- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
Hali
olyan programot keresek amivel letudom védeni a gépet jelszóval...közbe fut az op. rendszer..meg pár program...pl. letőltés...
előre is köszi
-
Dr.Én
veterán
válasz
attyspocak #3990 üzenetére
Köszönöm a hasznos informáciokat és a linket
-
Dr.Én
veterán
Hali
Tudna valaki nekem olyan progit mondani amivel képet lehet nagyitani és remekül élesiteni vele a képet,pici betüket letudjak vele olvasni.
elöre is köszi
-
Dr.Én
veterán
köszi mindkettötöknek
-
Dr.Én
veterán
Hali
Tudna valaki nekem adni egy olyan codecot belinkelni ami szinte mindent le tudok játszani?Idáig AceMegacodecot használtam de az le lassitotta a rendszerem.
Elöre is köszi -
Dr.Én
veterán
Hali
Tudnátok nekem segíteni,Xvid-t szeretném átkonvertálni DVD-re.Tudnátok nekem ajánlanni egy gyors és jó konvertáló progit.
Elöre is köszi -
Dr.Én
veterán
köszi mind kettötöknek
[Szerkesztve] -
Dr.Én
veterán
Hali
tudnátok nekem egy linket dobni ahol Internet explorer 6-ot lehet letölteni(full)?
Windows XP SP2 rendszerem van.valamiért nem jó azon explorer ami fent volt.
elöre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest