- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedohazi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #14441 üzenetére
koszi midnenkinek
Amiutan feltelepitem a router driveret, azutan kell menjen maximalis sebesseggel a net, nem?
Van eserleg egyeb tennivalo az instalalason kivul? -
bedohazi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #14437 üzenetére
koszi, neked is kali
Meg csak azt szeretnem hogy ha ezt megveszem, akkor olyat tudok-e csinalni, hogy bejon a Fo kabel a lakasba, azt beledugom a routerbe tehat az mar sugarozza si a jelet a notebooknak, de meg egy masik kabelt is beledugok a routerbe es annaka masik veget az asztali pcbe, hogy a gepbe menjen kabel mert alaplapomon nicsn wifi?
Ilyenkor a sebesseg csokke-e es ha igen hol? -
bedohazi
aktív tag
Sziasztok
Megkerem szepen, hogy aki ert hozza es van tapasztalata wifi routerekkel az ajalljon parat 6500ft es parat 13000ft korul. A netem sebessege 50mbps de ez lehet hogy hamarosan 100 lesz, ugyhogy az lenne a legjobb hogy ha a 100bol a leheto legtobbet megkapjon a laptopom. Surgos lenne, elore is koszonom. -
bedohazi
aktív tag
Sziaszrok,
Nagy a problemam mivel nem ertek a routerekhez, de eljott az ido hogy szuksegem lesz egyre, megpedig wifi routerre. Az internet egy szalon jon be, azt szeretnem hasznalni a haz tobbi reszeben a notebookal. A net sebessege vagy 50 vagy 100mbps(igy irja az szolgaltato oldalan), altag 5 megabyte/secundummal szoktam tolteni, ez nem tudom melyik sebessegnek felel meg, de ha az kisebb 50mbps-s csomagnak akkor ugyis hamarosan elofizetek az nagyobb 100-asra. Tehat ennek megfeleloen szeretnek ajanlatok kerni egy megbizhato wifi routerre, gagyit nem szeretnek venni. Mondjatok meg hogy mikre erdemes mindenkepp figyelni, hallottam valami tuzfalrol is, es megkoszonnem ha adnatok par ajanlatot
Elore is koszonom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen okostelefont vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Napirajz könyv
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest