- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie, Avman!
A wifi érdekes jószág, és fölöttébb érzékeny is. Hajlamos egészen meglepő dolgokra, nem kell mágneses vihar komoly üzemzavarokhoz. Volt már rá példa, hogy egy dísztárgy hülyítette meg az átviteli lehetőségeket, de a szomszéd fel nem derített tevékenysége is okozott már galibákat.
Baromi sztochasztikus az egész.
Maga az RT-AC66uB1 típusszinten nincs elrontva, többet is beállítottam már, kiválóan teljesítenek. Ez persze nem zárja ki az adott készülék hibáját, de érdemes kísérletezni.
A wifinek pedig ugye megvannak a maga korlátai, a jelen technikai szinten nem jelent teljes értékű kábelhelyettesítést. Valós idejű adattovábbításra semmiképpen sem, esetleg még olyan esetekben sem, ha a paraméterek alapján sima ügynek is látszana.
MaCS
-
A wifire soha, semmilyen körülmények között nem kapsz működési garanciát! Egyáltalán nem ritka, hogy ideálisnak látszó körülmények között is belebuknak az igényes eszközök is.
Az eszköz addig tehet bármit, amíg a jel elhagyja az antennát -- onnan kezdve viszont kiszámíthatatlan és felsorolhatatlan külső körülmények befolyásolják meg az átvitelt. Ha jól működik, örül az ember, ha nem, akkor egyáltalán nem biztos, hogy megtalálja az okát. Ezért aztán milliószor megírtuk, hogy videózásra például nagyon necces a wifi, ahhoz kábel kell, aminél nem lép ki a jel az ellenőrzött közegből.
MaCS
-
Akkor 20e alatt sajnos nincs ötletem.
Tudom, hogy ennyiért már van használható TP-Link, de ezeket nem ismerem.
Azt is tudom, hogy a pénz nagy úr, de ez egy komolyabb távú beruházás, és könnyen lehet az olcsóbb végül drágább.
Én az Asus RT-AC66ub1-et ajánlom, ami ugyan 10e Ft-tal a lélektani határ fölött van, ami nem kis pénz, de mentes egy csomó olyan bizonytalanságtól, ami az élettartama alatt az olcsóbb ezközöknél gond lehet. 4 évre számítva csak szűk havi egy gombóc fagyi a ráfizetés...
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest