-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Olyan progit keresek W8.1 alá, ami egy adott mappából töröl meghatározott napok után mindent. Tehát tüntesse el a 3 napnál régebbi fájlokat, és csak az utolsó három napé maradjon. Folyamatosan, automatikusan.
-
r3dsnake
nagyúr
Hi!
Kicsit off, de nem tudja valaki EZ milyen proginak az ikonja? Nagyon ismerős, de nem tudok rájönni...
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Adott a PC-m a szobámban, a nappaliban meg van egy laptop az lcd tévén. A noti 1,8-as 1magos celeron, Intel GMA945, 2gb ram. Szóval még a 720p filmlejátszás is esélytelen. Létezik olyan megoldás, hogy a PC-m dolgozza fel a videojelet, és azt streamelje a laptopra?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Jópár scannelt képet kellene forgatnom, megvágnom, és erre keresek egyszerű megoldást. Fontos, hogy ne egyesével kelljen megnyitni a képeket, hanem lapozható legyen. Vágás és forgatás után nyugodtan felülírhatja az alapképet, és lehetőleg normális minőségben mentse el.
Előre is köszi a tippet!
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok
Én olyan progit keresek, amivel jelszóval le tudnám védeni a pendrive-om. Nem kell, hogy a fájlok titkosítva legyenek, de jól jönne egy minimális védelem. Köszi
-
-
r3dsnake
nagyúr
sziasztok!
olyan programot keresnék, ami egy pendrivera (8gb) egy 22gb-os forrásból tudna másolni, de darabolás nélkül. tehát, addig a fájlig másolna, amíg a drive-ra ráfér, azt felteszem a céleszközre, majd az üres pendrive-ra pontosan attól a fájltól folytatná egy katt után, ami előtte nem férne rá.
a darabolós módszer sajnos nem megoldás, tehát a fájloknak úgy kell maradniuk és olyan formátumban, ahogy eredetileg vannak.
köszi szépen a segítséget!
-
r3dsnake
nagyúr
téves. bocsi.
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Nekem olyan programra lenne szükségem, amiben be tudnám állítani, hogy 2 perc teljen el a belistázott letöltések között. Van egy fórum, ahonnan fájlokat 2 perc elteléssel tudnék leszedni, és elég rossz, ha van egy csomó tab, és folyton figyelni kell, hogy mikor tudom szedni.
Van esetleg ilyen progi? A flashgetet próbálgattam, de nem találtam benne semmi hasonlót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest