- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
A pro-ra nem is nagyon van cfw támogatás a wifi chipset miatt. Egyedül pandorabox van rá, ha minden igaz, azt meg elég nehéz megtalálni, mióta a kínaiak törölték az oldalát.
A xiaomik egyetlen nagy hibája csak cfw-vel javítható, ugyanis nem támogatják az igmp-t, ezért mondjuk telekom hálózaton nem igazán használhatóak tökéletesen. -
Szia!
Hardveres paraméterei alapján nem tűnik rossznak, főleg ha ráteszel valami CFW-t, de én személy szerint biztosan nem tűrnék meg egy aktív hűtéses routert a szobában, tehát vagy át kell építeni passzív hűtésűre, vagy ha van rá lehetőség, akkor olyan helyiségben kell üzemeltetni, ahol nem alszik senki.
Van róla LOGOUT-on is egy cikk: Xiaomi Mi R1d router
-
Láttam ajánlott a Xiaomi Mi router 3G, erről kérdezném egyszer hogy ez ugye akkor gigabites verzió, mintha láttam volna 10/100 as at is, és ezt csak küldöldről lehet rendleni? Ha jól láttam például az eustock csak a “sima” 10/100 as portokkal szerelt verziót adja.
Így van.Másik kérdésem, hogy 100 dollár körül adják a Xiaomi Mi Router Prót
[link]
Ezt nem nagyon láttam itt, erről mi a véleményetek? Ár/érték arányban összehasonlítva a hasonló árazású routerekkel. 25-30 között adják pl a Tp link Archer c7 et pl, mennyivel és miben jobb/roszabb egyik a másiknál?
Nincsen vele tapasztalat de nem tűnik rossz eszköznek. -
Soma01
veterán
TP-LINK Archer C5 (pont ezt a típust keresd). Állítólag nem könnyű már találni, de keresgess.
D-Link DIR-860L de ezen firmware-t érdemes vásárlás után cserélni.
Xiaomi Mi Router 3G (egy tízesből kijön) de külföldről kell rendelni, 3 hét amíg megjön. (kínai menü, de vannak megoldások amivel használható)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest