- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Magyarított Android alkalmazások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
dokee78
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #16196 üzenetére
Köszi kipróbálom ezeket,de olyanra gondoltam ami,ha beteszek egy lemezt már be is jön,hogy másolás.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #16196 üzenetére
ImgBurn nem tudja.
-
válasz
dokee78 #16195 üzenetére
Nero, Roxio, Alcohol 120%, CloneCD ezek tudnak, de nem ingyenesek, amit esetleg kipróbálhatsz, az a Nero BurnLite 10, ez ingyenes változat, másolni is tud, csak abban nem vagyok biztos, hogy azt a funkciót nem herélték-e ki belőle, hogy egyszerre több íróval is dolgozzon...
Ingyenesben, amik nem tudják: CDXPBurner, ImgBurn, Ashampoo, de ezeket régebben néztem, lehet, hogy az újabb változatokba esetleg bekerült ez a funkció, ezért lehet, hogy érdemes megnézni (vagy valaki megírja, hogy igen vagy nem)
-
dokee78
félisten
Tudtok olyan programot ami 2 DVD író esetén 1 klikkre másol?
Adatlemezt nem filmet.
Találtam egyet de az csak DVD filmet másol.Clone DVD csak filmet másol.
-
AndrewTdi
addikt
üdv!
Van valami jófajta memtesztelő win alá?
vagy a jó öreg memtest restart után? (az műxik pendriveról?) -
Воланд
titán
válasz
Dluinet #16190 üzenetére
Rá is feküdt a találgatásra, nagyjából megvan (legalábbis szerinte), már csak a kisbetűk-nagybetűk a kérdésesek. Azzal meg el lesz manuálisan, nem kell hozzá program. Ha egyszer valami igazán izmos gép közelébe jutok, akkor kipróbálom, hogy mit lehet kezdeni egy 16 karakteres (kis-nagybetű, szám, spec) jelszóval.
Accent rar Password Recovery erre a felállásra csak annyit tud írni, hogy "Estimated Time: Next big bang". -
válasz
Воланд #16181 üzenetére
Megnéztem RAR-t nem érdemes nekiállni feltörni, 1000× nagyobb az esélye hogy megnyered a Lottó ötöst egy éven belül, minthogy a jelszót megfejtsed.
Egyetlen esély van rá, ha a felhasználó a 8 karakterből 4-5-re emlékszik.
De ha fájl mértet nagy, akkor még úgy is sokáig tarthat. -
válasz
Fire/SOUL/CD #16188 üzenetére
ment a privi
-
-
válasz
Fire/SOUL/CD #16186 üzenetére
?? bejelölöd az összes számot 1etlen szelvényen.
-
-
válasz
Fire/SOUL/CD #16184 üzenetére
Mióta gépi lottó van, a 2. pont nem probléma, + még sanszos, hogy joker-t is megnyered.
-
válasz
Dluinet #16182 üzenetére
Nem azzal van gond (bár méretesebb jelszavaknál már azzal is), hogy mennyi időt vesz igénybe a szükséges variációk legenerálása, hanem azok ellenőrzése.
Pl Ha megvásárolnál közel 44 millió ötös lottó szelvényt, és a létező összes kombinációval (lottónál kombináció van, nem variáció) kitöltenéd, akkor megnyernéd az ötöst. Csak hát ezzel van egy pár gond
1. Többe kerülnének a szelvények, mint amennyit megnyerhetnél
2. Nem is tudnál ennyit venni, kitölteni, feladni...Na az ilyen kódfejtőknél is ez a gond, minden egyes variációt le is kell ellenőrizni, hogy az jó-e, ezzel megy az idő nagy része, és ezért lesz egy pl 6 jegyű jelszó megfejtéséhez pl 60 évre szükség...
-
Most ingyenesen beregisztrálható a Glary Utilities Pro verziója. Ennek a rendszerkarbantartó programnak a “sima” verzója ingyen elérhető. A Pro verzió többletszolgáltatásai:
- automatikusan háttérben futó rendszerkarbantartás
- bővített rendszerjavítás, optimalizálási funkciók
- ingyenes technikai támogatás biztosítása
- üzleti célú felhasználása is engedélyezett.A regisztrációs kód:
1788-61679-5834282(Bármilyen nevet megadva elfogadja a kódot)
-
Воланд
titán
-
válasz
Воланд #16172 üzenetére
Azt írtad hogy 8 karakter hosszú és ennek a 62 karakternek a felhasználásával készült:
0123456789AaBbCcDdEeFfGgHhIiJjKkLlMmNnOoPpQqRrSsTtUuVvWwXxYyZz
Vagy benne vannak az ékezetes karakterek is?Minél több karaktert ki tudtok zárni, annál gyorsabb lesz a feltörés.
Akkor egy 4 magos gép+GPU-val max 30 nap. De lehet az első héten meglesz a jelszó. -
brd
nagyúr
válasz
Воланд #16161 üzenetére
A többire válaszoltak a topictársak, én csak annyit tennék hozzá, hogy normális jelszófejtő programban meg lehet adni, hogy mettől-meddig próbálgassa a jelszavakat. Ha 1 gépen el tudod indítani többször is a programot, akkor ezt remekül lehet arra használni, hogy több szálon fusson a keresgélés.
Tehát pl. a visszafejtő program csak 1 szálon tud futni, de meg lehet neki adni, hogy mondjuk aaaaa-tól gzzzz-ig keresse a jelszavakat. Ilyenkor meg tudod azt csinálni, hogy elindítod 4 példányban, az első aaaaa-tól gzzzz-ig, a második haaaa-tól mzzzz-ig, a harmadik naaaa-tól qzzzz-ig, a negyedik raaaa-tól zzzzz-ig. Persze bele kell venni a számokat, egyéb jeleket is a logikába, ahogyan az adott program visszafejtő logikája működik (ahogy sorba veszi a karaktereket). -
dokee78
félisten
Nem fért bele.
A Clone DVD filmet másol szintén,adatlemezt nem hiszem. -
dokee78
félisten
Tudtok olyan progit ami a Games for Windows Live-os mentéseket ki tudja menteni és egy rendszertelepítés után vissza is állítja?
-
localhost
Közösségépítő
-
sti10p
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan tervezőprogi kéne amivel meg tudom tervezni a házamat, berendezéssel eggyütt, köszi! -
Воланд
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #16166 üzenetére
Jaja, ha minden lehetőséget (kis-nagybetű, spec karakter, szám) kipipálok, akkor kb 2300 év alatt vissza is fejti a jelszót.
Amúgy meg AES-128-as kódolás, 8 karakter, kisbetű, nagybetű, szám, természetesen.
Jobban jár, ha elkezdi próbálgatni magától, mert erre valami szuperszámítógépet kellene ráengedni, hogy emberi időben kész legyen. -
dokee78
félisten
Tudtok olyan programot ami 2 DVD író esetén 1 klikre másol?
Találtam egyet de az csak DVD filmet másol. -
válasz
Fire/SOUL/CD #16166 üzenetére
Ha szerencséje lesz, akkor egy hónap futás talán már eredményes lesz
-
-
Воланд
titán
Sziasztok!
Jelszavas rar fájl feltörésére keresek programot. Amiket találtam, azok szép és jók, de az a gond, hogy nem használják ki a teljes erőforrását a gépemnek (4 mag) és egy örökkévalóság lenne mire visszafejtené a jelszót. Félreértések elkerülése végett, nem illegális dologra kell, egyik ismerősöm úgy gondolta, hogy egy-két személyesebb dolgot tartalmazó fájlt majd így lekódol, mostanra meg szépen elfelejtette a jelszót és nincs másolat a dokumentumokról.
-
-
válasz
Hokoyumi #16154 üzenetére
Features Ext2Fsd supports:
1. ext2/ext3 volume reading & writing
2. ext3 journal replay when mounting
3. various codepage: utf8, cp936, cp950 …
4. mountpoint automatical assignment
5. large inode size: 128, 256, …
6. large file size bigger than 4G
7. OS: 2k, xp, vista, server 2008 (i386/amd64)Features Ext2Fsd doesn’t support: !!!!!
1. ext3 journal support
2. htree for directory entry management
3. ext4 extent support
4. LVM and Linux raid (md)
5. NT4 is no longer supported.
6. Win7 or server 2008 r2 support are uncertain. -
-
Hokoyumi
tag
engem winfos alá érdekelne vmi cucc ami által kezelhető lenne ext3,4 fájlrendszer
a légyeg hogy írni olvasni tudjam... az se probléma ha nem a win-el indul autómatán hanem be kell álligatni vagy indítani/felcsatolni ha használni akarom az adott winyómvmi partíció kezelő progival 1szer sikerült felismertetnem az ext fájlrendszereket, csak épp olvasni nem bírta őket...
írni se nagyon.. de talán az átméretezés ment volnaha esetleg vki tud ilyen progit akár PÜ-ben is linkelhetné... sok 100 hozzászólás közt nem igazán akarok keresgélni... előre is köszi^^
-
Psychonaut
veterán
-
imi290
aktív tag
Hello!!! én olyan programot keresek csak nem találok ami a gépen lévő zenefájlokat összegyűjti és több katergória szerint szétvűlogatja. hasonló mint pl a media player ,de ha létezik komolyabb az jó lenne. köszi előre is
-
-
AndrewTdi
addikt
Üdv!
Olyan progit keresek ami 90 fokkal el tud forgatni videót, majd elmenti úgy.
(telefonnal lett felvéve, asszony függőlegesen tartotta, így tv-n vagy moncsin visszanézve elég érdekes a népek feje amikor nézikmindenki ferdül)
-
andorra
őstag
Viszont egy másik fórumból megtudtam: WIN+JOBB/BAL NYÍL az tökéletes erre.
-
Biriboyka
senior tag
Köszönöm Uraim, végigzongorázom a tippeiteket illetve amiket még találtam a neten!
-
-
Bass
addikt
Sziasztok
Hogyan lehet egy gépen az internet sebességét csökkenteni,letöltés tiltása csak böngészés az is lassan a munkahelyi ártalom ellen:-)Win xp
Másik kérdés.Hogy tudnám azt megoldani hogy egy gépről egy másikhoz hozzá tudjak férni,irányítani,letöltést stb használni.A távoli használat az jó erre és működik win7,vista ill xp-s gépek közt? -
-
kételkedem
addikt
-
Biriboyka
senior tag
Üdv! Olyan progi érdekelne amivel jelszóval tudom korlátozni a netes elérést. Magyarul ha elindítom az op rendszert ne induljon el a net hanem kérjen jelszót illetve korlátozza a netes elérés időtartamát mondjuk 18 óra és 19 óra közötti időre.
Tudtok ajánlani ilyet? -
kovy79
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #16110 üzenetére
Érdekes ez a fogyasztáskalkulációs oldal....
A konfigomra 318W-ot kalkulált ki, a valóságban pedig 150W és 160W között fogyaszt (2 mérővel is ellenőrizve). Egy kicsit durva a különbség... -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Dluinet #16129 üzenetére
Lejátszónak gondoltam, de látom ez csak kodek. Viszont úgy látom HD tartalom lejátszásához találták ki, bár nem sikerült működésre bírnom, hiába van telepítve, a kmplayer külső dekóder keresésnél nem találja..
Ennek biztos le kellene játszania a vc kiterjesztést?? Ezek elég kicsi fájlok.. -
A_ScHuLcZ
addikt
Mivel tudnám lejátszani a régi vc kiterjesztésű fájljaimat, amiket régen valamilyen webkamera recorderrel készítettem? Lassan 1 órája keresgélek utána a neten, de nem találok rá semmilyen megoldást, amit találtam, az a link pedig már nem működik..
VLC, mplayer, kmplayer, stb nem viszik..
-
andorra
őstag
Talán program sem kell hozzá, de nem találtam rá megoldást. (Windows 7)
Előfordul, hogy több monitort használok, vagyis kiterjesztett az asztal. Ha csak a fő monitort használom éppen és megnyitok egy olyan programot, ami korábban egy másik monitorra volt húzva, az ott nyílik meg. Két lehetőséget ismerek, amivel vissza hozhatom, de mindkettő macerás, valami egyszerűbbet szeretnék, pl. olyat, hogy a tálcán lévő ikonra kattintva kiadhassak egy olyan parancsot, hogy hozza vissza a középső monitorra. -
-
icons
addikt
válasz
Dluinet #16120 üzenetére
Sajnos ez nem járható út :S. Ez volt az egyetlen verzió, amit meg tudtam szerezni belőle...
A DeLogo gondolom azért nem jó, mivel a felirat nem statikus... gondolom ezért mondod te is, hogy nem lehet megoldani. Hiszen minden egyes feliratnál külön kellene bejelölni a retusálandó helyet.Horka1: Köszi, megnézem!!
Ha valaki mégis tud valami megoldást, ne fukarkodjon vele
-
Horka1
tag
-
icons
addikt
Üdv!
avi-ról szeretnék feliratot eltávolítani. Lehetséges ez bármiféle károsodás nélkül?
(utánanéztem, és B tervnek a Delogo Filter tűnik (VirtualDub-hoz egy kiegészítés), viszont ez a felirat elhomályosítására ad lehetőséget, nem lehetséges, hogy teljesen el tudom tűntetni?)Köszi!
-
dudi
senior tag
sziasztok!
Nem tud valaki ajánlani egy - lehetőleg ingyenes - programot, amellyel úgy tudok feladatokat időzíteni, hogy azok akkor fussanak, ha van internet elérés. Vagyis ha csatlakozva vagyok a netre akkor bizonyos időközönként futtasson egy parancsot?
köszi,
dudi -
-
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy álló képet szeretnék filmre "konvertálni" és effektezni.
Mondjuk "Józsibácsi lófedeztetést vállal" és ezen végigfutna egy fény effekt, pixelekből állna össze... ilyesmi. Nem kívánom PS-ben képkockánként előállítani.
100 éve használtam movie makert, de nem effektezésre... az tud ilyesmit?
Esetleg vmi flash progi tud ilyesmit? Flv is jó végeredménynek.
After Effects gondolom tudja, de nekem vmi egyszerű kell, csak egy-két alkalomra.
Természetesen free progik érdekelnének, ha azzal nem lehet akkor fizetős trial is jó lehet.
Köszönöm -
-
Cane
őstag
válasz
Tothgera30 #16106 üzenetére
Hali!
Ezt csekkold!
-
total90
veterán
Hello!
Tudna valaki olyan programot, amivel több száz, vagy akár ezer képet is el tudok forgatni egyszerre álló módból fekvőre, vagy fordítva?
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Tudna ajánlani valaki Win7 64 alá valami normális Equalizer programot? Olyat ami sok sávos és valóban csak azt a tartományt módosítja, amin állítasz?
Köszönöm előre is!
-
válasz
Tothgera30 #16086 üzenetére
Erre valaki???
-
Lakers
tag
Hi van olyan program (akár linuxra) amelyik a hardwarek fogyasztását méri? Esetleg az összes áramfelvételt.
Vagy ehhez külső mérő eszköz kell?
Esetleg a monitorét?Üdv: Lakers
-
RootRulez
félisten
válasz
molnarpeter #16098 üzenetére
Én DU Metert használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Iqos cigaretta
- EAFC 25
- Formula-1
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest