- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Létezik-e olyan ingyenes, magyar nyelvű cd/dvd író program, ami széles konvertáló egységet is tartalmaz?
Régen, kb. 5-6 évvel ezelőtt (de lehet, hogy még régebben), talán a NERO 5 Express volt egy olyan program, ami nem volt túlcsicsázva, egyszerű kezelhetőséggel, és emlékeim szerint jó konvertáló résszel volt megáldva. Bármit húztam is be megírandó fájlként, automatikusan átkódolta a kimenetnek megfelelően. Ez alól 1 kivétel volt, az SVCD konvertálás, azt külön kellett volna megvenni hozzá. A kimenő fájlba nem vagyok biztos, de azt hiszem, ez DVD-re is igaz volt, és VCD-re is.
Manapság viszont csupa szenvedés az életem, sőt az újabb NERO-k sem tetszettek.
Ha megszeretnék írni egy .FLV kiterjesztésű fájlt dvd videóként, nem képes kezelni, sem átkonvertálni, de még a külső programban MPEG fájlba konvertált FLV-t sem tudja megírni egyik általam próbált írószoftver: Ashampoo Burning Studio 6 FREE, BurnAware Free, de még a NERO 10 triall verziója sem.
Tudnátok ajánlani egy jó kis magyar nyelvű író progit, amivel szinte minden netes fájl átkonvertálható DVD-Video, Audio-CD, vagy MP3 fájllá?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest