-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Melyik a legegyszerűbb program amivel videót tudnék elforgatni?
Kerékpározás közben fejjel lefelé vettem fel a sportkamerával a képet, emiatt 180 fokkal el kellene forgatnom, mindenféle újratömörítés nélkül.Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Egy távoli PC-hez szeretnék hozzáférni távolról úgy, hogy böngészőből csatlakozzak rá.
Korábban az Anydesk-et használtam, de úgy látom kivették belőle és/vagy ez a része fizetős lett
Beregisztráltam, de free licensszel nem tudtam semmit csinálni
Kipróbáltam a RustDesk-et, de annak meg Beta fázisban a web client, csatlakozni tudtam, de elég furán jelent meg a képernyő és nem volt remote control
Van esetleg más alternatíva?Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
válasz
bluemirage #48546 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm az észrevételeket, jogos a felvetés, megfogadom a tanácsot!
Ettől függetlenül ugyanúgy keresem a megfelelő szoftvert, amivel rendszerben lehet látni az RDP kapcsolatokat, legalább IP cím szinten, és nem a régi, nem támogatott Microsoft-os az. Lényeg hogy minél egyszerűbb legyen, csak távoli asztalra kell. Néztem ezt a remotedesktopmanager.com-ot de ez ágyúval verébre kategória. -
bugizozi
őstag
Mert több ügyfélnek több szerverére lépek be, jobb így rendszerezve. (van kb 50 ilyen mentett kapcsolatom)
Most pl ezzel a progival van, van egy konfig fájl, azt át tudom másolni másik gépre, ugyanígy megjelenik ez a lista, csak a jelszavakat nem hozza át a konfig fájlban, jó lenne ha ezeket együtt tárolná, egy esetleges következő költözésnél, ne kelljen bepötyögni újra. -
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Remote desktop connection manager programot keresek. Eddig a Microsoft RDCMan progit használtam, de úgy látom azt már kivette az MS: Microsoft discontinues RDCMan app following security bug
Az RDCMan teljesen jó volt, ugyanilyen egyszerűt keresnék annyi plusszal, hogyha átköltöztetem a konfigot egy másik gépre akkor a tárolt jelszavakat is vigye át.Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
A Duplicate Cleaner Free alkalmazás tud olyat, hogy nem fájlokat, hanem azonos tartalmú mappákat listáz ki? Pl ha a Képek mappán belül van egy Nyaralás és egy Nyaralás2019 nevű mappa, de ugyanaz a 100 db kép van benne, akkor ezt kidobja?
Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan videószerkesztő program, ami a kézremegést tudja korrigálni?
A sportkamerámnak van szoftveres képstabilizátor funkciója, rendben is működik, de a hétvégi túra közben véletlenül kikapcsoltam és csomó videó rossz lettKöszönöm!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami egyszerű videó szerkesztő progit?
Kipróbáltam a VSDC-t, de nekem elsőre és másodjára is kicsit bonyolultnak tűnt.
Korábban (10+ éve) egy Ulead nevű alkalmazást használtam, az teljesen jó volt. Próbáltam a sima Windows MovieMaker-t is felhackelni a Win10-re, de sajna nem akart összeállni a kép. Szóval valami ilyesmi egyszerűségűre lenne szükségem. Előny ha ingyenes, de ha nem túl drága az is szóbajöhet
Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
válasz
energomatt #44800 üzenetére
Onnan indultunk, csak itt átláthatóbb a létszám, mint amikor az emailezésben számoltuk össze a sok "megyek, megyek, nem megyek, megyek, kihagyom" stb üzeneteket, hogy most akkor hanyan is vagyunk.
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Eddig előszeretettel használtuk a https://joinie.com weboldalt foci szervezésére (be lehet pipálni a regisztrált tagoknak a csoportban, hogy ki jön, ki nem) viszont azt írja, hogy nemsokára fizetős lesz (200/fő/hó) Tudtok esetleg helyette valami ingyenes alternatívát mondani?
Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
... amivel a saját fényképeimnek tudok adni ilyen régi stílusú polaroid keretet?!
Köszi!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan jelszógeneráló weboldal, aminél be lehet azt állítani, hogy 8 karakteres krix-krax jelszó legyen, de mégis könnyen megjegyezhető? Van valami angol kifejezés erre, de nem jut eszembe, hogy nem egy alap jelszó legyen ami egy szó, de mégis könnyű megjegyezni. Pl Asd1Qwe1, ezt könnyebben megjegyzi az ember, mint pl Dr2wDmzX.
Remélem értitekKöszi!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Adott egy disk, rendre C: D: és Unallocated partícióval.
Létezik olyan ingyenes particiónáló program , amivel a C meghajtót az unallocated méretével meg tudnám növelni? Amit ebben a video-ban csinálnak 1:30-tól, azt szeretném megcsinálni egy Windows Server 2003 oprendszerű virtuális gépen lehetőleg ingyenes szoftverrel!Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan program ami egy szabvány kamion platót mutat, illetve vannak benne szabvány raklapok meg egyéb dolgok és lehet vele sakkozni, hogy mit hogy lehetne felrakni rá?
Várom az ötleteket ez ügyben!
Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
válasz
Ninja Chick. #25580 üzenetére
-
bugizozi
őstag
válasz
PumpkinSeed #25175 üzenetére
Win7 -> Windows gomb + Tab
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Van olyan nem flash alapú oldal, ahol lehet mérni net sebességet? Nem lenne hátrány ha ki lehetne választani az országot
Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
-
bugizozi
őstag
válasz
Speeedfire #23274 üzenetére
Az Unreal Commander is hasonló
-
bugizozi
őstag
válasz
BullZeye #23248 üzenetére
"mindent a gépemen keresztül érjek el, és a gépem a 80as porton továbbítsa nekem."
hja értem. Legegyszerűbb amit zone kolléga mondott, Teamviewerrel rákapcsolódsz az otthoni gépedre, és azon netezel.
VAGY...Gyanítom, hogy a 80 és a 443 port van nyitva nálatok, esetleg használhatsz VPN-t, pl én a vipvpn-t használtam, ez tuti műxik, felcsatlakozol rá, és onnantól szabad a világ
bár ez inkább már hálózatos téma [link] [link]
-
bugizozi
őstag
válasz
BullZeye #23245 üzenetére
Szia!
Máshonnan eléred kintről az FTP-det? Úgyértem a routeren nyitva van a 21 pont és átirányítva a gép felé? Mert ha igen, akkor szerintem csak annyi, hogy a 80-as portot portot nyitod ki, hogy az legyen kívülrőd szabad, belülről pedig átirányítja a router a 21 portra ami a gép felé megy. Valahogy így gondoltam
-
bugizozi
őstag
-
bugizozi
őstag
válasz
w.miki #22459 üzenetére
Biosban gondolom átállítottad a boot sorrendet?!
Én legutóbb az IUNetBootin progival csináltam boot pendrivet. -
-
bugizozi
őstag
-
bugizozi
őstag
Nem kell telepíteni, pofonegyszerű, és remélem elég kicsi LCISOCreator.zip - 14 kB
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehetséges Windows SBS2011-en monitorozni, hogy a hálózaton a megosztott fájlokkal ki/mikor/ mit csinált?! (megnyitás, másolás, törlés, mentés, létrehozás etc.)
Láttam vannak file system monitorozó programok, van valami jo használható freeware, vagy a Windowsnak valami beépített szolgáltatása erre?Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
-
bugizozi
őstag
válasz
Blabcsi #21158 üzenetére
Egyik ismerősöm a Google SketchUp-pal tervezett magának szekrényt.
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Olyan programot keresnék XP-re ami Always on top mutatná egy kis ablakban az aktuális euro/ft árfolyamot, nem tudom létezik e ilyen:!
ha esetleg nincs, akkor olyan weboldal ami auto frissül pl 1 percenként és szép diagramban is ábrázolja a változásokat!Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
válasz
Winner_hun #20352 üzenetére
-
bugizozi
őstag
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet egy PDF doksi hátterét/betűtípusát megváltoztatni?
Konkrétan ezt a pdf-et szeretném módosítani. A 10.1.0 Adobe Readerrel próbáltam így de nem igazán jött össze
-
bugizozi
őstag
válasz
vinikorn #20100 üzenetére
Kaspersky Internet Security 2012 3 felhasználós licensz
azt hogy mennyire használható azt nem tudom, ezért is írom inkább off-ba, de az ára elég kecsegtető
szerk: jaj sry, nem néztem hogy lehet még egy oldalt lapozni ahol már írták ezt
-
bugizozi
őstag
válasz
Dluinet #19966 üzenetére
Ez a távolról csinálás jobb ötlet mint az enyém, van is hozzá egy egyszerű program
Teamviewerui: w.miki: gondoltam telefonon elmondja
-
bugizozi
őstag
válasz
w.miki #19963 üzenetére
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/
Kiválaszt egy jatekot és a honlap kideríti, hogy az elfutna e a gépen... neked az a lényeg, hogy azt is kiírja, hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a számítógép...
ui: java szükséges
-
bugizozi
őstag
-
bugizozi
őstag
válasz
Sub-ZeRo #19469 üzenetére
"Akkor az oldalak íp címét kell levadászgatnom. Azt mivel tudom?"
mint ahogy írta ollie erre jelen esetben nincs szükséged, de majd ha esetleg lenne, akkor csak egyszerűen megpingeled az oldalt és a válaszban ott lesz IP címe
ping google.hu
google.hu [74.125.39.99] pingelése 32 bájt méretű adatokkal:
... -
bugizozi
őstag
letölt, kicsomagol, mozillahistoryview.exe indít, megadod hogy hol vannak az előzmények, szerencsére egyből felajánlja hogy C:\Documents and Settings\username\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ocq5z9ds.default\places.sqlite, OK, betölt, kijelölöd amit szeretnél (Ctrl + A mindet kijelöli), file/save és lementi egy txt-be, nem nagy ördöngősség
-
bugizozi
őstag
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan képnézegetőt mondani ami villám sebességgel megnyit 50 000 x 15 000 felbontású TIFF fileokat?
Vagy az XnView-nál nem találok gyorsabbat? (IrfanView-t úgy tapasztaltam lassabb)
Köszi
-
bugizozi
őstag
válasz
morfondőr #18791 üzenetére
Sose csináltam még ilyet, de ez az iromány segítségedre lehet!
-
bugizozi
őstag
válasz
Wolfskin #18784 üzenetére
Hello!
Köszi a gyors választ!
A pdf exportálva van, szóval a karakterekkel nincs gond. bár ennek az online karakterfelismerőnek valószínű még hasznát fogom venni
A google-t én is használtam, csak egy idő után meguntam hogy egyik progival sem lett tökéletesde majd még túrom a netet hátha nagyobb sikerrel járok mint eddig.
ollie: sajnos nem olyan szépen illeszti be, mint ahogy én szeretném
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Tud valaki mondani valami jó kis ingyenes konvertáló progit ami PDF-ből Excelbe konvertál?
Próbálkoztam néhánnyal, de meguntam hogy nem úgy sikerültek mint ahogy azt én szerettem volnaElőre is köszönöm!
szerk: jaj elkapkodtam ezt a hsz-t, most látom hogy egyszer már volt ilyen kérdés, és akkor az Adobe Acrobat professional ajánlották, kipróbálom azt, sry
-
bugizozi
őstag
így van ahogy kraftxld gondolja...
hunfatal erre már én is gondoltam, csak gondoltam írok ide, hogy van esetleg olyan progi , hogy ne így kelljen megoldani
kraftxld: ez a powershelles cucc izgalmasan hangzik..
van esetleg valami használható linked ahhoz hogy hogyan kell azt bekonfigolni?
tudom google, de az annyi találatot kiad hogy a bőség zavarában nem tudom melyiket válasszam
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Van otthon 2 gépen, egyiken meg vannak osztva dolgok sima windowsos megosztással. Ha a másik géppel böngészem a megosztott tartalmakat, és pl ki akarok valamit csomagolni, akkor az nem csak a távoli gépet terheli hanem a hálózatot is...
van valami program ami úgy működik hogy a hálózatot ne terhelje, csak a távoli gépet, ahol az adatokat tárolom? Jelenleg nincs a gépeket kicsomagoló program, nem akartam fölöslegesen telepítgetni, mindent TC-vel tömörítek ki..Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged