-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
+1 a Handbrake-re, esetleg meg FormatFactory.
-
válasz Kezdő vagyok #17998 üzenetére
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
fatal`
titán
válasz Kezdő vagyok #17996 üzenetére
Én semmilyet.
-
fatal`
titán
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Ti milyen CD/DVD író programot szerettek,ami ingyenes/fizetős?
Melyik a favorit? -
a második progi linkje lemaradt: movie thumbnailer
-
Nekem tudna valaki segíteni? (lásd kicsivel feljebb)
-
djbahool
senior tag
válasz Visormail #17966 üzenetére
Nos, mindenkinek köszi a segítséget.
A winampban nem találtam surround enable lehetőséget, de úgy néz ki meg lett a ludas.
Realtek HD integrált hangkártyáról beszélünk, és a bállításoknál nem volt bekapcsolva a "Mélyhang kezelés engedélyezése".
Most bekapcsoltam és úgy hallom jó lett. -
-
-
qamu74
őstag
THX!
Ezeket ismerem, nekem olyan kellene ,ami állandóan jelzi a MONITORON!
ebben segítsetek. -
qamu74
őstag
Csá!
Nekem olyan program kellene,ami állandóan kijelzi a monitoron a cpu,hdd,alaplap stb hőmérsékletét!
THX!
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami egy filelistát csinál HTML formátumban a megadott mappákról (több mappát is meg lehessen adni!) és azon belül lévő összes almappában található file is bennelegyen a végső listában. Fontos lenne, hogy a dátum és fileméret fel megyen tüntetve a fileok mellett. A fileméret 123,456,789 Byte formában legyen kiirva, tehát nem lenne rossz ha formázni is lehetne a kimeneti HTML filet.
Remélem ismer valaki egy ilyen progit -
Heló!
Van többszáz videóm főleg .flv, avi és mpeg formátumban. Olyan progit keresek, amivel "nézőképet, áttekintőképet" (egy képen 9-16-25 képkocka a filmből) lehet készíteni, de batch-kötegelt üzemmódban, hogy ne kelljen vele sokat szorakozni.
Elképzelésem sincs, hogy lehetne ezt megoldani, minden segítségnek nagyon örülnék!
-
Psychonaut
veterán
válasz Psychonaut #17856 üzenetére
A fel internet felkutatasa utan megtalaltam, mivel lehet gyorsan es biztonsagosan atirni: Tagger nevu Java-alapu program. Sajnos alig lehet megtalalni, de ha valakinek kellene, feltoltom valahova.
[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
válasz fatal` #17961 üzenetére
Netlimiter a mai napig kiírja
Igaz, az ingyenes verziójában korlátozni ma már nem lehet, ha jól tudom, de statisztikagyűjtögetésre nagyon jó. Órai, Napi, heti, évi stb lebontásban, alkalmazásonként, mindenhogyan.... Meg persze on-the-fly is.Esetleg a #17953 + 17956-ra valaki?
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
addikt
Olyan programot keresnék ami méri, hogy melyik folyamat mennyire viszi a sávszélt.
Egyáltalán van ilyen?
Előre is köszi a segítséget!Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Lehetséges valahogy sztereó mp3 zenéket megszólaltatni az 5.1-es hangfalszetten, úgy hogy a subwoofer is dübörögjön?
-
Jarod1
veterán
Van valami program ami ben megadott programokat lő ki a task managerben 1 gombnyomásra? 1 gépen bentragadnak programok és ezeket egyenként kell kilőni.
-
Wyll
őstag
....amivel be tudok tenni automatikusan kb 80 smiley-t a WLM 15.4 -be?
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
scope2007
addikt
válasz fatal` #17945 üzenetére
hunfatal: ezt már próbáltam.. de megbacul pár nap után.. tehát hülyeségeket ír ki bizonyos nap után nálam... ez pontosabban
localhost: az utolsót még nem próbáltam.. egy próbát megér... egyébként szerinted nem gugliztam már meg? de nem találtam normálisat.. ami ki is néz valahogy
RootRulez: épp ez az, ehhez külön el kell indítani az aidat hogy lássam nem mindig fut az se....
egyébként most jöttem rá.. nemtom.. még sose vettem észre.. a feladatakezelő is kiírja LOL
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
scope2007
addikt
szevasztok!
olyan programra lenne szükségem ami mutatja mondjuk az óra mellett az "ONTIME" vagy "UPTIME" időt [nem tudom mi a hivatalos neve].. tehát, hogy a windows7 mióta fut... tudom van az AIDA-ba is ilyen funkció.. de olyan progi vagy gadget kellene ami direkt erre van
pls help
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
bugizozi
őstag
így van ahogy kraftxld gondolja...
hunfatal erre már én is gondoltam, csak gondoltam írok ide, hogy van esetleg olyan progi , hogy ne így kelljen megoldani
kraftxld: ez a powershelles cucc izgalmasan hangzik.. van esetleg valami használható linked ahhoz hogy hogyan kell azt bekonfigolni? tudom google, de az annyi találatot kiad hogy a bőség zavarában nem tudom melyiket válasszam
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
kraftxld
félisten
válasz fatal` #17936 üzenetére
A haladók nyomhatják powershell-el, nyitni kell egy remoting session-t a másik gépre, és parancssoros winrar-al simán lehet tömörítgetni A profibbak meg erre csinálnak egy scriptet és berakják a jobb klikkes context menübe
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Van otthon 2 gépen, egyiken meg vannak osztva dolgok sima windowsos megosztással. Ha a másik géppel böngészem a megosztott tartalmakat, és pl ki akarok valamit csomagolni, akkor az nem csak a távoli gépet terheli hanem a hálózatot is...
van valami program ami úgy működik hogy a hálózatot ne terhelje, csak a távoli gépet, ahol az adatokat tárolom? Jelenleg nincs a gépeket kicsomagoló program, nem akartam fölöslegesen telepítgetni, mindent TC-vel tömörítek ki..Előre is köszönöm!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
alexadh
tag
Sziasztok!
Van-e arra lehetőség hogy egy directx-es alkalmazás alapból fekete-fehérben(greyscale) induljon és fusson?
Teszem azt egy játék .
Köszi.
Üdv. -
kraftxld
félisten
válasz furumc #17924 üzenetére
Jó ég, létezik még novell valahol ahol termelnek is vele?
Akkor sajna ez körbejárkálós téma lesz
A windows tartományos részleget a Lansweeper-el elég jól fel lehet mérni: [link][ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
furumc
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy kb 200 gépből álló windows hálózat.
A feladatom az lenne, hogy egy adatbázist készítsek a pc-kről, és a legfontosabb tulajdonságaikat összefoglaljam.
Az everest tud információkkal szolgálni, az aida, és a sisoft sandra. Viszont az én gondom, hogy mindegyik géphez nem szeretnék odaülni, ha lehetséges!
Ha létezne olyan alkalmazás, amit parancssorból el lehet indítani, akkor a user belépésénél a hálózatba automatikusan le tudnám futtatni. Másik kérdés még, hogy az infókat hogy juttatná el nekem, vagy másolná ki txt-be egy hálózati meghajtóra. Onnantól már összegezném.
Van valakinek valamilyen ötlete?Előre is köszi!
Üdv
-
félisten
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
válasz daveredline #17915 üzenetére
google 1. találat: rssaver
-
daveredline
tag
Milyen program ami PC-n ugyanúgy megjeleníti képernyőkímélőben az RSS híreket mint ami alapból van MACOSX-n?
-
veze
őstag
-
pete_21
addikt
válasz Psychonaut #17906 üzenetére
Köszi, rákérdezek ott.
(#17907) cigam: Köszi, azért még rákérdezek ott is.
-
nagyúr
válasz RootRulez #17909 üzenetére
Ez az utolsó ingyenes megoldás, a többi már fizetős.
TKexe calendar
Számtalan effektussal és beállítási lehetőséggel gazdálkodhatsz. A kész munkádat mentheted A3-as, A4-es, A5-ös és A6-os méretben.A naptár készítő program magyar verzióját letöltheted innen.
egy januári példa:
.[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Psychonaut
veterán
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami egy hdd-n lévő 2 partíciót egy az egyben lemásol egy másik hdd-re, úgy hogy az egyik partíció egy WinXP rendszerpartíció. Úgy kellene lemásolni, hogy utána a másik hdd-n ugyanúgy működőképes legyen. Mindkét hdd be van építve a gépbe. Image-be nem jó, mert nincs annyi hely.
Köszi előre is! -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Házassági évfordulóra naptárat csinálnék családi képekkel/képekből. Milyen programmal lehetne ezt kivitelezni?
═════════════════════════════════════════
-
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest