- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz
Dluinet #22465 üzenetére
512MB RAM
SP3-al is gyors volt, a telepítés után, de mikor Ninite-val feltettem a programokat, amik szerintem kellenek a netezéshez, azóta igen belassult.
Valami nagyon megfogja, de nem tudom mi. Persze a feladatkezelő nem mond semmit, szerinte a rendszer 75+%-ban üresjáratban van... Aztán mégis, majd 1 perc, mire elindul valami...SP2-vel rakjam újra szerinted? És a biztonság? Mindenki azzal riogat, hogy a sok vírus miatt a legfrissebb Win kell mindenhova. SP2 elboldogul a mai világban, elfutnak rajta ugyanazok a programok is?
-
w.miki
veterán
válasz
Dluinet #22448 üzenetére
Nem tudom áttenni a winyót, mert laptopról van szó.
Ennek a Hiren CD-nek van esetleg Pendriveról Bootoló változata, amire leszedhetném a rossz XPről a képeket? Vagy van telepítője, ami csinál nekem Boot-os pendrive-ot?
(Közben lehet találtam valamit, ami erre jó, bár kissé bonyi.) -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Dluinet #22137 üzenetére
Rendben, köszönöm mindkettőtöknek, rögtön próbálom azzal is és megírom sikerült-e.
Beállításokkal van értelme variálni, vagy az alapokkal is jó eredményt kellene már hoznia?
Gondolom az, hogy miből (pdf avagy képfájl) készíti teljesen mindegy, mivel a pdf is képként van tárolva. -
Ayg0
senior tag
-
morfondőr
addikt
válasz
Dluinet #21792 üzenetére
A google naptárban az az egy baj, hogy nem lehet az értesítéseket személyre szabni. A következőképpen szeretném: vagyunk 10-en. Mindenkinek vannak feladatai, amiket felvisz a naptárba. Ezeket mindenki látja, de az emlékeztető ablak csak annál jelenik meg, akihez a feladat tartozik. Ez céges munkavégzéshez kell egyébként, és mindenféle statisztikákhoz, meg jelentésekhez kellene az, hogy mindenki lássa mások feladatait.
-
pakfong
tag
válasz
Dluinet #21524 üzenetére
Köszi, de sajnos a formatfactory nem akar működni rendesen. Néhány kb-os fájlt csinál csak.
(#21522)Psychonaut
Easy cd-da-val működik a konvertálás, viszont azt nem írtam, hogy a forrás az 5.1-es és ezt jó lenne megtartani. Easy cd-da sajnos csak stereoba konvertál, a többi benne lévő lossless formátummal is. -
Antibazsi
aktív tag
válasz
Dluinet #21509 üzenetére
Köszi, így is szuper, de itt utólag fűzik össze qiuicktime-al a képeket. Én olyannak örülnék a legjobban ahol azonnal videó az output és esetleg óránként szakaszolja azt.* Házilag szeretnék készíteni egy biztonsági kamerát, így nem akarok minden nap az összefűzéssel bajlódni.
*kieg: ha meghatározott méretig készítené az lenne a legjobb. Mondjuk 15MB-ot belövöm neki és küldhetné is egyben egy adott e-mail címre.
-
asuspc96
senior tag
válasz
Dluinet #21003 üzenetére
Ennyit tudok, hogy:
- email-ben kaptam (fontos lenne megnyitni)
- Notepad++
- Outlook
- KMPlayer / VLC media player
- (Adobe Reader - (PDF) )
- TC-rel én nem jutok semmire
- és természetesen a Jegyzettömb se
tudja megnyitni....(ezekkel a progikkal próbáltam és egyik sem...)asuspc96
-
TRob1
veterán
válasz
Dluinet #20809 üzenetére
Az a sima Outlook.
(Azt sose szerettem)
Az MS Outlook meg az Office része, ami még mindig MS Outlook.(#20811) Dluinet :
A francba a sok Outlookkal.
Ezt használom (Az office 2010 része): -
-
w.miki
veterán
válasz
Dluinet #20596 üzenetére
Csak egy kép nélküli, sima A4-est szerettem volna, semmi extrát
Végül ezt szerkesztettem át -
bugizozi
őstag
válasz
Dluinet #19966 üzenetére
Ez a távolról csinálás jobb ötlet mint az enyém, van is hozzá egy egyszerű program
Teamviewerui: w.miki: gondoltam telefonon elmondja
-
ezsolti
tag
válasz
Dluinet #19816 üzenetére
Igen, ez mind. Tulajdonképpen nekem tökéletesen megfelelne a win7 keresője ha egyszerre több nevet is beírhatnék. Azt akarom elkerülni, hogy az egyik keresés után indítsam a másikat majd a harmadikat és így tovább... Egyszerre akarom beírni az összes fájlnevet, hogy azonos időben keresse meg őket.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Dluinet #19793 üzenetére
Nézegetem őket
Bat fiókoknak semmi bajuk
az a gond, hogy macerás (nem is nagyon emlékszem már hogy csináltam) újra felrakott bat-ba importálni a korábbi fiókokat, így praktikusabb lenne egy olyan levelezőt felrakni, ami biztosan tudja ezt.
sfdrakex: Neked is kösz
Sweet Lou 6: MP3tager nevű program tudja a file név beírását id3 tag-be, a többi részt nem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged