- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pew
tag
válasz
woodworm #65799 üzenetére
Ezért csináltam mobilon az első beállítást pppoe miatt, miutan beleütköztem ebbe a paradoxonba
Semmi gond nem volt az appal, onnan meg ment a fordító. Kicsit trükkös de megéri. Meg ha rádugod a régi routert, ha van, átviszi a bejelentkezőmadatokat, nem feltétlen kell vadászni a papírt.
-
-
Pew
tag
Megjött a xiaomi mi router 3 pro-m! Hogy mostanában beüzemelem e az kérdéses, ha igen akkor is csak alap 20mega körüli nettel. De később kap majd gigabites netet. Ha esetleg érdekel valakit majd írok.(Bár nem értek hozzá annyira, csak erről itt nem nagyon volt még szó. (Gearbest, EU raktár, 2 hét szállítás volt, 99$)
-
Pew
tag
Xiaomi mi router pro val vannak tapasztalatok? Papíron korrektnek tűnik, meg a 3G se egy rossz darab. Van esetleg valakinek? Vagy jobban megéri egy itthoni 25k körül? Nen nagyon láttam itt ezt még.
[link]
(Gigabites nethet, sima panelbe, viszonylag sok eszközhöz per fő) -
Pew
tag
Sziasztok!
Találtam még egy jónak tűnő xiaomit, ami szintén nem nagyon volt még téma itt.
Xiaomi Mi R1D
[link]
Egy magyar cikket találtam róla, ott jókat írnak róla
[link]
Ez kb annyi mint a Xiaomi Mi Route Pro. A kettő közül melyik? Ebbe van 1TB os HDD, bár gondolom akkor valahol máshol tudnkevesebbet
Vélemény?Köszi
-
Pew
tag
Sziasztok!
Xiaomi routerekkel kapcsolatban érdeklődnék.
Láttam ajánlott a Xiaomi Mi router 3G, erről kérdezném egyszer hogy ez ugye akkor gigabites verzió, mintha láttam volna 10/100 as at is, és ezt csak küldöldről lehet rendleni? Ha jól láttam például az eustock csak a “sima” 10/100 as portokkal szerelt verziót adja.
Másik kérdésem, hogy 100 dollár körül adják a Xiaomi Mi Router Prót
[link]
Ezt nem nagyon láttam itt, erről mi a véleményetek? Ár/érték arányban összehasonlítva a hasonló árazású routerekkel. 25-30 között adják pl a Tp link Archer c7 et pl, mennyivel és miben jobb/roszabb egyik a másiknál?
( Gigabites nethez, 55m2 re, átlag usernek, stabil, egyszerű kezelhetőség)Köszönöm szépen a válaszokat!
-
Pew
tag
Sziasztok!
Kérdezném, hogy ez a router szerintetek megéri e?
Asus RT AC1200 plus
[link]
Akcióban most 20000 Ft
Korábban kérdeztem már, elsősorban a megbízható műkodés lenne a lényeg.Előre is köszi
-
Pew
tag
Sziasztok!
Routert szeretnék venni 10-20 ezer forint között, csak sajnos nem igazán értek hozzá, és jó lenne ár/érték arányban egy jót kifogni.
Egy 55m2-es tégla társasházba lenne, DIGI100/500 nettel, később ez még változhat felfele
Ami fontos nekem:
- stabil jel/működés
- egyszerre kb 8(+) eszköz lenne rajta
- felhasználóbarát menü/beállítasi lehetőségek
- USB, de ha az nem megy más rovására (egy esetleges minimál otthoni cloudhoz)
- ha önmagától tudna torrentezni nem lenne baj
Nyilván ennyiért tökéletes routert nem tudok venni, de evből kéne kihozni a maximumotElőre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Villanyszerelés
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ilyen lesz a Pragmata
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest