- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Ultranagy kameratárcsával bukott le a Vivo Ultrája
- CES 2025: Divatos e-bringákkal jön Európába a Heybike
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- CES 2025: Mire a Sony-Honda autó piacra kerül...
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Üdv, nagyon egyszerű zenelejátszó programot keresek. Nem akarok 1000 beállítást mint VLC vagy KMplayerben. Csak kezelje az alap zeneformátumokat és az online streamet.
-
-
válasz Kezdő vagyok #34890 üzenetére
Ha úgy érted, hogy a kurzorral mész oda, akkor nem kavarhat be.
(#34891) GEPESZ66: [link]
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
GEPESZ66
veterán
Van egy mp4 fájl.Hogyan tudom ezt úgy DVD-re írni, hogy asztali DVD lejátszóba helyezve elinduljon a lejátszás?
Esetleg át kell más formátumba konvertálni? Gondolom nem adatként kell kiírni? -
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Bocsánat,ha buta a kérdés:ha telepítek egy programot,mely az értesítési területen rak ki ikont,telepítés közben rámehetek az értesítési területre?
Nem fog bekavarni a telepítés közben? -
válasz scope2007 #34886 üzenetére
pl. most 2 napi ingyen elérhető a WinX HD Video Converter Deluxe 5.6
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
scope2007
addikt
üdv!
tudnátok ajánlani videó konvertálót
eddig formatfactoryt használtam, de az néha pixeles konvertálásokat csinála lényeg, hogy pl egy 1080p mp4-et gyorsan pár kattintással áttudjak kódolni 720p-be AVC avi-ba
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
-
őstag
válasz havri1 #34881 üzenetére
Sony Vegas-t használok, de a kedvedért felraktam most a Movie Maker-t... sok-sok éve láttam utoljára.... döbbenetes, hogy mennyit fejlődött és mennyi kimeneti formátumot ismer.
mpeg-el teszteltem... Tehát mpeg2-es 720x576 25i-s 16:9-es forrással és annak egy részletéből csináltam egy mentést. Sajnos a képkocka helyes kódolása nem a legjobb, alapba 30-al akarja csinálni... akkor is ha tudom, hogy a 25 a jó a forrásanyag miatt.A DV Avi-nak is kellene mennie. Nálad valami más gond lehet. Talán nem szabványos' a forrásfájl.
Meliora sunt bono inimica
-
nagyúr
válasz nightshadow #34880 üzenetére
mp3DirectCut felhasználói kézikönyv (használata)
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz nightshadow #34878 üzenetére
mp3directcut
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nightshadow
veterán
Sziasztok, olyan ingyenes programot keresek amellyel mp3 file-t tudok megvágni és több ilyen szerkesztett mp3 file-t tudok összefűzni egy file-á. Fontos hogy Win XP-t használok. Melyik program a legjobb erre a célra?
A válaszokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
akaido
addikt
válasz havri1 #34872 üzenetére
[http://www.dvd-guides.com/guides/dv-to-dvd/33-how-to-capture-video-from-your-dv-camera-and-convert-to-dvd] Egy másik megoldás lépésről lépésre leírással, képekkel.
Remélem nem lesz túl sok(k) már a segítő szándék.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
havri1
félisten
-
őstag
-
sztanozs
veterán
válasz havri1 #34872 üzenetére
Én utoljára Windows Media Encoder-rel csináltam ilyet, de ezt már rég lapátra tette a Microsoft.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
-
havri1
félisten
Helló!
Évekkel ezelőtt találtam egy olyan programot, amivel a régi DV kameráról lementett videókat épeszű méretűre tudfom konvertálni, végleges tárolásra.
Sajnos nem találom...tudnátok valamit ajánlani?
Semmi extra, DVD felbontás, mpeg, avi a forrás.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
havri
-
Phvhun
őstag
Van olyan ingyenes és jó adatmentő progi, amibe be lehet bootolni, és egy egész partíciót lehet valami képfájlként elmenteni, és később pontosan ugyanúgy visszaállítani?
Eladó szinte új Sennheiser HD 660S2 jóárasítva - HardverApró profilomban
-
Winne
nagyúr
Köszönöm.
Nem rejteni, vagy tömöríteni akarom amúgy, hanem hogy mikor rákattintok a mappára, akkor kérjen jelszót.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
brd
nagyúr
válasz Sk8erPeter #34854 üzenetére
Sokat nem. Próbálkozok, hogy milyen task ablakának kellene küldeni a billkombót, hogy működjön, ill. azt is vizsgálgatom, hogy egy játék hogyan tud úgy beülni a bill.kezelésbe, hogy az AutoHotkey nem képes elkapni a leütéseket, az ffdshow viszont igen. Amelyikhez éppen kedvem van, azt próbálgatom. Mindenképpen írni fogok, ha rájöttem.
The only real valuable thing is intuition.
-
brd
nagyúr
válasz tpeter77 #34859 üzenetére
Advanced IP Scannerben lévő Wake on Lan is hatástalan
Ha jól be van állítva a WOL, akkor ennek működnie kellene. De lehet az is, hogy bugos a NIC driver, bugos a NIC, vagy a switch nem engedi át. A "Távolról" alatt ugye helyi hálót értesz?
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Van több gép hálózatban, de néhány közülük Alvó állapotban van.
Távoli asztali kapcsolatra nem reagál, az Advanced IP Scannerben lévő Wake on Lan is hatástalan.Távolról milyen programmal lehet felébreszteni az alvó gépeket?
üdv, Peti
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Kellene nekem egy ingyenes program arra, hogy egy mappára jelszót tudjak tenni, hogy anélkül ne férjen senki hozzá a tartalmához.
Javaslat?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Tomasz1
csendes tag
válasz Sk8erPeter #34854 üzenetére
Igen, megosztom szívesen!
Az exe és az ink letölt, kicsomagol, egyesít, majd reboot és jó is lett minden.
(1 ember segített itt, egy másik bunkózott, a kioktatás nem segítség.)
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Tomasz1 #34853 üzenetére
"De végül egy 4. lehetőség megoldotta a problémát másodpercek alatt, lool "
A lolozás helyett megosztanád inkább a megoldást? Úgy illik, ezt kívánja a netikett, nem pedig rejtélyeskedést, ha már voltak, akik vették a fáradságot, hogy próbáljanak segíteni neked.==========================================
brd: Azóta sikerült valamit haladni ezzel? Most már kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
HXY
addikt
Ha esetleg még van hasonló program(ok), leginkább Andorid 4.1 telefon kameraként + Android 4.1 telefon kijelzőként használva, akkor azt is szívesen fogadom!
-
HXY
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan program, amivel root nélkül WiFi-n láthatom egy Android-os telefon kamerájának a képét előben, és folyamatosan?
Amin nézem, a másik készülék lehet PC (Windows) vagy egy másik Androidos telefon.
Fontos, hogy WiFi-n, és nem interneten keresztül. A két készülék 10-20 méterre lenne egymástól, és szabad rálátással. RC távirányítós modell adutóhoz kellene.Valami ilyesmit szeretnék, csak szemüveg nélkül, és autóval: [link]
-
JohnnyX
őstag
válasz Tomasz1 #34844 üzenetére
En egyszer jartam mar igy, hogy a felhasznalo az adobe readerhez rendelte hozza az lnk kiterjesztest,
igy az asztalon levo minden program ikonjat azzal akarta megnyitni termeszetesen.
Regedit szerkesztessel tudtam megcsinalni. Rakerestem a .lnk-ra, es ahol csak talaltam hogy open-nel adobe readert nyitja, toroltem az ertekeket._Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
Tomasz1
csendes tag
Köszi a választ!
Nem gondoltam, hogy OS hiba, azt hittem a java okozza, vagy vmi más, ezért ide írtam. De ezek szerint az OS a rossz?
Kicsit bonyolultnak tűnik a megoldás, remélem sikerül megcsinálni.
Amúgy az csinálhat ilyen hibát, ha a chipset driver nincs fenn rendesen?
Innen:
[link]
és ebben
"AMD all in 1 driver ver:12.8"
van a chipset driver, kicsomagolás után csak a setupot indítottam el, gondoltam föltesz mindent, azt most nézem, hogy külön van benne egy Config mappa és abban van a chipset.exe, akkor lehet az fenn sincs és az a baj?[ Szerkesztve ]
-
Tomasz1
csendes tag
Üdv!
Bocs, ha nem a legjobb helyre írok, de jobbat nem találtam, segítség kellene!
Tegnap fel lett telepítve egy win7 ult 64 bit egy gépre, minden driver és egyéb progi, ment minden szépen, stb, de ma a Java is fel lett téve. Unokaöcsém tette fel, véletlen társított ott vmit a jegyzettömbhöz és az összes parancsikon átváltozott, mindent csak a jegyzettömbbel társítható, nem indul semmi sem. A telepített mappákban is ez a helyzet. A Chrome böngészőt újratette, de úgy sem jó. Újra feltette a JAVA-t, de úgysem jó. Minden .exe file a jegyzettömböt nyitja meg, társítani sem lehet, mert nem működik úgy sem. A Javaig minden jó volt. Mi lehet a probléma?
-
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
A CCleaner utolsó frissítése után (v5.06.5219) tisztításkor kiírja/jelezi, hogy üríti a Lomtárat. Pedig NEM üríti ki!!
Jelentkezett ez másnál is?
Megoldás??köszi
-
agoka07
senior tag
Tisztelet!
Egy olyan alkalmazást keresek, aminek a segítségével a fotóimra rátehetem a logómat. Eddig egyenként tettem rá mindegyikre de elég nyűgös, mikor van 100+ kép. Tudok valami megoldást erre?S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
tonyrulez
őstag
Szia!
Én erre az SVPTube-ot használom. Ez egy elég minimal program, ami a vágólapra másolt youtube linkből kinyeri a stream linket, és átdobja a kiválasztott médialejátszónak, nekem MPC-HC-be. Alapértelmezett videofelbontás is beállítható: 4K-2K-1080p-720p-480p-360p-240p. Mivel nem böngésző bővítmény, így bárhonnan működik. Jobb klikk->link címének másolása, és már játsza is a videolejátszó.4 8 15 16 23 42
-
mekker
őstag
(#42903) mekker válasza Jazz (#42883) üzenetére
Talán ez segít. Job klikk a videó linkjére/nevére, 'w' és megy is a videó. VLC-t is lehet skinezni, hogy normálisan nézzen ki.
VLC - Slim Beam - Black Skin ;MinimalX;MetroX
Ediig ezek voltak, amik nem mentek annyira a funkcionalitás rovására. Esetleg még az always on top-ot érdemes lehet beállítani.
Ha nem csak videót nézni akarsz, hanem kommentelni, satöbbi satöbbi, akkor Youtube Center vagy valami hasonlóval be kell állítani, hogy ne legyen automatikus bufferelés és lejátszás a megnyitott videóknál.[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
mekker
őstag
válasz akaido #34827 üzenetére
Ha régebbi a gép, akkor nem biztos, hogy jobban jár a HTML5-tel.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz andatti #34828 üzenetére
A helyedben nem adnám fel, beállítani egy levelezőklienst az IMAP-pal történő levélfogadásra max. 15 perc (most beleszámoltam azt is, hogy valaki még nem konfigurálta a levelezőklienst előtte, és utánanéz az ember a pontos beállításoknak), és megoldja, amit szeretnél. Ez tulajdonképpen kb. garantálja az eredményt, ha jók a beállításaid.
(#34826) akaido:
Amúgy van a beépített Resource Monitor is (Win+R > resmon).[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
andatti
senior tag
válasz Sk8erPeter #34824 üzenetére
Ismét köszönöm a válaszokat, amúgy meg "leszakadtam" a témáról... Nem írok többet erről...
A fizetős verzió egyenlőre szintén nem opicó, bár 600 Ft nem sok havonta...
Nekem továbbra is vicces, hogy mindenütt az adatmentés fontosságáról "papolnak", hogy csináljunk másolato(ka)t, mentsünk... De visszarakni már szinte lehetetlen, akkor meg minek a mentés? Ha utána az adatkinyerést szinte ellehetetlenítik az eredeti formátum szerint... /Gmail is írta, hogy az övékét jelenleg egyetlen levelező rendszer sem támogatja, de mi attól még úgy mentünk, ahogy van... csak épp olvasni sincs mivel... - ez nem az, amit itt ajánlott valamelyikőtök.../ -
akaido
addikt
Firefoxban akadás nélküli flash lejátszáshoz ajánlott a html5 lejátszóra való átállás:https://www.youtube.com/html5
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
dqdb
nagyúr
válasz Sk8erPeter #34824 üzenetére
Vagy vegyen havi 2 dollárért 100 GB tárhelyet, és akkor migrálni sem kell. Van, amikor a beleölt időt számolva olcsóbban jön ki a fizetős megoldás.
Én az IMAP alapú megoldást rendszeresen használom Gmail és Outlook fiókok közötti levelek mozgatására.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz andatti #34822 üzenetére
Úgy tűnik, ez tényleg nem túl jó módszer az esetedben, mert rengeteg levél van, és ezek szerint tényleg lassan húzza le, úgyhogy azt a módszert javaslom inkább, amit dqdb itt említett: telepíts egy jófajta levelezőklienst, ami támogatja az IMAP-ot, állítsd be mindkét fiókot (az eredetit és a backupnak szántat), és húzd át az eredetiből a backup-fiókba a leveleket. Persze legyen mindenről backupod először (arról is, amiről backupot akarsz készíteni, hiszen azt át akarod mozgatni )! (Bár ha jól vettem le, már letöltötted azt az mbox-fájlt, amiről szó volt.) Ez is tényleg el fog szüttyögni jódarabig, de gyorsabb lehet így is - indítsd el az áthúzást, aztán hagyd ott a gépet, hadd dolgozzon (vagy csinálj mást közben a gépen).
Egyébként ja, a POP3 protokoll ilyen szempontból "buta", a címkéket (vagy épp mappákat, ha olyan a levelező, itt épp címkékről van szó) nem is tudja megtartani. Ha az IMAP-klienst konfigurálod, akkor a Gmail-címkék mappaszerűen fognak megjelenni, tehát az elvártak szerint, szeparálva látod majd a leveleket, úgy is tudod átemelni. A címkék egyesével történő létrehozását nem tudom, megúszod-e, attól is függ, a használt levelezőkliens támogatja-e azok létrehozását, ha áthúzod.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Kernel
nagyúr
válasz andatti #34817 üzenetére
A ZIP-letöltés csak egy alternatív adatmentési lehetőség.
A benne lévő .mbox fájlok nem arra valók, hogy visszatöltsd a webre, nem is lehet (legalábbis levelezőbe). Fájlként nyilván lehet tárolni akárhol. Számítógépen lehet használni, a formátumot támogató levelezőprogramokba importálni, mint említettem.
Vagy keresni hozzá viewer alkalmazást:
http://sourceforge.net/projects/mbox-viewer/
Vagy eltenni örökre és elfelejteni. Ha később valami fontos mégis kellene belőle, akkor elővenni. Ezt már mindenki maga tudja, nekem például nem kellenek semmire a régi levelek, nem szoktam nézegetni. Noha vannak mentéseim, régi adatfájlok az Outlook Expressből például. Digitális hulladék, de van.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
andatti
senior tag
válasz Sk8erPeter #34819 üzenetére
Még 1.
Most éjszaka lejött kb. 600-800 levél az általad javasolt módszerrel, ezek szerint, mire a 60000 levél átjön eltelik 1-2 hónap... Addig megőszülök, bár kétségtelenül működő lehetőség...
Neked mennyi leveledet húzta át mennyi idő alatt a gmail?
Ne érts félre nem kötekedésből kérdezem, de akkor (talán) nem lennék annyira türelmetlen, mert már legalább 1 hete ezzel foglalkozom és még mindig nincs megoldva. Nekem egyszerűbb lett volna a 4 mentett file-t feltölteni egy "szűz" fiókba... csak épp ennek sehol nincs nyoma, hogy hogyan lehet... -
mekker
őstag
http://support.jwplayer.com/customer/portal/articles/1403653-browser-device-reference
Én csak a JW playerről tudok, elvileg ezt be lehet állítani Youtube lejátszónak is, bár nem próbáltam még soha.@mezis
Én meg Foxitről váltottam vissza, mert annak is volt valami ilyen bloatwares hülyesége (tudom hogy a reklámok letikthatóak, azon kívül), vagy valami. Tetszik a mostani Reader, de fogalmam sincs hogy lehet ezt a megjegyzés sávot kikapcsolni. Egy Auto Hotkey makró kéne, hogy amikor megnyitom, nyomjon shift+F4-et és F8-at. Jobbat nem tudokДанное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
andatti
senior tag
válasz Sk8erPeter #34819 üzenetére
Jah, azt megcsináltam...
Csak ez nem ugyan az... a lementett 4 db zip file-hoz képest, itt a címkék se maradtak meg, és az is fura, hogy a thunderbird 2005 10. hótól kezdte a letöltést, ez pedig fordítva, most 8-ától halad visszafelé, de eleve nem is írta ki a 60 ezer levelemet... (ami mbox-ba lementve lett több, mint 11 Gb...) Tehát ez a módszer a többire nem jelent megoldást, mivel nekem is még készült 3,X Gb-nyi 2 zip az egyéb cuccokról.Amit írtál:
"Egyébként még annyi, hogy a pop.gmail.com nem tette lehetővé egy példány meghagyását a szerveren (erre hivatkozott egy hibaüzenetben)."
Ez kivédhető, mert lenyitva a kis nyilat volt vagy 4-5 féle pop.gmail.com lehetőség és nekem is csak a 3. vagy 4. jött be, akkor engedett tovább... De a megőrzésen nem változtattam és meg is vannak ott is... (még).Szóval most van 14,45 Gb nyi mentett levelezésem, stb. amit nem tudok importálni egy másik gmailba. Ennek a nonszensz-sége dühít egy kissé...
-
Jazz
veterán
Tudtok valami jó flash playert Adobe helyett? (Firefox)
Szaggat, akadozik a 720p youtube. Igaz a gép nem egy erőmű, de korábban nem volt ilyen probléma. Illetve akármilyen médialejátszóban akadály nélkül viszi a HD flv-t.
free your mind
-
andatti
senior tag
válasz Kernel #34794 üzenetére
Ismét köszi a válaszokat és elismerem, hogy teljesen h... vagyok ehhez... Ma sikeresen lementettem a 4 db file-t, amit a gmail csinált. 1 db mbox (több, mint 11 Gb) és a többi zip file, van ami 1 Mb sincs...
Már csak ahhoz kéne segítség, hogy hogyan tudnám a "ment" fiókba importálni, mert a beállításokból mindig csak oda jutok, ahol email címet kér és akkor rögtön bukik a dolog...
Vagy egyszerűen töltsem fel a gdrive-ba, a 4 file-t? -
mezis
félisten
válasz mekker #34813 üzenetére
Foxit Reader.
(Talán valami hülye helyen történő jobb klikk-el sikerült, ha jól emlékszem. De mostanában áttértem a linkelt sw.-re)[ Szerkesztve ]
mezis
-
mekker
őstag
Üdv!
Az új Adobe Readerrel akadt problémám. Ahányszor megnyitok egy pdf-et, megjelenik az oldalsó megjegyzések sáv. Hogy tudom ezt kikapcsolni véglegesen?Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
-
dqdb
nagyúr
válasz Sk8erPeter #34807 üzenetére
Még megoldás lehet egy IMAP-ot támogató levelezőkliens ideiglenes telepítése (Thunderbird, Windows Live Mail), a két Gmail fiók felvétele, az elsődleges fiókban összes üzenet kijelölése, majd egy elegáns drag and drop segítségével azok átdobása a backup fiókba. Egy ideig el fog szüttyögni vele a program, de a kívánt eredmény garantált.
CCC: ne offoljunk többet, inkább privát.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz andatti #34793 üzenetére
Nem azt csináltad, amit javasoltam. De ahogy elnéztem, a többiek is megírták már. Nem azt írtam, hogy IMPORTÁLD (az egy külön lehetőség!!), hanem hogy állíts be POP3-accountot így (az importálási lehetőség alatt kettővel látható ez a szakasz: "Levelek ellenőrzése más fiókokból (POP3 segítségével)" >> "Saját tulajdonú POP3-fiók felvétele"). Kipróbáltam egy másik Gmail-fiókommal is, onnan lehúzva a leveleket POP3-mal (beállítottam, hogy egyből csapjon hozzá egy címkét is, amely neve az az e-mail-cím, amiről letöltöm a leveleket), MŰKÖDIK.
Először autentikációs hibákra hivatkozott, az ebben a cikkben található link segített feloldani a problémát:
https://support.google.com/mail/answer/78754
Konkrétan ezt a linket kellett megnyitni, majd hozzáférést engedélyezni, úgy, hogy a MÁSIK fiókba voltam bejelentkezve értelemszerűen (mivel azzal kapcsolatos hitelesítési problémák merültek fel):
https://accounts.google.com/DisplayUnlockCaptcha
Egyébként még annyi, hogy a pop.gmail.com nem tette lehetővé egy példány meghagyását a szerveren (erre hivatkozott egy hibaüzenetben).[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
"De, a CCC-re."
Akkor viszont végképp nem értem, hogy az egész kizárós móka hogyan vonatkozik a CCC-re.Azt írtad, hogy "a saját alkalmazásuk ablakait kizárták, és abban nem működik a hotkey" - de brd azt írta (+itt), hogy csak akkor van probléma, amikor a Hidden Start segítségével indítja a konzolt, tehát a hstart64.exe intézi el, hogy a command prompt ablaka rejtve legyen. A CCC ablaka az hogy jön a képbe? Amikor kiváltja a billentyűparancsot AutoHotkey-vel, akkor elvileg nem is aktiválódik az ablak, hiszen csak a háttérben figyelget. Akkor honnan zártak ki, és mit?
Sk8erPeter
-
Jazz
veterán
Sonja, nap, róland köszi!
ImgBurn jó lesz. (CDburnXP volt korábban, de nem volt hajlandó írni sok DVD-t, illetve elrontott lemezeket írás nélkül. Azért kellett valami más.)
Azt hol tudom beállítani hogy egymenetben DAO vagy később folytatható írás?[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Sonja
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- OpenMediaVault
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-