- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trebrona #73243 üzenetére
Némi netes keresgélés után 11500 Ft körül találtam a legolcsóbb Xiaomi 3G routert, míg az Asus 57-es 14700-ért kapható.
A Xiaomi kb. 3 hét, amíg ideér;
Az Asust legrosszabb esetben is két nap alatt átveheted, de a legtöbb helyen polcról adják.A Xiaomira nincs jótállás,
Az Asusra 3 év gyári garancia van;A Xiaomit véglegesen megveszed;
Az Asust neten két hét elállási joggal veheted át;A Xiaomi 2 Ethernet LAN portot ad, amit, ha bővíteni akarsz, már drágább a helyzet;
Az Asus 4 LAN portja a legtöbbek számára éppen elég;A két hrdver nagyon hasonló, de
A Xiaomiban 256 MB;
Az Asusban csak 128 MB a RAM;A Xiaomira utólag kell telepíteni az angol nyelvű CFW rendszert (igény szerint); ami viszont komoly rugalmasságot biztosít
Az Asus AsusWRT-je a dobozból kivéve remek rendszer, de tudomásom szerint nincs CFW;A Xiaomi wifijéről viszont többen írták, hogy erősebb;
Nálam az Asus wifije nem egzakt teszttel nem tűnik gyengébbnek -- mindkettő jó.A Xiaomi fehér;
Az Asus feketeSzerintem nagyjából ezek a fő szempontok.
MaCS
-
TeeJay
félisten
-
nokiae51
tag
válasz
trebrona #68599 üzenetére
Kedves Trebrona !
Digi 1000 netem van ehhez keresgélek routert.....
Az inerneten sok jó dolgot olvastam a Xiaomi Router 3G típusú eszközéről!
http://xiaomishop.hu/xiaomi_router_3g_?search=Xiaomi%20router
Nem vagyok egy nagy router fan.... Ha jól látom akkor te magad is ilyen routert használsz (?)
Milyen sebességet produkál WiFI-vel?
1000 netből kb átlagosan mennyi jön át?
Köszi a segítséget, várom válaszod!
-
mpo
veterán
válasz
trebrona #67650 üzenetére
Amikor kérdeztem a Redmi 4X topikban, a mobil WIFI sebességét, akkor az 50 Mbit már jónak minősült.
Feleségem laptopját is kábelre tettem és megtáltosodott.
Ha bekötik és mérsz, akkor a Firefox-ot ajánlom (nem Chrome és nem app) UTP-s gépről itt (kihagyom és mérek, ha nem regisztrálsz).
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest