Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
havri1
üzenetére
Sony Vegas-t használok, de a kedvedért felraktam most a Movie Maker-t... sok-sok éve láttam utoljára.... döbbenetes, hogy mennyit fejlődött és mennyi kimeneti formátumot ismer.
mpeg-el teszteltem... Tehát mpeg2-es 720x576 25i-s 16:9-es forrással és annak egy részletéből csináltam egy mentést. Sajnos a képkocka helyes kódolása nem a legjobb, alapba 30-al akarja csinálni... akkor is ha tudom, hogy a 25 a jó a forrásanyag miatt.A DV Avi-nak is kellene mennie. Nálad valami más gond lehet. Talán nem szabványos' a forrásfájl.
-
akaido
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi