Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
animatrix11
őstag
válasz
Zalaymate
üzenetére
nem férnek meg egymás mellett, azt próbáld ki ha két op rendszert akarsz, hogy külön vinyóra rakod, ráadaásul ugy hogy amikor telepíted az másikat lehúzod, létezik egy alaplapi bootbenü f8-al jön elő (legalábbis nálam) hogy melyik vinyóról akarsz bootolni....
még nem próbáltam vista-val de esélyes
ha az xp-t akarod megcsinálni a telepitőjén van a konzol ott van olyan hogy fixboot, asszem az csinálja meg ha valami elcsesződik az indtófileokkal
-
törölt tag
válasz
Zalaymate
üzenetére
ez nem igy mukodik...
a vista hozza letre a bootmenut es a beallitasokat, es ha azt eltunteted, akkor osszeomlik az xp is...
nekem is ajanlottak erre a problemara a fixmbr-t meg tobb hasonlo dolgot, de egyikkel sem tudtam helyreallitani a bootolast...
szoval csak ovatosan...
vagy esetleg kerdezd meg a vista topicban is
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest