- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani82
senior tag
a 841-es 150Mbit-es, akkor érdemesebb azt választanom a 30Mb nethez? Sorry csak nem vagom ezt a szamtech matekot, bitek, byteok ... fogalmam sincs, csak ha mar digi basenet van viszonylag nagy savszellel, akkor kihasznalnam es nem csak 2-3Mb-al toltenek az 54m-es router miatt
-
homeoffice76
tag
Igen, sok tesztben és több fórumon is olvastam, hogy gyári firmware-rel instabil az N16. Félrevihetik az embert bizonyos tesztoldalak, de minimum 5-6 helyen szidták ennek kapcsán az N16-ost. Ha gondolod, szívesen rákeresek megint, fejből természetesen nem tudok linket. Ha ez nincs, akkor az 5 Ghz-es többlettudás ellenére könnyen lehet, hogy N16-ost vettem volna.
-
ps_feri
csendes tag
na igen. Ezt csak azért válaszolták pluszban, mivel a kérdésben azt írtam, hogy tartalék ADSL modemet vásárolnék, erre írták ők, hogy ez borzalmas problémákat okozhat.
Egyébként modemnek a TP-Link TL-WR1043ND típust néztem ki, ez úgy látom távlatilag
is megfelel. Kifejezetten a modemeket még nem böngésztem át.
Azt látom, hogy vannak olyan "kombi" típusok is, amiben mindkét eszköz egyben van, de itt is írta Gubek-Einste tagtárs, hogy nem javasolja ezeket.
Igazából tényleg csak tartaléknak kellene maga a modem. Viszont mivel több gép is van, ideje lenne egy routert beállítanom. -
Enton
addikt
Tehát akkor 741 és 841 az ajánlot ezek közül meg döntsön a józan ész.
Amugy jó nagy súrmóság ez a külön nem lehet dolog.
De mi van akkor, ha én ezen videó alapján:Az egyik antenna és becsavaró közé bebigyesztek egy:
A megfelelő hosszúságban és elhelyezem a kívánt hely közelében az antennát. Akkor ezen az egy antennán nem küld jelet mert látja hogy van rajta hosszabítás vagy mifene?
Ezt most olyan nemnagyonértem dolog. Meg már kedvem lenne kipróbálni is, hogy működne-e.Usb-s-el akkor kb eltaláltam valahogy nem az olcsóbb kategóriában vannak még ugyebár?
-
Coolmat
őstag
Azokra is, meg pl. Netgear WNDR4000-re esetleg hasonló kaliberű D-Link, Engenius vagy akár Trendnet routerekre, persze csak ha már megjelentek és jók is.A Linksys E4200 viszont már itthon is kapható,meg a 300Mbps-ből is vannak új modellek pl. Asus RT-N56U (még ha a Ralink chipset miatt nem is moddolható), és a Linksys teljes átnevezése/palettacseréje (pl. sokkal olcsóbb már az E3000 mint a WRT610N amik gyakorlatilag ugyanazok).
-
nagyon sokszor leírtam már én is, hogy adott típusokból melyik verzió milyen belsővel/kiépítéssel bír, a sőt arra szólt, hogy nem csak a motor azonos, hanem a panel az usb helyével...stb!
mellesleg szerintem attól még létezik egy - vagy több - szériás verzió, hogy a boltokban már nem nagyon kapni - csak újabb verziósat -, azért korábban adtak el a régiekből is elég sokat!zsambek; tl-wr1043nd
-
törölt tag
Ahogy most van az biztosan nem jó mert a routert naponta (néha többször) újra kell indítani különben nincs net. Azt szeretném lecserélni ami ezt megoldaná. Az volt a tippem hogy ezt a régi otthoni routert kevesebbb gépre "tervezték". Erre utal az is hogy amíg nem volt a NAS ill az utolsó 2 gép addig egész jól ment minden.
Most van egy legalább 5 éves egyszerű edimax router, egy kis 5 portos netgear switch meg egy wifi access point. A wifi tökéletesen működik azt nem szívesen cserélném de a többit le lehet, el tudom őket használni máshol ahol kevesebb gép van.
-
Nem tudok 25-30 Mb/s-nél nagyobb sebességet mérni speedtest.net-tel, vezetékes kapcsolódás esetén. Laptopon magasabb is elérhető, de most nem tudom leellenőrizni, nincs itt. Szval vagy UPC bénázik, vagy túl régi az alaplap.
...
Bár most nézem upc oldalon, nincs is 80-as csomag, főbérlő össze vissza beszél.
Gyanítom így a 30-as a mi csomagunk. Bár laptopon tényleg volt ennél magasabb letöltési sebesség.
Ezt jól megkavartam, sry!Szerk: speedtest eredménye most: 28/10, vagyis akkor a 120-as a mi csomagunk, csak az biztosít 10 Mb/s-es feltöltést UPC-nél.
-
kicsifb
csendes tag
Igazából, vannak mindíg olyan területek, amiben keveset mozgok, de ígyexem körüljárni óvatosan a dolgokat. Ez a router választás is számomra még nem egy kitaposott ösvény.
A moddolt fw is tetszik nagyon, de ha olcsóbban megvagyok ugy.azzal, akkor valszeg nem arra indulok el. Nem szeretnék kihagyni valamit, amire esetleg később szükségem lehet.Még hatótávolságot, és gyorsaságot vizsgálgatom az árak függvényében. Nyílván fontos a megbízhatóság, és ezért faggatózok márkák, bevált tapasztalatok, benyomások mellett, hozzád hasonló szakik
körében.
Amúgy köszi srácok!
-
kicsifb
csendes tag
Köszi. Így lenne nekem jó ahogy írtad. A klienseken nem akarnék variálni, csak a MACot beazonosítani, és korlátozni a sebességet, a többi mac-ot pedig szűrnöm kéne. Ezek szerint, ha az azonosítás megvan, akkor rendelhetek hozzá ip-t és akkor azt kellene korlátoznom. Más hátránya nincs ennek a technikának?
-
2o1i
senior tag
Azt hiszem inkább Linksys E2000 lesz. Szimpibb mint a TP-Link.
-
Processzort az RT-N76U-hoz hasonlóan a BroadCom Intensi-fi®-t kapja, csak ez a 4706-ost.
"Az 1GB memó meg csak arra jó (soho kategóriában), hogy szép nagy számokat lehessen a dobozra írni."
Lehet, hogy rossz hozzáállás, de én mondjuk mindig a moddolhatóság szempontjából közelítem meg a dolgokat, valahogy mindig ez az első gondolatom.. Tehát nekem az 1GB RAM kicsit többet jelent, mint egy feliratot a router hátlapján, vagy a könyvben a specifikációk között.
szerk.:
Mondjuk azt még nem tudhatjuk, hogy mit találtak ki az ASUS-nál a gyári fw-be, vajon mire kell nekik az 1GB RAM..?!Ettől függetlenül amit mondasz, azzal egyetértek, tehát jelenleg, standard felhasználás során sok jelentősége nincs.
-
-
Brogyi
őstag
Egy picit finomítanák,mert félreérthető.Az ESR9850-ben lévő chip-en linux firmware fut.
Az egy másik kérdés, hogy modifikált firmware nem készül hozzá.Itt DDWRT és OPENWRT-re gondolok. A Ralink új chip-eken már 2.6-os linux fut.Valószinű ilyen az Asus
RT-N56U-os új üdvöskéje.Szerintem így pontos. -
Iginotus
addikt
Mindkét esetben? Tehát mint erős lan használatra és mind erős torrent mellett? Mert két router kell, két külön helyre lesz.
Most hangosan gondolkozok, ha erös a lan használat akkor ahogy írtátok
EnGenius ESR9850: Ralink RTL3052 @384MHz, 32MB RAM, 4MB flash, brutális tempó, ~600Mbit, 20ezer forint alatti áron
ennek 600 mbit ha jol értem a belsö lanos sebessége..
ha meg torrent akkor erös cpu kell (nem ö torrentezne hanem egy nas mögötte)
itt két lehetőség is van a cpu ugyanazt én itt a netgearre szavaznék.
D-Link DIR-825 ver.B1: ~210Mbit, AR7161 @680MHz (mint a wndr3700-ban), 64MB RAM, USB port, fájlmegosztás, nyomtatószerver.
Netgear WNDR3700: ~400Mbit, AR7161 @680MHz, 64MB memória, USB port, fájlmegosztásJól gondolkozok?
Ja igen tomato és ddwrt kompatibilisek ezek?
-
Zirowe
nagyúr
Szia, látom te vagy itt a nagy 1043nd szakértő.
Úgy döntöttem ma reggel, hogy az asus wl-500gP v1/wl-500w helyett egy ilyenre fogom cserélni a mostani wl-520gC routeremet.
Eddig nagyon elégedett voltam az asus routerekkel (előtte egy vezetékes rx3041 volt), viszont azért döntöttem a 1043nd mellett, mert van hozzá 5év garancia, illetve a gigatbit, az n-es wifi és az erősebb proci, no meg az olcsó ára is meggyőzött.
Lenne viszont egy kérdésem: milyen a viszonya a chello-s nettel?
Nekem egy 15mbites csomagom van, és régen az rx3041el elég gyakran előfordult (pályafutásának utolsó hónapjában már kb kétnaponta, előtte csak heti 1-2 alkalommal), hogy amint elindítottam a torrentet (halite, minden titkosítás bekapcsolva), a net kb 3-4perc után lehalt, és csak a router és olykor a modem áramtalanítása segített, a sima reboot nem.
Utána már tudtam használni rendesen a halite-ot, de ezt az első indításokkor eljátszotta.Wl-520gC-vel sokkal jobb volt a helyzet, bár a gyári fw siralmas volt, de került rá kb első nap egy dd-wrt, és azóta 2-3hetente egyszer fordul elő ilyen.
Ha jól értettem amit magyaráztak nekem a hozzáértők, a dhcp-vel volt vmi gondja, amivel a upc próbálja szívatni a usereket..
Az lenne a kérdésem, hogy a TP-Link WR-1043ND ehhez a dologhoz hogyan viszonyul?
-
hackman27697
csendes tag
-
hoffman_
nagyúr
Van egy sanda gyanúm, hogy a rúter konfigolásnál még jövök ide. Köszi szépen. De hogy-hogy nem kell külön kábel a lanhoz? Hogy megy akadás nélkül a net és az otthoni háló párhuzamosan? Vegyünk egy durva példát, 2 megabyte/seccel szedek valamit, és közben küldök az egyik gépről a másikra egy fullHD filmet. Nem lesz semmi problémája a rúternek?
Nincs ötleted, hol találok erről szóló cikkeket?
-
hoffman_
nagyúr
Jó, de azért mégiscsak
Nekem ez annyira nem magától értetődő
Tehát bejön a koax a modembe. Modemből egy rövid utp a routerbe. A routerből egy hosszú patch az egyik gépbe, egy rövid patch a másik gépbe. Ennyi lenne a net? És a lan a két gép között hogyan tovább? Egy cross az egyik gépből a routerbe, és egy cross a másik gépből a routerbe?
-
copperhead
aktív tag
Igen, minden jól volt beállítva, csak hátul voltam a sorban.
Ismerősöm azt mondta, ha a DIGI-nél leszek, 10Mbit feltöltési sebességgel, előresorolnak, úgy látszik ez nem igaz. Most viszont az a gond, hogy a uTorrent mellett (20-30 kB/s-el töltök csak fel), szinte teljesen leáll a WIFI, a 2 vezetékes kapcsolat gond nélkül működik. Ez mitől lehet?
-
hohoo
senior tag
1. akkor ezek szerint nagyon sok driver hulladék, mert elég sok külön gyártónál előfordul és véletlenül pont ugyanez a hiba(azért nem sok esély van rá hogy több chipgyártó ugyan azt a hibát követi el, és nem veszik észre, mivel nem is frissítik), ráadásul kiszámíthatatlanok, driver váltás nélkül (nekem is 1 évig ment rendesen, aztán gondolt egyet). És legviccesebb, hogy WHQL-es win7-es driverekről van szó
2. pedig úgy látom de
3. Ezt még mondd meg kb a fórum userek 90%-nak, azután vetesd le az időkorlátot, majd adj javaslatot a megválaszolt hozzászólás mellett a többi megjelenítésére is a hozzászólás szerkesztőnél, anélkül hogy nekem manuálisan fület kéne másolnom, és ott nézegetni...(#13949) Intruder2k5:
Hát 20 ért nem is de 35-ért sajnos nem Magyarországon, (mert nagy a jólét így sok mindent 2x áron adnak az "elmaradott szegény" amcsikhoz képest
), de 40-ből itthon is kijön, vinyó nélkül. Egy fusionos gép ami gigabitet routeol, 2 db 1,6ghz procival, és gpu-val, korlátlan usb-vel, bitráta független streameléssel, ami elé még le is lehet ülni netezni, médialejátszónak használni, akár kevésbé gépigényes játékokkal játszani, és mindezt szintén 14w-ból szintén (akár kevesebből is ha megelégszünk 1 maggal, vagy 1 ghz-s 2 maggal
Az a gáz hogy a routereknél nagyon áll a víz. Már elég régen kijöttek a moddolható linuxos routerek, és persze újonnan drágák voltak. Csakhogy most se sokkal olcsóbbak, és nem is nagyon fejlődnek hardverben.
-
Insolent
aktív tag
-
TeeJay
félisten
igen az 54-es wifi 22-23megabitnél meghal
szerencsére Linksys WRT54GL router van meg a notikban is Broadcom wifi van és az "Afterburner"-t bekapcsolva picit többet úgy 27-28megabitet is át tudok tolni de csak ha normális a vétel és nincs akkora zaj a frekvenciákon.N-es wifivel remélem stabilan át fog menni a 30megabites Fiber Power csomag
-
Alfika76
csendes tag
ááááá nem sikerült... Illetve nem tudom pontosan mit és hol lőjjek le...
A routerban Security->Advanced Security ben kivettem az összes pipát, sőőőt még a DoS Protection-t is kikapcsoltam, és 4nap után megint eltünt a router...
Xóval 4 nap elteltével ismét nem volt elérhető a router admin felülete, sem a belső hálózatról, sem kívülről... Ki-Be kapcsolás után jó...
Mit és hol állítsak, hogy nem tünjön el?
Emlékeztetőül: (#13816) Alfika76
Sziasztok.Pár napja vettem egy WR-740N-es routert. Van vele egy pici gondom. Rapszódikusan rövidebb-hosszabb idő (néha 1nap néha 4-5) után a router admin felülete elérhetetlen a belső hálóról, és kivülről is (DDNS)...
Ilyenkor csak egy ki-be kapcsolás után javul meg...
Mi okozhatja? Valaki tapasztalt már ilyet?
A leg újabb firmware van rajta, nem moddolt, a gyári...
-
-
drwho
tag
Sziasztok!
Két router közül kellene döntenem. A tplink 1043nd és a netgear wndr3700.
A netgear elméletileg 2x300mbitet tud, viszont nekem a notebookban csak intel n6200-as wifi kártya lesz ami csak 300-at tud.
Az egyik kérdés az, hogy kihasználja-e a 2x300-at és megéri megvenni a 2x olyan drága netgeart, vagy teljesen felesleges.
A másik, hogy van-e olyan wifi kártya a notebookba, ami tud nagyobb sebességet és csak 2 antenna van rajta?Szétszedni és antennát beépíteni nem szeretnék mert 2 laptop van, 2-2 antennával.
A cél, minél gyorsabb vezeték nélküli netet építeni, mert nasról használunk mindent.
Vezetékt nem szeretnék, mert akkor a noti elvesztené értelmének 1 részét.Köszi előre is a válaszokat!
-
kangoo70
csendes tag
Rendes vagy, hogy még napirenden tartod problémámat... Köszi!
Én már lassan lemondtam a megoldásról, mivel a Community Forum-on szarnak válaszolni!
Csak azt tudják írni: Search, Google is your friend etcSzerinted jó ötlet ráflesselni webről? Rizikós nem?
Hol lehet megnézni, hogy mik változtak ebben a verzióban? Nekem a DD oldala elég zavaros, főleg a verziók, leírások stb.Egyébként nem hiszem, hogy megoldották volna, mert kb 5 napja írtam be nekik, hogy közel sincs ahhoz a tartományhoz a gpio száma a gombnak, amit ők tippeltek (0-8 helyett 12)
Viszont örülnék, ha legalább egy kis progit feltehetnék a routerbe, amivel esetleg megoldhatnám magam is a gombfigyelést.
Csakhát 4MB memóriám van és az is tele, úgyhogy a JFFS folder nem elérhető.
Esetleg egy kisebb verzió nincs, amiben nincsenek a benne számomra felesleges funkciók: HotSPot, Watchdog, Sputnik etc, amikről nem is tudom mik.
Vagy átváltok openwrt-re, de ahhoz még több bátorság kell...
Minden segítséget megköszönök!
-
ArchElf
addikt
Lehet, csak nem sikerült. Ahogy nézem ez a vacak Option modem nem támogatott, mivel hso kell neki (2.6-os kernellel meg nem hiszem, hogy lesz firmware az WL500g-re).
Találtam valami megoldást hso-ra is, de nem vagyok annyira májer, hogy driver modult fordítsak az aktuális kernelhez (toolchain, setup, etc...)AE
-
bithunter2
csendes tag
Szia!
És ha csak egy falat kellene átvinni? Bár, főleg ugyanabban a helységben lenne használva, szóval még fal sem nagyon lenne. Így sem?
Én azért hajlok erre, mert mondom, a harmadikról lemegy a jel a földszintre, simán. Nameg, ezzel már van tapasztalatom is.Ennek ellenére sem ajánlod?
Egyébként, ha csak e kettő között választhatnál melyiket választanád? ;D
-
bithunter2
csendes tag
Akkor tehát teljesen megfelel, ha első körben csak WIFI-n használnám? Max. 2 géppel, de nem tudom a későbbiekben lesz-e még rajta vmi más is, és nem szeretném lecserélni egy ideig.
Egyébként, ha már ez a modell, akkor a Linksys WRT320N van az E2000? Olvastam olyat, hogy ugyanaz a kettő, viszont érdekes hogy ITTpl olcsóbb az újabb, E2000 modell, mint a régebbi, WRT320N máshol (utóbbit 20 ezer környékén látom). De pl ITT is olcsóbbak kb. 2 ezerrel. Ez miért van? Elvileg az E2000 az újabb modell, és azt mondják belül teljesen megegyeznek. Akkor miért van ez?
Szóval, a kettő közül melyiket ajánlanátok? Illetve tudtok esetleg olyan boltot, ahol olcsók, vagy olcsóbbak? Esetleg mi a vélemény az ipon-ról?
Előre is köszi a segítséget!
-
kangoo70
csendes tag
Nos kiderült valami: hiába nyomom a gombot, mert más szám van hozzárendelve, mint a többi verzión... (Tartani nem volt olyan bonyolult, mint ezt kiederíteni!
)
Megnéztem a gpio poll -lel, és kiderült, hogy a 12-es számon van a gomb, és nem valamelyik 0-8 közöttin, amikre tették az előzőeket. Valszeg ezért nem működik, mert a progiban nem a 12-esről várja a kapcsolási jelet.
A kérdés mostmár csak az, hogy hol és mit kell átdefiniálni, hogy vegye a gomb állapotát és beinduljon a procedure?
Ötlet? -
bithunter2
csendes tag
Akkor csak annyi a baj vele, hogy nem megy elég messzire a jel? Vagy más problémája is van? Most gondolkozom egy másik helyre is ilyen routeren, elvileg elég közel lenne a géphez, nincs közte fal meg ilyesmi (vagy max. 1 fal).
Egyébként nálam két emeleten is átmegy a jel, lent is lehet netezni. Szóval nem értem,milyen messzire kéne lőnie?
-
Zsotie
tag
Azért írtam a külső antennát, mert a WRT320N-nak gyengébb a jelerősség, mint a WRT54GL-nek. Gondolom a belső antennái miatt. Ezért ragaszkodnék a külső antennához. Kíváncsi lennék, hogy a WNDR3700 jelerőssége milyen a WRT320N-hez képest.
Vagyis igazából a hármat kellene összehasonlítani (320-as, 3700-es és a 825-s).
Mert az mérvadó lenne.A WRT54GL helyére lehet, hogy egy olcsóbb is elég lenne. Mondjuk ha nem feltétlen kellene a dual. Jönnek a kompromisszumok. De a TP-Link nem nagyon jön be. Maradnék a Linksys, D-Link vonalon.
-
blueMerle
veterán
Nekem jelenleg ezzel az antennával atomstabil az 50Mb/s de tény hogy ennél többet szerintem sem lehet nagyon átpaszírozni ilyen eszközökkel
Csupán azért írtam hogy az akinek vételi/sebességbeli gondjai vannak, ne meneküljön azonnal router cserébe mint ahogy majdnem én is
-
NoMagix
addikt
Nekem nem az a lényeg, hogy 50Mbit menjen mindenhol..., hanem az, hogy stabil, megbízható cucc legyen!
A lényeg, hogy az apósom is használhassa a netet, amikor csak akarja, az alsó szinten,
én úgy is kábelen kapcsolódok a routerhez.
Szerintem elég neki egy g-s vevő!
Lehet úgy, nálam az N-es router, nála meg egy USB vagy PCI-s g-s vevő, igaz?D-link, Netgear, vagy mi legyen? Ehhez mit szólsz?
Mér nem merek TP-link-et venni!
pedig egy üzletben azt mondták, hogy vigyem haza (TL-WR841N, az új ufó formájú) , 3napig teszteljem és visszaveszik, ha nem működik rendesen! -
Zsotie
tag
A WRT54GL jelerőssége jó, tulajdonképpen a két falon túl is teljesen jó. Viszont a WRT320N a g-s notin csak 11Mbit/s-t tud, és ez azért kevés.
Mivel ott csak egy PC van és 3 noti, inkább wifi-n lenne használva, ezért lenne fontos a jó jel.
Igen, az MIMO-s noti.
Igen, azt. Persze az ésszerűség keretein belül. Mert nem biztos, hogy csak azért kiadni 10e Ft-t hogy dualband legyen megéri.Szóval 3 különböző helyre kell beszereznem routert.
Az egyik lenne 825-s, vagy esetleg nem érné meg jobban WNDR3700 (mondjuk jobban néz ki, de ez nem mérvadó)? Erről már beszéltünk.A másik helyen két noti van, hol kábelen, hol wifin. Egy légtérben vannak. Itt van a WRT320N.
Ez már megvan.A harmadikról beszélek fent.
A WRT54GL már el van adva, csak még nem vitték el.
A WRT320N helye sem biztos még, bárhova mehet a három hely közül.
Köszi! -
Zsotie
tag
Köszi a választ! Azt hiszem az eldőlt.
Viszont keresek még egy routert. Digi 30/20 nethez, csak 1 PC, valamint 2db G-s noti valamint 1db N-s noti lenne rajta. Néha mobil eszközök. Viszont 2 falat át kellene tudni sugározni. Szóval jó lenne ha dual lenne, és külső antennái lennének. Habár nem tudom mennyivel gyengébb a belső antenna. A WRT320N esetében érezhetően már.
Az USB jó ha van, de nem nagyon lenne használva, csak néha.
Most egy WRT54GL van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Revolut
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Spórolós topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bittorrent topik
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest