs a környékemen, ahogy egy csomó embernek sem (elvoltam a 20 megabites adsl-en, meg a 40 megabites kábelneten is), egy félreértés miatt lett 150-es netem a 70-es helyett. ami kb. a magyar átlagnet.
tény, hogy a 150 megabitet elég nyögvenyelősen tudta volna rútolni kábelről, de arra van más eszközöm.
megjegyezném apróbetűsen, hogy olyan kapta a tartalékrúterem, aki észre sem vette, hogy a kemény 20 megára emelt netsebességét a régi g-s wifije ki sem szolgálja. és ami egyébként 80%-ban 5-15 közöt mozog.
van azért a gigabiten belül is bőven élet. de még a 100 megabit alatt is. -
törölt tag
válasz
woodworm #65709 üzenetére
belőlem pusztán csak a sárga irigység beszél
én eddig max olyan 150 megát láttam az n-es wifijeimen, egy helyiségben velük, és legjobb esetben is végül, pár perc után már csak max 120 megabitet tudtak hozni tartós átlagban, másoláskor...
most az ac-s is olyan 260-al azért majdnem mindig tud átlagban dolgozni. időnként látok 360-at is, kicsit a plafonon van, aztán esik le 200-ra, majd ugrik feljebb.
remélhetőleg 3 antennás eszközzel a laptopban ez felmegy majd 300 fölé is tartósan. ezt sem azért, mert létszükséglet, csak idegesít, ha már ac-s 1300-as eszközre váltottam, akkor az miért nem dönget a lehető legmagasabbankülön öröm, hogy egy ilyen mini pcie kártya is 10k-ba fog majd fájni, míg a rútert meg megúsztam 15-el.
-
válasz
woodworm #65709 üzenetére
Példa: van a lépten-nyomon hitelesként és valósként ajnározott speedof.me.
Először én is azt hittem, hogy az aztán reális, nem kozmetikázott eredményeket fog mutatni. Aztán rájöttem, hogy éppen a ló túloldalán keresgélek, mert a speedof.me eredményeinél a saját valós böngészési eredményem lényegesen, volt, hogy többszörösen jobbak voltak.
MaCS
-
törölt tag
válasz
woodworm #65706 üzenetére
ja, meg úgy emellé maguk az eszközök is. én is láttam már másoláskor 360-as csúcsot az ac-s wifimen, kb. 2 méter, de 1 fal, 2 antennával. de ez a ritkább.
az iperf egy nagyon elvi jellemzője a sebességnek. üzemeljen 5-10 percet az adott környezetben, aztán átlagoljuk szépen le. -
ricsi0307
senior tag
válasz
woodworm #65687 üzenetére
Ezzel igazából akkor el is dőlt a kérdés, még azt jó lenne tudni, hogy az USB-be mobil sticket is lehet-e dugni.
4Grider: Tekintettel arra, hogy nem értek hozzá, úgy értelmezen a kérdésed, hogy a routerre és az eszközre vagy kiváncsi amivel mértem. Ha igen akkor a Xiaomi router és egy Snapdragon 821-es SOC-al rendelkező telefon között született ez az eredmény. De igazából mindegy, a kollég szólt, hogy van egy még újabb verzió a kínaiak családjába ami gigabites lan portos, az biztos hozza ugyan azt a szintet mint a mostani plusz a kábelen is a sebesség növekedést így azt választom.
-
greenw88
csendes tag
válasz
woodworm #65636 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Ezen a linken olvastam, mint negatívumot, hogy gyenge a wifi, valamint pár spanyol youtube blooger oldalán láttam, hogy erre panaszkodnak. De, ha azt mondod, hogy teljesen jó a lefedettség, akkor hiszek Neked.
Szerintem pár nap/hét és megjön az enyém is.
http://www.thetrendyblog.net/xiaomi-mi-router-3g-review-amazing-performance-budget-price/
-
-
huoc
csendes tag
válasz
woodworm #64948 üzenetére
őőő, igen, jogos a csípősség. az az érdekes, hogy ebből a bejegyzésből
https://logout.hu/tema/milyen_routert_topik_tema_osszefoglalo/hsz_17-17.html#msg17
indultam és a RT-AC66U-ra kerestem rá a fórumban és mintha az jött volna le, hogy inkább az AC1200.
de most rákerestem az AC1200-ra és mintha egy másik topikot olvastam volna ebéd közben...
szóval köszönöm a csípős megjegyzést -
Xaels
félisten
válasz
woodworm #64844 üzenetére
[link] egy ilyen TV. Van amikor teljesen jól megy az 1080p Plexen keresztül, de tegnap többször is megszakadt. Ma gyakorlatilag egy 1GB-os BDrip sem ment végig gond nélkül délután, azután a Huawei Mifit újraindítottam és most jó. Ezért is gondolom, hogy nem a TV a probléma forrása.
(#64845) Gubek-Einste pont a kábelezést akartam elkerülni. Egy C7-est kinéztem egyelőre.
Erről vélemény? 4G-n lehet jobb a vétele mint a Huaweinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest