- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz Sk8erPeter #34824 üzenetére
Ismét köszönöm a válaszokat, amúgy meg "leszakadtam" a témáról... Nem írok többet erről...
A fizetős verzió egyenlőre szintén nem opicó, bár 600 Ft nem sok havonta...
Nekem továbbra is vicces, hogy mindenütt az adatmentés fontosságáról "papolnak", hogy csináljunk másolato(ka)t, mentsünk... De visszarakni már szinte lehetetlen, akkor meg minek a mentés? Ha utána az adatkinyerést szinte ellehetetlenítik az eredeti formátum szerint... /Gmail is írta, hogy az övékét jelenleg egyetlen levelező rendszer sem támogatja, de mi attól még úgy mentünk, ahogy van... csak épp olvasni sincs mivel... - ez nem az, amit itt ajánlott valamelyikőtök.../ -
dqdb
nagyúr
válasz Sk8erPeter #34824 üzenetére
Vagy vegyen havi 2 dollárért 100 GB tárhelyet, és akkor migrálni sem kell. Van, amikor a beleölt időt számolva olcsóbban jön ki a fizetős megoldás.
Én az IMAP alapú megoldást rendszeresen használom Gmail és Outlook fiókok közötti levelek mozgatására.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX