- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
mekker #34813 üzenetére
Foxit Reader.
(Talán valami hülye helyen történő jobb klikk-el sikerült, ha jól emlékszem. De mostanában áttértem a linkelt sw.-re) -
vitemerius
tag
válasz
mekker #33312 üzenetére
Én ezt használom erre a célra: https://getpocket.com. Szinkronizál telefonnal is.
-
Kernel
nagyúr
válasz
mekker #31840 üzenetére
Nekem teljesen bevált, a Windows saját nézegetője helyett:
http://www.faststone.org/FSMaxViewDetail.htm
Gyors működés, billentyűket is lehet állítani, ha nem is szabadon, de a célnak megfelelően. Nekem úgy van belőve, hogy a túlméretes képeket kicsinyíti a képernyőhöz, de ha rákattintok, akkor eredeti méretre nagyít, mozgatható módon. Valamint alapból fullscreen indításra, ami Enter lenyomásra ablakba vált.
Mindamellett hotkey-probléma önmagában szerintem nem akadályozhatja egy program használatát, ha az egyéb szempontból szimpatikus lenne. AutoHotKey script segítségével gyakorlatilag minden megoldható.
-
LonGleY
veterán
válasz
mekker #31837 üzenetére
Miért, milyen funkció nem tetszik az IrfanView-ban?
Az, hogy vannak plusz dolgok a nézegetőben, ne zavarjon! Nem kötelező őket használni. Most már egyet sem találsz, ami annyira buta (és lassú), mint a Windows-os. De ha az IV ennyire nem adja, akkor két másik programot tudok még ajánlani:
FastPictureViewer Professional
A FIV is beállítható egyszerűbb megjelenésre (és általában pont a jóféle szerkesztőfunkciók miatt szeretik sokan), de neked talán az FPVP lesz a legjobb, ha elsajátítod a használatát. Ez utóbbi a leggyorsabb (GPU-gyorsított) és legegyszerűbb képnézegető ismereteim szerint - amellett, hogy egyébként elég profi dolgokat tud, és főként fotósok használják. Csak juss el odáig, hogy kikapcsolod a spektrométert és a neked nem kellő elemeket, és beállítod az indulás/képváltás módját.
Ha ez sem felel meg az elvárásaidnak, akkor nem tudok segíteni. Nem gyűjtöm a kőbuta programokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged