- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kal-El
senior tag
válasz
Atomantiii #42940 üzenetére
Köszi! Kipróbáltam. Ez baromi jó kis progi. Még precízebb a lépegetés benne frame-ben, mint egy Bandicut, vagy Vegas Pro esetén. Nem romlik a minőség vágás után, egyszerű a használata, gyorsan elvégzi a vágást és az összeillesztést is. Mondjuk jóval drágább, mint egy Bandicut, de bevált ez is. Plusz funkció, ha valaki tv-ről vesz fel valamit, hogy a reklámokat tudja azonosítani és oda ugrik egy gombbal.
-
Kal-El
senior tag
válasz
bluemirage #42937 üzenetére
A Vegas-t most próbáltam tegnap, de az inkább szerkesztésre való. Nem tudom konvertálás/rederelés nélkül gyorsan megvágni, mint a Badicut-nál.
A Bandicut-nak pedig pont ez az előnye, hogy frame-enként lehet állítani, hogy hol vágjon és pontosan ott is vágja, nem konvertálja, hanem meghagyja eredeti minőségben és baromi gyorsan megcsinálja.
Kizárólag vágásra kéne, tehát ha szerkesztés kéne, akkor nyilván keresnék valami profibbat, mint az Adobe Premiere, vagy Vegas Pro. De egyszerű/gyors vágásokhoz szerintem felesleges profi program. -
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan programot, amivel kb olyan gyorsan és egyszerűen lehet vágni videókat ilyen vízjel/logo nélkül, mint a Badicut? -
Kal-El
senior tag
Köszönöm szépen!
A Foobar elképesztően szépen összehozza egy szintre az összes szám hangerejét, könnyen és gyorsan. Meglepődtem rajta, mennyire jó munkát végzett. Már régóta szemeztem a programmal, sőt egyszer ki is próbáltam tavaly, de valahogy a Winamp mellett kötöttem ki újra.*iguana*
Kipróbáltam ezt az MP3Gain progit és őszintén szólva ugyanaz a bajom vele, mint az összes többi hasonló progival, hogy baromira torzít egy bizonyos szintű hangerőváltoztatás után és még így sem tudom vele tökéletesen kiegyenlíteni az összeset, tehát szerintem ezek nem alkalmasak erre a célra. De azért köszönöm a javaslatot.cigam
Nem nagyon használom az iTunes-t. Lehet, hogy jó lenne az is. Sőt, ahogy az Apple-t ismerem, biztos kiválóan működik a funkció. De így asztali Win mellett nem tudom, hogy lehet-e egyáltalán használni. WMP-t meg kizárt, hogy használnám, sosem szerettem. -
Kal-El
senior tag
Hello!
Tudja valaki, hogy melyik zenelejátszó programmal lehetne azt megoldani, hogy egyedi hangerőt lehessen hozzárendelni minden számhoz és ezt elmenteni minden egyes számnál külön, hogy emlékezzen rá a program legközelebb is, hogy milyen hangerőn kell játssza?
Eléggé zavar, hogy elég nagy hangerő különbségek vannak, főleg a régebbi/újabb számok esetén van a legnagyobb kontraszt. -
Kal-El
senior tag
Hello!
Egy olyan programra lenne szükségem a gépen, mint ami az iPhone-okban van, hogy lejátszol egy zenét és a program felismeri, majd kiírja a nevét. -
Kal-El
senior tag
Hello!
Kellene egy minialkalmazás, amin be lehetne állítani különböző Budapesti értéktőzsdés részvényeket. És azoknak az árát mutatná, esetleg még grafikon is lenne benne, vagy külön. Ugyanúgy frissülnie kéne automatikusan, mint a 15 perces BÉT adatokank.Nem tudom hol lehetne ilyet találni.
Vagy lehet ilyet készíteni is? -
Kal-El
senior tag
Hello!
Szükségem lenne egy olyan programra, amivel könnyen szép feliratot lehetne készíteni.Meg ha már itt vagyok, akkor megkérdezem ezt is:
Van egy program , amit videovágásra és konvertálásra használok: Aone Ultra Video Splitter/Joiner. De van egy olyan problémám, hogy a nagy méretű fájlokat nem hajlandó betölteni/átkonvertálni. Tudtok egy olyat, ami alkalmas erre? Meg egy olyan is kéne, ami az újabb .mkv videókat tudja vágni/összeilleszteni/konvertálni. -
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom hova kéne írnom, de remélem itt is jó lesz.
Saját ingyenes fórumot szeretnék, ahol a jogosultságok és a tartalom megjelenítése testre szabható lenne.
Pl.:
vagy bárki regisztrálhatna és bizonyos tartalmak elérését, csak engedéllyel lehetne (tehát beállítható lenne, hogy bizonyos emberek bármihez hozzáférhessenek, mások pedig nem),
vagy csak az regisztrálhatna, akinek én engedélyezem.Ez lehetséges? És ha igen, melyik fórum szolgáltató a legjobb erre?
-
-
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék milyen program tudná azt megcsinálni, hogy ha az egyik merevlemezemre adat kerül, az automatikusan megjelenjen mondjuk egy külsős winyón is? Vagy fordítva, ha valamit letörlök a külsősön, akkor az a másik drive-on is törlődjön.Én erre gondoltam első körben, de annyira nem értek hozzá, valaki aki konyít hozzá légyszi mondjon véleményt mit lenne érdemes használni.
-
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám. Van egy PDF fájlom, amiben van egy kép és azt szeretném szerkeszteni/méretezni, úgy mint wordben. Hogy a méretarányon meg egyéni magasság szélességet lehessen hozzárendelni. Vagy az is jó ha csak ki tudnám szedni a képet valahogyan belőle, csak ne romoljon a minősége.
Gondolom Adobe Acrobat, de sajnos nem értek hozzá.Üdv!
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Van egy program, amit arra használok, hogy letöltsek netről mindenféle videoanyagot: Internet Download Manager.
Ez beépült a böngészőkbe és akármilyen videoanyag elindult egy honlapon, azt le tudtam vele tölteni FLV-be. És később vissza tudtam nézni bármit, ennek köszönhetően.
De Win7 alatt nem tudom kitisztítani a regisztrációs adatbázisból, így nem tudom használni, ha lejár a 30 nap próbaidő.Ezért az lenne a kérdés, hogy van-e olyan ingyenes program ami meg tudja ezt csinálni (tehát videoanyag letöltése)?
-
Kal-El
senior tag
Alaplap: Gigabyte GA-MA78G-DS3H
Processzor: AMD Phenom 8450 X3 AM2+
Memória: 2* Kingmax 2GB DDR2 800MHz
Winchester: MAXTOR 320GB 7200rpm 8MB SATA2 Ez nem új, de még nem raktam rá rendszert, csak most.
Táp: Chieftec 450W
Hogy érted mi minden, az összes programot soroljam fel?ponix:: telepítés kezdetétől fogva ilyen
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Lenne egy súlyos problémám:
Most vettem új gépet és nagyon lassú, minden program behúzza, nehezen tölti be a windowst, nehezen másol, a torrenteket is nehezen tölti be (90 MB 1 óra), egy dvd-t is alig akar megírni (40 perc egy DVD), fájlokat is borzasztó lassan rakja össze (4GB-ot 1,5 óra alatt).
Nem igazán tudom kideríteni mi lehet a probléma.
Nincs egy program ami átnézi a rendszert és egy teljesítmény tesztet csinál rajta, egybe+alkatrészenként külön?
Ezután pedig valami összehasonlítás kéne, hogy a normális teljesítménytől mennyire tér el ha eltér.
Vagy egy olyan program ami megkeresi a rendszert lassító tényezőket pl.: operációs rendszer, program vagy akármi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Milyen TV-t vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- VMware
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest