- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
-
woodworm
veterán
válasz
Freddycom #78623 üzenetére
A hengeres xiaomi tesója pedig jellemzően egy tízessel drágább. Biztos a fekete ház miatt. A mesh páros pedig egy 100-as. Szeretnének magasabbra pozicionálódni és nehezíteni a modolhatóságot.
Az orosz padavanos topikban láttam említést alternatíváról, ahol már rendeléskor eldöntheted milyen fw-vel kéred (openwrt, padavan, asus, pandora). -
kisbalazs83
aktív tag
válasz
Freddycom #78258 üzenetére
Itt jól leírja az M.2 interface típusait: https://www.delock.com/infothek/M.2/M.2_e.html
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
Freddycom #78255 üzenetére
A wifi kártya helyére kellene. De kb. annyit tudok, amit a képeken látok
Amit második nekifutásra vettem észre, hogy figyelni kell milyen KEY (A, E wifi) verziós az adapter, vagy a foglalat az alaplapon. Az SSD-hez másik való, és más a kivágás is, gondolom, hogy ne akard belerakni. Ha a foglalat stimmel és hely is van, lehet akkor se fog működni bios miatt. Szóval elég lutri.
(#78258) ha SSD-hez való foglalat, akkor nem.
-
válasz
Freddycom #69134 üzenetére
Ha kérhetném a táblázatban gyártó és típus szerint növekvő sorrendben legyenek az eszközök, hogy szépen láthatóak legyenek.
Az Asus AC68U-nél nem jó a kép.
A TP-Link Archer C5-nél legyen ott, hogy v4.Ezeket kellene beírni még: Asus AC86U/AC87U, Synology RT1900ac, TP-Link 1043N
Ha kérsz van akkor berakhatom az összefoglalóba?
-
ekkold
őstag
válasz
Freddycom #69123 üzenetére
Tudom, hogy a mikrotiket többnyire én szoktam csak ajánlani, de szerintem a többihez hasonló hardver (kb. Asus RT-AC58U -hoz hasonló), olcsó, és akinek ilyen van az elégedett is vele. Szerintem elférne az is a táblázatban.
Az ár összehasonlítás kérdése... a Xiaomi akkor lenne összehasonlítható árban, ha hozzáadnánk a VÁM +ÁFÁ-t, ami ha kapható lenne a magyarországi üzletekben, akkor kb. kiadná az itthoni kisker nettó árat. A táblázatban pedig meg kellene csillagozni az árat és alul megjegyezni, hogy ez fiktív, VÁM+ÁFÁval növelt ár az összehasonlíthatóság kedvéért (esetleg apró betűvel szerepelhet az jelenlegi külföldi beszerzési ár is)
-
ekkold
őstag
válasz
Freddycom #69112 üzenetére
Nagyjából ezekről volt szó itt a fórumban:
Asus RT-AC58U, Asus RT-AC66U B1, Asus RT-AC86U, Synology RT2600ac, Mikrotik hAPac2, ASUS RT-N18U, TP-LINK Archer C5 v4
A táblázatban proci típushoz én odaírnám az órajelet és a magok számát - mert sokkal többet mond mint egy típusjel. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo T440s intel core i5-4210u,4GB/120GB SSD,jó akkumulátor! Fix 25 ezer ft
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest