- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verser233
senior tag
Üdvözlet!
Egy olyan programot keresek, amivel egy HD Videó fájlból ki tudok vágni egy általam meghatározott részt, úgy, hogy azt új fájlként elmenthessem konvertálás nélkül
Ha valaki tud ajánlani ilyet, ne tartsa magában!
-
szente
addikt
hali
valami olyasmi programot keresek,amivel meg tudom nézni hogy hogyan fog ki nézni a csempe a falon.létezik ilyen?
-
válasz
aclandiae #14592 üzenetére
Az 1-t ugyanazzal megtudod oldani.
A 2-at nem értem. mert split/crop-ot is tud, de hogy honnan/hogyan ismeri fel miket kell kivágnia?
-
válasz
mimi_bacsi #14591 üzenetére
nem próbáltam, de ingyenesnek mondja magát: [link]
-
aclandiae
senior tag
Szükségem van egy olyan programra, ami:
1. Készítek egy feliratot, amit egy halom képre, ugyanoda, egyformán rá kell tennem. Pl. hasonlóan az irfanview csoportos képkonvertáláshoz, csak itt nem átalakítja a képet, hanem felirattal látja el.2. Egy képen több apró tárgy van, ehhez olyan program kell, amiben bejelölöm a tárgyakat és a program külön képekbe lementeni a kijelölt apró képrészeket.
-
mimi_bacsi
tag
Most jutottam oda, hogy feladóvevényt (napi 30-40 db) kellene egy listából kinyomtatni.
Adott a lista (odb vagy xls), letöltöttem a feladóvevényt, a körleveleket már el tudom készíteni. Eddig a borítékokat címkékkel láttam el, de most jött el az az idő, hogy postai feladóvevényt is ki kell állítani, ki kell nyomtatni!
Mivel sok darabról van szó naponta, így a körlevél (körfeladóvevény) lenne a gyors megoldás!Ennek megvalósításában ki tud segíteni konkrét lépésekkel, leírással?
Van-e erre elkészült, olcsó megoldás...?
-
-
scope2007
addikt
hali!
olyasmi program létezik szerintetek mint a Coloris, csak a gépben lévő HDDk között lehetne válogatni mappák között.. vagy akár zenék mappáit jelenítené így meg, ha van a könyvtárban borító beillesztve.. stb
-
válasz
Real93 #14586 üzenetére
Extended Statusbar Firefoxhoz
(#14583) domi007: a VLC nem lassú, olyan sebességgel jeleníti meg az adatokat, ahogy megkapja, vagyis lassan kapja meg. Ha helyi a kamera, valszeg a driver-e nincs a helyzet magaslatán, ha nem helyi, akkor meg az internet kapcsolat miatt (lehet a küldő kapcsolata miatt is, sőt, általában az a probléma).
-
Sziasztok!
Olyan progi érdekelne, ami kiírja, hogy egy oldal betöltése hány KB. Nem tudom van ilyen, de gondolom van.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Valaki használta már a
Ashampoo ® HDD Control programot? Olyan, mint az HD Sentinel...
És a szintén Ashampoo Magical Defrag 3 töredezettségmentesítő programot?Aki használta már valamelyiket, mik a véleményi róla?
-
-
domi007
őstag
Melyik az az ingyenes program amelyikkel egy tetszőlegesen méretezhető ablakban megjeleníthető a csatlakoztatott webcamera képe élőben, lehetőleg minél jobb válaszidővel (tehát VLC kilőve, nagyon lassú)?
kösz,
DOMy -
válasz
aclandiae #14577 üzenetére
Beugrató kérdés: Mi kel ahoz, hogy a word, vagy pdf megjelenítő megmutassa?
Ugyvan: Be kell olvasnia. Namost ha ezek a progik olvasni tudják, akkor más is pl. a copy parancs.word és pdf is lehet jelszóval védett. vagy pl. nem szerkeszthető formátumban, hanem mint kép adod át vízjellel ellátva. pl. doc2jpg
Ennél nagyobb védelem csak bonyin lehet megoldani. pl. eleve nem ISO adat dvd-t írsz, ill. csak az általad külön biztosított programmal olvasható/dekódolható. Így hiába férnek hozzá az adat lemez tartalmához, az olvasó program nincs meg nekik.
pl. itt van kulcsrakész megoldás:[link] -
aclandiae
senior tag
cigam: nem, egy Word és egy pdf dokumentum. Ha lehet olvasni az jó, csak ne lehessen másolni a dvd-ről ezet a 2 tartalmat.
Dluinet: nem
Horka1: sajnos így nem lehet olvasni, csak ha összeraktad. Így viszont sajnos nem jó.
-
válasz
DeFranco #14567 üzenetére
unetbootin
Legördülő menüből kiválasztod melyik rendszert szeretnéd. Letölti, kírja pendrive-ra, és bootolhatóva teszi. -
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Tudtok valami olyan progit, ami mutatja játék közben mutatja a cpu magok hőmérsékletét mutatni?(Hasonlóan mint vid karinál az evga precision)
Köszi! -
válasz
DeFranco #14567 üzenetére
Pl: Slax for USB
De itt van egy kisebb linux (64MB): Damn Small Linux
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Elszállt a Win7-em, és amíg megoldódik a probléma, keresek valami egyszerű, megbízható, pendrive-ról futtatható "live" operációs rendszert, és egy programot, amivel ezt fel tudom oktrojálni a pendrive-ra, úgy hogy bootolni is lehessen róla.
Nem gond, ha az op.rendszer < 256 MB, de ha nagyobb, az sem gond, csak a lehető legegyszerűbb legyen gyorsan feltolni és használni.
Előre is köszi!
-
Horka1
tag
válasz
aclandiae #14557 üzenetére
Apám, nem értem ezt a jelszó mizériát.
Tudod, hogyan kell kódolni egy vagy több file-t?
Elmondom:
Ha több file, össze zippeled, majd feldarabolod, a darabokat átnevezed, jpg-re, vagy akármire, Azt össze zippeled, majd ismét feldarabolod, majd a darabokból csinálsz egy iso-t, és azt átnevezed, gif-re, vagy bármire)
Na ezt bontsa ki, aki nem ismeri a sorrendet!
)
-
gelbelex
őstag
W7, a taskbar-on a futó alkalmazás ikonjára shift+jobbklikk alatt restore/minimize all windows. Át lehetne ezeket tenni valahogy a sima jobbklikk-menübe (ne kelljen shift-et is nyomni) ? Előre is köszönöm!
-
-
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Kell készítenem több dvd-t, amin a saját anyagaimat adnám be hivatalosan. Szeretném valami védelmet is a dvd-re, hogy ne lehessen lemásolni a tartalmát. Az is jó lehet, ha ehhez a mvelethez jelszó kell vagy bármi, ami megakadályozza az anyagaim lenyúlását.
Tehát ezt milyen program(okk)al lehet megoldani? -
Oczu
senior tag
Üdv,
Internet sávszélesség figyel progit keresek, ami folyamatosan monitorozza, mennyi a bejövő a szolgáltató felé.Esetleg tudtok ilyet?
-
poffsoft
veterán
Üdv!
Olyan progit keresek, amivel lehet multiplier menedzsmentet csinálni, mint a crystal cpuid csinálta k8-nál.Ha a fesz is állítható lenne, az már csodálatos volna
AMD overdrive kilőve.
Athlon II 240, Asus M3A kombó... -
Drughi
addikt
HDS-en kívül kellene nekem egy program ami a notimba lévő merevlemezt lescanneli és javítani is tudja.
-
válasz
csaresz002 #14548 üzenetére
igen
-
válasz
csaresz002 #14546 üzenetére
-
csaresz002
senior tag
Üdv,
tudnátok ajánlani valami programot,amivel figyelni tudom az asztaligépem monitorját a laptoprol,hogy mit csinálnak rajta? távoli kapcsolattal próbálkoztam,de olyankor ki lép a másik gép,hálózatban látják egymást a gépek
-
válasz
attiati #14544 üzenetére
Minden követelménynek együtt megfelelni, nem is tudom.
25GB+ link+ ingyenes=Windows Live SkyDrive -
attiati
veterán
Weboldalat / ingyenes tárhelyet keresnék, ahova feltölthetek 4-5 gigát (darabokban is jó).
A lényeg az volna, hogy egy-egy link, vagy jelszó birtokában csak egyszer lehessen letölteni a tartalmat. És tudjam nyomon követni, hogy letöltötték e már. Létezik ilyesmi?(nem találtam jobb topikot)
-
Polllen
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #14540 üzenetére
Köszi!
Megnézem, gondolom csak kicsomagolja
Update:
Elsőre megfelel, de azt hiszem keresgélek még!
Ha valaki használ külön ilyen progit, ne tartsa magában! -
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Egy ID tag szerkesztő progit keresnék, feltétel:
install nélkül is fusson
lehessen a zenefájlokba integrálni képet...Eddig itunes-t használtam, ami tökéletes erre a célra, de lassan áttérek foobar-ra, az viszont ettől még messze van...
-
scope2007
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #14534 üzenetére
köszönöm szépen... Kipróbálom mind a kettőt.
-
elnofx
tag
Sziasztok! Létezik olyan program amivel meg tudom változtatni a partíciók betűjeleit?
H meghajtó cimkéjét szeretném I-re cserélni, létezik egyáltalán ilyen?Nagyon fontos lenne!:$
Köszi! -
scope2007
addikt
hali!
milyen progit ajánlanátok egy rendszer backupoláshoz?
frissen feltelepített win7 + összes driver ami kell a géphez + 1-2progi ami állandó...
amihez van leírás is az lenne a legjobb -
RootRulez
félisten
válasz
csakegyreg #14530 üzenetére
Igen, ha mp3-at húzol bele és audió cd ként írod, akkor úgy írja meg...
-
RootRulez
félisten
válasz
csakegyreg #14528 üzenetére
Igen, az "Audió CD" formátum az, ami szeret a kocsid (ha az nem mp3-as).
-
csakegyreg
tag
Üdv! lehet rossz helyen járok de légyszi segítsetek
ha kiválasztom a cd íróba, hogy audió cd írása és úgy irok ki mp3 zenéket akkor be fogja tudni olvasni a kocsiban a cd-s magnó ? ( csak audio fájlt játszik mp3-mat nem )
-
-
válasz
Fire/SOUL/CD #14519 üzenetére
Igen, nekem is ez ugrott, be hogy elötte vmi defragment ami átpakolja a partíció elejére az adatokat. Olvastam is ilyen defrag program leírásában, de akkor nem értettem miért jó ha egyhelyre ömleszti. Most már egy példát tudok, hogy miért jó
Viszont ez annyira "macera", hogy inkább rábízom egy lemezkezelőre...
-
Hali!
Ami lemaradt: Persze orvosolható ez a gond is, csak kell egy olan töredezettség mentesítő progi, amiben van olyan funkció/metódus, ami használt szektorokat a lemez elejétől folyamatosan feltöltve áthelyezi a lemez elejére. Így a legutolsó/legfelső használt szektor/szektorcsoport már "jó helyre" kerül, így nagyobb mértékű zsugorítást lehet alkalmazni az OS lemezkezelőjével is...
Fire.
-
Schanyee
senior tag
Helo
Nincs véletlenül olyan funkció operában vagy valami kiegészítő, akár windows-hoz hogy érzékeli otthon vagyok. Pl router neve vagy akármi alapján beállítok neki egy otthont, meg mondjuk egy albérletet és akkor ezeken a helyeken előhozza a megjegyzett jelszavakat, míg ha egyéb helyen vagyok pl suliban, akkor kéri a jelszavakat. Nekem nagyon hasznos lenne, sokszor használom otthon a gépem és olyankor fárasztó a sok jelszó beírás, de ha véletlen elhagynám a gépem akkor nem akarom hogy egyből bárhová fel tudjon lépni az illető.
Tudom csinálhatnék egy másik felhasználót windows-ban de az nem működő megoldás nekem.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #14516 üzenetére
köszi! Ez hasznos kiigazítás volt. Ma is tanultam valamit.
-
Hali!
Igen tud, csak vannak korlátai, pl a legmagasabban elhelyezkedett sector a határ a zsugorításnál. Pl 60G-s partíció 30G szabad hellyel, ha a legmagasabb sector "rossz helyen van", akkor még 59G-re sem tudja zsugorítani...
Arról meg már ne is beszéljünk, ha van még mellette egy logikai partíció is...Fire.
-
-
Hali!
Ha "alapvető" dolgokhoz kellene, akkor vannak ingyenesek pl
Paragon Partition Manager 11 Free Edition
EASEUS Partition MasterFire.
-
RootRulez
félisten
válasz
Drughi #14510 üzenetére
Paragon Hard Disk Manager Elég jó program... Korábbi verzióihoz már lehet kapni ingyenes licenszt...
-
Drughi
addikt
Üdv,
Szeretnék a jelenlegi 2 particiómon változtatni, anélkül, hogy újrahúznám a rendszert.
500gigás vinyóm van. 50en van a win7, 450en a cuccaim.
Utóbbiból szeretnék lecsípni 50et egy új rendszer számára. (OSX)Milyen programmal ajánlatos és gyors ez?
Easeus partition master-rel próbálkoztam, de 1,5óra alatt 50%ig jutott el, ahol megállt a tudomány.
Más progi? Esetleg, ami gyorsabb? -
Horka1
tag
Üdv!
Kollégák, tudnátok javasolni valami egyszerű kis progit, amivel riasztásokat lehet beállítani, tehát egyfajta ébresztő, vagy adott időpontban jelző funkció kellene, ami mondjuk hanggal is de valamilyen képi jelzéssel is figyelmeztet a beállított időpontra!
-
válasz
pukkancska #14504 üzenetére
Valószínű az induló hangot még nemtudja kezelni.
Esetleg hangkártya EQ-ban az összes csúszkát told fel max-ra. -
válasz
aNorganiK_ #14501 üzenetére
aNorganiK_: tilos a warez a fórumon!
-
pukkancska
tag
Hello
Olyan progit keresek ami szoftveresen tudja növelni a hangerőt. Lehetőleg win7-tel kompatibilis legyen. Jó lenne ha a win betöltődésekor elindulna, hogy már a windows hangja is erősebben szólaljon meg. -
válasz
aNorganiK_ #14501 üzenetére
Tessék mán elolvasni az alapelveket!
-
Most a Softpedia(és az Ashampoo) akciózik:
Burning Studio 2010 Advanced
WinOptimizer 6
PhotoCommander 7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest