- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
andatti #34817 üzenetére
A ZIP-letöltés csak egy alternatív adatmentési lehetőség.
A benne lévő .mbox fájlok nem arra valók, hogy visszatöltsd a webre, nem is lehet (legalábbis levelezőbe). Fájlként nyilván lehet tárolni akárhol. Számítógépen lehet használni, a formátumot támogató levelezőprogramokba importálni, mint említettem.
Vagy keresni hozzá viewer alkalmazást:
http://sourceforge.net/projects/mbox-viewer/
Vagy eltenni örökre és elfelejteni. Ha később valami fontos mégis kellene belőle, akkor elővenni. Ezt már mindenki maga tudja, nekem például nem kellenek semmire a régi levelek, nem szoktam nézegetni. Noha vannak mentéseim, régi adatfájlok az Outlook Expressből például. Digitális hulladék, de van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged