Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Jah, azt megcsináltam...

Csak ez nem ugyan az... a lementett 4 db zip file-hoz képest, itt a címkék se maradtak meg, és az is fura, hogy a thunderbird 2005 10. hótól kezdte a letöltést, ez pedig fordítva, most 8-ától halad visszafelé, de eleve nem is írta ki a 60 ezer levelemet... (ami mbox-ba lementve lett több, mint 11 Gb...) Tehát ez a módszer a többire nem jelent megoldást, mivel nekem is még készült 3,X Gb-nyi 2 zip az egyéb cuccokról.Amit írtál:
"Egyébként még annyi, hogy a pop.gmail.com nem tette lehetővé egy példány meghagyását a szerveren (erre hivatkozott egy hibaüzenetben)."
Ez kivédhető, mert lenyitva a kis nyilat volt vagy 4-5 féle pop.gmail.com lehetőség és nekem is csak a 3. vagy 4. jött be, akkor engedett tovább... De a megőrzésen nem változtattam és meg is vannak ott is... (még).Szóval most van 14,45 Gb nyi mentett levelezésem, stb. amit nem tudok importálni egy másik gmailba. Ennek a nonszensz-sége dühít egy kissé...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Spórolós topik
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Tesla topik
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest