- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hívószám-hamisítás
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Most valtok adsl-rol digi netre. Az eddigi netem 4megas volt a digi 20megas lesz.
Most egy smc 7004 vbr routerem van. A kerdesem az lenne, hogy ez birja e a 20 megas netet?Elore is koszom.
Sziasztok!
[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Egy kis probema elott allok.
Van egy SMC7004VBR routerem es nem tudom, hogy csereljem e vagy sem.
A kovetkeo gondok miatt gondolkodom a cseren: Ket gep van rakotve az egyikkel eleg sokat toltok torrentrol es a kapcsolat eleg sokszor meg szakad es csak az aram kabel kihuzas/visszadugas segit rajta. Van amikor csak sokadszorra.
A router lehet hibas vagy eleve masik router lenne jo ilyen alkalmazasra?
Ha esetleg le kellene cserelnem akkor melyik lenne a jo valasztas? ( ja, es vezetekes router johetne csak szoba. )Elore is koszonom.
Udv: Sfefe
[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Akkor torrentezeshez milyen routert ajanlotok? Mert akkor az smc7004-esem csere erett.
Vezetekes legyen.Koszike.
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Lecserelnem a mostani kabeles routerem mert a telefonal szeretnek wifit is hasznalni.
2 asztali gep lenne hozza kotve meg hat ugye a telot hasznalnam wifin. ( lumia 520 )
Nezegettem amiket ajanlottatok mar itt, wr741nd, 841nd, 842nd ezek kozul melyiket erdemes megvennem?
Meg annyi, hogy torrent az szokott neha menni.
Elore is koszi
udv: sfefe
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Csak egy gyors kerdes😉 a tp-link 841nd -s routeren van rendes wifi kikapcsolo gomb?
Tehat ne keljen mindig a menüben\ szoftvereben kapcsolgatni....
koszi
-
sfefe
addikt
válasz Intruder2k5 #34297 üzenetére
Koszi.
telorol vagyok es nem nyitja meg amit linkeltél oldalt.
de ezek szerint akkor van.Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz Intruder2k5 #34302 üzenetére
Koszi megegyszer.
ahol most vagyok ez van meg a 1043as.de az meg itt 20k, annyiért most nem veszek.😉
meg itt asus sincs csak az E vegzodesu de arra azt írtatok nemjo.
20/10-es digihez lenne amugy, es csak a telo miatt kell wifi.Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Most egy par eves tplink 841nd routem van es mostanaban olyan gond van vele, hogy mikor hazaerunk bekapcsoljuk a gepet es nincs net. Ha kikapcsolom a routert es utana vissza es nyomok egy hibaelharitast es van net.
Javitas utan ezt irja ki: Helyi kapcsolat nem rendelkezik ervenyes IP konfiguracioval.
Mellete meg ott van, hogy : kijavitva.Most a routeremel van gond vagy vmi beallitas nem ok?
(digi net van)Koszonom
udv: sfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Olvasgatas utan vennek egy Asus routert.
Arukeresoben az alza es az ipon kozott mi a kulonbseg? ( bm3100 vs bm3000 )koszonom
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Szenten vennek routert es nezegettem is amit sokszor ajanlottatok mar az ASUS RT-AC66U B1-et.
De most nezem a lapjat es ezen nincsen fizikai gomb, hogy a wifit le tudjam kapcsolni?
Ha nincs akkor tudtok olyat ajanlani ami szinten hasonlo tudasu mint ez az Asus es van rajta?Koszonom
sfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz TeeJay #70312 üzenetére
Miért kell megmagyarázzam? Ilyet szeretnék és kész.
(csak teló miatt szoktam bekapcsolni de ha nem kell kinyomom, mostanin is. Menüzni meg nem akarok mert azért, hogy kikapcsoljam nem fogom bekapcsolni a gépet.)[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
válasz Gubek-Einste #70313 üzenetére
Panellakás, most 100as digi van de ez lesz gigás, csak telefon/okon van használva. Beszerzésre olyan 40-ig gondoltam es mivel ezt az asust sokszor ajánlottátok ezért gondoltam ez jó lesz nekem is. A gomb átállitható akkor ez is oks lehet.😃
[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Megvettem amit ajanlottatok itt tobbeknek az Asus rt-ac66u b1 routert, beuzemeltem csak egy kerdesem lenne meg a wps gomb hol allithato be, hogy azzal kapcsoljam be meg ki a wifit?
A kezikonyve ( meg macs regebbi irasa) szerint az adminisztracio/ rendszernel kellene lennie olyan resznek, hogy "wps gomb viselkedese" de ilyet nem latok ott....Volt most fimrware frissites is es lehet elkerult onnan? (nem latom sehol)
Koszonom
-
sfefe
addikt
válasz Gubek-Einste #72287 üzenetére
Ok koszi akkor berakom oda is. Mar beraktam a router gondokba is hatha....
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Egyik szobában (panel)van egy Asus Rt ac66u B1, és egy odébb lévő szobában szeretnék jobb wifit.
Kábelen van net a másik szobában ott egy switchből megy a net 2 gépre, ps5re, házimoziba, tvbe.
Ha a switch után teszek egy másik routert az jó lehet?
Ha igen milyen router legyen?
Köszi
SfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz Gubek-Einste #95238 üzenetére
Köszi szépen.
Melyiknek van értelme hagyjam a régit elsődlegesnek és vegyek ahhoz egy olyat amit ajánlottál, vagy elsődlegesnek vegyek egy komolyabbat/újabbat ( pl amit írtál) és a meglévőt tegyem a másik szobába?
(Ahol most gyengébb a wifi az a nagyszoba itt tartózkodunk többet.
50k-ig gondoltam de ha van jobb szánok rá többet is. AX 56U 45k körül van MM-ben. Wifin 2 teló és a tv van, kábelen 2 számítógép, ps5, házimozi,)Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz Gubek-Einste #95242 üzenetére
Oks, köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen monitort vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest