- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
MoocherHunter
De egyszerűbb, ha elrejted az SSID-t, hosszú jelszót és MAC szűrést használsz. -
-
Csak egy jó tanács:
Bármit is csinálsz, készíts előtte mentést a rendszeredről az előtelepített alkalmazással. Ha nem teszed, később nem tudod visszaállítani! Írd ki DVD-re, vagy külső merevlemezre, vagy akármi.
Én is így jártam anno a partíciókkal való szórakozás után... -
H_András
tag
Nekem pl ezekből van néhány [innen]. Érdemes végigtekerni az oldalt lefelé.. Teljesen testre szabhatóak, nagyon jól mutatnak egymás alatt, rendszeresen frissülnek, és akár azt is megmutatják hány éves a kapitány.. Színek - szagok kis pepecseléssel a te szád ízére szabhatóak, mindenre van widgetjük.
-
jagdtigger
tag
Rocketdock
Évek óta használom és nem volt vele gond. Az meg csak ráadás hogy vagy 2 tonna cucc van hozzá a weboldalon.
-
Wolfskin
őstag
hogyan lehetne kicsit feltuningolni...
írj ki rá pályázatot!
egyébként photoshop. azon belül is [ononesoftware/perfect resize plugin]
de ha őszinte akarok lenni, akkor ilyen kis kép csak valahogy eleffektezve fog mutatni (pl antikolva. persze itt nem a sepia beállításra gondolok...). mert nem csak a mérete kicsi, hanem az információtartalma is
zajszűrésre a legjobbak: imagenomic/noiseware, meg amiket mondtak (noise ninja, neat image). mindhárom a photoshopba van beépülve, bár a neat image külön progiként is fut (azt tudom, mert kipróbáltam)
ha nem jön össze, töltsd fel a képet, megpróbálok segíteni.
-
A gépen játszd le a CD-t egy lemezjátszó progival, a mikrofoncsatornát kapcsolba, hogy az is szóljon. Most jön a trükk, a hangkártya felvételi beállításainál a sztereo mix legyen a dorrás, így ami megjelenik a kari kimenetén (cd+miki) azt fogja felvenni a program. A felvevő program bármi lehet, pl. audacity.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- PlayStation 4
- Okos Otthon / Smart Home
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Doctor Who (2005)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest