- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
válasz sfdrakex #16399 üzenetére
Köszönöm a linkeket.
A ConvertXtoDVD 4 egész egyszerű, csak a beállításai érdekesek, és nem is teljesen egyértelműek számomra.
Tegnap konvertáltam vele egy filmet, a dvd író felismerte, és tényleges dvd fájlként írta meg, egész jó minőségben. A menün meglepődtem, de egyben el is rontottam, mert a 9 darabból álló filmet menüpontonként írta meg, és a lejátszó nem tudta egyben lejátszani az egészet. Minden "fejezet" végén visszatért a főmenübe. Ma reggel néztem, hogy a menüjében van olyan beállítási lehetőség, hogy: "Video egymás utáni lejátszása". Ez nem volt kipipálva, de most már ki van, és remélem, hogy ez megoldja a problémát, és így kódolva a filmet problémamentes lesz a folyamatos lejátszás. Sajnos nincs itthon újraírható dvd-m, így minden próbálkozás egy lemezembe kerül.
De azért tényleg köszönöm, mert ezeket a beállításokat leszámítva tényleg egyszerű, és viszonylag gyors is a konvertálás; 90perces filmet kb. 10 perc alatt átkonvertál, és írás kész állapotba hoz.Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz klepto #16398 üzenetére
A convertXtodvd, szinte minden videó fájlból tud készíteni DVD videót, amit utána bármivel ki is írhatsz, sajnos nem ingyenes. Egyébként ha jól emlékszem a Nero video cd be konvertált és DVD-be nem, ingyenes meg nem volt belőle régen, manapság pedig van.
Talán az anyvideoconverter lesz a nyerő számodra, ez ingyenes, nagyon sok formátumot ismer, ha minden igaz írni is kitudja dvdre.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Létezik-e olyan ingyenes, magyar nyelvű cd/dvd író program, ami széles konvertáló egységet is tartalmaz?
Régen, kb. 5-6 évvel ezelőtt (de lehet, hogy még régebben), talán a NERO 5 Express volt egy olyan program, ami nem volt túlcsicsázva, egyszerű kezelhetőséggel, és emlékeim szerint jó konvertáló résszel volt megáldva. Bármit húztam is be megírandó fájlként, automatikusan átkódolta a kimenetnek megfelelően. Ez alól 1 kivétel volt, az SVCD konvertálás, azt külön kellett volna megvenni hozzá. A kimenő fájlba nem vagyok biztos, de azt hiszem, ez DVD-re is igaz volt, és VCD-re is.
Manapság viszont csupa szenvedés az életem, sőt az újabb NERO-k sem tetszettek.
Ha megszeretnék írni egy .FLV kiterjesztésű fájlt dvd videóként, nem képes kezelni, sem átkonvertálni, de még a külső programban MPEG fájlba konvertált FLV-t sem tudja megírni egyik általam próbált írószoftver: Ashampoo Burning Studio 6 FREE, BurnAware Free, de még a NERO 10 triall verziója sem.
Tudnátok ajánlani egy jó kis magyar nyelvű író progit, amivel szinte minden netes fájl átkonvertálható DVD-Video, Audio-CD, vagy MP3 fájllá?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
DJ yugi
csendes tag
Van ilyen sorsoló program?
Olyan kéne, hogy van pl. 15-20 ember és csapatokba sorsolja őket a program. pl.: versenyen szokták ezeket alkalmazni. Ha van ilyen kérlek küldjetek letöltési linket. -
veterán
-
félisten
-
Brutforsz
senior tag
válasz Thunderzolee #16391 üzenetére
A Win termékkulcsát biztosan közzé szeretnéd tenni?
[ Szerkesztve ]
Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.
-
félisten
-
Drughi
addikt
válasz #65675776 #16384 üzenetére
Mint leírtam, a 4 giga ramból, 2,5 öt tud használni a gép. Ez néha kevés.
Semmit nem állítottam magamtól, valami miatt ez így jött össze.
Ezért szeretném beállítani normálisan, hogy 4et tudjon használniÉn nem értek hozzá ugyan, de arra jutottunk páran, hogy valamiért az ATI videó kártyának ad át 1,5gb ram-ot.
ezt szeretném visszacsinálni, de sehogysem tudom.Xiaomi 14T
-
válasz manoarc #16382 üzenetére
PL. avidemux-ba betöltöd, és elmented avi konténerbe. Ha nem enné meg, akkor mkvtoolnix-el (van hozzá lükön GUI) kicsomagolod az mkv-t, és ezt a külön kép/hang sávot muxolod össze az avidemux-al.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz BoogeyM@n. #16380 üzenetére
A videokódolás nagyon erőforrásigényes folyamat. Annyit tehetsz, hogy butítasz a grafikán a játékban, ill. - ez nagyon fontos! - leveszed a felbontást. Viszont így is gigányi szabad hely kell majd, mert értelemszerűen nem képes jó minőségű videotömörítésre játék közben, hacsak nem akarsz képregényt nézni. Ha végeztél a videóval, majd tovább tömörítheted (pl: virtualdub-bal).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
firewolf
tag
Ha tud demot rögzíteni a játék, akkor először csinálj demot, majd amikor visszanézed, akkor vedd föl. A COD UO tud olyat, hogy a demobol, amikor nézed csinál képeket. Be lehet állítani, hogy másodpercenként mennyit. A képeket utána egy programmal össze tudod fűzni és megkapod a videót. Jó sok hely kell hozzá, de nagyon jó minőséget tudsz kihozni belőle.
-
manoarc
senior tag
Sziasztok !
Melyik konverter programmal tudnám az mkv.720p filmeket avi-ba konvertálni,hogy megmaradjon a 720p és ne "rontsa le". ?
Köszi{。^◕‿◕^。}
-
ArchElf
addikt
Gondolom a játék kihúzza a géped a végletekig (ram/cpu/gpu/io) - a video kódoláshoz viszont szintén szükséges mind a négy. Bár ha ezek közül már egy is ki van húzva, akkor is jelentősen romlani fog a teljesítmény. A következő lehetőségeid lehetnek ilyenkor:
- külső felvevő (pl DVD)
- fejleszteni a gépedet (ahol leginkább szűkében van az erőforrásoknak)
- video digitalizáló kártya - talán működik, hogy átnyomod rajta videót, és az hardveresen bekódolja - nem biztos, hogy életképes megoldás
- butítani a játék megjelenítésén (hacsak nem nagyon ki van húzva és erősen memória/io korlátos, akkor ez segíthet)
- butítani a felvétel felbontásán (sokat segíthet, de ugye sokat ront a minőségen), esetleg nem nagy cpu igényű codec-et használni (pl huffyuv, de ezeknek általában nagyon nagy az io igényük, mert nem intenzíven kódolnak).AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Hellosztok!
Létezik olyan videó felvevő program ami nem rontja le az fps-m játék közben
mert a fraps meg xfire teljesen használhatatlanok ahogy felvennék vele elkezd szaggatni a játék 0-20 közötti fps-el így meg nem lehet értelmes videót csinálni
+hiába rossz minőségben akkor is gigákat rabol le egy pár perces videó miatt is.Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
nagyúr
Olyat lehet-e valahogyan, hogy megtudjam egy körvonalról (pl. betű vagy logó), hogy milyen hosszú a vonal, amiből áll összesen?
Ha mondjuk van egy téglalap vagy kör, akkor elég könnyű kiszámolni, de egy bonyolultabb alakzatnál ezt nem tudom megoldani. Van erre valami megoldás?
Valamilyen vektoros formátumból (plt, ai, cdr)
Valamilyen ingyenes kis program kellene, mert illusztrátor tudja, de az 260k...Aki él és nem boldog, az téved!
-
Drughi
addikt
Kellene egy program amivel windows7 64 biten tudnám állítani a hypermemory-t.
Egy ati kártyához.
A kártya driverében ezt nem találtam. Biosban detto.Külső progival lehet ezt?
Xiaomi 14T
-
kraftxld
félisten
válasz Thunderzolee #16372 üzenetére
Aha, max annyit tudsz tenni, hogy eloszedeted az eredeti szamlat es osszeveted azzal a mostani konfigot.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
veterán
-
kraftxld
félisten
válasz Thunderzolee #16370 üzenetére
Jah igen.. a koklerek ellen semmi nem ved
Amugy pontosan milyen markaju es tipusu a gep?| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
veterán
válasz kraftxld #16369 üzenetére
Ok, ennyire ne mélyedjünk bele.
Arról volt amúgy szó, h egy laptop elromlott, mire valaki azt mondta, h majd ő megnézi, oda lett neki adva, azt mondta róla, h alaplap, és processzor romlott el, de hagyják csak nála nyugodtan a gépet, mert már nem jó semmire sem, majd ő kidobja.
Erre felkaptam a fejem, szóltam a noti tulajdonosának, h had nézzem meg én is azt a gépet, el lett hozzám is hozva, belenéztem, processzor természetesen másik notiban klafán működik, valószínűleg alaplap hibás.
DE közben a gépben a 2GB ram kicserélődött 2×512MB-ra.Ezt jeleztem a noti tulajdonosának, illetve hozzátettem, h a gyártók (jelen esetben Toshiba) nem szoktak két különböző féle ramot (jelen esetben Hynix és Samsung) egy gépbe tenni. Valaki nyilván kicserélte.
Több szakszervizben is volt már előtte a gép, mindenhol alaplapcserét említettek, de nem feltételezzük egyikről sem, h gányoltak volna a géppel.
Sehol sem mondták, h proci is rossz lenne, kivéve az utolsó helyet.
És sehol nem akarták ottfogni a gépet, kivéve az utolsó embernél, akitől most meg lett kérdezve, h ugyan már hogy gondolta, h kicseréli a ramot.Erre kaptuk válaszul, h ő ért hozzá, és majd felteszi ezt a programot, és majd jól bebizonyítja, h mikor lett a memória átcserélve.
Én úgy érzem, eléggé tájékozott vagyok IT vonalon, természetesen logfájlokról én is hallottam már, de aki eleve azt állítja, h a procinak is kampec, annak ugyan már had kérdőjelezzem meg szakmai elhivatottságát.
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
kraftxld
félisten
válasz Thunderzolee #16353 üzenetére
Letezik ilyen, csak nem otthoni kornyezetben. Vallalati halon egy megfeleloen beallitott SCOM (System Center Operations Manager) tud email figyelmeztetest (vagy barmilyen mast akar SMS-t is) kuldeni ha hardvervaltozas tortent a gepben.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
veterán
-
válasz ErosenZold #16364 üzenetére
Csomagold be egy jelszóval védett zip fájlba.
-
nagyúr
válasz ErosenZold #16364 üzenetére
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
ErosenZold
senior tag
Üdv!
Milyen programmal tudnék titkosítani egy txt filet, úgy hogy megnyitás előtt mindig kérjen jelszót.
Windows 7 Professional x64
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
válasz nfsu17 #16358 üzenetére
DDclip-nek van free verziója, ami 1 videó, és 4 audió sávot támogat.
A fizetősek között pl. a SoundForge AudioStudio is kezel videót. (Extensive video supportSound Forge Audio Studio makes it easy to synchronize audio with video for video scoring. Import popular video formats including Windows® Media, QuickTime®, and more.)Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
localhost
Közösségépítő
-
-
penge edy
tag
Koszi lokalhost es cigamhogy foglalkoztatok a keresemmel, nekem makszimumra van allitva minden,beleertve az ismetlesi sebesseget is.De olyasmi erdekelne, ami megkonnyitene a fordulekonysagot autos jatekoknal,es ez a jelenlegi hejzetben keves 1 -es versenyeknel.
Gameranger (Tensin) , Steam (penge edy)
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Egy olyan hangvágó programot keresek, mint anno volt a Sonic Foundry Sound Forge 6.0. Talán ezt használtam jó régen.
A videót is láttam vágás közben, így a lipsync-et tudtam ellenőrizni.
Láttam a hanghullámokat is, ezekből lehetett kivágni részeket.Valami ehhez hasonló progit keresek, ami free legyen.
Esetleg nem free is jöhet név szintjén.Nem kell nagy tudású, de ha már ez is nagy tudásnak számít, amit kértem, akkor tök mindegy.
Köszi.
exDigi
-
félisten
Lehet, hogy a haverod a Mátrix-ban találkozott olyan programokkal, amik erre képesek pl HDAI (Human Droid Artificial Intelligence).
Kívül a Mátrix-on több HDAI-t is ismerek, csak itt számítógép-szervizesnek hívjuk őket, akik a munkanaplójuk/számla alapján pontosan meg tudják mondani, mikor cseréltek RAM-ot.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
törölt tag
Kérdezd meg tőle akkor annak a programnak a nevét.
-
sfdrakex
nagyúr
Szerintem ilyen nem létezik.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
veterán
Üdv!
Azt állítja egyik ismerősöm, h van olyan program, ami meg tudja mondani, h mikor lett cserélve a gépben a memória, processzor, stb; mert minden alkatrésznek van egy spec. azonosítója.
Tudtommal ez m×rhaság..
Szerintem az Everestre, CPU-Z-re gondol az illető, de azok meg nem írnak olyasmit, h mikor lett pl. beletéve egy-egy alkatrész.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
randras
veterán
Üdv!
Egy olyan programra lenne szükségem, ami képes az összes interneten folytatott kifelé és befelő folyó adatfogalmat bonyolító programot kijelezni, a hozzájuk tartozó aktuális sebességgel (sávszélesség-használtattal) együtt!
Előre is köszönöm!
-
válasz penge edy #16347 üzenetére
Mármint milyen érzékenységre gondolsz?
Bill.esetében csak az ismétlésre várakozási időt (meddig kell nyomvatartani amíg elkezdi ismételni az adott gombot), ill. az ismétlés sebessége állítható.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Ha PDF dokumentumból szöveget másolok vágólapra, akkor néhány szavanként egy szó ketté lesz vágva, pl.: alkalmazand ó. Ez miért van?Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
penge edy
tag
Szasztok engem egy olyan program erdekelne, amivel lehetne szabalyozni a billantyuzet erzekenyseget. Mar eleg sok idom rament a keresesre de eddig nemjartam sikerrel. Eloreis kosziÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Gameranger (Tensin) , Steam (penge edy)
-
félisten
válasz dokee78 #16344 üzenetére
csak azt tudom, mondani, mint régebben...
(A Nero Free-t kipróbálhatnád, hátha tudja az is, a fizetős biztosan)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
dokee78
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #16343 üzenetére
Ashampoo Burning Studio.
-
félisten
válasz dokee78 #16342 üzenetére
1. Ez már volt korábban terítéken. Leírnád, hogy eddig milyen írószoftverekkel próbálkoztál?
2. RAR jelszótörőt meg lehet találni (ez is volt a közelmúltban), de egy erős jelszó feltőrését nem biztos hogy megéred...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
dokee78
félisten
Kellene olyan progi is amivel 2 íróval egyszerre lehet írni.
-
félisten
válasz dokee78 #16340 üzenetére
Szerintem azért nem történt semmi, mert a Norton gyorsan elintézte a dolgot(karanténozta vagy törölte). Nézd meg az eseményeket a Nortonban. (Ismeri amúgy Trojan.ADH néven)
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
dokee78
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #16339 üzenetére
Norton Internet Security 2011
-
félisten
válasz dokee78 #16338 üzenetére
Milyen kergetőt? Biztosan fertőzött, már amikor letöltöttem a Kaspersky törölte, hogy erről ne is beszéljek: [link]
MBAM Free letölt, frissít, teljes vizsgálatot futtass le!
Nem sokra mész már lehet vele, de tényleg szívből jövő elnézésed kérem, mióta az eszem tudom Softpedia-ról sokszor töltök le, évek óta most először jött le onnan fertőzött cucc.
Még1x elnézést! (Softpedia-ra is írtam, hogy töröljék le)Amúgy KeyCounter
(Ez nem fertőzött, működik, W7 x64 alatt néztem, kifogástalanul megy)[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #16337 üzenetére
Használok vírusírtót ja.
Nem riasztott.Kellene egy nagyon jó RAR jelszótörő is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz dokee78 #16336 üzenetére
Na most adtam a szarnak egy nagy pofont. Használsz víruskergetőt? Ha igen milyet?
Az fertőzött file... SENKI NE TÖLTSE LE ÉS FUTTASSA!!!töröltetem a linket...
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #16335 üzenetére
semmit nem csinál
-
félisten
-
dokee78
félisten
Olyan program kellene nekem ami számolja a billennyűket hányszor van lenyomva.
-
F34R
nagyúr
válasz Zotya984 #16332 üzenetére
Windows Milleinium-ra gondolsz akkor egy Mplayer-el próbálkozz
Az én kérsdésem pedig olyan program létezik-e? amelyen keresztül lehet leszedni frissítéseket (pl Win XP SP2 x64 belső WU nem talál frissítést , de az Eset Smart Security-ben még egy rakást talál )
Előre is köszi
-
Zotya984
senior tag
üdv
win Me- ra keresek kodeket és lejátszót dvd és divix na meg mp4 filmekhez.
valaki 5let?[ Szerkesztve ]
"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
sto1911
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #16324 üzenetére
-
félisten
válasz sto1911 #16323 üzenetére
Tégy egy próbát ezzel az ingyenes alkalmazással: Moovida vagy ezzel bár ez nem ingyenes
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
A Windows Media Centere helyett keresnek egy hasonlo tudasu feluletet, ami a sajat lejatszot is kepes meghivni stb.
-
zsolt734
tag
2 fős családi vállalkozásról van szó, létszámot bővíteni egyelőre nem szeretnénk.
Access-t nem erőltetném, mivel OpenOffice-t használunk, abban pedig a Base van, mint adatbázis kezelő alkalmazás. Szóba jöhetne még a MySQL, de nem szeretnék ágyúval lőni verébre, ezért vagyok bizonytalan. -
válasz zsolt734 #16317 üzenetére
Kérdés, hogy mennyi felhasználóra gondoltál és mekkora a cég, vagyis mekkora adatbázissal szeretnél dolgozni. Ha kis cégről van szó, nyugodtan ajánlom az MS Access-t, de egy közepes cégnél már nem biztos, hogy ezt tenném.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
zsolt734
tag
válasz localhost #16316 üzenetére
Igen, ez így van. Az ügyviteli software-ek minimum egy nagyságrenddel többe kerülnek, mint az iktató programok, pláne a vállalatirányítási rendszerek, ezért nem szívesen vásárolnék ilyeneket, arról nem is beszélve, hogy egy csomó funkciójukat ki se használnánk.
A programot lehet, hogy el is fogom vetni, de adatbázisra szükségem van. Az Access-t nagyjából ismerem, de vajon a Base is alkalmas lehet a feladatra? -
localhost
Közösségépítő
válasz zsolt734 #16315 üzenetére
Ez már maga az ügyvitel kategória!
Én biztosan nem vágnék bele saját program fejlesztésébe, mert kábé tudom, milyen összetett a feladat.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
zsolt734
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, de nem csak iktatni szeretnénk a programban, hanem még sok minden mást is (pl.: üzemanyag elszámolás vezetése, szervízköltségek vezetése, ezekből kimutatás, munkaidő nyilvántartás, stb.), amire ezek az olcsóbb programok nem alkalmasak. Az elképzelés megvan, csak azt nem tudom, milyen ingyenes programozási környezettel tudok létrehozni az adatbázishoz egy keretprogramot, illetve mivel célszerű egy ilyen adatbázist létrehozni (Base, MySQL, akármi...).
A félreértéseket előre elkerülendő megjegyezném; a program kizárólag belső használatra készülne, eladni nem szeretném, tehát nem kell nagyon igényesnek lennie, viszont a könnyebb kezelhetőség miatt nem adatbázis kezelőben (Base) szeretnénk használni, ezért kéne hozzá egy keretprogram. -
nagyúr
Olyat lehet-e valahogyan, hogy megtudjam egy körvonalról (pl. betű vagy logó), hogy milyen hosszú a vonal, amiből áll összesen?
Ha mondjuk van egy téglalap vagy kör, akkor elég könnyű kiszámolni, de egy bonyolultabb alakzatnál ezt nem tudom megoldani. Van erre valami megoldás?
Valamilyen vektoros formátumból (plt, ai, cdr...)Aki él és nem boldog, az téved!
-
félisten
-
RootRulez
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #16309 üzenetére
És vajon amit lementettem azt vissza tudom varázsolni a későbbi telóra mi nem Nokia? Bár a névjegyeket másként is feltettem a gépre, olyan fájlok formájában, amit a gép is ismer és meg tud nyitni, most nem jut eszembe a kiterjesztése... Szóval a lényeg úgyis az és megoldom majd... De jobb lett volna, ha nem kell a naptárbejegyzéseket sem egyenként átírkálni.
═════════════════════════════════════════
-
válasz zsolt734 #16305 üzenetére
Nem ingyenes, de készen van és nem túl drága: inCash iktató
-
félisten
válasz RootRulez #16306 üzenetére
Nokia PC Suite illetve még ezt is megpróbálhatod, bár elsősorban Sony Ericsson-hoz készült, de úgy rémlik, hogy már más gyártókat is támogat: MyPhoneExplorer
-
kételkedem
addikt
válasz zsolt734 #16305 üzenetére
Szerintem a Base megfelel erre a célra. Ha más célra is eleve az OO megy, akkor érdemes egy kicsit utána olvasgatni, tanulni az adatbázis kezelő részének is!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Van olyan program, ami többféle telefont is ismer? Most van egy Nokia 5630-asom és a kontaktjaimat, sms-eket, stb-t szeretném gépre tenni, hogy a későbbi telefonomra (nagy valószínűséggel androidos lesz) rá tudjam tenni őket... googlevel akartam először szinkronizálni, de nem találtam rá módot.
═════════════════════════════════════════
-
zsolt734
tag
Sziasztok!
Abban kérném segítségeteket, hogy adott egy kis családi vállalkozás (mérnöki szolgáltatás). Kéne létrehozni valami adatbázist, ahol menne az iktatás, stb. Tudom, hogy vannak erre fejlesztett célprogramok (vállalatirányítási rendszerek), de nem szeretnénk most ilyesmire költeni. A lényeg, hogy valamilyen freeware megoldás érdekel, amivel létre tudok hozni adatbázist, valamint tudok készíteni köré egy keretprogramot (ha ez két külön programmal megvalósítható, az se gond, csak ingyenes legyen vállalati felhasználásra is minden).
Mindezeket Windows XP és 7 alatt művelném.
MS Access-ben már dolgoztam régebben, de mi OpenOffice-t használunk (tudom, hogy ott a Base, de az nem tudom, mennyire lehet alkalmas ilyesmire - mármint adatbázis részről).
A programozástól se riadok vissza (Pascal, középiskola, '90-es évek második fele), de azért jó lenne valami könnyen elsajátítható, egyszerű, ingyenes programozási környezet.Előre is köszönöm segítségeteket!
Üdv.:
Zsolt -
Jofi81
őstag
Tudtok ajánlani olyan programot, amivel egy weboldalon megjelenő videót tudok rögzíteni hanggal együtt?
-
sto1911
veterán
Nincs ext particiom
A problema abbol allna, hogy van par fajl, amit android ala akarok betenni, es nem akarom egyenkent allitani a jogosultsagokat, muszaj leszek akkor magan a rendszeren keresztul allitani, ha mar nem vagyok hajlando csak ezert linuxot felrakniA linket koszonom, egyebkent hasznos!
-
sto1911
veterán
Van olyan program, amivel a unixos permissionoket tudom szerkeszteni windows alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- The Thing Remastered teszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest